| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 14:33
- Nahlásit
kachna_
a přitom je z nich nejmenčí, víď sviňucha jedna!!!!!
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 14:34
- Nahlásit
Gerda-jako neznám nikoho, kdo by si dal dobrovolně amputovat haksnu. Minule sme jí napatlali syrovym masem a pustili potkany..NIC. Roman se bojí, že nepude ani utratit. Nechystáte se do Pumpy?Bych vám jí nenápadně vrazila dfo kabelky
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 14:39
- Nahlásit
Gerda
Malej hodnej pejsek na dožití... Michal mi to připomíná celkem často
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 14:41
- Nahlásit
hally001
Nechystáte se do Pumpy?
Mohli bychom zase ne? Maj tam novou kuchyň a statečného kuchaře...vem s sebou Pepi...maj i nový zapejkací misky....
kachna_
Malej hodnej pejsek na dožití
No jo, ale to si toho pejska nesmíš brát v pěti letech, musíš až dyš je mu bezpečně víc než 10.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 14:44
- Nahlásit
Gerda
musíš až dyš je mu bezpečně víc než 10.
Hasky je cca 12!!!!!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 14:51
- Nahlásit
kachna_
Hasky je cca 12!!!!!!!!
Tak to máš vadnej bojler a něco teď musíš napravovat krz utrpení s Hasky... ))) Měla bys jí příště ukázat strejdu Romana, jak hrozí Pepce, třá by to na Hasky zabralo a bála by se zlobit...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 14:53
- Nahlásit
davidkova renata
Gerda
děkuji za R
davidkova renata
jdu psát toho ,meila
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 15:15
- Nahlásit
Lidi, prosím vás, co blbnete? Proč ty čokly prostě nezmlátíte traverzou hnet jak začnou kňučet? To bysem jim teda netrpěla tohleto
Mě neřve ani jeden Nigdy. Ani reparáci ne . Akorát Akéla se dycky poblila a to přesto, že jsem jí to zakázala Ale s tím psem byli dycky problémy
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 15:58
- Nahlásit
Biluška-násilí jí zvyšuje decibely
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 16:02
- Nahlásit
Biluška
voe, jak mám zmlátit psy v přepravních klecích vzádu v pikapu nebo dodávce???? na rušný dálnici??? bych tě chtěla vidět....navrhni to Tchořoj. Děla to je jendnou v životě, když narval do společnýho prostoru v zadku pikapa Arkouna s Ájou, a Arkoun se jí cestou pokusil pro porušení subordinace zabít, a byl by to i dokončil.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 16:03
- Nahlásit
hally001
jak je ta malá svinka velká? byla by pro pinzetky na hraní, nebo by to nepřežila?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 16:05
- Nahlásit
Biluška
Proč ty čokly prostě nezmlátíte traverzou hnet jak začnou kňučet?
Protože bych musela vylézt z auta, otevřít dveře kufru, uřvat zbytek psů že maj bejt na místě, vyndat hasky z přepravky, zavřít dveře auta, ztraverzovat hasky, otevřít dveře auta, uřvat psy, že maj bejt na místě, narvat hasky do přepravky, zavřít dveře od kufru, vlézt do auta.
Tak dlouhý červený u nás nemáme...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 16:06
- Nahlásit
Sali
jak je ta malá svinka velká?
jako přerostlá čivava, nebo korálek.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 16:09
- Nahlásit
Sali
Prosím tě, veterinář tvrdí, že rodičů pes má alergii, argumentuje tím, že jednou zabraly kortikoidy. Je to takhle jednoduchý, nebo ne? Nevíš?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 16:13
- Nahlásit
kachna_
nevím.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 16:15
- Nahlásit
jako přerostlá čivava, nebo korálek.
Gerda
tak s tím má zkušenosti Tchoř, bejvalka měla k RTW a NO i čivaváka. Přežil. Nějak to dokázal. I ty psy, i Tchoře. Čí rukou či tlamou pak zesnul v Pánu, legenda již neříká.
každopádně Kobříčkovi by se to líbilo, Kvíčence taky...
|
StaHi
Člen |
- Nahlásit
janika
no to je teda prekvapko
Pokud dostane to co chce a jak to chce, stává se z ní věrná a milující žena, která to chce ale úplně každý den.
co na to rikate, kolegyne lefice?
uplna zivotni fylozofie
|
Mucholabka
Člen |
- Nahlásit
Pouze jednou jsme vezli autem oba pity samečky, Fero i Draka, a od té doby se F do auta těší, páč se těší, že se porve, idiot. Celou cestu s Drakem řval a když nemohl udržet nervy, tak se zahryznul do sedačky, já mu stála na krku, a stejně řval, ichtyl, v jednom tunelu v Polsku se to rzlíhalo celým tunelem a to jsem měla chuť je vyhodit oba oknem. Ještě že už se Drak nebude vystavovat. V kleci být nemohl, páč skrz ni prošel.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 16:57
- Nahlásit
Sali
každopádně Kobříčkovi by se to líbilo, Kvíčence taky...
Já myslim, že hally bude ráda za takovouhle nabídku....
StaHi
Pokud dostane to co chce a jak to chce, stává se z ní věrná a milující žena, která to chce ale úplně každý den.
))))))) tak to vidim na ten uzel ))))) v tomhle případě možná gordickej??
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 16:59
- Nahlásit
Sali
voe, jak mám zmlátit psy v přepravních klecích vzádu v pikapu nebo dodávce???? na rušný dálnici???
Nevím, já je nemlátím, prostě jim řeknu ať zavřou huby a oni to udělají. Arman jednou zkusil kňučet, dostal pohlavek a byl klid. Ale v krajním případě bych asi zastavila kdekoliv a seřezala to, kdyby se teda rozhodli furt řvát.
