| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2009 09:12
- Nahlásit
no ty voe co to jako je???? Gdo to sem zas poslal?? a sem nasraná a du trucovat..tak..
|
Tinta76
|
# Zasláno: 19 Bře 2009 09:14
- Nahlásit
PetraK
tak mi, prosim vás, ještě vymyslete nějakej pozitivní přístup k těm bílejm enónům, co jsou venku děkuji
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2009 09:14
- Nahlásit
davidkova renata
a hned mám lepčejší den!! Sem si řikala, že až todle uvidíte, tak to tady zaručeně roztočíte
Pani - f kolik vy odpoledne venčíte?? kdyby mi náhodou skončilo to jednání dříf, že bych se zkusila stihnout přesunout nach WeisseBerg? I když to nevidim moc růžově, začíná to v půl třetí na Břevnově.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2009 09:16
- Nahlásit
Jinak teda Biluše vzkazuje, že má pokažený komp.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2009 09:17
- Nahlásit
Tinta76
tak mi, prosim vás, ještě vymyslete nějakej pozitivní přístup k těm bílejm enónům, co jsou venku děkuji
tak jako to neni nic složitýho přece. Já to udělala zrovinka tak! Jen co jsem to ráno viděla, řekla sem si: "Tý vole!Davídkojc trefí!" a těšila jsem se, až dorazim do práce (jako vedlejší efekt zde vidím pocit těšení se do práce, to taky neni marný si jako tagle zařídit, dyš už sem z práce votrávenej), že sem hnedle načíhnu a budu se škodolibě bavit. A........... VYŠLO TOOOO!!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2009 09:18
- Nahlásit
Mucholabka
Jinak teda Biluše vzkazuje, že má pokažený komp
Tak vymyslet na todle něco pozitivního, to asi nejde.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2009 09:19
- Nahlásit
PetraK
tak to tady zaručeně roztočíte
sem rostočená eště víc jak nána na vobranách ,coš je téměř nemožný.
vidíte to dobře bo to nestihnem,navíc je hnusně,tagže venčim na balgoně.snat příště...v lepčích časech.
Mucholabka
Jinak teda Biluše vzkazuje, že má pokažený komp
a gdy ho spraví?????????????????????????
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2009 09:22
- Nahlásit
davidkova renatadobry den lidi,tady je nadherne,sice trosku pod mrakem,ale super,jak hlasi muchos,nadhera,tak doufam,ze to nedojde od vas z praglu,to hnusny pocasi,bo jdu do rachoty a uz by mohl konecne hajan chodit bez kombinezy!hele vcera na cvicaku,hlidacka super i uvaz na koliku,hele asi budeme mit noveho figa,z petrvaldu,mladyho a hlavne normalniho,tak super,jinak jak jsem rikala,hlidacku a hlidacku u koliku mu delal jaromir,ti chlapy jsou posrani,hlavne,ze je vsude nahubek,boooze,jak ja bych potrebovala tu kamosku,co se vodstehovala pryc!jinak hlasim,ze simonu uz mame doma,ted jsem ji nacpala ATB,moc se ji to nelibilo,ale ma smulu,to uz je zvyk ze psu,ha,ha
Mucholabkamuchos,stavis se dnes,kdyz tak blejes?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2009 09:23
- Nahlásit
PetraKdobry den pani,nejste nahodou trochu skodoliba,bo to je moje vlastnost!
|
Tinta76
|
# Zasláno: 19 Bře 2009 09:25
- Nahlásit
PetraK
panííí, tomu jako řikáte pozitývní, jo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2009 09:27
- Nahlásit
Baico
Jdeš taky? Jakou trasu?
jj jde nás víc, jdeme ale jen 25 km
Já jako hlavní problém u sebe vidim, že přes zimní bundu prostě nezapnu bederák, ledaže bych celejch 25 km nedýchala a to fakt nezvládnu.
NO já taky nevím jak se oblíknout, v zimní bundě se mi nechce a ve slabý mě bude zima pokud bude takhle
JInak já dávám bederák hodně dolů a budu přes něj.. takže mě jí to trochu nadzvedává a zespoda fouká, což taky není nic moc
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2009 09:29
- Nahlásit
davidkova renata
vidíte to dobře
to bohužel ne, přes to voteklý voko
tak to tedy necháme na jindá.
sem rostočená eště víc jak nána na vobranách
tak a co to vzít přes poslušnost?? To by vám nepomohlo?
Tinta76
panííí, tomu jako řikáte pozitývní
no jo! Pro mě jo, páč sem škodolíba
nemethova5
pani,nejste nahodou trochu skodoliba
ale jenom kapééék
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2009 09:35
- Nahlásit
PetraK
tak a co to vzít přes poslušnost?? To by vám nepomohlo?
no to právje vůbec nefachčí tedle postup
nemethova5
zkusim večer cinknout esi to vyjde
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2009 09:38
- Nahlásit
davidkova renata
no to právje vůbec nefachčí tedle postup
esi vy na sebe ale nejste moc měkká??
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2009 09:41
- Nahlásit
Fajka
No tak se uvidíme
Snad to za těch 10 hodin, co jelimit ujdu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2009 09:42
- Nahlásit
PetraK
esi vy na sebe ale nejste moc měkká??
njn...eště mi napadá se uklííkat do klidu,ale hrozí reálný nebespečí,aš jistota,že po prvním klííku onen rosšlapu na sračku..
du nakoupit,nepište a nic neřešte!!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2009 09:43
- Nahlásit
Co to jako je????Tady zase sněží!!!!
Brejden fšem,co fčerejšího posledního zájemce o dům málem skopli do žumpy.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2009 09:45
- Nahlásit
Baico
No tak se uvidíme
jo koukala sem že jste asi jediný v bílém tož vás poznáme
Snad to za těch 10 hodin, co jelimit ujdu
jo mám taky obavy ale né o sebe ale o psisko.. tož až uvidíš někoho jak vláčí na zádech šedýho psa s košem tak to je naše dvojka na zabití
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2009 09:50
- Nahlásit
davidkova renata
njn...eště mi napadá se uklííkat do klidu,ale hrozí reálný nebespečí,aš jistota,že po prvním klííku onen rosšlapu na sračku..
tak já nevim, pak jedině, že se zavřete do klece. Pevný ale nějaký. A rovnou vám můžou dát i skoctý střiky - tzn. teplá,studená a do klece. Pak snat to zabere
jablunka
,co fčerejšího posledního zájemce o dům málem skopli do žumpy
sem nad tou myšlenkou pracovala. Žumpa neni nejvhodnější. Máte hodně čoklů? Máte, tak ušetříte za krmení, no. Dycky se ňákej blb najde.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2009 09:51
- Nahlásit
Fajka
Je tam ještě jeden bělouš, ale to je fenka
jo mám taky obavy ale né o sebe ale o psisko
Já mám obavy o sebe, u nás je pravděpodbnější varianta, že pes bude za sebou smýkat mě
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2009 09:53
- Nahlásit
Fajka
Baico
No tak se uvidíme
jo koukala sem že jste asi jediný v bílém tož vás poznáme
ty jo jako nevim, todle by chtělo ešče rozpracovat. jak chceš vidět bílýho ledního medvěda na sněhu??? To chce lepčí poznávací znamení, třebas takovej ten deštník by si měla Baico vzít. Jako maj průvotci. Všicí pak pudou za ní a vona tim pádem navrch slavně zvítězí, páč bude první,kdo prorve cílovou pásku!
Dobrý, ne?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2009 09:54
- Nahlásit
PetraK
Máte hodně čoklů? Máte, tak ušetříte za krmení, no.
Tohodle bych neskrmovala,páč ten byl viditelně nabušenej anaboickejma bobulema. Ten vypadal tak,že gdyš ho něco svjedí na hlavje,tak musí někoho poprosit aby ho podrbal,páč vlastní rukou to přes ty boule nedokáže.
|
Fajka
Člen |
- Nahlásit
Baico
Je tam ještě jeden bělouš, ale to je fenka
ahá tak to sem přehlídla
Já mám obavy o sebe, u nás je pravděpodbnější varianta, že pes bude za sebou smýkat mě
jé to se máš to ti závidím,, to tahání od psa je příjemný (pokud je teda na bederáku a nedržíš ho v ruce )... u nás je to tak že jí občas vleču jak kozu na pořážku páč madam už má pocit že procházka stačila
|
nemethova5
Člen |
- Nahlásit
davidkova renatatak jo,zkus vecer,ale za nic nerucim,ma prijit deda,nejlepe tak v osm vecer,jo a stahla jsem si prepravni podminky a ted pisu tu stiznost,ja te kur.e dam,ze si na me bude otvirat drzku smradlavou!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2009 09:56
- Nahlásit
PetraK
ty jo jako nevim, todle by chtělo ešče rozpracovat. jak chceš vidět bílýho ledního medvěda na sněhu??? To chce lepčí poznávací znamení, třebas takovej ten deštník by si měla Baico vzít. Jako maj průvotci. Všicí pak pudou za ní a vona tim pádem navrch slavně zvítězí, páč bude první,kdo prorve cílovou pásku!
Dobrý, ne?
no super tak vítězku Baico už by jsme měli ....sníh nebude a basta!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2009 09:56
- Nahlásit
jablunka
páč vlastní rukou to přes ty boule nedokáže
fhůůůj, nesnášim panáčky Mišelýny -ble, ble. A tak toho teda ani do žumpy, to byste si ji pěkně zasvinili! To by nebylo moc ekologický
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2009 09:57
- Nahlásit
Fajka
no super tak vítězku Baico už by jsme měli
tak dyš sem vám to už tagle pořešila a závod má vítěze, neni zbytečný tam jezdit? Zvlášť dyš je tagle hnusně?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2009 09:59
- Nahlásit
Fajka
to tahání od psa je příjemný
Jo to je. Když jsme si to zkoušela, tak trasu, co chodíme normálně 3/4 hodiny jsme prosvištěli za 20 minut a zbytek procházky jsem ho musela pustit, protože už nám nestačil náš jezefčík a taky proto, že ten kopec, co normálně sotva vyjdu klidným krokem, mě ten běloba donutil vyběhnout a já nemohla popadnout dech .-)
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2009 10:00
- Nahlásit
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2009 10:01
- Nahlásit
PetraK
tak dyš sem vám to už tagle pořešila a závod má vítěze, neni zbytečný tam jezdit? Zvlášť dyš je tagle hnusně?
taky si říkám
Baico
Když jsme si to zkoušela, tak trasu, co chodíme normálně 3/4 hodiny jsme prosvištěli za 20 minut
no týjo a přemejšlíš jestli ti bude stačit 10 hodin jo???
To máte tímhle tempem tak na dvě hoďky
|