| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 10:25
- Nahlásit
Mucholabka
Jo, taková ta průhledná deka? No ee, my chcem pořádnou komoušskou, poctivou
Za 60 korun si eště vymejšlej, to víš že jo, stejnak ti to dalmatínci rozkoušou. Fotka pjěkná - je to sbt? Mě na srazu děsně nadchla ejmina od suri (má vobrofskou hlavu a dyš se směje, tak jí celou odklápí )), až sem si řikala, že sbt zahrnu mezi svoje kandidáty na budoucího psa....doufam, že moc neběhaj....
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 10:28
- Nahlásit
Gerda
Ee, to je naše štěňátko ale velikostně by měla být jen o málo větší než SBT, je jako Sala, i povahou.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 10:32
- Nahlásit
Mucholabka
Ale neni to aneška, ne? Hele jak je to tmavý, tak je to zlý, to je jasný.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 26 Bře 2009 10:38 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit
dobrý den celý den
Gerda
jelikoš du neska na heskej koncert
heh, mít prachy, tak jedem též ... tak mi pak béš muset poreferovat, jaký to bylo ... včéra je hráli na R1 v CD nonstop, docela mě zajímá, jak to zní naživo, na jednom živáku na youtube, měli živě jenom trupku a zpěv, to mi přijde hodně málo na koncert
a vůbec co Mařka a její bebí?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 10:39
- Nahlásit
Mucholabka
Gerda
brezen2008
Co to má znamenat Pro vás tři se pochvala ruší a žádný piškot nedostanete
Mucholabka
Objednávám terapjůtický značky na psy co budou terapjůtit. Jakou velikost má picbul? Je to jako střední pes, nebo jako velký pes? Páč střední pes je Lilátko, se mi zdá, že Lilátkovic značka bude picbulům malá. A velkej pes jsou ti tři mamuti co byli na intenzivce. Taková značka zasejc bude picbulům velká Tož si vyber.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 10:41
- Nahlásit
Gerda
Né, aněška je věčí bravek, páč s ní furt chodím na stopy, a furt ji motivuju a učím, takže se nejdřív nažere výcvikem, a druhou dávku dostane ve žrádle
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 10:42
- Nahlásit
Biluškanazdar pani,dekuji za odkaz,uz jsem vse rikala i na cvicaku,hele pro me je ten kveten pase,asi budu delat vkuse!
ale libilo by se mi to s hajanem,jinak jsem se vas chtela zeptat na jeden skromny dotaz,co clovek potrebuje,aby dostal hypoteku,musi bezpodminene mit smlouvu na dobu neurcitou?to neni pro ale pro kamosku co dela na veterine,diky moc za odpoved.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 10:43
- Nahlásit
Tinta76
docela mě zajímá, jak to zní naživo
No taky mě to právě zajímá, jenže já nesnášim velký kumulace lidí, dělá se mi tam blbě, chce se mi umřít, takže koncerty vlastně nemám ráda a nikdy z žádnýho nic nevidim, bo stojim až úplně vzadu, aby kolem mě nebyli žádný lidi natlačený. Tak ti pak jen povim, jak to zní, jelikoš neuvidim, jak to vypadá ))
Mařena už to má snad dobrý, běhá, nic jí nebolí, ale dávám na to pozor, zatim eště nic neskákala, až zas pudem na cvičák, dám jí překášku co nejnižší. Jinak zatím ani nohy nelíže, ani prtku nešoupe....snadp o těch granclích dobrý.
Biluška
jaká pochvala? Se nesmělo psát?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 10:43
- Nahlásit
Biluška
Hm...máme 25 kg šeci-leda by chodili ve výstavní kondici celoročně to by byli jako lilátko kolko váží lilátko? Kdyštak vem rači věčí, to se přešije. Stejně tu zkoušku nedáme, páč někoho zabije.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 10:44
- Nahlásit
Mucholabka
Aneška je vodicí pes, už to vidim, vodí dalmatínka.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 10:45
- Nahlásit
Mucholabkaco kecas,bucka nikoho nezabije,maximalne ho uliza k smrti,hele jela bych taky asi bude skoro cely kveten delat,ach jo,fnuk,fnuk
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 10:47
- Nahlásit
nemethova5
hele pro me je ten kveten pase,asi budu delat vkuse!
Nezoufej, na podzim budou další. Možná už v srpnu, ale spíš na podzim.
aby dostal hypoteku,musi bezpodminene mit smlouvu na dobu neurcitou?
Jo, musí. Některé banky jí uznají na dobu neurčitou, ale jenom pokud má spoludlužníka (manžela, rodiče, nebo tak někdo) kdo má na dobu určitou. Vyjímky se dělají u některých povolání, třá u vojáků - páč ti se v podstatě pořád stěhují. A pak u takových hodně seriozních, třá u doktorů. Pokud by byla veterinářka tak by to možná prošlo. Pokud na té veterině jenom pracuje jako technička tak je to bez šance.
Mucholabka
Stejně tu zkoušku nedáme, páč někoho zabije.
No to ať ani nezkouší, figuranty budou dělat moje děcka . Nikdo jinej ty mentály nezahraje líp
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 10:50
- Nahlásit
Mucholabka
Jo a Bíbulátko má osumnáct kilo. Asi. Ale třá Orobulátko má taky 25 a je podstatně menší než Lilátko a picbuli
Gerda
Může se psát, ale ti co nepíšou mají pochvalu, páč nepíšou a tvrdě pracující kapitalisti (čili já a Davídková, jinej tu beztak nic nedělá , akorát Sali eště řeže lidi a to se jako práce nepočítá, co by za to někteří sadisti dali... ) to pak nemusí večer pracně dočítat
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 10:50
- Nahlásit
Biluška
No to ať ani nezkouší, figuranty budou dělat moje děcka
Spíš mám strach o malokrálíka, a poslední dobou se občas blokne, jak před tím tunelem, to dřív nedělávala. Tak doufám, že se dobře uvolní
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 10:51
- Nahlásit
Biluškadekuji za info,hele,to uz hajan je starej kozel,no zkusim asi na podzim,hele libi se mi ten tvuj gulag,tak uz jsem se dlouho nezasmala,ha,ha
|
Tinta76
|
# Zasláno: 26 Bře 2009 10:53
- Nahlásit
Gerda
no já taky nesnášim davy lidí, ale kvůli muzice jsem schopná to překousnout tak aspoň dřív, než se tam ty davy navalej, vočíhni co maj na pódiu za nástroje
tož super, že je Mařka v cajku! Rexíkovi po tejdnu nošení botičky ty drápky dorostly a zahojily se, takže botku nemusí nosit furt a tím pádem vydrží zřejmě dlouho, akorát na jednom místě je ta guma trošku vogumovaná dohladka ...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 10:54
- Nahlásit
Mucholabka
Spíš mám strach o malokrálíka,
Aha, tak to teda chudáčka Pikvička nevezmu Půjčím si nějaké morče na té škole jak budem, mají tam chovatelský kroužek . Nebo si tam půjčím hada, budem dělat odvolání od hroznýše královského
nemethova5
hele libi se mi ten tvuj gulag,tak uz jsem se dlouho nezasmala,ha,ha
No děckám loni do smíchu moc nebylo když přijeli a venku na ně čekali krumpáče a lopaty
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 10:55
- Nahlásit
Biluška
Nebo si tam půjčím hada, budem dělat odvolání od hroznýše královského
Ještěrky, užovky, to všechno taky loví
|
Koko
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 10:56
- Nahlásit
Gerda
až sem si řikala, že sbt zahrnu mezi svoje kandidáty na budoucího psa....doufam, že moc neběhaj....
běhaj pořád, furt a stále když nemůžou venku, honěj se po baráku ale je fakt, že jak večer ulehnou do postele, tak o nich nevim
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 10:56
- Nahlásit
Gerda
Na jaký koncert to pudeš?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 10:58
- Nahlásit
Biluškano pro fakany jak delany,ne?asi si taky zaridim takovy maly soukromy gulag,radsi ne,este by me narkli z tyrani decek,mas fajne stranky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 10:59
- Nahlásit
Mucholabka
Ještěrky, užovky, to všechno taky loví
Jestli se nepletu tak by tam měli mít "našeho" Ernura. Ten bydlel na stanici ještě když jsem tam pracovala. Tenkrát měl 5,5 metrů. A to je takových pět let zpátky. Pak se stěhovali a v novým baráku už na Ernura nebylo místo tak ho dali myslím do téhle školy. Se pro jistotu zeptám jestli tam je . Ujišťuju tě, že tuhle užovku by Buca neulovila, ale velice rychle by ti po Buce zbyl akorát obojek Na stanici to bývala mojí noční můrou představa, že Ernur zdrhne (jeden čas se jí to docela dařilo, naučila se otvírat terárko, pak jsme ji přestěhovali do jiného) a sežere mi psy
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 11:02
- Nahlásit
Koko
čau paní
nemethova5
mas fajne stranky
ó děkuji
o pro fakany jak delany,ne?
Jistě, loni se docela osvědčili, letos budou natírat střechu
radsi ne,este by me narkli z tyrani decek,
To se musí šikovně, musíš to nazvat pracovní terapií a patřičně to zdůvodnit rodičům . Třá ke kopání kanalů jsme je motivovali tak, že sme hráli hru na hledání pokladu
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 11:04
- Nahlásit
Biluška
Neboj, ona má na to grif, chudák Ernur, lituju užovku předem
Hehe, a Ferdík je blbec, ten neloví vůbec, včera jsme se spolu dívali na slepičky, stál metr od ní, slepice zírala jedním okem a F měl radost-Buca už by se snažila vyvlíknout zdá se, že Agina je v tomhle po Bucce, už se pomalu vyloupává.
|
Koko
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 11:05
- Nahlásit
Biluška
Čauky, zatim zádný úraz
Se dneska v práci nudim
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 11:06
- Nahlásit
Tinta76
akorát na jednom místě je ta guma trošku vogumovaná dohladka ...
Tak to je jasný, radši si to nečim podlep, ať se vám to neprošoupá úplně.
Jinak to na koncíku vokouknu, stejnak tam budem dřív, bo je to v akráči a ten mám u práce, tak tam skoknem na pívo eště předtim
Koko
běhaj pořád, furt a stále
Prosimtě, samozřejmě nemyslim ty černý, ty sou zlý a zlobivý, jako každej normální černej pes, myslim ty prouhatý, ty budou hodný a určitě neběhaj ))) Nemaj ti tvoji ňákou malou hlavu???? Ejmina vot suri má hlavu velikou, jako gekončík, je fakt úžasná...
Mucholabka
no přece na tač ent gou, ne? To je ta píseň, co sem dávala ráno, abyste měli hesčí den.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 11:07
- Nahlásit
Biluškajezis pani nedelejte,ja malem spolkla i lzicku od kafe,jak se tu silene smeju,doma se na me divaji jak na blba!mas fakt pekny stranky,no vidite pani,pracovni terapie,to me nenapadlo,hi,hi,jeste ted me boli bricho????
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 11:09
- Nahlásit
Gerda
Nemaj ti tvoji ňákou malou hlavu???? Ejmina vot suri má hlavu velikou, jako gekončík, je fakt úžasná...
Nevím jak u sbt, ale u pita velikost hlavy opravdu není rozhodujícím faktorem kvality velká hlava je spíš znevýhodňuje-ale je fakt, že tyhle fci plemena už jsou jenom na okrasu kdybys brala sbt, dávej bacha na srdíčko, pokud mám info.
Písničku si poslechnu f práci.
|
Koko
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 11:14
- Nahlásit
GerdaProsimtě, samozřejmě nemyslim ty černý, ty sou zlý a zlobivý
no to rozhodně, vo tom žádná ale Kokyna je taky lehce prouhatá, jen to na fotkách není vidět.
Nemaj ti tvoji ňákou malou hlavu????
Ani ne, maj pěkný hlavičky, jak z prdu kuličky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 11:15
- Nahlásit
Mucholabka
kdybys brala sbt
To je jen na listě kandidátů, nejblíže k sérci sou golyje ))
isdpch
nazdááár dědečkůůů zítra máš svátek, tak si nezapomeň přijít pro dortisko.
|