Možná jsou tak v klidu, protože jezdíme prakticky furt. Jediná doba kdy dělají bordel je, když nás zastaví policajti a obchází auto, aby si ho ze všech stran prohlídli. To mají psice pocit, že je třeba hlídat a vřískají po nich.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 17:07
- Nahlásit
Biluška
Jediná doba kdy dělají bordel je, když nás zastaví policajti a obchází auto, aby si ho ze všech stran prohlídli
Čoveče to mě strašně překvapilo - mařena nemá ráda auto a nerada jezdí, nikdy si nelehá a furt sedí, seděla celou cestu do splitu. V autě jí ani druhý čuby nevaděj, v podstatě dělá, že tam neni. Ale jak nás zastavili policajti a kontrolovali auto, normálně vrčela jak ďas a jak se frajer nahnul k okýnku, vycenila aji zubiska! Buď má ráda auto, nebo nemá ráda policajty )))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 17:16
- Nahlásit
Gerda
Buď má ráda auto, nebo nemá ráda policajty
Tipuju to druhý .
Myslím, že na to má hodně vliv fakt, že ty jsi v tu chvíli ve stresu, pes to cítí a reaguje podle toho.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 17:22 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit
Gerda
davidkova renata
napiště mi kdy máte volno o nějakém víkendu?
pojedete se mnou a katchi do utulku
už se to plánuje
takže dá vědět v uterý nebo středu a pak se domluvíme a jedete s námi
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 18:22 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Sali
jak je ta malá svinka velká? byla by pro pinzetky na hraní
zapomen na hrátky,dá bobrmanům čočku,že se nepostačej divit,ta bejt vo 50kg těžší,je asi stanný právo..
Sem si pučila 2 foto vod Radky,vim,že jí nedělá dobře dyš Pepku vidí třá jen na fotce
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 18:22
- Nahlásit
Biluška
že ty jsi v tu chvíli ve stresu, pes to cítí a reaguje podle toho
čoveče já byla ráda, že mě taky jednou zastavili, furt všechno dodržuju a eště mě nikdo nekontroloval, takže mě to celkem potěšilo, že aspoń kucííí juknou na knedlika ))
brezen2008
pojedete se mnou a katchi do utulku
na to v klidu zapomeň, do útulku nejedu. Minule se mi dost chtělo brečet v maršovicích.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 18:24
- Nahlásit
Gerda
aha,žá že katchi psala,že vás nabere taky sebou a až tam pojedem nafotíme holku ušatou
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 18:29
- Nahlásit
Biluška
Proč ty čokly prostě nezmlátíte traverzou hnet jak začnou kňučet? To bysem jim teda netrpěla tohleto
ty mě znáš,vid? Leč nejde to..teda ne efektivně,je to přesně stejný jako dyš bys chtěla pumici zavřít hubu na agi a neměla s sebou gumičku na vlasy .Svýho času sme měly s kámoškou takový železný dlouhý udělátko a tim sme z přední sedačky za jízdy ty kretény vzadu za mříží tloukly .Jednak ale uhejbali a docela to vykrejvali a dvanak sme si tim poškodily tapecírunk .Prostě marný..jedinej kladnej výsledek někdy byl,že čuba nekvílela jak siréna,ale vytrvale si se zavřenou hubou skučela a sípala
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 18:37
- Nahlásit
davidkova renata
Leč nejde to..teda ne efektivně,je to přesně stejný jako dyš bys chtěla pumici zavřít hubu na agi a neměla s sebou gumičku na vlasy
Tak to uznávám, to je fakt nemožný To dřív potečou řeky do kopce než tahle ludra dokáže držet zavřenou hubu
takový železný dlouhý udělátko
To byl předchůdce traverzy, ne? Včil mě tak napadá, o takovýhle sortiment bysme měli rozšířit ten traverzový obchůdek, o to bude určitě zájem .První model prodáme Sali
dvanak sme si tim poškodily tapecírunk
Tak to bych je zabila úplně děsně moc Za trest
čuba nekvílela jak siréna,ale vytrvale si se zavřenou hubou skučela a sípala
To na mě jednou zkusil borderák bývalýho přítele Napřed kňučel a pískal. Nařídila jsem mu zavřít hubu. Pak akorát sípal a ještě odvracel hlavu a schovával ji pod ostatní psy, aby nebylo poznat kdo to dělá Musela jsem ho ztraverzovat děsně moc a ještě mu pohrozit, že přivážu klec na střechu a pojede tam (ale zabralo to, ztichnul )
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 18:39
- Nahlásit
davidkova renata
My museli ty kretény dycky děsně unavit, aby pak Stanoušek takhle pěkně hajinkal:
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 18:54
- Nahlásit
Biluška
To byl předchůdce traverzy, ne
no jo,taková pratraverza vypadalo to jako ten železnej hák co měl místo ruky v nějakým filmu kapitán Flint .Někdy sme taky nečekaně rychle zabrzdily,ty kreténi sice popadali jako hrušky,ale efekt trval asi 5 vteřin než se posbírali .Nejhorší byl krysařík,kterýho se Marcela ujala z Pražskýho spolku na ochranu zvířat bo ho někdo vyhodil f parku.Rychle jsme pochopily,proč todotyčný udělal a odvolaly všechny urážky,jimiž jsme ho zpočátku častovaly.Ten měl v rukávu ještě jedno estrádní číslo a to,že třá 100 metrů před cílem(to poznal bo Marcela musela přibrzdit a navíc měl v palici GPSku) v létě vyskakoval pootevřeným okénkem za jízdy.V cíli byl dříf než my autem .Paxme jezdily utěsněný,ale bylo to dost stresující pro nás kor dyš bylo třá 30 ve stínu
|