Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2835 . 2836 . 2837 . 2838 . 2839 . 2840 . 2841 . 2842 . 2843 . 2844 . 2845 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
AlenaD
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 11:49
- Nahlásit

Hyena
Já dávala manmaťcky, ale vzhledem k tomu, že si Hyena nepřipouštěla své zranění a lítala jak splašená, tak jsem po ztrátě 3. kusu rezignovala.
No to je právě to samý, doma nohu trochu odlehčuje, ale venku stejně lítá jako magor, nevím jestli má vůbec cenu shánět botku, ponožku si sundavá, tak počítám že by to asi stejně servala, budu to vyplachovat tou betadinou a uvidím.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 11:51
- Nahlásit

PetraKno nevim jak by to dopadlo,kdyz bych mu mela hazet aport burta,to bych asi musela mit nakou zasobu

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 11:56
- Nahlásit

co to?takze te agi moc nechytlo,spis klasika vycvik,no hajan by byl na agi prekazkach jak hrom do police,jinak perlicka,sprajcl se jednou v tunelu,ale to byl jeste hubenej!
nemethova5
Ale jo, je to super, fajně se u toho pořeší přivolání, koncentrace a tak, ale byli jsme to spíš zkusit-když se naskytne příležitost, zase půjdeme, ale jinak na to stejnak nemám čas. Půjdem do toho, až feny, které mám, budou staré a nebudou mít zuby-s těma zubama to je u pitů možné už brzo, oni mají silnější čelisti než zuby a pak to tak dopadá.

AlenaD
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 11:56
- Nahlásit

Gerda
Chceš ňákou botku?
Díky, ste pani moc hodná, ale bojim se že by jí esko i emko byly Sátě malý bo má proti Mařce velký tlapice.

PetraK
takovej fusak - bylo to vysoký a zavazovalo se to tkaničkou udělanou z punčocháčů
Asi zrobim něco podobnýho

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 11:58
- Nahlásit

Gerda
Chceš ňákou botku?

pani vy za chvíli budete lepčí i neš Baťa!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 11:58
- Nahlásit

PetraK
hele nepřišlo lautr vůbec nic
no to mě taky ne

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 12:11
- Nahlásit

davidkova renata
hele nepřišlo lautr vůbec nic
no to mě taky ne

mluvíme vobě vo účtu v baňce, že?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 12:15
- Nahlásit

PetraK
mluvíme vobě vo účtu v baňce, že?
jo!

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 12:20
- Nahlásit

davidkova renata
jo

no jo pani, ale je krize,tak zatim můžem bejt rádi, že nám tam přišla jen nula, aš tam začnou chodit mínusy, bude mnohem hůř.
Ale já myslím, že už mi to za chvíli bude možná i vcelku jako jedno. protože už dlouho nevydržim, seběhnu ty štyry patra a vezmu po palici toho debila s náklaďákem, kterej tady už hodinu tůruje motor

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 12:23
- Nahlásit

PetraK

TICHOOO, JE TICHOOO. NĚGDO HO MAJZNUL ZA MĚ!!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 12:26
- Nahlásit

PetraK
Koho, fógla?

U nás kulhá všechno, co má nohy, i Agina, co zas dělali, kreténi?
Ferda může, ten skočil do potoka, Bucka nekulhá, Hektor může, ten má nohy v prdeli, ale Agina ne jako, kdo s ní má lítat po veterinách zasejc?

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 12:32 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Mucholabka
Koho, fógla?

neee, toho debila tady s tím náklaďákem co tady už hodinu dělá bordel

kdo s ní má lítat po veterinách zasejc

jim ty nohy přivažte mezi dva klaciky a bude po kulhání. A je to

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 12:38
- Nahlásit

PetraK

jim ty nohy přivažte mezi dva klaciky a bude po kulhání. A je to
A nebo je rovnou svážu do kozelce a budu kutálet ze stráně

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 12:39
- Nahlásit

Mucholabka
A nebo je rovnou svážu do kozelce a budu kutálet ze stráně

tý vole, novej picbumí sport!! SUDDING!!! neboli válení sudů v kozelci, vítězí ten co dojede pochopitelně dál!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 12:48
- Nahlásit

davidkova renatanazdar pani,ja cekam vyplatu zejtra,tak doufa,ze tam taky nebude nula!jo a jeste k tomu mam delat celej mesic v kvetnu,tak to na ne taky zvysoka se.u!to si ani nemuzou dovolit a chtela bych videt jak by me to zaplatili,a kdyby tak bych chtela poradny premie!aspon 2000kc., s petistovkou at jdou doprdele a nebo at si zatim sezenou druhyho,co me bude stridat,ale oni nikoho nemaji!spise tam nechce nikdo hlidat!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 12:50
- Nahlásit

Mucholabkaco je tobe psi kulhaji?nemaji to z toho agiliteni?hajan zatim dobry,tak doufam,ze se do toho praglu nakonec dostanem,no a pokud budou finance,ze?

hally001
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 12:53
- Nahlásit

BULDOK/PASTEVEC.no já netvrdím, že by byl schopen uhlídat stádo, ale spolupracuje s Verou při zahánění krav a koní. Baví ho to, pustil se do toho sám a vypadá nadmíru spokojenej...jen ještě nemá praxi, tak neodhadne odstup a dostane kopytem. Je to určitě americkej buldog-já zas zapomněla heslo na rajče-nemůžu vložit fotku

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 12:53
- Nahlásit

AlenaD
emko byly Sátě malý
To pochybuju, Mařeně je to emko jen proto, že jí pod to dávám obinadlo

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 12:58
- Nahlásit

hally001
no pani, tak si honem vzpomeňte, páč jak jde vo hepíendy a fotky, tak je nutně potřebuju vidět, prosiiim. Zkuste si vzít ginko bělobu, to prej na paměť pomáhá

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 12:59
- Nahlásit

nemethova5
Kdy do toho práglu jedeš? To budeš dělat nějakou zkoušku? Tart? Nebo canisku?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 13:18
- Nahlásit

Mucholabkano na ten tart,jedu tam uz 23.dubna,je to 25.dubna,no pokud bude mit vic jak 70%z kazde dyscipliny,tak se mu to pise jako zkouska,rikala davidkova

AlenaD
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 13:23
- Nahlásit

Gerda
To pochybuju, Mařeně je to emko jen proto, že jí pod to dávám obinadlo

Myslíš??? A ty bys nám jí půjčila?

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 13:29
- Nahlásit

AlenaD
Kliďánko piďánko pani, neni problém. Jak jí k vám dostat? Do mailu mi hoď adresu, pošlu ti jí poštou. Anebo se budeš muset stavit na procháááááskuuuuuu - ale ty jí stejnak potřebuješ rychleji, viď? Eště sme se mohly domluvit se Sali, jezdí teď snad kvůli mamče do Prahy častějc, třeba bude mít i dnes cestu kolem, že bych ti botku poslala a ty by ses večer u Sali stavila, nebo tak nějak? Jak to chceš udělat? Eště zkusim stáhnout tu špinavou botu od Pardálky, ať ti nedávám tu čistou ))

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 13:30
- Nahlásit

nemethova5
Že bych zkusila ZMT? To je závod, nebo co?
Ale tuším, že to budu zrovna se psema na výcvikovém víkendu.

Hyena
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 13:45
- Nahlásit

PetraK
tak na to, jak jsem byla ráno zpruzelá, jsi mě mooc dobře pobavila Asi ti zejtra nechám to kafe celý.

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 13:52
- Nahlásit

Hyena
jsi mě mooc dobře pobavila

čim? tou Hyenou na dětský psychině? , ale huž sou na to připravený. Pani a já chtěla tady veřejně napsat, ŽE STE HODNEJ ČÉÉK!,páč ste to krásně pořešila. Abychom tady furt nečetli vo Gerdě tak doufám, že to je vidět fšade a na fšech monitorech

Hyena
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 14:01
- Nahlásit

PetraK
Helejďte se, nekažte mi tu mou pracně vybudovanou pověst, joooo

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 14:03
- Nahlásit

JÁ SEM JEDINEJ HODNEJ ČÉK!!!!!!!
a ticho,du pa

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 14:05
- Nahlásit

davidkova renata

ešče, že tady nedávno zrovinka Hyena s Gerdou
vodhalily, že furt jen kecáte, takže vám to stejnak nigdo nevěří

Hyena
Helejďte se, nekažte mi tu mou pracně vybudovanou pověst, joooo

vylepčila sem to tetkon?

Hyena
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 14:07
- Nahlásit

PetraK
No vidíte, teťkonc s matkou Davídkojc nevydržim, ani když toho grogu na venčení uvařim litr.

<< 1 ... 2835 . 2836 . 2837 . 2838 . 2839 . 2840 . 2841 . 2842 . 2843 . 2844 . 2845 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání