Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2817 . 2818 . 2819 . 2820 . 2821 . 2822 . 2823 . 2824 . 2825 . 2826 . 2827 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Erin
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 19:33
- Nahlásit

davidkova renata
a kerá sem já??

jsi ten svit žárovek...i tak si budeš připadat klustá

Sali
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 19:42
- Nahlásit

Ketrin
to je jen psí syndrom? nic o něm nevím, pro druhé, syndrom kolapsu vyvolaného zátěží...

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 19:43
- Nahlásit

Erin
klustá
jé! Pani- vodkud znáte tendle výraz???

Sali
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 19:46
- Nahlásit

Roxana
my bydlíme ve Svinařově u Smečna, v Rakovníku oba pracujeme v nemocnici, ač původně jsem oba dělali v Praze,
ale on je rozdíl jet těch 30 km narvanou dálnicí na kraj Prahy a pak ještě tu agonii do centra, já si vozila psa a chlap si vozli materiál, čili s autem až do práce,
a jet 30 km na stranu druhou, kde od baráku na parkoviště před patolkou mám přesně 20 min pohodové jízdy bez provozu...

Sali
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 19:48
- Nahlásit

PetraK
koukala jsem na ten Povlčín, to je kouštíček od Krupý od karlovarky, sjedeš na ní v nesuchyni, je to těch dobrejch 50 na kraj prahy, ale zas jedeš jen rovně, a na rychlost, to by se i dalo, když byste jezdili oba jedním autem,
otázka je, zda v tom Povlčíně můžete být dlouhodobě...
já osobně bych si to zkusila, měsíc dva tam bydlet a dojíždět, a pak si udělat inventuru pro a proti.-

brezen2008
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 19:55
- Nahlásit

Erin
a já jsem ta s těni velkeme modrejma brejlema a chlupatá

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 19:57
- Nahlásit

Sali
je to labradoří specialita... dík.

Erin
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 20:06
- Nahlásit

PetraK
vodkud znáte tendle výraz???
A víte ,že už ani nevím

brezen2008
já jsem ta s těni velkeme modrejma brejlema a chlupatá

Jak je libo

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 20:29
- Nahlásit

Sali

no na rychlost to moc neni u nás, páč voba jedem na předpisy, takže max. povolená a víc ani prt. Ale teď jak přidělali ten kus, to bude zas o fous lepší, leč na stálý bydlení to asi na chalupě není, je tam supr samota, ale....... špatná přístupová cesta, takže když hodně zaprší, nebo nasněží, tak se odtamtud nedostaneš. Chtěla jsem se domluvit se starostou, jak to pořešit, protože jsme tam původně bydlet chtěli, ale starosta je kořala, kterej- no škoda mluvit. To neprojde. A nevím jestli by to pořešilo zdatný 4x4. Na déšť asi jo, ale na ten sníh, to nevím. no.

Erin
A víte ,že už ani nevím

já jen, že tohle používal můj synovec - hrozně dlouho jako dítě, On uměl písmenko t, ale prostě si trval na tom, že ne tlustý, ale klustý, tak si to asi přitáh odněkud z dřívějška.

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 20:30
- Nahlásit

Davídková
Jak jsem se onehdá ptala na ty přervaný nervy na pacce u kavalírka, tak to dopadlo tak, že hybnost se nevrátila ani z části, doma jí to vůbec nevadí v běhání, skáče po třech, venku jí to asi trochu vadí.
Stav osvalení se samozřejmě zhoršuje.
Co budou dělat dál netuším, Saliinu radu jsem jim přeposlala

Neessi
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 20:50
- Nahlásit

PetraK
když hodně zaprší, nebo nasněží, tak se odtamtud nedostaneš. Chtěla jsem se domluvit se starostou, jak to pořešit, protože jsme tam

se nemáš domlouvat se starostou,ale s místním traktoristou,který cestu prohrne a nebo si na "zdatný" 4 x 4 koupit tu malou radlici

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 21:04
- Nahlásit

Neessi

pani to byste tu cestu musela vidět, tu srovná leda kobercovej nálet navíc je tam svedená veškerá voda z příkopů z celý vesnice - to aby starosta naštval místního sedláka, který má vjezd na kraji tý cesty a pak je tam ještě jedna vychytávka - až jedete tam a nebo zpátky - jedete vždycky jednou z kopce a následně do kopce, je to úvozová cesta celkem slušně strmě dolů, přejde potoka šup stejnej krpálek nahoru. Nevím právě, jestli by to v zimě bylo pořešitelný, furt nad tím špekuluju.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2009 22:29
- Nahlásit

dobrou noc a zítra držte palečky,pak napíšem co jsme dělali a snad budou i fotečky

Tinta76
# Zasláno: 19 Bře 2009 05:03
- Nahlásit

proboha, co to je todlencto jako??? to snad nemyslej vážně ... já cíííííí zpátky jaro

brezen2008
držim palečky a hlavně DOBŘE dojeďte!!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 05:47
- Nahlásit

dobré ráno všem
tak tohle je síla,jako mm ráda snih,ale na dnešek jsem si přála sucho
TAKŽE SLIBUJEME ŽE POJEDEME POMALU
tak čauky

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 06:19
- Nahlásit

Dobré ráno všem, co celou noc zvraceli a měli teplotu beztak jenom proto, že si vzali dovolenou.

Tinta76
# Zasláno: 19 Bře 2009 06:24
- Nahlásit

Mucholabka
tak hlavně nevylejzej ven, bo béš zvracet celej den

Lidi mě se poved majstrštyk! A můžou za to ty bílý sračky Jak jsem ráno koukala z vokna, tak jsem se velice nenápadně votřela vo kaktus, co na tom vokně sídlí. Tyvoe, já mám ten zasr*** kaktus snad úplně všude a strašně to kouše

Jináč teda dobrej den

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 08:27
- Nahlásit

Dobré ránko všem dneska je venku fakt krásně

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 08:34
- Nahlásit

Hnusný ráno,
Gerda Hyena aspol.
vemte si ty vaše bílý sra*ky k sobě a nás vostatní nechte si užívat jaro!!!!!!!!!!!!!!!
Nemyslíte si jako, že si půjdu ještě kupovat zimní gumy

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 08:35
- Nahlásit

Dobré ráno blbounci a nablblíčci, chudáci a jelimani!
Jak se máte, My dnes máme ad learning a to znamená, že bude snídaně. Maryje je velký běžec, nevylučuje, že možná pochopila povel Vstaň, ale ne moc. Zatímco chůzi krz nohy docela uš chápe dobře.
Dnes nemá svátek žádný jeliman.

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 08:36
- Nahlásit

Alexa
vemte si ty vaše bílý sra*ky k sobě a nás vostatní nechte si užívat jaro!!!!!!!!!!!!!!!
Pani, ale tohle už nebaví ani nás zimomilce přece ))) Tohle už je velikej voser a fčera bylo tak kráááásně!

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 08:39
- Nahlásit

Dobrej den ve spolek všem co sou invalidní.

Tak už vim jak vypadá stáří - bolej vás záda jako sfiňa a ráno se probudíte a máte bolavý a vopuchlý voko. A ausgerechnet dyš du dneska na jednání vypadám jako Zvonice vod Matyk Boží -hrbatá a se znetvořenym gezichtem

No ale, du se hlavně kouknout, ešivá už Davídkojc trefilo z toho dnešního počasí

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 08:41
- Nahlásit

Tinta76
snad úplně všude

i TÁM???? Čim ste se to teda vo to vokno vopírala??

Lidi
Jinak teda sníh jo, sníh můžu, ale todle co je dneska to už ne. Ale já na to stejně naštěstí přes to voko nevidim. tak mám výhodu

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 08:42
- Nahlásit

Gerda
žádný jeliman

a tak já to klidně vemu!

A nebo nemohla by teda mít dneska svátek Zvoníková vod Matky Boží???

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 08:52
- Nahlásit

Dobré ráno všem, co se chystají v sobotu na JARNÍ dokrekingové hrátky JÁRNÍM Polabím!
Jestli to nepřestane kydat, tak to bude muset pořadatel změnit na skijöringové hrátky

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 08:55
- Nahlásit

Baico
Jestli to nepřestane kydat, tak to bude muset pořadatel změnit na skijöringové hrátky
jj už přemýšlím že si vemu i lyže

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 08:55
- Nahlásit

U nás sluní svítíčko, nejlepší čas jít si koupit pozemek.
A pak se poblinkat, beztak to mám z toho hloupého croisantu, snědla jsem ráno včera tři a pak už jsem nemohla ani pít, a měla krušnou noc.
A potom budu běhat se psema, jupí.

Tinta76
# Zasláno: 19 Bře 2009 08:56
- Nahlásit

PetraK
i TÁM???? Čim ste se to teda vo to vokno vopírala??
TAM zatim teda naštěstí ne jsem se vo to vokno nevopřela ale votřela se trikem vo ten kaktus ... našla jsem dokonce i ložisko (0,5 mm x 0,5 mm) jenže když jsem se voblikala, tak jsem to rozšířila všude možně

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 08:58
- Nahlásit

Fajka
Jdeš taky? Jakou trasu?
Já jako hlavní problém u sebe vidim, že přes zimní bundu prostě nezapnu bederák, ledaže bych celejch 25 km nedýchala a to fakt nezvládnu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2009 09:11
- Nahlásit

Tinta76
TAM zatim teda naštěstí ne

tak vidite pani, jakej máte dneska šťastnej den!! Nemáte v bombarďákách ježka!! to zní dobře,ne?

Mucholabka
A pak se poblinkat

brrr, nedělej to, to je hrozná činnost.

<< 1 ... 2817 . 2818 . 2819 . 2820 . 2821 . 2822 . 2823 . 2824 . 2825 . 2826 . 2827 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání