| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 22:26
- Nahlásit
Mucholabka
O bože, v takovou nelidskou hodinu nás budit . Máme tě teda čekat na nádru, nebo dojedeš až sem? Jdi z Třemešné pěšky, to ti akorát vyjde, abys tu na devátou byla a já se v klidu vyspím
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2009 07:29
- Nahlásit
dobré ráno všem
praha hlásí že je jasno,.ale trochu zima po ránu
se těším na vejletek
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2009 09:44
- Nahlásit
Dobré ráno všen, co je probudili psi v 8 hodin , je hezky venku , ale poněkud kosa, zatím , zdá se, že by mohlo být dnes jaro . Ráno se zdálo krásné až doby setkání s dalšími psy , resp. jejich paničkami, při ranním venčení na psí louce jsem se dozvěděla, že někdo ukradnul Azíka, černý belgičák, chodil hlídat v noci na stavbu za naším domem, byl to pes vycvičený, bohužel s košíkem a uvázaný na vodítku u Tesca neměl šanci. Je mi to moc líto, je mi líto i majitelky a zároveň mám na ni vztek, že ho tam takhle nechala , chodí tam večer spousta bezdomáčů, nenechala bych tam psy . Nechávám je max. před krámkem cestou z ranního venčení - malý obchůdek - kam jdu jen pro rohlíky, jsem tam cca 3-5 minut, déle ne , vidím na ně a navíc je nechávám pro jistotu odložené na volno , je mi to fakt líto, docela mi to zkazilo pěkné ráno .
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2009 11:25
- Nahlásit
mac1
že někdo ukradnul Azíka, černý belgičák, chodil hlídat v noci na stavbu za naším domem, byl to pes vycvičený, bohužel s košíkem a uvázaný na vodítku
tak to je humáč...
nepište,nemám čas!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2009 11:31
- Nahlásit
davidkova renatapani doufam,ze vecer si cinkneme,mam toho hodne na srdci,hlavne o tom tartu,uz zjistuju odjezdy atd.
chudak pes v nahubku a jeste na voditku,to fakt nemel vubec zadnou sanci!
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2009 12:08
- Nahlásit
Zdravím všechny, co se domů vrací ve 2 ráno, tak že mohou venčit psi až po obědě
Hyenu včera matka Davídková seznámila se super kardijakém. Si hned padli do noty a když se dohodli, že bez ovcí je nuda, tak provozovali slalom mezi mlázím. No Biluše by je určo v tu chvíli shrábla voba, bo takovejlhe talent pro slalóm se hnedlinko nevidí.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2009 17:37
- Nahlásit
Čau žumpáci. Tak jsme právě dohopinkali, bylo to úplně super Psi jsou mrtvoláci a já taky
Musím hodně moc pochválit Muchoš a picbuli. Jsou rození talenti na agi, po hodině výcviku běhaly tak, jako jiní po dvou měsících. Úplně suproví Mají velkou pochvalu a dostanou piškotek
Malá Buca Agněška je boží, kámoší s každým a s Texíčkem si moc krásně hráli, zabili asi třicet narcisů
Buca hárá a chtěla mít štěňátka s Armánkem, ale Muchoš jim to zatrhla. Nechce malé BucoArmánky Přitom Arísek je úplně nejlepčejší pes do línijí. Má předkus, je přerostlej a je vykastrovanej. Nevím co víc si asi tak představuje
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2009 17:54
- Nahlásit
Hyena
bo takovejlhe talent pro slalóm se hnedlinko nevidí.
to jako jo ,pokáceli asi 20 stromků
Biluška
Má předkus, je přerostlej a je vykastrovanej. Nevím co víc si asi tak představuje
nějaká chytrá ne??!!
Jinak tu bylo dneska jaro a hásky a slunko v buši,byly sme s gerdou na Hradech a eště dárek a jedna nová duše,bohužel tam byli všude samí lidi
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2009 18:07
- Nahlásit
davidkova renata
Jinak tu bylo dneska jaro a hásky a slunko v buši,byly sme s gerdou na Hradech a eště dárek a jedna nová duše,bohužel tam byli všude samí lidi
Tu je taky čananě, sluníčkově, úplně super. Roztál skoro všechen sních, bylo teploučko, bylo fajn
Zítra už má prej zase něco padat
nějaká chytrá ne??!!
Jo Nevím koho by si asi tak pro tu dalmatínku představovala gdyž jí Arísek není dost dobrej
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2009 18:21
- Nahlásit
Biluška
Zítra už má prej zase něco padat
si děláš kozy ne??!!
Nevím koho by si asi tak pro tu dalmatínku představovala gdyž jí Arísek není dost dobrej
tsss,mohla by bejt ráda,že vo ty agresííívníí picbumy vůbec něgdo zavadí
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2009 18:25
- Nahlásit
nevím kde, ale na nějakém vláknu jsem četla, že do jakési chráněné dílny je možno posílat staré hadry apod.... Mám asi 4kg různých zbytků vlny na pletení. Ví tu někdo, kam to poslat? Můžete mi znovu sem napsat tu adresu? Díky.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2009 18:32
- Nahlásit
kokoška
vono je to smázlý z jistejch důvodů Navrhovala to dejavu,tak jí písni maila nebo tu založ téma,pak se to může smáznout.anebo počkej do pondělí a zeptej se gerdy páč pro tu to psala,tak ta bude vědět
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2009 18:40
- Nahlásit
davidkova renata
si děláš kozy ne??!!
No říkali to v telefízi, tak to muší bejt pravda
tsss,mohla by bejt ráda,že vo ty agresííívníí picbumy vůbec něgdo zavadí
Že jo Sem jí to taky říkala A ty picbumi jsou děsně agresívní, Bucka mě dvakrát napadla a jednou si mě dokonce svázala vodítkem
kokoška
Jestli chceš tak mi to pošli,hodím to do jednoho ústavu kam jezdím na canisku. Tam pletou pořád Právě teď tam jeden chovanec vyrábí Lilátku šálu na zimu . Už ji teda plete od listopadu, možná ji do příští zimy bude Lilinka mít
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2009 19:46
- Nahlásit
Biluška
Už jsem doma
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2009 19:51
- Nahlásit
Biluška
Musím hodně moc pochválit Muchoš a picbuli. Jsou rození talenti na agi, po hodině výcviku běhaly tak, jako jiní po dvou měsících. Úplně suproví Mají velkou pochvalu a dostanou piškotek
Ooooo, kujem. Musím říct, že jsem fakt hodně použila z toho co Buca už umí, stačil mi povel vpřed a hop, víc nepotřebuju, možná tak ještě ten tunel, nejsme sice tak rychlí, ale to je tím, že jsme ještě moooc hloupí, akorát ten tunel mi tam u áčka furt překážel.
Jinak musím pochválit já tebe, super den, super.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2009 19:54
- Nahlásit
Biluška
Bucka mě dvakrát napadla a jednou si mě dokonce svázala vodítkem
A mi vybila zuby.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2009 20:00
- Nahlásit
Mucholabka
hele volala RadkaH,teda Roman,že je k mání 8 měsíční am. buldok,bílé barvy s černým flekem,bez PP,v poho s dětmi i psy,foto prý dodá zítra,sem slíbila že ti to řeknu,třá si ho vemeš
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2009 20:03
- Nahlásit
brejvečír fšem!!
Dneska bylo tak krásně, že z toho musela mít paní Davídkojc úplný órchije!! že jo?
my dneska byli po strašně dlouhý době na Apaluše a když jsem viděla co zima a traktory udělaly s cestou, dostala jsem amok. Nutně musím zabít místního starostu. POTŘEBUJU PRÁVNÍKA!!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2009 20:03
- Nahlásit
davidkova renata
sem slíbila že ti to řeknu,třá si ho vemeš
No to mám radost. Už mám jen 4 psy a i to je furt dost, chci svoje tři zvyklé na režim.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2009 20:04
- Nahlásit
Mucholabka
No to mám radost
jé ty seš hodná! Já věděla,že si ho vemeš!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2009 20:06
- Nahlásit
PetraK
POTŘEBUJU PRÁVNÍKA!!
fšecko máme
Dneska bylo tak krásně, že z toho musela mít paní Davídkojc úplný órchije
sem měla úpa organyzmus
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2009 20:35
- Nahlásit
davidkova renata
sem měla úpa organyzmus
mnohobuněčnej???
fšecko máme
já asi budu muset fakt nějakýho pohledat, protože ten ychtyl vožralej co si říká starosta - s tím není vůbec možná domluva. A díky tomu, že svedl vodu z celý vesnice do tý úvozový cesty, tak jí debil úplně odepsal Brtnik už tam na tom nechal půlku zdraví a já ruce, jak se snažíme ji udržet provozuschopnou. Ale tohle už nedá nikdo dohromady bez těžký techniky nemáme šanci se tam vůbec dostat
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2009 20:52
- Nahlásit
Mucholabka
nejsme sice tak rychlí, ale to je tím, že jsme ještě moooc hloupí, akorát ten tunel mi tam u áčka furt překážel.
To přijde až pochopí co se po ní chce.
Ten tunel tam překážel kde komu
A to bylo ještě celkem nic proti tomu když jsme na závěr sprintovali rovně nataženýma tunelama (všema dostupnýma) přes celý plac tam a zpět Ježíš jak já jsem vděčná za Nýnu co dokáže běžet na vysílačku. Ostatní plivali plíce už u druhýho tunelu a ti zbabělejší rovnou odstupovali
Jinak musím pochválit já tebe, super den, super.
Oooooo, kuji
davidkova renata
Je ten buldok klidnej, hodnej a zvyklej na čistotu v bytě? Estli jo tak bych o zájemcovi věděla. Děcka nemá (zatim, je to mladej kluk) a chce psa- gaučovýho povaleča co se bude hýbat když se bude chtít pánovi a když se mu chtít nebude tak se s ním bude povalovat na gauči, žrát sušenky a čučet na fotbal
|
Cesmina
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2009 00:46
- Nahlásit
Dobry rano vsem.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2009 08:43
- Nahlásit
dobré ráno všem
praha hlásí sice hezky,ale zima po ránu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2009 08:43
- Nahlásit
Kurňajs, už o nás vědí
http://www.novinky.cz/domaci/164484-na-morave-muze -radit-nebezpecna-puma-varuji-polaci.html
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2009 09:54
- Nahlásit
davidkova renata
to jako jo,pokáceli asi 20 stromků
Kecáš, páč závidíš, bo Nána odhadla ,že by se mezi stromky nevešla, tudíž dělala jenom "kazišuka"
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2009 09:55
- Nahlásit
Biluška
mě je celkem jedno, kdo z toho bude štrikovat ale pod členem nemáš mail, tak nevím, jak se domluvíme na odeslání
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2009 14:23
- Nahlásit
kokoška
libuse.kotkova zavinač seznam.cz
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2009 14:33
- Nahlásit
čus,proč je zas taková chnusná kosa???
Biluška
Je ten buldok klidnej, hodnej a zvyklej na čistotu v bytě
no zatim foto neposlala,ale myslim,že to je něco takovýho.Dyštak jí dám pak rovnou tvýho maila abyste se domluvily spolu.
|