Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2844 . 2845 . 2846 . 2847 . 2848 . 2849 . 2850 . 2851 . 2852 . 2853 . 2854 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2009 13:13
- Nahlásit

jbat
možná vám je pak nějak ukáže,
jakože by přišli na náfštěvu jo?? To snat ani né

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2009 13:14
- Nahlásit

Biluška
Vrátili se s otázkou jak se dá zařídit poleptání jícnu
)) to su kretééééni )))))))

StaHi
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2009 13:14
- Nahlásit

jbat
hoj jebate, uz si nahospodarila nejaky ty milijouny?

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2009 13:18
- Nahlásit

jbat
už jsem jí koupila úpa růžovou ohlávečku
Ostnatou haltinku?

jbat
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2009 13:20
- Nahlásit

Gerda
Ostnatou haltinku?

jak jinak na potvoru divokou?!?!

StaHi
nééé, nemáááám nic!!!!

jbat
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2009 13:21
- Nahlásit

davítkoj

eště béš ráda, až béš už stará a příde tě náštěva!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2009 13:23
- Nahlásit

jbat
eště béš ráda, až béš už stará a příde tě náštěva!!!
No, janika přiveze dědu na vozíku do hvězdy, přímo z keramiky, eště bude špinavej od hlíny a oběma jim bude na lavičce f oboře utírat sliny kanoucí z pokleslé čelisti.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2009 13:25
- Nahlásit

StaHi
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2009 13:25
- Nahlásit

jbat
chapu

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2009 13:30
- Nahlásit

jbat
je to moc krásný žííííííííbátkoooooo!

jbat
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2009 13:32
- Nahlásit

Gerda
je majinká, má sotva 40kg, předběhla se o 14 dní, ale má hlavu po mámě a ta ji má nádhernou. i vetka říkala, že tak krásnejch žíbat se rodí málo...

Hyena
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2009 13:37
- Nahlásit

jbat
říkala, že tak krásnejch žíbat se rodí málo...
Stejně bude v roce ošklivé, jako ty ostatní Vždycky je mi líto, když vidím, jak se ta krásná a milá hříbátka mění na ošklivé, přestavěné ročky a dvouletky a teprve ve 3 se z toho zasejc začne klubat hezkej kůň. Jináč mi hlásíme 2-3 kouksy venku a 3-2 na cestě. Přesný stav zjistím dnes večír. Akorát po mě nechtějte foto, bo mám doma comp na spadnutí a stahování fotek by rozhodopádně ¨nepřežil. Pošlu vám je na podzim, až budou hříbátka ošklivoučká.

jbat
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2009 13:41
- Nahlásit

Hyena
ježišmarjá jaks to udělala dyž máš jenom dva koně,!?!?!?!?!?!?

hally001
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2009 13:41
- Nahlásit

Ahoj všem, teď jsme dorazili z venčení-pravačku mám jak kulturista-tys psy asi to podělaný aportování nepřestane bavit nikdyleda v hrobě....Roman mi včera řek, že se asi musíme rozejít, protože s Pepkou by prostě žít nemohl-což dost dobře nechápu))-cesta autem trvající 20min...Roman vede monolog k Pepce/nastiňuje jí způsoby mučení, týrání, poprav...Pepka na něj celou dobu láskyplně kouká a když je pauza na nádech, voblýzne mu vobličej a dá mu packu na rameno-u toho vydává celých 20min neuvěřitelný skřeky -radosti z nadcházejícího venčení-Roman:" ne, nečum na mě takhle, já tě stejně zabiju, ale předtím tě pěkně přidusím...., se z toho posereš ty ku.rvo blbá..., ne to nepude, já bych umřel vo 20let dřív, mám nervy v hajzlu...neřvi ty blbko nebo ti zaqkroutím krkem hned...fakt.." Pepka mu láskyplně dá tlapku na rameno a koukne se mu upřímně do očí....všem přítomným je jasný, že ta ho nikdy nevopustí)

jbat
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2009 13:43
- Nahlásit

Hyena
ale máš recht, že ročci s těma divnejma nohama a rámcem čtvercovoobdélníkovotrojůhelníkovým a s tmou v hlavě sou na prd.

Sali
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2009 13:46
- Nahlásit

hally001
zažilas někdy 1200 km za volantem s třema kvíkajícícma dobrmanama, co to kvíkání vždy silně zesílej, kdykoli přibrzdíš, neb si myslej, že zastavite a budete je pádit????
někde u Insbruku je chtěl uškrtit Tchoř, někde u Brenneru jsme už je chtěli škrtit oba, někde u Trenta je to přestalo bavit, a rozkvíkali se zas až po opuštění dálnice...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2009 13:47
- Nahlásit

isdpch
z důvodu vraždy, zavřeno ... navždy"

hally001
Roman mi včera řek, že se asi musíme rozejít
nechci vám do toho nějak kecat,ale zkuste si ho udržet bo s tou krávou Pepinou ste absolutně neudatelná...nepomohla by vám ani upoutáfka ve Chcete mě..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2009 13:50
- Nahlásit

Sali
zažilas někdy 1200 km za volantem s třema kvíkajícícma dobrmanama
si ale eště nezažila Pepku
Jinak to co píšeš znám důvěrně s bejvalou čubou..nepomohlo nigdy nic,leč poučení z krizového období je,že MUSÍŠ jet naprosto stejnou rychlostí celou cestu bez ohledu na pravidla silničního provozu.

hally001
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2009 13:55
- Nahlásit

Salidavidkova renata-Pepka řve jen cestou "tam"...cestou "odtamtad" neřve...jediný řešení by bylo, kdybychom po pár metrech zastavili , vzali ku..Pepku ven a potom jí zas naložili, ale mám strach, že Roman by jí už nenaložil.)Pak sem taky doporučovala nahlas muziku, ale to mu zas vadí, že zpívám..podle mě prostě neví co chce..teda ví jasně co nechce Pepku)Jinak včera jsem ho přistihla, jak Pepku líbá na packy"cí je to nozicka, ...ale posímtě ty si ale chytrá holcicka"

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2009 13:57
- Nahlásit

Halejte, uz nevim kdo, ale nekdo tu schanel pro babicku psa - jediny, co jsem udrzela, byla informace, ze mela driv erdela. Esusova nasla v Brne jednoho starsiho jedince, toho by babicka nechtela? http://www.mpb.cz/utulek-pro-zvirata/psi-k-adopci/ 2108/

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2009 13:58
- Nahlásit

hally001
Jinak včera jsem ho přistihla, jak Pepku líbá na packy"cí je to nozicka, ...ale posímtě ty si ale chytrá holcicka

Čuba kvíkala bohužel cestou tam i zpět,páč se tam těšila at to bylo kamkolf

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2009 13:59
- Nahlásit

Fifi
to byla třiniti,sem já včera poslala šicáka s PP,ale ráno psala,že bapka došla k závěru,že psa by už asi nezvládla a tak bude kočka.

hally001
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2009 14:01
- Nahlásit

Jo, v neděli pro mě jel ke koním a když viděl, jak tam ty polodivoký krávy, při zahánění kopou, jednu chyt i ten buldog, tak mu tak nějak podivně zasvítila očička a říkal, že bych příště mohla vzít Pepí sebou.... . Věra souhlasila, ale to ještě netuší, co jí udělá Pepka s těma 140krávama a 30koňmaJá bych mohla čubu pronajímat zotročenejm a týranejm manželkám, který se nemůžou zbavit tyrana....podle mě, by vzal kramle do 24hodin. Roman myslí, že nám Pepka zavře víka...dokonce si dal podmínku, že na jeho funuse nebude, protože chce mít aspoň po smrti klid.

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2009 14:01
- Nahlásit

isdpch
z důvodu vraždy, zavřeno ... navždy"
)))) tak to bych spadla ze židle taky )))

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2009 14:06
- Nahlásit

davidkova renata
ale ráno psala,že bapka došla k závěru,že psa by už asi nezvládla a tak bude kočka.

To je rozumny, jestli se na psa neciti. Tak nic, no.

Sali
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2009 14:07
- Nahlásit

pokud se podaří kvíkavce v cíli utavit tak, že cestu z5 prochrněj, je ticho...

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2009 14:07
- Nahlásit

hally001
Tak to by měl Roman cestovat se stanisláfkem, kterej má vždycky hlavu strčenou mezi řidiče a spolujezdce, řve celou cestu, nedá se zmlátit, jednou chlapík musel zastavit, bo už byl chudák celej brunátnej, nemohl dejchat, vytáhl psa z auta, vytřel s nim silnici, bez jedinýho slova, našťouchl ho znova do auta, chvíli byl klid, jak změnil rychlost, bylo to tam zas. A nedejbože, když sme projížděli lesem, nebo jen 150 km od chalupy - už to tam poznával a ječel děsně. Řikali sme mu Sunny (bo se menuje Sundance) car stereo. Byl trestem na všechny cesty. Pepka nemůže bejt horší než Stanislávek. Nikdo nemůže bejt horší než Stanislávek. On u toho řvaní vždy schválně pelichal, aby měl chlapík co nejsilnější alergickou reakci, takže naše cesty na chalupu byly ve znamení nejvyšší hladiny adrenalinu a Standovy neodkladné smrti strašlivě strašným způsobem. Po cestě sme vždy vykouřili několik krabiček cigaret, abysme vůbec dojeli.

hally001
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2009 14:23
- Nahlásit

Gerda-..myslím, že Pepka je horší než Stan..než kdokoliv. Roman potřebuje psychoterapii..kdyby ste se chystali do Azaqlky, tak dejte vědět....Romana přivedu-sám už moc nemůže, protože má asi 50kilo a je stvarovanej podle sedačky auta.Pepka má teda jednu výhodu, že nepelichá....vona je asi trimovací-tak jsem jí krapet protrhala a na hlavě a podel páteře jsem jí nechala chlupy, který fungujou jako varování pro psy-dyž postaví číro je zle prostě-DNESKA sejmula jen Sáru a Štěpána-se jí připletli do vobzoru padajícího aportu a to Pepku dycky rozhycuje. Krve moc neteklo, netrefila se do céfky, ale bejtž to nějakej papírák, tak se nedoplatíme. Jako na hromadný vycházky nelezem, neboť Pepka psy nenávidí-a házet jí míč mezi smečku není moc bezpečný. Vyhrožuju jí Rudlou Desenským, minule jsem jí nutila koukat i na reportáž v TV, ale vona se ta kurva těší...

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2009 14:30
- Nahlásit

hally001
Já nechápu, proč jí prostě omylem nezašlápnete.....stačí přece vylézt bez brejlí z vany....je to hnet! Ale musíš šlapat tam, kde je hlava, bo dyš šlápneš jinam, hrozí, že se to nepovede!!! Omyl se musí dobře naplánovat! Nebo dybys chtěla, řeknu maryji, vona ti jí zakousne....nebo si řekni koko, ta má bojový žáby....

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2009 14:32
- Nahlásit

Gerda
Hasky vyje, když stojíme na světlech. Cestuje v přepravce, protože mi sežrala autopásy, a to přesto, že je oddělená pevnou přepážkou.

<< 1 ... 2844 . 2845 . 2846 . 2847 . 2848 . 2849 . 2850 . 2851 . 2852 . 2853 . 2854 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání