| Autor |
Zpráva |
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 18:54
- Nahlásit
Gerda
mařena nemá ráda auto a nerada jezdí, nikdy si nelehá a furt sedí,
Naše Jackie si v autě taky nelehá, když jsme jeli do Francie seděla celou cestu, možná byla zhnusená protože jsme jim do kufru strčili ještě jednu fenu kterou viděla poprvé v životě, ale představ si že se chovala stejně jako Mařka, dělala že tam není!
Myslela jsem že to blbje dopadne a že jí vopere, ale ona těch 1200 km hesky hačala a naprosto jí přehlížela.
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 19:01
- Nahlásit
davidkova renata
Svýho času sme měly s kámoškou takový železný dlouhý udělátko a tim sme z přední sedačky za jízdy ty kretény vzadu za mříží tloukly
to je moc dobrá pomůcka, gdyž jsme vezly 8 štěňat do Prahy na vyšetření s vočima dělaly takový brajgl že se na Letný lidi zastavovali a nevěřícně se rozhlíželi vodkud to jde. Ze zoufalství jsme mlátili za jízdy deštníkem do mříže....v životě jsem nezažila se psama větší hrůzu, psi vyli jako šakalové a hovna byly naprosto fšude.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 19:16
- Nahlásit
AlenaD
životě jsem nezažila se psama větší hrůzu, psi vyli jako šakalové a hovna byly naprosto fšude.
hm..tak nebyli zvyklí jako ti naši ,těm to bylo celkem šumák,jako šakalové sme vyly leda tak my s Marcelou a k posrání nšm chyběl jen krůček
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 19:17
- Nahlásit
Teda číst vás, je dost depresivní ..... ani jeden z mých psů nikdy neřval, nekňučel, nepískal
Babča jezdila pod mýma nohama spokojeně stočená, Brut s Aluškou mají každý svůj domeček a je vystaráno. Pokud pojede Brut v autě na volno, tak buď sedí, stojí nebo přechází v rámci prostoru sem tam. Al si lehne a je zticha
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 19:27
- Nahlásit
brut
Teda číst vás, je dost depresivní
no a ted si přectaf,že ty to jen čteš,ale my f tom musíme žít
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 19:31
- Nahlásit
davidkova renata
mno, s Nýnou problémy nemáš, tak v tom taky žít nemusíš .... jen tak mimochodem, potřebovala bych zase nějakou procházku typu "5P" nevíš o něčem, kam by ste šly?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 19:38
- Nahlásit
brut
no to taky bylo s bejvalou čubinou.tadle řvala jen v MHD,ale uplatila sem jí žrádlem a už neřve
Noo i bych někam šla,v neděli někdo jede na kurzink,ale pokud bé slušně a někdo by se přidal,něco by se o víkendu mohlo spáchat,nána už má absták dáme to do vycházek..
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 19:40
- Nahlásit
brut
Teda číst vás, je dost depresivní ....
Svatá pravda paní.Todle mi nikdá nedělal žadnej pef.Čauky naložím,každej ze všech tří si najdou místo a sednou si,po vyjetí z domova polehají
Vlkošky nastoupí,pohlídají si pacičky a vocasiska,aby jim je blbka panička nepřirazila do dveří a zalehnou.Jedině na křižovatkách při stání na červenou se zvednou začnou se vyměňovat a nadšeně dýchat.Což mě donutí zatáhnout ručku,bo jinak dělá auto směšné přískočky vpřed,vzad,vpřed...
Jediné co mě trápí jsou vražebné prdy tichošlápci,díky kterým během řízení upadám do mdlob
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 19:51
- Nahlásit
brut
ani jeden z mých psů nikdy neřval, nekňučel, nepískal
Nojo, copak dospělý psi ty maximálně prděj, ale nejhorší jsou štěňata. Už jsi někdy vezla osum šesti týdenních štěňat belgičáků přes celou Prahu ?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 20:02
- Nahlásit
davidkova renata
v neděli jsem taky na kurzinku ..... příští víkend na víkendofce, ale pak už budeme mít pauzičku na procházení
Erin
Jediné co mě trápí jsou vražebné prdy tichošlápci,díky kterým během řízení upadám do mdlob
to znááááám, naštěstí neřídím, ale obsluhuju okýnka
AlenaD
Už jsi někdy vezla osum šesti týdenních štěňat belgičáků přes celou Prahu ?
ne, ale jela jsem s osmi australáčkama na očkování ze Strašákova do Práglu .... a v poho, jen se vyjelo, tak zalehli a v jednom chumlu dojeli až k vetovi
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 20:11
- Nahlásit
brut
v neděli jsem taky na kurzinku
jo?? voni cválaj australácí??Sem ani nevěděla,že jezdíš..
no tak indy,no
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 20:11
- Nahlásit
brut
ne, ale jela jsem s osmi australáčkama na očkování ze Strašákova do Práglu
No tak jsi měla kliďasy a pohodáře, naši jak se vyjelo začali řvát, vejt, blít a srát a k vetovi jsme dojeli tak že jsme měly hovna i na sklech.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 20:15
- Nahlásit
AlenaD
No tak jsi měla kliďasy a pohodáře, naši jak se vyjelo začali řvát, vejt, blít a srát a k vetovi jsme dojeli tak že jsme měly hovna i na sklech.
To nám v prádelním koši začali srát až u veta, ale to tak, že hromadně, a to jsme v jedné ordinaci byli devět malých pitů, tosa, čtyři lidi, vet a jeho žena, vet šlápl na tosu, ta začala skákat lidem po hlavách, mezi tím to všecko sralo, a nemohli jsme poznat, kdo už je píchnutý a kdo ne-teda já to poznala, ale podavači byli poněkud nešikovní, docela šou říkal, že to tam ještě neměli
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 20:24
- Nahlásit
brut
AlenaD
Mucholabka
Neberte to jako rejpanec,ale vám ke štěndům nejezdí vet domů?
To musí být děsnej stres,pro prcky i pro vás.Nehledě na infekční prostředí na veterině,ne?
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 20:27
- Nahlásit
Mucholabka
podavači byli poněkud nešikovní, docela šou říkal, že to tam ještě neměli
My jsme tam taky udělaly fajn dívadlo. Ten vet je hned naproti STK, takže mraky lidí koukali jak škrábeme hovna ze štěňat z auta i ze sebe, posraný deky, hadry, jsem tam rvala do kontejneru, pak jsme je narvaly do klece, tak už to bylo dobrý já je tahala z klece a podávala holce, vet jim rozkapal oči, byli jsme pěkně sehraný. Taky tam byli lidi se štěndama kólií a ty hezky hajinkali v prádelním koši, no halt sme si vybraly blbý plemeno.
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 20:32
- Nahlásit
Erin
ale vám ke štěndům nejezdí vet domů?
U nás to nebylo očkování, ale vyšetření očí na dědičný choroby a vet je buďto v Praze a nebo v Pardubicích. Ale na očkování jsme jezdili taky jenom podstatně blíž, náš vet domu nejezdí.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 20:41
- Nahlásit
AlenaD
vet je buďto v Praze a nebo v Pardubicích.
Aha, tak to jo.Ještěže u mých plemen tyhle choroby nemusíme hlídat(je otázkou jak dlouho),čauky mívaj průměrně 5 mimin,ale u IW to by mohl být nářez.Minulý rok se jedné feně narodilo 17 kousků.S tím bych cestovat nechtěla ani za zlatý prase
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 20:51
- Nahlásit
AlenaD
Štěňata se mi teda v autě nepos..ali. Ale koťata to pustili hned v Olomouci sotva jsme je naložili . Celou cestu jsme jeli se staženýma okýnkama, navzdory tomu, že byl listopad
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 21:00
- Nahlásit
Erin
Neberte to jako rejpanec,ale vám ke štěndům nejezdí vet domů?
To musí být děsnej stres,pro prcky i pro vás.Nehledě na infekční prostředí na veterině,ne?
Pro mě to stres určitě není, já to beru s nadhledem a moji psi taky-onehdá mi fena zdrhla z autobusu a čekala před veterinou, štěnda při očkování vrtí ocasem. Nechci psy držet za skleněnou vitrínkou, pokud tam ta imunita není, tak bych to stejně nezachránila, ani kdybych je držela v inkubátoru-a pokud tam je, tak jim takový výlet zas tak neublíží, stejně už v té době chodili ven i na procházky.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 21:07 - Změnil/a: brut
- Nahlásit
davidkova renata
jo?? voni cválaj australácí??Sem ani nevěděla,že jezdíš
australáci cválaj moooocinky rádi,ještě raději se při běhu sežerou ... a jezdím jen, když mám odvoz, což zase tak často nebývá
AlenaD
oni jsou vesměs hodní ...sem zapomněla dodat, že jen do určitého věku
Erin
k nám domů vet nejezdí s prostého důvodu ..... bydlím kus od Prahy a veta mám v Praze, cca 60km od baráku. Bydlí přesně opačným směrem než my
Jinak tohle byli štěnítka kamaráda, který je od malička vozil v autě sem tam... byli zvyklí na svůj domeček na kolečkách
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 21:08
- Nahlásit
Mucholabka
pokud tam ta imunita není, tak bych to stejně nezachránila, ani kdybych je držela v inkubátoru-a pokud tam je, tak jim takový výlet zas tak neublíží, stejně už v té době chodili ven i na procházky.
Máš pravdu,jen se teda divím,že je vlastně očkovat necháváš
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 21:16
- Nahlásit
Máš pravdu,jen se teda divím,že je vlastně očkovat necháváš
Erin
Pravda, zbytečně jsem tam tehdá nechala 12 000
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 21:18
- Nahlásit
Mucholabka
Nerozčiluj se, víš, že někteří jsou neomylní
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 21:19
- Nahlásit
čus baby, jenom vlítnu a zas padám
Ale tohlenc vám tady musím nechat: URL
Pijete hodně kafe? To je dobře, budete zdravjejší.
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 21:26
- Nahlásit
Biluška
Štěňata se mi teda v autě nepos..ali.
No mě ty první taky v autě nekajdily, ale tyhle to pouštěli hned jak jsme se rozjeli a podle tý co máme doma je to drželo tak do 3. měsíců
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 21:28
- Nahlásit
Biluška
sím tě, kdo se rozčiluje? debatuju na úrovni.
Hele, má to smysl dělat s bucou tu ct zkoušku? furt váhám, že bych si to ráda předem zkusila, akorát nemám asi kde...a budu ji muset vykoupat jak jsem včera ferdu vykoupala,a tak mu vyrašily lupy, a to jsem dala za šampon sedumdesát korun, pak jsem s ním ještě sedla na kolo a jela s ním na kole do hlučína na veterinu, páč se mi nechtělo dávat 12 korun za jízdenku tam a dalších 12 za jízdenku zpátky, a koupila jsem mu pangamin, aby neměl lupy, tak snad to pomůže.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 21:30
- Nahlásit
gabifi
Více než 5 šálků denně? Vrtulky
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 21:35
- Nahlásit
Mucholabka
zbytečně jsem tam tehdá nechala 12 000
No vidíš,jsi mohla ušetřit )Je to tvůj chov,tvůj názor,já ti neberu.
Biluška
Dej si pohov,nebo mě selže zbraň
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 21:39 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Čus spisovatelky, jen se na vás jdu kouknout a tady teprf 3044 stran se nějak flákáte né?
tady máte něco pro pobavení: http://www.zkouknito.cz/video-historie-muzu?m=e79b eaab65
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2009 22:01
- Nahlásit
To ALLStran toho vožení autem- zásadou není zrychlovat, ale zprudka brzdit.
Jsem takhle jednou nafasovala kamarádů dobrmanku, PetraK ví, kterou- "maminčin mazánek, porpvé venku bez rodičů". naložila jsem jí do pičapa i s Hyenou a jelo se. Sámo začala hrozně ječet, tak jsem zprudka zabrzdila. hyena Běžně v autě leží, tak že jen kousek popojela. Borbmanka se mi promítla do vokýnka za sedadlem, stačilo jí to jen jednou zopáknout a bryskě pochopila, že vzpínat se na korbě na zadní nese neblahé následky. Naštěstí byla sobota dopoledne, tak že jsem nemusela řešit ostatní řidiče
|