Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2835 . 2836 . 2837 . 2838 . 2839 . 2840 . 2841 . 2842 . 2843 . 2844 . 2845 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 13:57
- Nahlásit

PetraK
ale že maj nožičky, to je pro mě novinka.
no právě že nemaj! Dyk to snat jasně píšu,že by mu teprf měly narůst..šiš to je materyjál,todlencto
du rači zas ven,ale kure*sky se mi nece

jbat
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 13:58
- Nahlásit

PetraK
a v cm nerosteme, už jen v kg.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 14:02
- Nahlásit

jbat
a v cm nerosteme, už jen v kg.
tak to mám s Blbísem stejný

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 14:03
- Nahlásit

jbat
Nazdar jébate, ty žiješ?

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 14:08 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

davidkova renata
no právě že nemaj! Dyk to snat jasně píšu,že by mu teprf měly narůst

pani, už to nehulte, dyš hadi nemaj nožičky, tak mu jako hadovi zákonitě teda ani narůst nemůžou, takže by bylo marný to vočekávat, nebo ne?
jbat
asi zas pudu, tady je to furt to samý

tož vitaj doma děfčico!

už jen v kg
takže velkovýkrmna?

jbat
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 14:13
- Nahlásit

Gerda
ahoj pani, těžko říct, ale asi jo.

PetraK
náhodou!!! koupila jsem mu talíř vod Konga a hážem jak diví, krásně zhubl a má svaly!!!!
ale mám jinej problém - von ten talíř v luftě chytne nejdřív předníma rukama a pak teprf hubou!!!!
jak mu to mám vysvětlit?!?!?!

Triniti
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 14:31
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Mucholabka
Holký, jenže já myslela konkrétního pséka, kerýmu třá něgdo umřel, nebo byl nalezenej u popelnice, nebo ták.

Biluška
Triniti
Mám tady k dispozici fr.buldočka. Asi půlroční +- . Všechny požadavky splňuje. Akorát hygienu určitě nezvládá.

Biluš, s tou hygienou je to dost blbý, to by určo nešlo. A nejsem si jistá, ale babi by nejspíš na buloidního pséka nekejvla. Dříf měla erdela a líbí se jí i jiní velcí psi - to uš malej společenskej je dost velkej ústupek. Ale jinak dík.

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 14:38
- Nahlásit

Triniti
s tou hygienou je to dost blbý, to by určo nešlo. A
sem myslela, že to teď jako neumí, by ho to musela babi naučit.

Jestli chce velkého psa tak u Liškové je fůra starých ovčáků. Už jsou to kliďasi vzhledem k věku. Ale zase by bylo blbý kdyby umřeli sotva si na ně bábrdle zvykne.

StaHi
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 14:59
- Nahlásit

helejtese, taxem zpatky a reknu vam, ze sem tam vubec lezla.
mam hnisavej abses a chcou mi ho vyrezavat, dys to teda nerozezenou atb (dostala jsem naky extra velky, je to velmi primovni, bo ja bes potizi nepolknu ani malej prasek ani dys sem f kondici.. a ted jsem sla k dr proto, ze nemuzu polykat vubec) ..krom toho nam ve vsi opet radi srackoblitka a ja stravila 2 hodiny v cekarne s lidouchama timto postizenejma.. no.. uz jsem strategicky rozmistila kyble..

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 15:05
- Nahlásit

StaHi

pani jen v rychlosti, páč musim běžet - to, že máte hnisavej abces řekla obvoďačka nebo ste byla na krčním? Kdysi mě takhle vyděsila právě obvoďačka, mastila jsem ke krčnímu s hrůzou co mě čeká /páč to díky Brtnikovi vim, co to obnáší/ a dochtor koukal do krka a pravil":Hovno apces! Pořádnej voboustranná anglína, ale apces to není! "

StaHi
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 15:11
- Nahlásit

PetraK
obvodacka.. ale na ten pripadnej vyrez jedu na krcni.

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 15:18
- Nahlásit

StaHi
Jesi chytneš taky tu sračkobličku, máš velkou naději, že budeš prezident našeho posranýho státu, fčera se tu vo tom mluvilo...na to krční si radši dojdi, obvoďačka ví prt, co máš f krku. Ať ti tam koukne něgdo, kdo krkům rozumí - tě budou zase cpát dalšíma ATB, dyť ti to dávaj poslední dobou furt, ne?

StaHi
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 15:26
- Nahlásit

Gerda
no, zacatkem ledna jsem atb mela pred tim partu let zadny ..vyhejbam se jim jak muzu (moje obvodacka je predepisuje jak fstekla, tak sem vopatrna), ale ted uz jsou, rekla bych, na miste (taky jsou pro mne jaxi prijatelnejsi nez kudla).. obri boule v krku je viditelna i zvenku a to, co je videt zevnitr je vopravdu chnusnyyy.. ..orl me stejne nejspis nemine, ale dneska uz rozhodne nikam nejedu, bo je mi souflicek.

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 15:30
- Nahlásit

StaHi
Hele ale tohle přece teď nedávno měla v krku jablunka, ne? Nebo to byla ešuska? Jedna z nich měla něco monstrózního f krku, až tak, že si sliny rači utírala, bo jí nešly spolknout....To vypadá, že budeš mít hustýho humáča angínojdního...kdy tam pudeš? Zejtra? Někam k vám, nebo zas do motola?

AlenaD
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 15:31
- Nahlásit

Gerda
mám zrovinka to co ty, původně jsem chtěla nakoupit, ale f krámě jsem se otočila a prchalal jsem s pevně staženým svěračem domů, jen tak tak.....tak jsem se rozhodla že alespoň umeju ledničku a uklidím!

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 15:36
- Nahlásit

AlenaD
mám zrovinka to co ty
To je snad jasný, ne? )))) Úklidová mánie! To stejnak chápou jen ti, co maj černý psy!

StaHi
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 15:39
- Nahlásit

Gerda
hele to nevim, nejspis jsem tu nebyla.. jinac mam kybl pri ruce a sliny flusam, bo polykat nelze. a jisteze mam hnusnyho humaca anginovyho, jen mne prekvapuje vas pristup pani.. vy us po angine netouzite? jinac pojedu zitra nebo v patek nekam sem (nejspis zas do benesovsky nemocnice), ale ja furt doufam, ze to ty atb treba daj a zakroku nebude treba

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 15:48
- Nahlásit

StaHi
vy us po angine netouzite?
No teď už ani ne....uš si to klidně nechejte )))))

ze to ty atb treba daj a zakroku nebude treba
Ale to přece neznamená, že když pojedeš na orl, že ti hned udělaj zákrok, ne? Aspoň ti tam kouknou a řeknou ti, co tam doopravdy máš....Aby ti dali třá ATB přímo na toho krčního sráča....jesipak tyhlencty nejsou ňáký širokospektrální, že léčej krom humáča aji třá hemerojdy...něco, aby ti to zabíralo je v místě zduřeniny jako sem myslela....

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 15:51
- Nahlásit

StaHi

Gerdisláfka má pravdu milá hlavo posranýho státu. Svatou pravdu

StaHi
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 15:55
- Nahlásit

Gerda
na jiny atb uz je pozde. obvodacka kazala hnet!, tak jsem poslusne hnet loupla jeden augmentin 625mg (esli je to sirokospektralni este nevim, na pribalovy letak se teprva chystam.. na obalu pisou 'amoxicilin potencovany klavulanatem'.. esli vam to napovi )...
uš si to klidně nechejte
to je teda zklamani

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 15:55
- Nahlásit

PetraK
Můžem jí složit báseň na krční auvísko....

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 15:56
- Nahlásit

StaHi
potencovany
No jo, tak to vám taky dali vijagru jako brtnikovi, sem to řikala hned, že to působí na jinym konci!

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 15:58
- Nahlásit

StaHi
A navíc sem našla, že augumentin je: Prášek pro přípravu rektální suspenze...

StaHi
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 15:59
- Nahlásit

tak je to sirokospektralni (a fakt se to da poznat z toho 'amoxicilin potencovany klavulanatem' ..v letaku to drobet rozepisujou cesky) ..ale maj prej pusobit zejmena na krcni infekce.. pak teda jeste na x dalsich veci, ale krk zminujou na prvnim miste ..ale uz to zeru, takze tak..

StaHi
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 16:01
- Nahlásit

Gerda
Prášek pro přípravu rektální suspenze
a tak vono to mozna nebude upa vod veci.. krzeva tu srackoblitku jako..

StaHi
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 16:04
- Nahlásit

PetraK
milá hlavo posranýho státu
pockite pani, ja sem teprf v nadeji! (na tu zminovanou funkci)

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 16:08
- Nahlásit

Gerda
A navíc sem našla, že augumentin je: Prášek pro přípravu rektální suspenze...

StaHi
pockite pani, ja sem teprf v nadeji!

myslim, že nebude planá!

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 16:09
- Nahlásit

StaHi
Stejnak, dyby ti to píchli, nebo vošwetřili přímo lokálně, mohla si mít hned pokoj. A taky by se ti zvjěčil krk a mohla bys jíst vjěčí sousta. A to za to stojí Bobe! V každym případě bych si tam došla, na orl, aby mi řekli, co to mám za tetovanou myš v hrtááááně. Počkej až příde můdr, ti řekne, že tyhle augemycíny, nebo jak se to menuje, měl i Dastík na svůj kožní problém s rozkousanym ocáskem.

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 16:12
- Nahlásit

Gerda
Můžem jí složit báseň na krční auvísko....

StaHijová krček v jednom ohni má
během chvíle navíc i výčep ze zadele
Zdaliž potentočkovaná vyjágra na to všechno zabírá?
dyš neví tetkon esli běžet na záchot a nebo ležet do postele?

StaHi
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 16:15
- Nahlásit

Gerda
dyby ti to píchli, nebo vošwetřili přímo lokálně, mohla si mít hned pokoj
nojo, ale us je to posrany, dys us je dlabu ..si to halt necham jako pouceni pro priste..

<< 1 ... 2835 . 2836 . 2837 . 2838 . 2839 . 2840 . 2841 . 2842 . 2843 . 2844 . 2845 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání