Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2817 . 2818 . 2819 . 2820 . 2821 . 2822 . 2823 . 2824 . 2825 . 2826 . 2827 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Neessi
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 20:01
- Nahlásit

a ještě jsem dneska dostala šrot od výcvikáře,za neúčinné vynadání Bordžínce. Zkrátka mi od 2.makety letěla na figuranta,ten shodil rukáv a řval na ni:Co tu děláš!Tak jsem tam dofuněla a on mi říká:Teď jí vynadej!
Já : Bobinko,ty krávo,takhle teda né!
On: Takhle se nadává ,jo?
Já: Myslíš,že jsem byla moc sprostá?
On: Já se z tebe pose*u !Jdi znova od 1.makety a jestli to udělá stejně,tak jí dáš pořádný céres,až jí prasknou bubínky. Šla jsem na první maketu a ona to odběhala jak ípák.Tak nevim,jestli jí to moje vynadání stačilo,nebo jestli rozuměla jemu

Neessi
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 20:04
- Nahlásit

davidkova renata
páč dyš znásobíš kilofku a hmotnost Božénky...asi béme mít f kvjetnu další pohřep..no nic,začnem to připravovat,bude to velký

Dám si na břicho nějakej kryt,netěš se,že se zase na pohřpu nažereš

gabifi
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 20:31
- Nahlásit

Neessi
Dám si na břicho nějakej kryt,netěš se,že se zase na pohřpu nažereš
nechápu....a proč bychom tam jinak chodily? Nažrat se, ne?

Neessi
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 20:33
- Nahlásit

gabifi
a proč bychom tam jinak chodily? Nažrat se, ne?
když si dám kryt,tak mě Bordžínka nepřerazí a nebude pohřep

gabifi
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 20:35
- Nahlásit

Neessi
když si dám kryt,tak mě Bordžínka nepřerazí a nebude pohřep
to neřeš....kvůli hostině klidně pohřpíme někoho jinýho

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 20:36
- Nahlásit

Neessi
dyž si dám kryt,tak mě Bordžínka nepřerazí a nebude pohřep

Co by jeden pro par bodu neudelal.
A my - pokud debilka nebude pokracovat ve vykusovani zadni hnaty (co chytla od Gerdiny Mareny) se chystame na BH. Odlozeni do sedni lehame, privolani psovoda bourame. Bude veselooo.

Neessi
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 20:38
- Nahlásit

gabifi
kvůli hostině klidně pohřpíme někoho jinýho
to je mi jasný,hele a co ty? Třá by ses mohla vobjetovat

Neessi
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 20:40
- Nahlásit

Fifi
Odlozeni do sedni lehame, privolani psovoda bourame
Tak řekneš,že máš hluchýho psa

gabifi
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 20:42
- Nahlásit

Neessi
to je mi jasný,hele a co ty? Třá by ses mohla vobjetovat
klidně, když mi to žrádlo budete podávat do rakve

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 20:48
- Nahlásit

Neessi
Tak řekneš,že máš hluchýho psa
I ne, debiilku panicku, kterou tohle moc nebavi.

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 20:49
- Nahlásit

Výcuc, výcuc, výcuc
Nebo mi aspoň něgdo písněte na který straně se dneska začínalo

kachna_
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 21:13
- Nahlásit

Existuje nějaký uklidňující prostředek asi na týden? Beska s Májou háraj a jsou v nejlepším, následkem čehož Cir štěká jak debil na všechno.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 21:22
- Nahlásit

Sali, Neesi
ještě jednou zdravím, navazuju na včerejšek a vtěrkuju se s prosbou na přítomné MUDr., jestli byste až budete mít chvilku čas, zkoukly tento můj výtvor
http://www.calenzana.estranky.cz/stranka/eic-_v-an glictine_

Jde jen o základní shrnutí problematiky. Jde mi o to, jestli tam nemám nějakou vyloženou kravinu, která odborníka praští do očí díky.

Neessi
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 21:55
- Nahlásit

Ketrin

já bych použila místo "částečně omráčeni....." mohou mít poruchy vědomí. jinak bych to nechala

brezen2008
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 06:38
- Nahlásit

dobré ráno všem

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 06:38
- Nahlásit

Neessi
Upraveno, děkuji

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 07:01 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit

Dobrý ráno fšem
Už zase tady napadly ty bílé hnusy A děsně moc Leží tu nejmíň takový tři cenťáky Zítra máme intenzivku, to jsem fakt zvědavá jak v tomhle budem běhat
Počítač je furt nemocnej, sem připojená na půdě na tom starým.

Mám v databázi novýho reparáka. Gdo chcete fenku, asi rok starou, prťavou, něco ala teriér, nebo možná pinč? Našli ji uvázanou na drátě,kolem ní běhalo malý štěně Shání se i dočasné ubytko, páč ji není kam dát. Nikdo nemá volné místečko

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 07:06
- Nahlásit

Biluška
Brý den. Ta intenzivka je jenom jeden den, že jo?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 07:11
- Nahlásit

Mucholabka
http://hedvi.rajce.idnes.cz/Pedro_nar_20.6.08/#alb um

nechceš? je na prodej
jenom nechápu že už má na sobě elektriku .......

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 07:16
- Nahlásit

Jinak jsme včera byli kupovat pozemek, líbil se nám, domluvili jsem se s makléřem, že se stavíme k nim do kanclu, a ještě jsme se ptali na přístupovou cestu, tak prý že sice je rozdělená na třetiny jednotlivým majitelům, ale že to je prý vedené jako ostatní komunikace a majitelé musí umožnit přístup. Tak my jako že super, makléř odjel a přispěchala za náma ženská z protějšího baráku, že manžel s náma potřebuje mluvit, ať mu zavoláme. Tak my jako nechápali, co chce, a jeli jsme hledat obecní úřad, abychom se vyptali na tu cestu a pod. Nějak jsme nemohli najít tak jsem zavolala na to číslo, co jsme dostalli, co jako chcou, a týpek hned jak jsem mu řekla jako vo co gou, tak No, ale já vám tam nedovolím stavět. A já jako Cože, děláte si srandu, a to jako z jaké pozice? No, já vlastním třetinu cesty a já vám tam nedovolím vjet, tak jsem mu řekla že takového arogantního kokota bych stejně za souseda nechtěla a třískla mu telefonem, bylo to rychle vyřešené. Stejně volal zpátky a ptal se, přes jakou realitku to je, tak jsem mu řekla, ať si to najde, a on si to fakt našel a volal makléř, že s týpkem není žádná domluva a stahuje to z nabídky.
Prostě nepochopím, z jakého důvodu je někdo takový pi.us. Marcel říkal, že jsem mu měla říct, že jsme rádi, že se jako kretén projevil tak brzo, horší by bylo, kdybychom si s pozemkem už něco začli. Fakt takové lidi NIKDY nepochopím, kd eteď bydlíme je Marcel taky vlastníkem cesty, není to ani vedeno jako komunikace, je to naše zahrada a nevím, proč bychom měli sousedovi zakázat třeba opravit barák, když spodní barák koupili noví lidi.

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 07:16
- Nahlásit

Mucholabka
Jo. Jdu nakoupit spoustu rumu, Mášenek bude vařit grog jak vzteklej a nosit ho v kýblech na parkur, jinak tam zmrznem

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 07:18
- Nahlásit

brezen2008
Nechci z několika důvodů, mám pět psů a sotva stíhám se jim dostatečně věnovat, za druhé je na mě příliš mohutný, jsem na lehčí typy, a za třetí mám zamluvené štěně-pokud se tentokrát zadaří.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 07:33
- Nahlásit

Dobrý ráno všem, tady je krásně

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 07:34
- Nahlásit

Biluška
No doufám, že nebudu za pakovikuňu, agility jsme neviděla ani z rychlíku, natož ty moje, dvě, a navíc určitě zabloudím.

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 07:58
- Nahlásit

Mucholabka
a navíc určitě zabloudím.
Na parkuru, nebo cestou sem?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 08:12
- Nahlásit

Biluška
Mám pocit, že bojí, zabdloudím i na stopě, před zkouškou jsme ztratila jeden předmět, asi moc těžká stopa s přechodama a na ornici ho nenašla.

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 08:21
- Nahlásit

Mucholabka
Cestou sem se zabloudit nedá, dyť už jsi tu byla kolikrát

Na parkuru se sice zabloudit dá, ale budem ti tam dávat šipečky, aby ses neztratila

, před zkouškou jsme ztratila jeden předmět, asi moc těžká stopa s přechodama a na ornici ho nenašla.
Ehm, já jsem jednou na stopě ztratila batůžek se všema věcma . Jsem si ho položila k takovýmu křovíčku na začátku a pak už jsem ho nenašla

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 08:22
- Nahlásit

[b]čus hledači pokladůch[ a vodloženejch vjecí/b]
dneska rozhodně nepište bo nestíííhááám a nebudu..

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 08:27
- Nahlásit

Biluška
Cestou sem se zabloudit nedá, dyť už jsi tu byla kolikrát
Málo mě znáš

Jáj, u nás doma, to je zase sodoma komora. Ferda stojí a vrčí, a Buca ho nakrývá. Do dvou měsíců bude Ferda rodit.
Nesnáším ty debilní výrazy, když se fena hárá, oba dva jsou jak kreténi, fuj.

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 08:36
- Nahlásit

Mucholabka

Nesnáším ty debilní výrazy, když se fena hárá, oba dva jsou jak kreténi, fuj.
Jo, naprosto souhlasím. Je to k zešílení a nepomáhá ani je zmlátit traverzou

<< 1 ... 2817 . 2818 . 2819 . 2820 . 2821 . 2822 . 2823 . 2824 . 2825 . 2826 . 2827 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání