Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2844 . 2845 . 2846 . 2847 . 2848 . 2849 . 2850 . 2851 . 2852 . 2853 . 2854 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 18:57
- Nahlásit

StaHi
taky sem byla dlouho na trávě

ale pri kontrole pohlavnich organu jsem zadny uzle neshledala
se pořádně číhněte eště rači,můžou se nějak zákerně maskovat třá.
ze uz se jako rozpominas, tati
jen veeelmi matně

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 19:06
- Nahlásit

StaHi
taky sem byla dlouho na trávě
no jo, fotbalisti...

StaHi
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 19:11
- Nahlásit

davidkova renata
můžou se nějak zákerně maskovat třá
zis tak maskovany uzle na pohlavi, to by mi teda jeste schazelo! ale facht ne, sem se koukla.. dvakrat..
jen veeelmi matně
nj, rodice si cek nevybere, zejo..

jinac lidijove, upirny klistaci uz fachaj.. sem prave mufatku vytahla 'boruvku' z bruchu..

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 19:12
- Nahlásit

StaHi
upirny klistaci uz fachaj
fachaj už dlouho, mařena už měla dvě.

StaHi
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 19:16
- Nahlásit

Gerda
to sou kujvy mi to teda celkem prekvapilo, bo nam tu denne chumeli.. co pouzivate na klistaky? musim letos jit do neceho novyho, frontline uz nam nezabira dyl, loni jsem zkousela nejaky uzasny bio-eko-preparaty, bohuzel byly zcela neskodny i pro klistaky.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 19:17
- Nahlásit

StaHi
zis tak maskovany uzle na pohlavi, to by mi teda jeste schazelo
to jo..

ale to byste si snat fšimla ne??
Gerda
OT..hele co ty deky na neděli do Kralup co máš doma?Je to nějak pořešený ten vodvoz?

StaHi
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 19:20
- Nahlásit

davidkova renata
no este toho trochu bych si ale vsimla tutove, dyk bych nemohla ani chodit, s timdle maskovanym TAM!

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 19:21
- Nahlásit

davidkova renata
hele co ty deky na neděli do Kralup co máš doma?
Nemám eště nic, sem furt v práci a kamarád má ty pytle doma. Zkusim to s nim projet v sobotu, dřív ho neuvidim. Odvoz pořešenej nemám, když to stihnu dát dědovi na tu neděli, dostane to v neděli, jinak prostě až to bude zkompletovaný, tak se to tam nějak dopraví. A nemluvila sem o dekách, ale o pytlech hader+oblečení, který poputuje do těch chráněnejch dílen, jak řikala dežaví.

StaHi
Na klíšťata u nás nejlepší killtix obojek. Už mnoho let. Neni to úplně bez klíšťů, ale je to minimum zakousnutejch.

StaHi
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 19:27
- Nahlásit

Gerda
dys ja s tema vobojkama nevim prave.. voni jak sou parta, tak by si ty vobojky asi vzajemne vokusovali a vozuzlavali (buldocci urcite), coz nevim, esi je jako upa koser

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 19:29
- Nahlásit

Gerda
A nemluvila sem o dekách, ale o pytlech hader+oblečení, který poputuje do těch chráněnejch dílen, jak řikala dežaví
aha,tak deky pro čokly nemáme teda žádný jo? jí myslela,že do dílen bude až to z dědictví..

brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 19:39
- Nahlásit

holky,nemáte někoho dobrého lékaře na nohy pro lidi? v Praze?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 19:42
- Nahlásit

Gerda
davidkova renata
no kdyby něco někdo měl do toho utulku kde je R
tak až se poveze pytel granulí,tak se to může přidat k tomu
ty věci mohou bej zatím u mne
já bych měla ještě něco sehnat pro ty psiska

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 19:53
- Nahlásit

davidkova renata
,tetkonc už neuhlídám ani tu kozu

ježiš vona už je jak ten Benda, neuhlídá si kozy!! to je zas máme hledat??

StaHi
co pouzivate na klistaky

nam fachá dobře obojek Preventic a nebo Scalibor- oba gůtofka Jakrofská. Ale nevim esli to fachčí i na morčata

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 19:57
- Nahlásit

PetraK
Ale nevim esli to fachčí i na morčata
kor dyš hulej trávu
brezen2008
nemáte někoho dobrého lékaře na nohy pro lidi?
na nohy????? to nemám teda..
tak až se poveze pytel granulí,tak se to může přidat k tomu
no to sem právě myslela.Se spojíme kdyby něco..

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 19:59
- Nahlásit

Gerda
Hele ten kiltix jsme měli taky- a taky semo-tamo klíště, pak jsme ozkoušeli Preventic a dobrý, loni Scalibor -- a gůtofka. Obojí můžu vřele doporučit.

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 20:01
- Nahlásit

StaHi
hele a víte že ste překvapila?? Já vim, že dokážete ledacos, jako bejt nafouklá třeba, ale že nosíte v pohlaví Uzlika, to sem teda fakt netušila

brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 20:04
- Nahlásit

davidkova renata
jo nohy,mám je v háji a začíná to dost bolet ,ale nechápu to bo hubnu
a tak bych potřebovala nějakého dobrého doktora,sice jsem už byla u obvodní,ale ta mi řekla jenom hubnout,jenže to dělám a vono je to horší ,tak proto
no to sem právě myslela.Se spojíme kdyby něco..
no jasně

StaHi
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 20:06 - Změnil/a: StaHi
- Nahlásit

PetraK
horsi je, ze sem to netusila ani ja ..kazdopadne to vysvetluje mnohe, treba proc dosud nejsem nakryta

jinac neco na klistaky vymejslim pro psy, do mne se zakousnou malokdy, bo je cejtim, dys po mne lezou..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 20:17
- Nahlásit

StaHi
treba proc dosud nejsem nakryta
to je ale divný..že by kovářova kobyla chodila bosky???,zkuste to chvíli bez tý trávy,třá ho zelená nějak irituje

Du se svalit,čuuuus ,přátelé zeleného údolí

StaHi
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 20:26
- Nahlásit

davidkova renata
no, esi jako spis uzel neirituje kryce.. me by to asi vodradilo

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 20:26
- Nahlásit

StaHi
adne to vysvetluje mnohe, treba proc dosud nejsem nakryta

no to je jasný, páč funguje jako blokátor. Uzla viděti=smrsknutí míti. A je po hehe potom, to je jasný.

jinac neco na klistaky vymejslim pro psy
Tož ten Scalibor - dám za něj ruku do ohně - čokl furt v polích, v lese, do vody- z vody a fachá to dobře celou sezónu, nemusím se vůbec o nic starat. A navíc ty kousky co odstřiháme z toho obojku, nastrkám do bot co v nich chodím s Aušuem , když jdu ven pochopitelně vyndám, páč by se mi blbě chodilo ale!!! žádná brebera se nezajímá.

StaHi
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 20:31
- Nahlásit

PetraK
helejte a dyby -v krajnim pripatku- pes ten vobojek sezral, co myslite, ze to udela?

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 20:36
- Nahlásit

StaHi
kámošky picbůmka ho sežrala - vím, že tehdy byli u veta,páč to i na tom obojku píšu, ale esli něco řešili nebo ne to nevím, když mi to příští týden přípomenete, můžu se zeptat, měla bych s ní mluvit.Nicméně picbůmka přežila.

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 20:38
- Nahlásit

StaHi
jo tehdy mi kámoška říkala:"čtu si tak ten návod k tomu obojku a tam píšou.... pokud by váš pes obojek snědl, navštivte neodkladně svého vet. lékaře.. tak s řikám, kerej pes by moch bejt takovej debil??????????? tak mám toho debila doma!!!!"

StaHi
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 20:50
- Nahlásit

PetraK
no uprimne, u nas hrozi sezrani vsemu gumovemu a kdyz ne sezrani, tak aspon rozcupovani.

to fakt fsichni pouzivate obojky? mi vzdycky prisly lepsi ty pipety, ale ty co sme zkousely driv uz nefachaj..

Hyena
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 20:53
- Nahlásit

StaHi
Já používám jedině pipety, bo Hyena je ve vodě furt i v zimě, o létě nemluvě, tak že by ho rozmáčela. Navrch by se mi pletl i při cvičení a práci, tak že volbe je jasná.

StaHi
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 20:58
- Nahlásit

Hyena
jedině pipety
a ktery?

Hyena
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 21:02 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit

StaHi
a ktery?
ouplně vobyč, akorát ti čéče neřeknu z hlavy, jak se jmenují. U nás mají lékárnu, kde je vet. koutek a já si je tam vyberu vždycky podle vystaveného obalu a pak jméno vesele zapomenu. Vcelku si hlídám u všech zvířat odčervení, ale "odklíštění " beru s rezervou, bo je mi jasný, že stejně přijde na řadu pinzetka.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 21:04
- Nahlásit

Hyenazdravim pani,jak pise petra,osvedcil se mi scalibor,pipety vubec ne,jo a minule jsem mela kiltix,taky vybornej,akorat trochu smrdi,no,pri cviceni se mi vubec neplete a do vody jak scalibor,nebo kiltix idealni,fakt,rozmacet to nerozmaci,bo voda tomu neublizi,jinak hajan je taky desnej vodomil,si rikam,esli to neni prevlecenej hroch,ted jsem prijela ze cvicaku,zmrzla jsem jak hov.o!ale,hlavne,ze pes je spokojenej.
davidkova renatapani,co to delate,vy uz dete spat jo?
brezen2008no tak s tema nohama jsme na tom stejne,me konkretne silene ale silene boli paty,ale tak,ze to vypada,jak by mi tam nekdo sroubovakem vrtal,to uz je delsi dobu,jsem myslela ze to rozchodim a uz to rozchazim dva roky!

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 21:05
- Nahlásit

StaHi
kazdopadne to vysvetluje mnohe, treba proc dosud nejsem nakryta
Třeba je problém někde jinde, pani. Máte doma teplo???
StaHi
jedině pipety a ktery?
Nám fungují exspoty a jsou levný

<< 1 ... 2844 . 2845 . 2846 . 2847 . 2848 . 2849 . 2850 . 2851 . 2852 . 2853 . 2854 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání