Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2844 . 2845 . 2846 . 2847 . 2848 . 2849 . 2850 . 2851 . 2852 . 2853 . 2854 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
StaHi
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 21:15
- Nahlásit

kachna_
Máte doma teplo???

a tak to celkem i jo
Exspot je nazev nebo typ pripravku?

Hyena
ja bych prave potrebovala spis nazev, bo kdyz jsem loni vybirala namatkou, vybrala jsem dost blbe.

AlenaD
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 21:22
- Nahlásit

StaHi
to fakt fsichni pouzivate obojky?
My používáme jedině pipety, obojky už nigdy více, bo se po Preventicu naši čoklové přiotrávili a ani ho nemuseli sežrat.

nemethova5
pani, zajděte si k doktorovi, měla jsem to samý, paty mě bolely tak že jsem pomalu nemohla na nohy, to jsou výrůstky na patní kosti!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 21:23
- Nahlásit

nemethova5

hele pani ale esli hrozí, že některejch z těch tří šikulů by z toho mohl udělat puzzle, tak to asi bude muset StaHi na obojek zapomenout. Je to škoda ale, protože výhoda je, že to durch na celou sezónu a člověk se pak už o nic nemusí starat což? a jak říkám každej den jsme v centru klíšťovýho dění, v létě navrch ještě ve vodě a fachčí to bez problému porád. taky mám dojem že nemám psa ale vodního živočicha nějakýho. Asi nejspíš vydru, páč jeho mamince se říká Babetka vydra .

Já mám se cvičákm utrum nestíhám časově- víkendy jsme už pryč a v týdnu nemám moc šanci teď už. Loni jsem to k Waldoj stíhala jen tak tak. teď už smolikof . Tak si aspoň cvičíme sami. Dneska gůtovka. Spojila jsem odložení s vyhledáváním předmětu a byl čičkovnej, hošíček. Najde vždycky jen mám někdy dojem, že mě schválně natahuje- že poměrně brzo ví, kde to je, ale sválně dělá, že hledá, hledá, hledá. Nevím jak si tohle ověřit Ale třeba se pletu.

AlenaD
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 21:24 - Změnil/a: AlenaD
- Nahlásit

StaHi
nám fungoval Advantix nebo tak nějak a Duowin

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 21:25
- Nahlásit

AlenaD
bo se po Preventicu naši čoklové přiotrávili a ani ho nemuseli sežrat.

hůůů - jak to?? Hoďte sem, prosím informace pani, díky. To sem netušíla.

AlenaD
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 21:30
- Nahlásit

PetraK
Přestali úplně žrát a byli apatický, z toho obojku byl takovej smrad že by to porazilo i mě. Asi po třech dnech jsem jim to sundala a během dvou dnů byli o.k.

Hyena
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 21:33
- Nahlásit

StaHi
tak jsem to našla,
je to Frontline. Já ale zrovna tyhle přípravky příliš nevybírám, prpotože mám čubu v tý vodě opravdu několikrát denně a v létě komplet, včetně hlavy. Tak že pro nás je v podstatě jakýkoliv přípravek zbytečný, bo ze srsti brzy mizí.Nicméně proti blechám nám funguje spolehlivě.

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 21:33
- Nahlásit

AlenaD

ty jo to je teda síla. Ešusák ho měl dva roky a nic. Říkáš že to byl smrad? Ale nám to vonělo mentolově

AlenaD
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 21:38
- Nahlásit

PetraK
Ano, vonělo to hódně silně po mentolu a ještě něčem jiným, bylo to na psím táboře a měla jsem u sebe psy celý den a i mě z toho slzely oči. Je to ale tak 5-6 let, třeba už dělaj nějaký lepší.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 21:39
- Nahlásit

AlenaDjezis pani!!!!!az tak????no je fakt,ze opravdu nic neni 100%,ale ja zkousela pipety a pripadaji mi na hajana moc drahy,to je nejak podle kil,ne?a stejne po nem sfine lezli vesele dal a co hur i po mne!jinak obojek preventic jsem nemela,to je fakt,ale kiltic a scalibor fakt vynikajici a dokonce se mi zda ze scalibor je netoxicky,ale nevim presne,to by jste se musela zeptat petry,hele,pry s patama mam zajit na patologii,to mi radilo hooodne vtipnych znamych,no ja si to myslela,ze to budou kostni vyrustky neboli ostruhy,ja se o paty tak silene neopiram,aby me bolely,no ja furt rikam,ale ja nemam absolutni cas,minule jsem u odbornika cekala tri hodky,pani ja to vzdala,na to nemam nervy,jste hodna ze jste napsala,ze preventic ne.
PetraKtak hlavne,ze se esus zamestna a je spokojenej,pri jakkykoliv cinnosti,jo hledani to delaji psiska radi,a hlavne kdyz je sikovne schovanej pesecek,to jo,to by jim slo,no skoda,ze clovek nema tolik casu,aby aspon zasel na chvilku na ten cvicak,uz se tesim na nedeli,bude tam supr gutovej figurant,ktery opravdu umi,to si hajan zaradi

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 21:45
- Nahlásit

AlenaD

hm tak to bude fakt ono . Tak jestli to třeba nebyla nějaká blbá dávka? Jenže to už je tetkon fučik.

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 21:49
- Nahlásit

nemethova5
jo vyhledávání to ho baví. Jsem ho právě zařadila za odložení, aby ho ta odložená nuda víc bavila. Aby to měl jako odměnu, že budeš tady ležet a pak si půjdeš zahledat. Snad to je dobře.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 21:54
- Nahlásit

PetraKja myslim,ze takova motivace mu neuskodi,hlavne,jak rikam,aby se pes nenudil,bo to je nejhorsi co muze byt,dnes mi prave nase vycvikarka rikala,skoda,ze nemam kotec,ze by mela pro me vlkosedaka,osmimesicniho,peknyho ostryho ovcouna,ktery se tak zacal nudit na zahrade naproti od nich,ze proste zacal utikat,se nudi a ja bych ho mit doma nemohla,by se s hajanem sezrali,takze ho chlap dava zadara,je to po pracacich,co si jako myslel,ze kdyz tam prijde na chvilku,ze psovy to staci?asi si myslel,ze to je stroj na baterky,podle potreby se asi vypne,je fakt,ze u me by se nenudil

AlenaD
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 21:56
- Nahlásit

nemethova5
PetraK
Taky jsem slyšela že Scalibor je lepší, nejlepší je vyzkoušet, každýmu vyhovuje něco jinýho. Nedělám si iluze, ty pipety taky budou pěkný sajrajt, ale zatím jsem nepozorovala žádný vedlejší účinky. Já je teda dávám jenom když je těch klíšťat opravdu hodně, ono to při třech psech taky pěkně leze do peněz, ale fakt je že holky zase až tolik klíšťat nemívají, na něco jsou ty dlouhý chlupy dobrý.
Jenom jednou byly na výstavě uvázaný u plotu na louce a pak jsem jich napočítala na dvouch psech asi 90, přes půl kelímku od jogurtu, myslela jsem že se pobliju, všechny byly na hlavách.

AlenaD
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 21:58
- Nahlásit

nemethova5
pani s těma nohama jděte, bude se vám to horšit a nenechte si do těch pat dávat obstřiky, jednak to svinsky bolí a druhak je to na nic. Mě na to pomohlo ozařování, už je to asi 5 let a mám pokoj.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 22:03
- Nahlásit

AlenaDfuj,tolik klistat!pane boze,az se mi zvedl kufr,jak vam,tolik????to snad neni ani pravda,no prave,ja dala za pipetu pro hajana kolem tri stovek a moc to teda nezabralo,ale je fakt,jak pisete,ze na kazdyho pusobi neco jineho,to je pravda,no pani,to mam radostny vyhlidky,mate pravdu,je to horsi a horsi a nejhorsi,kdyz rano vstanu z postele,tak to boli nejvic,no ja furt kecam,kecam a vydam se tam asi v pristim stoleti,coz je u me normalni,takze ozarovani,o tom jsem slysela,ale obstriky teda ne,kdyz to boli,ja nejsem hrdina,abych to vydrzela,to je fakt.

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 22:12
- Nahlásit

nemethova5
co si jako myslel,ze kdyz tam prijde na chvilku,ze psovy to staci?asi si myslel,ze to je stroj na baterky,podle potreby se asi vypne,je fakt,ze u me by se nenudil

jo tohle je cesta do pekel . proto jsem se fčera tak rozepsala tuhle vedle, protože každej si navymejšlí čokla a pak děj se vůle páně. My děláme každej den něco. A když s ním nejdu já, ale Brtnik, tak aspoň "cvičíme" doma krávovinky, aby se zabavil.

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 22:14
- Nahlásit

AlenaD
asi 90, přes půl kelímku od jogurtu, myslela jsem že se pobliju, všechny byly na hlavách

fůůůůůůůůůůůůůůůj!! dybyste viděla co mi to udělalo s gezichtem , esli mi to zvostane , budu vás žalovat

ty jo ale můj první čoklid měl echt dlouhý a hustý chlupy a černý a s klíšťatama to bylo stašný právě. Najít než se zahlodly se nedaly . ale je pravda, že to byl "skejťák" takže pes přízemní, tak možná proto???

makrel
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 22:20
- Nahlásit

PetraK

Jo jo, ale už má psa doporučeného.My jsme byly včera za "zlý policajty". Dneska tam jsou hodní.

StaHi
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 22:22
- Nahlásit

Hyena
Frontline uz prave vic let funga jenom na blechy.

AlenaD
dik za tipy, mam zapsano, tak neco z toho vyzkousime. ze to bude toxickej sajrajt je mi naprosto jasny, ale beru to. jak uz jsem psala, loni jsem koupila od Hery laboratoires netoxicky, prirodni, bez chemikalii.. no a byly naprosto neskodny i pro klistaky.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 22:24
- Nahlásit

PetraKno asi tak nejak,kazdy si mysli,ze kdyz ma pes zahradu,tak to ze mu bohate staci!ale to je omyl,pač,jak jste psala v tom peknym tematu,ktery uz tu nejni,ze pes je smeckove zvire,tak to je fakt,no a i kdyz je hajan velky pes,tak je v byte,nedovedu si ho predstavit v kotci,nebo na zahrade a ja bych sla s velkym klidem domu,to asi ne,takze jak chce nekdo pswa tak sirim osvetu,ze to nejni jen takovy hloupy zvire a jak ty pises dej se vule bozi,ho hodi na zahradu!hele ja ty klistaky v poho nahmatam,musim byt rychlejsi,milej hajan se je dovede vykousnout,minule mel problem,bo se u to zanitilo a musel brat ATB,takze jsem moc spokojena jak se scaliborem,tak kiltixem.

brut
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 22:26
- Nahlásit

StaHi
My používáme obojek... Killtix, protože u pipet bych se nedoplatila.... Brut i Alu jsou vodníci, takže bych musela myslet na to, že je potřeba každý měsíc použít pipetku a to je dost náročný a drahý

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 22:26
- Nahlásit

StaHii pro klistaky,ty sfine se v tom asi vyzivali,to meli spis to prirodni jak parfem,ne?frontline uz dlouho nepouzivam,jak sprej,tak obojek,je hodne toxicky a plno psu ma na nej alergii.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 22:28
- Nahlásit

brutjj,mate pravdu,pro me to bylo hodne taky financne narocny a vubec nam to nezabralo,od minuleho roku mam kiltix a furt je funkcni,jinak jsem hodne pouzivala ten scalibor

StaHi
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 22:33
- Nahlásit

brut
no drahy jsou, to jo. ale buldockum to caluje ex, hnedle zejtra se to dozvi (on totiz cernej buldocek je 'jeho', mame domluvenou 'stridavou peci' -tyden x tyden.. v praxi to vypada, ze veme kluky na vejlet jednou za 4 mesice.. takze chci aliky!)
..jinac vodnici jsem taky, zas ale mame vyhodu kratky hladky srtsti, takze dost klistaku stiham odchytit uz pri lozeni.
hele a pani brutova, nevim, esli vas to potesi, ale minulej tejden jsem na vas myslela. vencila jsem totiz hafaky s kamosem a jeho dvema fenkama.. mno a jedna z nich byla krizenec australaka.. jako dost divoka kombinace asi, ale v tomhle pripadku dopadla, zda se, dobre. holce je asi pul roka, tvarove je naprostej australak, barevne spis dalmatin, ci tak neco (bilej zaklad a mooooc cernejch puntiku.. fakt hodne , je spis cerna nez bila) ..foto nemam, ale nejspis jsme spolecne nevencili naposled, tak treba casem dodam..

StaHi
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 22:36
- Nahlásit

nemethova5
to meli spis to prirodni jak parfem,ne?
tak to ste, pani, trefila naprosto presne. normalne si po psacich vykracovali jak na promenade.. takze jak jinde mocinky slysim na 'netoxicky', na klistaky chci uz jedine poradnej jed

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 22:40
- Nahlásit

makrel
Jo jo, ale už má psa doporučeného.My jsme byly včera za "zlý policajty". Dneska tam jsou hodní

hele, ona je to stejně provokačka. Vsadím se, že kdyby si s ním dal schůzku někdo z danýho plemene který měl ve volbě a nebo někdo od švýcarů, tak tam stejnak nikdo nepřijde. Je to zkrátka čulibrk

nemethova5
no já prostě nedokážu vydejchat některý náhledy lidí na psy. Nejde mi to, nejde. a jiný to nebude a klidně budu pro ostatní přežvýkavec a extrémista. Je mi to fučik. Může si myslet kdo chce a co chce. Na svým kontě mám dva úspěšně vymluvený čokly do rodin, kde by byli chudáci - v tý první ta kráva kolegyně byla ochotná vyhodit morče do lesa, protože BYLO NEMOCNÝÝÝÝ !!!!!!!! pak si chtěla pořídit pražskýho krysaříka. Skončilo to debatou zpočátku klidnou, nakonec jsem skoro řvala. tu krafku nesnášim od prvního momentu, nebavím se s ní, ale to jsem se překonala, protože představa toho chudáka malýho, kde skončí to se nedalo. druhej zásek byl můj šéf- hodnej to člověk, ale totálně bez představy toho co čokl obnáší. Navíc má rád pořádek. Tak jsem mu osvětlila, že línání je moc prima období, pak jsem přidala situace, kdy čokl třeba sežere houno, nebo se v něm vyválí- to už mu nebylo moc dobře......... pokračovala jsem dál a zakončila větou......."a co hovna? budeš sbírat????????" páč vím, že mu oprávněně zahovněný prostory vadí. Chtěl si pořídit vižlu jako mám já. Nemá jí.

brut
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 22:45
- Nahlásit

StaHi
prosím, moc prosím, vyfoť jí .... znám několik australáků, kteří jsou barvou srsti přesně stejní a povahově mám to samý doma

Pokud máš střídavou péči, tak máš alespoň trošku vyhráno... při velikosti a častém koupání mých bych se nedoplatila

Jo a kdy pojedeš okolo? Jinak příští víkend pojedeme do Slavětína a zpět....asi po D1 nebo okolo Benešova

brut
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 22:47
- Nahlásit

nemethova5
při váze Hajana se ani nedivím

StaHi
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2009 22:52
- Nahlásit

brut
vyfotim, nebo sezenu foto od kamose, to bude kazdopadne rychlejsi varianta. jinac tu stridavou peci mam tak, jak jsem psala..cili spis nemam.. ale uz jsem nad to povznesena a nesere me to.. (nechci buldockum uplne vzit 'tatu'.. vzajemne se milujou, ale halt ta spolehlivost na strane panecka vice nez vazne)..
..kdy pojedu okolo vubec nevim, chtela jsem to zvladnout do konce mesice, pac musim do plzne kvuliva bytu, ale uvidim, jak dovoli angina. Vubec nevim, kde je Slavetin, ale esli nekde pobliz, tak se stavte, esli bude chut. (nachystala bych ti aspon mlejnek, knizky do pristiho vikendu urco vyhrabat nestihnu)

<< 1 ... 2844 . 2845 . 2846 . 2847 . 2848 . 2849 . 2850 . 2851 . 2852 . 2853 . 2854 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání