Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2835 . 2836 . 2837 . 2838 . 2839 . 2840 . 2841 . 2842 . 2843 . 2844 . 2845 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 09:43
- Nahlásit

kokoška
Nevim čéče, se rači podívám estli sem ji nepřehlídla

Mucholabka
Nigdo nic neposílá, trvá jim to

davidkova renata
Nekecej paní, nemůžeš být nasraná, páč nasraná su já, už od včerejška, takže ty být nemůžeš. Fšechnu nasranost světa mám v sobě nasublimovanou já

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 09:50
- Nahlásit

PetraK
Dejte si, pani.

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 09:53
- Nahlásit

Dobré ráno fšem, co mají stále připravené oteplovačky, péřofkovou bundu, troje fusekle a tudíš můžou krásně ven. Dobré ráno i těm, co tak ňák nevědi, co se sebou, fšem, co sou chytří, i těm, co sou blbí. A nejvíc dobrého rána těm, co mě dnes nebudou sráti!
Dnes má svátek mamkáááááááááá! mamkoooo, šeckoooo nejlééééééépči k svátkůůůů a tady máš dort. A k tomu dortu dostáváš bonusovjě i haranta, můžeš ho pak prodat na práci do číny, nebo si z něj vypjěstuj figuranta za stromem. A hlavně přiznej, že je tvůj harant z prvního manželství, na kterýho nechceš platit alíky, bo si nevěděla, že von nebere antíky:

Menuje se Řehoř.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 09:55
- Nahlásit

Gerda
Menuje se Řehoř.
eště ke fšemu...
du rači do kečegy nebo bůchvíco byste mi tu eště nadělili

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 09:58
- Nahlásit

davidkova renata
je streslej,furt vám to tu řikáme!
to jo, to je bez pochyby. Je hlavně streslej, že má málo žrádla Otesánek jeden
, tak aby měl pocit že toho má víc, tak to vyhodil a zas sežral

kachna_
óóóóóóóóóóóóó to jest nádhera!! Káva servírovaná na SLUNKUUU s dortikem!! Krása - sem v rauši! Díkuju převelice

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 10:00
- Nahlásit

Menuje se Řehoř

A fšimnite si fšickni toho poťouchlýho pohledu- celá mamka! To má natuty po ní!

davidkova renata
du rači do kečegy

neni to zbytečnej pochot? Stejnak netrefíte.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 10:06
- Nahlásit

davidkova renatanazdar pani,tak se tesim na sobotu,budu vam vybirat toho zenicha,hele jedno decko navic mas,tak parada!tady hnusne a furt pod mrakem,jo,pochopila jsi tu moji sms,proc pes musi tam kde jsou kocarky?pry psi nici sedacky,ale jdse z toho trochu kach,bo nechapu jako jak!!!!!!
brut
brezen2008hajanoj moc dekuje,vcera se nejak zastreslik prezral,tak ted mi tu se.e celou dobu jak amina,rikal,ne a ne furt nastartovat!

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 10:20
- Nahlásit

janika
Kdo jede v neděli na závoud coursingu??
Hele jesi pojede pardálka, tak možná pojedu s ní - kde to je?

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 10:25
- Nahlásit

janika

čůs pani! Neobjeví se tu taky pan moderátor? Říkal, že byste případně mohli popovézt nějaký deky do kralupskýho útulku. Potíž je v tom, že jsou v Motolské nemocnici, byla by šance je tam vyzvednout?? ale asi přes den, páč voni dělaj jen do půl čtvrtý

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 10:43
- Nahlásit

nemethova5
vcera se nejak zastreslik prezral,tak ted mi tu se.e celou dobu jak amina,rikal
Esli von nesere z toho, jak rozbuska pokropila dortik.

PetraK
Mas reply.

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 10:53
- Nahlásit

Jako to už je moc, tohle to. Já si objednám candiesky s karamelem, vetamix zvládne dodat candiesky s karamelem, já to otevřu a uvnitř jsou candiesky se sejrem. Věřim, že psům je to jedno, ale já chtěla taky!!!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 10:58
- Nahlásit

Fifine,to z toho nema,to delalo jen prskaci efekt,spise je to z toho,ze vsechno splacal dohromady nenazranec!jinak fakt ta fontana byla moc pekna,znama mi to sehnala,co dela ridicku busu a ja s ni jezdim kazde rano,kdyby byli tak prijemni vsichni ridici,tak by se mi velice dobre cestovalo ze psem a ne jenom me,ted ma tri tydny dovolenou,tak se tesim jak se vrati a prehraju ji to video s fontanou

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 11:05
- Nahlásit

nemethova5

Tak cooo, mám večer dorazit? Doufám, že ho nebudu muset zpátky tahat na zádech, hromotluka A beru jen jeho, víc bych jich neutáha, příp. bych s ním zkusila busem, ale to on asi nebude umět, je to fakt nesocializované v tomhle směru a padesátikilového psa to učit nebudu...s Ferdíkem to bylo jednodušší, to stačilo vzít za ucho a za ocas a hodit do tramvaje, ale tohohle takhle chytit, tak mě za a sežere a za b se zlomím v půlce cesty. Navíc není vstřícný učit se novým věcem.

Alexa
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 11:06 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Čus žumpaři se streslejma psama i s nepřiznanejma harantama, i nasraný že prší i těm ostatním co NÁM svítí sluníčko od samýho rána, a odpoledne až půjdu sčoklama ven bude tuty pršet.

nemethova5
při hledání ženicha můžeš použít Řehoře, třá někdo se chytne na dítko.

A teď vážně nevíte tady někdo jestli si můžu na svý pole, v územním plánu stále pole(orná půda) postavit stavební buňku? Případně několik stavebních buněk

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 11:11
- Nahlásit

Alexa
NÁM svítí sluníčko od samýho rána, a odpoledne až půjdu sčoklama ven bude tuty pršet
Třeba néééé, tady padaj sněhový krupky a je bouřka.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 11:12
- Nahlásit

Mucholabkabudu tam ve ctvrtek,mame opet nejake komplikace v robote,vypada to ze asi budu delat cely mesic vkuse,nacoz jim zvysoka se.u,protoze by mi stejne nezaplatili to co maji,tak maji smolika!dnes ne,zaucuju tam nejakeho imbecila,tak mi drz palce,at nerupne cefka!
Alexajako,ze se chytne naky pedak?no to zas ne,maximalne bych je lakala na ditko do paste a hajan by je hned zaziva vykastroval,to ne,to by nebyl vhodny kandidat pro rencu!

Hyena
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 11:23
- Nahlásit

PetraK
Ohledně dek ve špitále posílám sovu.

AlenaD
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 11:25
- Nahlásit

Čus lidijové, to máme zase nádherný počasíčko, z vycházky jsem si přinesla v kacupě kroupy, včéra si Sáťa docela hodně rozřízla packu, ponožku si sundavá, nemáte někdo zkušenosti s nějakou botičkou co jsou pro psy ??

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 11:30
- Nahlásit

nemethova5
Okéééééj.

Hyena
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 11:35
- Nahlásit

AlenaD
Já dávala manmaťcky, ale vzhledem k tomu, že si Hyena nepřipouštěla své zranění a lítala jak splašená, tak jsem po ztrátě 3. kusu rezignovala. Čuba chodila ven s packou nezabalenou, jen jsem hlídala relativně čisté prostředí. Doma po vycházce jsem to vždycky vypláchla stříkačkou naředěnou betadinou a kvůlivá lízání nandala fusekli. Zahojila se v pohodě. Naopak mám pocit, žře tím jak si tlapku drenovala, tak se to začalo hojit zevnitř a pomalu, tudíž žádná uzavřená zhnisaná kapsa.No a jestli to má hoodně hluboko, tak mi pomohl Tenzym, což je lék na vet předpis- původně určený k léčbě mastitidy u krav, ale mě ho běžně vet dával na hojení hlubokých úzkých poranění u koní i psů.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 11:37
- Nahlásit

Mucholabkano a ve ctvrtek ti povykladam,no nebudes jako chapat,jo a jaky bylo agiliteni,mas naky fotky?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 11:40
- Nahlásit

Hyena
Jj, Tenazyme měl Ferda do proleženin, dobrá věc.

Hyena
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 11:40 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit

Pardon, se mi vypařilo jedno písmenko- tenazym
http://www.lekarna.cz/tenazym-a-u-v-sus-1x10ml-inj ek/

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 11:43
- Nahlásit

janika
u zatím žádná šance na dopravu nekyne- páč Brtnik to nestíhá .
Volala mi Jana, že ve čtvrtek 26.3. by se to dalo zařídit, aby tam zůstal někdo do pěti hodin. Šlo by to? To už bych stíhala tam i dojet tramvají a čekala v nemocnici.

Fifi
jdu se tam za chvíli číhnout.

nemethova5
splacal dohromady nenazranec

nic si z toho nedělejte, vy sejříte my blujeme
Hyena
Ohledně dek ve špitále posílám sovu.

O.Ká, jdu se číhnout

AlenaD

S botičkama ne, ale máma ušila (a Brtnik ztratil , páč to nechal na balkóně a odnesl to vítr :mad takovej fusak - bylo to vysoký a zavazovalo se to tkaničkou udělanou z punčocháčů-to pruží a dobře drží. Myslím, že tím, že ten fusak byl vyšší nedocházelo k tomu, aby se to zouvalo.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 11:45
- Nahlásit

nemethova5
Igelitění bylo super, ale ípení je lepšejší. Fotky budou, až je Biluška splaší. Bucka byla hned přeřazená ze skupiny 1-pakovikuňa, do skupiny 2-menší pakovikuně.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 11:46
- Nahlásit

PetraKaha a nedame to ze psama dohromady,třá nejakou skupinu duen ser blejt????on je fakt nenazranej,pazravec jeden.

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 11:47
- Nahlásit

Hyena
hele nepřišlo lautr vůbec nic

nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 11:47
- Nahlásit

Mucholabkaco to?takze te agi moc nechytlo,spis klasika vycvik,no hajan by byl na agi prekazkach jak hrom do police,jinak perlicka,sprajcl se jednou v tunelu,ale to byl jeste hubenej!

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 11:48
- Nahlásit

AlenaD
nemáte někdo zkušenosti s nějakou botičkou co jsou pro psy ??
Nazdar pani, jasně že zkušenost mám, dokonce mám doma dvoje botky - od barona esko a od manmatu emko. Eště mi zbyly dvě manmaťácký a dvě baroňácký, jedna z nich teď jede od Tintičky, bo jí nechce. Chceš ňákou botku?

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2009 11:49
- Nahlásit

nemethova5
on je fakt nenazranej,pazravec jeden

tse, to ste měla vidět, když jsem zkusila natrénovat aport buřta, jak to dopadlo

<< 1 ... 2835 . 2836 . 2837 . 2838 . 2839 . 2840 . 2841 . 2842 . 2843 . 2844 . 2845 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání