Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2835 . 2836 . 2837 . 2838 . 2839 . 2840 . 2841 . 2842 . 2843 . 2844 . 2845 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 19:52
- Nahlásit

davidkova renata
hlat je nejlepčí kuchař,já bych je dala dohromady,co

jako že sou voba buzničky? to sem teda netušila vůbec. No doba se mění no.

nemethova5
bo to pry zastresnuti cokli delaj!

já vim, jeden takovej mi tady leží zastresle za zadkem a chrápe vo stopéro chudera malej.

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 19:54
- Nahlásit

davidkova renata
V rakvi se mi to srovná

a nestačilo by jenom se vdát? proč hned humřit? šak nám dycky řikali přeciž, že ....neřvi do svarby se Ti to zahojí!" tak co začít shánět ženicha? Možná to při moderním pojetí svarby vyjde levnějš než ten pohřep. Nám je jedno, ešli budem žrát na svarbě nebo na káru, žejo?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 19:56
- Nahlásit

davidkova renatajezis,ti ho vykloubila,spis to mas narazeny,hele jsme dve,ja prokouslou nohu,jsem to ukazovala vtipne matce a ostatnim,tak se mi dostalo ponauceni,ze ho nemam priste pry sr.t,no,jo no,on se nak pretocil,no,uz je to lepsi,rana nehnisa,jen mam modrou hnatu,to verim,ze te to tlaci,kdyz je to natekly,no to vam nepradim,jen ledovat,no pokud to bude horsi,tak stejne musite jit,hele video ti neposlu,ma to moc velky soubor,by sis musela zapnout icq,jinak to neposlu,ano stregirls,sak je mame v byte,ne,to jsou ty stresovanci,ne?hele zasejc tak radila na vobrane?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 19:59
- Nahlásit

PetraKtaky jsem si rikala,ze do svatby se to srovna,no toz deme zhanet zenicha,tak to hajan,zadny striptyz v erotickem ringovem pradle mit nebude,skoda,taky vam stresmen chrape na posteli a reze jak drevorubec,se divim,ze mi sousedi jeste nevynadali,ze tak nahlas chrni

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 20:03 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

PetraK

jako že sou voba buzničky
no tim by právě mohla kachna pořešit to teplo..ani by jí to tolik nestálo
tak co začít shánět ženicha
nevim,pani,moc se mi to nezdá bo neš by se sehnal něgdo gdo by byl vochoten si mě vzít,stejnak budu uš dávno mrtvá
nemethova5
,ja prokouslou nohu
sme dopadly,to máme z toho,že sme si nekoupily bišoncííí třá..depa vofčouní,ty sou zlí,to ví každej! Prstík mám už asi 2 tejdny a vona mi ho dycky zas dorazí při vobraně.Řádí furt tak třá mi ho nakonec fakt zlomí a pudu na tu chíru jak chce biluše

Hele du se svalit,lidi,lehnu si zastresle do postele a bude..

nemethova5
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 20:06
- Nahlásit

davidkova renatatak to mas pekne dlouho teda,jestli to nemas nakonec nastipnuty,asi joporidime si malinky cokliky,to jsme fakt dopadli,pani bezte se svalit zastresle,ja se taky svalim zastresle vedle hajana a budeme stresovat voba dva,bo jsme v panelaku,no ni?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 20:09
- Nahlásit

nemethova5
budeme stresovat voba dva,bo jsme v panelaku,no ni?
no jo
tak na sebe budem myslet jaxe hromadně štrézujem i s PetrouK a Aušuskem

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 20:10
- Nahlásit

davidkova renata
no tim by právě mohla kachna pořešit to teplo..ani by jí to tolik nestálo

Pani! To je převratná myšlenka! Ste rozená menežerka! Děte do byznysu někam. Klidně do šoubyznusy. Uděláte díru do světa!

nevim,pani,moc se mi to nezdá bo neš by se sehnal něgdo gdo by byl vochoten si mě vzít,stejnak budu uš dávno mrtvá

a tak přinejhorším udělám něco jako svarbu upírů - ty to měli taky po smrti.

ale vona už to nemethova5
pořešila- hele..

no toz deme zhanet zenicha

nemethova5
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 20:13
- Nahlásit

PetraKno vsak jo davidkoj chtela k nekomu prihodit,tak ji tam najdu na te kremacce peknyho a slusnyho a hlavne mrtvyho zenicha,jak rikam,jestli tam bude v peci deko navic to uz je jedno,no a muze byt ta svatba upiru konecne bude davidkoj spokojena

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 20:15
- Nahlásit

PetraK
Klidně do šoubyznusy. Uděláte díru do světa!
a tak..nějaký nabítky už byly,to jó,to víte,dyš je něgdo celebrita s vlastní forou je vo něj zájem
udělám něco jako svarbu upírů
ale Kruize nechci (to dyby se mnou chtěli dělat zas intervjů) ani Hrůšu,sou na mě moc krátký a vypadali bysme blbje na svarební fotce!
no toz deme zhanet zenicha
no těbůch ,to teprf poznám co je stres bo to co vy mi seženete..
a du

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 20:16
- Nahlásit

nemethova5
a hlavne mrtvyho zenicha

nemethova5
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 20:19
- Nahlásit

davidkova renatavsak ste rikala,ze staci,jak vas k nekomu prihodim,prece vas neprihodim k nejake zenske ne,nejste prece jinak orientovana,ne?ste rikala,ze ja to na te kremacce poresim,tak resim,no

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 20:22 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

nemethova5
no a muze byt ta svatba upiru konecne bude davidkoj spokojena
to je slovo do pranice, tak konečně taky jiná slavnost než pohřep! BUDE HUPÍŘÍ SVARBA!!!!!! Gdo pude za mládence to je jasný- to vyfásne Chvdí, ale kdo bude ta drůžička? Veme to někdo?

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 20:26
- Nahlásit

davidkova renata
to víte,dyš je něgdo celebrita

hele vy Celerbríto, zanechte keců a mazejte se voblíkat, páč ať to stihnete - von ten rigno vobleček je kapek vobjemnej, tak ať ste v cajku, dříf, než nemethova5 dovalí se snoubencem.

teprf poznám co je stres bo to co vy mi seženete

se nepostačíte divit, co vám seženem! A nebojte trpaslik Krujzů to rozhodně nebude

nemethova5
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 20:35
- Nahlásit

PetraKpani neblbnete,to ringo je moc tezky aby se nam davidkova nezlomila,ale toho snoubence jsem ji slibila,tak od ted budu na kremacce hledat,ktery by byl nejlepsi kandidat

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 20:44
- Nahlásit

nemethova5
to ringo je moc tezky aby se nam davidkova nezlomila
no ale zas je to pevný a to vona bude potřebovat, až toho ženicha uvidí, aby jí to podrželo pohromadě,jinak se nám nevěsta taky z toho může rozložit na prvočinitele

brezen2008
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 20:48
- Nahlásit

davidkova renata
budeš mít děsně důležitej meil tedkons

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 21:23
- Nahlásit

našli jsme ho, žije!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 22:43
- Nahlásit

tak tady je bouřka a déšt a vítr

brut
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 00:39
- Nahlásit

nemethova5
Hajánkovi přejeme vše nej, nej ...dort dostal i s rozbuškou, rukáv taky... tak ještě ty záda, aby nezlobily

brezen2008
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 07:51
- Nahlásit

dobré ráno všem
nemethova5
dodatečně vše nej )

Hyena
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 09:16
- Nahlásit

Bré ráno, je hnusně mokro, mám blbou náladu, protože v tomhle se bude ípit kuwa špatně. Tak že žádný kafe nebude- dopijte si tohle po mě.

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 09:23 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Hyena
co sme ? Ňáký dojížďáci snad?? tss, mám lepčí nápat, dám si rači horkou čekulátku!!

a vy si dáte kulový, páč to nejde vokázat

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 09:24
- Nahlásit

Hyena
Bré ráno,
Si děláš prdel,ne? Jednak už dávno není ráno, ráno bylo v 6,05 gdyž jsem zapínala počítač A za druhé nevím co je na tom hnusu dobrýho

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 09:26
- Nahlásit

Biluška
Už jsou fotky? Nakopni ty lidi, napiš jim mejl, já bych jim napsala, ale nevím kdo to byl. Ci fotky, dup dup nožičkou.

Hyena
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 09:28 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit

Biluška
A za druhé nevím co je na tom hnusu dobrýho
No dyk jsem taky nic o dobrým nepsala, jen, že mám blbou náladu to mokro venku mě s....e

Hyena
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 09:29
- Nahlásit

PetraK
Ňáký dojížďáci snad??
hele, dyž má Hyena blbou náladu, tak můžeš bejt ráda, že ti nechá alespoň při dně kafe.

kokoška
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 09:36
- Nahlásit

Biluška
došla ti včera sova?

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 09:38
- Nahlásit

Hyena
Hyena nemůže mít hroší náladu neš já , bolí mě nejel levý oko, ale už si pravý. Do toho se mi ráno přesně těsně před zabuchnutím dveří poblíl péf! takže o zábavu postaráno. A přídu sem a tady studenej zbytek kafe, to je jako vrchol! Vona už neví, jak nám ten pobyt tady voživit!!!

FIIIIFIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIII
Máš sovu - potřebuju nějaký info ohledně kocůrka

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 09:41
- Nahlásit

PetraK
těsně před zabuchnutím dveří poblíl péf
je streslej,furt vám to tu řikáme!
jinak su taky nějaké nasrané,vyjímečně,tak rači du

<< 1 ... 2835 . 2836 . 2837 . 2838 . 2839 . 2840 . 2841 . 2842 . 2843 . 2844 . 2845 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání