| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2009 22:56
- Nahlásit
StaHi
Slavětín je u Slavonic...ale nástup bývá odpolko a my vždycky vyrážíme v předstihu, páč plánujeme mezizastávky, tak bych se ozvala a třeba by to tentokrát vyšlo.
A ne kvůli mlýnku a knížkám, ale kvůli tobě a tvým psékům
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2009 23:01
- Nahlásit
brut
no tak si muzete udelat mezizastavku v ty nasi zadeli snad uz bude mene hovadny pocasi, ted je to normalni blazinec (azuro se svitickem se rychlosti blesku stridaj se zatazenem a chumelenici, popripade krupobitim)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2009 23:02
- Nahlásit
STAHIIIIIIIIIIIÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ
JAK TO, ŽE NELEŽÍŠ??????????????? NO????????? masti do peří
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2009 23:05
- Nahlásit
StaHi
pokusím se vymyslet mezizastávku u vás.... určitě dám vědět
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2009 23:07
- Nahlásit
PetraK
jsem cekala na jedenactou, kvuliva antibousum.. ale uz si pudu lehnout, za chvilku.. (ja uz tu chorupku vyspavam vod soboty, toz mam nalezino do foroty ..a i se mi to rymuje )
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2009 23:09
- Nahlásit
PetraKno asi tak nejak,te tvoji kolegyni bych nesverila ani plysaka!!!!!ty vo.e marodny morce a sup s nim do lesa,pekna kravka a ja litam s kikinou po veterine a nedej boze ji jeste delam pooperacni peci,nektery lidi fakt zastrelit,je mi to jedno,jestli je to pes morce,nebo kocka,ale kdyz uz to nekdo ma tak at se stara kur.a!no ty jsi mi dala marodny morce,sup s nim do lesa,no to nevydejcham jako ostatni veci.
StaHito vidim zive,jak na promenade,jsem se smala jak hrom
brutno pani,vahove je to tuty drahy,to mate pravdu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2009 23:10
- Nahlásit
StaHi
chorupku vyspavam vod soboty, toz mam nalezino do foroty
nezájem -masti do peří! víš kudy utíká nejvíc teplo, kerý člověk v nemoci potřebuje??? Právě že předloktím! Máš ho tady pod peřinou? nemáš, tak mazej.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2009 23:13
- Nahlásit
PetraKco to teplo odchazi predloktim?to cumim,ja mam furt vystrceny pazoury zpoza periny!a ja ze mi je furt zima
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2009 23:14
- Nahlásit
nemethova5
nim do lesa,pekna kravka a ja litam s kikinou po veterine
jo! Na tu krávu jsem si vzpomněla právě když jsem viděla ty fotky od vás. Na ten rozdíl v chápáníTohle prostě nepochopím, zhádala jsem se tam s ní tenkrát úplně strašně. ta představa nemocnýho tvora vyhozenýho z tepla jeho zázemí někam do p/dele...... to nerozdejchám, ani když si na to vzpomenu. Oni mají na hodně drahý auto, ale nemají na péči o nemocný zvíře. Nejde mi o to auto, nebo o prachy, aby to nevypadalo, že jsem závistivec- matroš je mi ukradenej - ale jde mi o to srovnání. Jsou to šmejdi.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2009 23:15
- Nahlásit
nemethova5
no říkali mi to- taky v létě když vám bude vjědro, strčte si hnáty pod vodu právě předloktím a uvidíte, jak se vochladíte.
teda ne, že by teplo odcházelo jen předloktím, ale hodně tamtudy právě.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2009 23:20
- Nahlásit
PetraK
mam kosili, mikinu, pletenej svetr a pretopino.. je ale fakt, ze v posteli budu mit na kazdym predlokti jeden chlupatej a chrapavej francouzskej vobklat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2009 23:22
- Nahlásit
StaHi
predlokti jeden chlupatej a chrapavej francouzskej vobklat[i][/i]
to je lepčí než ten priznicůf.Pani děte spát , vdechněte antibibliotitéka a dětě chrupat já du taky
brooou
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2009 23:24 - Změnil/a: AlenaD
- Nahlásit
PetraK
strčte si hnáty pod vodu právě předloktím a uvidíte, jak se vochladíte.
Jo, jo, to je svatá pravda, mám vyzkoušený že když je mi třeba hodně zle, jako že studenej pot a že bych sebou i práskla, strčím obě ruce až po lokty do studený vody a za chvíli to přejde!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2009 23:28
- Nahlásit
PetraKno tak zas nejaka snobska krafka,oni chteli psa asi jako pro image,ne proto,ze ho maji radi,no hele rict to me,o tom morceti,ta by ji mela,to si pis!taky nikomu nezavidim,co vsechno nemaji,ale takovy lidi nemuzou mit zvire,nejsou toho hodni,no chudera morce,fakt,tak jo,jdu si prilozit hajana k loktum,at ten unik neni tak velky,dobrou,dobrou,jdu do hajan.
AlenaDzkusim jak mi bude zle,tak nazdar a dobrou noc pani.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2009 23:32
- Nahlásit
ja uz sem teda lezela (skoro), ale pak jsem si vzpomnela, ze jsem vam nepoprala dobre noci: dobrou vsem!
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2009 23:33
- Nahlásit
Dobrou noc všem.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 07:33
- Nahlásit
dobré ráno všem
nemethova5
paty ty už ani necejtím
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 08:07
- Nahlásit
brezen2008
Jakej máš mejlík?Nemám čas to tu hledat.
Pěkný den všem,hlavně těm co zase měli ráno bílo
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 08:07
- Nahlásit
Bré ránko.
Včera jsem s Ferdíkem ujela na kole 16 km, na třetím kilometru mi do nohy otiskl svůj krásný chrup, ale když jsem mu řekla AU, tak ho to nebavilo a pustil, pak jsem si dala jedno pivo a usnula jsem v sedm. Jak jste se měli vy?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 08:23
- Nahlásit
Erin
morce.kratkosrsty@seznam.cz
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 09:23
- Nahlásit
Mucholabkacau,co dnes,muzes a v kolik?
brezen2008tak to asi budeme dve,co pujdou na patologii!
jinak jsem se vzbudila a je tu hnusne bilo,ktereho potrefence napadlo,at zas snezi?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 10:00
- Nahlásit
nemethova5
Leda bez Hektora, půjdu v noci z práce...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 10:04
- Nahlásit
tak psiska dostali ted najíst masa
gerdi prosímtě já příjdu asi až kolem 13,30,jelikož vezmu všecky a chci aby dastymu to jídlo slehlo
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 10:05
- Nahlásit
No vidíte, že umíte nepsat . Fšechny jsou šikovné a dostanou piškotek. Akorát Sali ne, ta sladký nechce. Tak Sali hodím tenisák
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 10:10
- Nahlásit
Dobré ráno všichni trpaslíci a sněhurky!
Dnes nemá nikdo svátek, takže dort nebude, ale jelikoš du neska na heskej koncert, dám vám sem na ráno písničku:
http://www.youtube.com/watch?v=izBbP2kro-c
davítková
Hele jako v práci mám jedno prostěradlo - to froté, od druhý kolegyně budu mít jednu deku. Deky jinak nemám. Eště zjišťuju, co ten kamarád napytloval. Hadry z dědictví - tam se najdou prostěradla a povlečení, co se dá rozstříhat a na vytření nebo vystlání kotců to stačí. Kdyby to nechtěli v Kralupech, Ilu by si to pro svý čokle vzala, ne? V ikee maj ňákou akci, prodávaj deky za 60 kč, nevim, jestli to neni moc, ale mohla bych nějaký nakoupit - po vejplatě, protože teď pošlu zálohu na dveře a sem na suchu. Možná bych mohla eště zaběhnout do toho velkýho sekáče na hlavnim nádraží, tam deky mívaj, cca za dvacku. A už sem se tě i ptala, jestli až se dneska dárek staví pro prachy na grancle pro R, jestli mám dát i za tebe.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 10:11
- Nahlásit
Gerda
V ikee maj ňákou akci, prodávaj deky za 60 kč
Jooooo??????????
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 10:13
- Nahlásit
brezen2008
prosímtě já příjdu asi až kolem 13,30
v pohodě, pučim si pak elis, aby si jí tu prohlídli kolezi. Dastíka dovnitř dyštak neber, Garp by ho kousnul. Feny jo.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 10:21
- Nahlásit
Mucholabka
Jooooo??????????
Jo, ma to rozměr 150x200, je to takový to, co musíš povlíknout, píšou k tomu, že výhřevnost je číslo jedna, tzn jen taková srágorka, no, letní deka prostě....
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 10:22
- Nahlásit
Gerda
Jo, taková ta průhledná deka? No ee, my chcem pořádnou komoušskou, poctivou.
Mi přišla fajná fotka
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 10:23
- Nahlásit
Gerda
ok
no jasně,dastyho nechám venku,ale bude řvát
kdyby něco,děku odnesu a až se poveze žrádlo tak se to k tomu přidá,taky jsem sehnala deku a adnes jsem to pověděla paní v řeznictví a mám se v sobotu stavět pro něco,ale pro co to nevím
|