Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2826 . 2827 . 2828 . 2829 . 2830 . 2831 . 2832 . 2833 . 2834 . 2835 . 2836 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kokoška
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 08:21
- Nahlásit

Biluška
máš sovu

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 08:54
- Nahlásit

davidkova renata
zas jeden zastreslej..

vůl, ste vůl jak anjel pani : D

Jinak dobrý ráno fšem co se stejně jako já vytočili díky tomu, co psala Meta. Tohle je fakt sviňárna svinská a doufám,že to tý "mamince" synek jednou napočítá stejně, jako ona tomu štěněti , co je teď u Mety

hally001
to je super všecko teda- to že má novej domov a to že ho baví dělat pasáka

Baico
já nevim fakt už. Na co tu hlavu máte?? Sem vám stanovila pořadí, abyste se nemuseli tak devastovat a to voni nééé, voni ne, dou se zabít! Pak si stěžujte jen sami na sebe

Jsem na tom díky jarnímu úklidu zahrady na chalupě,ale naprosto totožně. Teda s tim rozdílem, že krom toho, že se mi podařilo zničit sebe se mi podařilo i nemožné- zničila jsem i vižluuuupižlůůůůů. leží v bydliku na svém novém polštářku s kačerem donaldem a ukazuje, jak moc ho bolej nožičky. Nemá lítat za mičudou

Baico
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 09:07 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

PetraK
Pani oni pořadatelé to pořadí nějak odmítli respektovat, tak jsem teda závodila, no. Bylo z toho krásné 20. místo za čas 5 hodin a 1 minuta.
Ale ta holka, co udělala těch 45 km za 4:10 minut byla fakt cvok.
Ale ten můj pes je taky cvok, u každý hospody mu povídám, pojď jdeme na pivo a on nééé, to by nás předběhl ten labrador a pak zase malamut. Furt mě vláčel dál. Asi ho prodám. Nechcete někdo bílýho psa? Tahá a nosí a je neunavitelnej

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 09:09
- Nahlásit

Baico
a je neunevitelnej

s timdle hendyképem to zvíře neprodáte
a gratuluju k výkonu!! - jo a ta co vyhrála - to má v zadku raketovej pohon, to nejni jinak možný.

Baico
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 09:18
- Nahlásit

PetraK
to má v zadku raketovej pohon
Jo to má. Byla rychlejší i něž chlap, co vyhrál mužskou kategorii na 45 km. Bylo na něm vidět, že ho to celkem dostalo. Tvářil se jak kakabus.
Jinak to byla opravdu hezká procházka, kterou ám spestřili hledáním různých značek a odpovědí na otázky v itineráři. Akurát bylo trošku blbí, když se na tenhle hobby závod vydali dogtrekařští "profíci".

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 09:27
- Nahlásit

Baico
Akurát bylo trošku blbí, když se na tenhle hobby závod vydali dogtrekařští "profíci

jo, to chápu, páč pak to zcela změní ten pochod jako takovej. Ale co, hele počásko vám vyšlo a ty jejich umístění si můžete odečíst a pak vyjde konečnej výsledek. Hlavně , že jste se bavili. KDyž teda odmyslím, že Bajkonůr zrušil hospodský zastávky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 09:35
- Nahlásit

Baico
Ale ta holka, co udělala těch 45 km za 4:10 minut
Jela autem,jo? No to neni nic ekstra,to bych snad dala i já.

Baico
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 09:36
- Nahlásit

PetraK
Bajkonůr zrušil hospodský zastávky
On my přijde v tomhle jako typickej chlap za volantem. prostě jedeme a nezastavujeme, dokud tam nebudeme.
Ale bylo to fajn. Za 14 dní se chystáme Do Okoře bez oře. To je taky asi na 28 km. Ale to je s odpočinkem pod Okoří a pak teprve zpátky. Doufám, že vyjde počasí.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 09:39
- Nahlásit

Brý ránko všem

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 09:40
- Nahlásit

Baico
On my přijde v tomhle jako typickej chlap za volantem. prostě jedeme a nezastavujeme, dokud tam nebudeme

za tohle bych stavěla ke zdi a střílela
ale u chlapa se dá použít protizbraň - typu- "mi je to fuk,pustim to do čalounění" S Bajkonůrem dodle asi těžko projde
Do Okoře bez oře

a nemělo by se to spíš jmenovat : Do Okoře s ledním medvědem? , tam je hásky, jezdíme tam procházkovat vždycky v zimě, když nejezdíme na Apaluchu

brezen2008
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 09:43
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
jak ti je?

Baico
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 10:04
- Nahlásit

PetraK
Do Okoře s ledním medvědem?
No ono až se trošku poráchá v Zákolanským potoku a bahníčku, tak se zase zamaskuje za vlka
tam je hásky
To my víme, půjdeme už po třetí. A na hrad se smí i se psem (ledním medvědem,popřípadě vlkem), takže bude i trocha hístorije.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 10:05
- Nahlásit

brezen2008

Už docela dobrý ))

brezen2008
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 10:15
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
tak to je dobře

Hyena
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 10:15
- Nahlásit

Baico
Si z toho nedělej, Hyena mě tahá ze stanu i po stovce a nechápe, že panička je mrtvá

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 10:35
- Nahlásit

Bré ráno pitomečci a pitomečkyně, krásné ráno fšem, co jim ranní rosa pokropila brýle a fšem, co je to taky dost sejří, že je furt hnusně!
V sobotu měla svátek Stahijová, fčera nigdo a dneska má Můdr! Takže děvečky moje starostlivý - šééééécko nejléééépči a tady máte dortisko:

Jinak sobota byla prímovnická, moc pěkná, to sme byli celý votpolko venku, s mamkou, dárkem a pak taky s pardálkou. Děcka si přectafte, se mi stalo poprvý v životě - sem nemohla spát, v neděli sem se probudila f pjět a už sem nezabrala. Takže to vyhrála Maryje a zase byla děsně hodně venku. A taky sem byla s mámou f ikee, nemaj tam žádnou normální pohofku. A pak sme se byly s mámou řádně nažrat v restauraci, abychom smyly tu poťapanou náladu z ikei, kde byli úpa všichni lidi! Sem aswi přejeděná eště teťkonc. Jak se tu máte?

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 11:03
- Nahlásit

davidkova renata
Jela autem,jo? No to neni nic ekstra,to bych snad dala i já.
Gdybys měla řídit tak ne Nabourala by ses po 200 metrech

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 11:07
- Nahlásit

PetraK
za tohle bych stavěla ke zdi a střílela
ale u chlapa se dá použít protizbraň - typu- "mi je to fuk,pustim to do čalounění"

Sme tak gdysi jeli ze závodů a v Hradci Králové povídám, že chci čůrat a pejskové taky. Ať nám laskavě něgde zastaví. Začal brzdit hned na hlavním tahu gde svištělo jedno auto za druhým a nebylo tam vůbec žádné křovíčko. Po mojí otázce jestli je debil,nebo magor gdyž si myslí že ty psy pustím málem na dálnici a já budu čůrat uprostřed oraniště se urazil a zastavil nám až v Mohelnici Prý nemohl najít žádné vhodné místečko gde by se mohli venčit jak psi tak já

Hyena
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 11:20 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit

Biluška
se urazil a zastavil nám až v Mohelnici Prý nemohl najít žádné vhodné místečko gde by se mohli venčit jak psi tak já
na tohle je nejlepší recept, zatvářit se odhodlaně a zhrouceně, popř. ještě zezelenat a zoufale procedit skrze vší silou zatnuté zuby :" asi budu zvracet.... hned..." Výsledek, zvláště u majitelů lepších aut, je zaručený. Stojíte na pětníku a do křovíčka vás nikdo kontrolovat nepůjde.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 11:35
- Nahlásit

tak a jdu koupit maso psům

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 11:44
- Nahlásit

Tak coooo, jak se máte?
Ferda ten debil skočil z betonového hrazení do potoka asi metr osmdesát hluboko a vzal s sebou moji ruku-mám dodřené prsty, krve jak z bravka. Pak se paní ptala, jak ho dostanu nahoru-jsem řekla, že vyskočí, až bude třeba, a jak jel autobs, tak prostě vyskočil. A byl strašně nasraný, že do toho potoka někdo dal šutry a pár jich sestěhoval ven.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 11:45
- Nahlásit

Biluška
Gdybys měla řídit tak ne Nabourala by ses po 200 metrech
gde píšu,že bysem řídila??

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 11:50
- Nahlásit

Gerda
Děcka si přectafte, se mi stalo poprvý v životě - sem nemohla spát, v neděli sem se probudila f pjět a už sem nezabrala.

a JE TO TU!! Ste stará!!
Biluška
Začal brzdit hned

no u nás tahle žádost způsobí zpravidla naopak akceleraci Mucholabka
já si nemůžu pomoct, ale Ferda je děsně pod pantoflem, ví to?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 11:52
- Nahlásit

PetraK
já si nemůžu pomoct, ale Ferda je děsně pod pantoflem, ví to?
Zabte někdo mě, nebo ty psy, Buca v kotci řve, a znásilňuje psy. Už neví, jak mu dát najevo, co chce.

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 11:54
- Nahlásit

Mucholabka
Už neví, jak mu dát najevo, co chce

to má teda Ferda hodně dlouhý vedení, je teda zázrak, že maj spolu zrzafku

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 12:05
- Nahlásit

PetraK
to má teda Ferda hodně dlouhý vedení, je teda zázrak, že maj spolu zrzafku
No on to má spíš zakázané občas by i chtěl, ale nesmí.
A taky ví, že by byl chudák, páč teď ho kouše už jedna zrzavá, ale kdoví, co by bylo pak?

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 12:26
- Nahlásit

Nechcete nekdo 5letyho modryho perskyho kocoura? Specialne davidkovic.. ?

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 12:32
- Nahlásit

Fifi

já nemůžu - páč jako Kostik tomu brání, a mámu nezlomím , jedině bych se mohla zeptat OS Podbrdsko, aby ho dali do nabídky.

jablunka
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 12:36
- Nahlásit

Fifi
Nechcete nekdo 5letyho modryho perskyho kocoura?
Chci,strašně chci,kočky mi chybí,ale krti by ho společně s pacatejma zlikvidovali.

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2009 12:36
- Nahlásit

PetraK
Je v nabidce externich ve Skrivanech , docela to specha, tak ho klidne preposli dal. Ujala se ho rodina z dost bidnych podminek, ale nejak vadi panovi, takze se hleda novy domov. Je tam kontakt primo na majitele soucasny. Dik.

<< 1 ... 2826 . 2827 . 2828 . 2829 . 2830 . 2831 . 2832 . 2833 . 2834 . 2835 . 2836 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání