Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2637 . 2638 . 2639 . 2640 . 2641 . 2642 . 2643 . 2644 . 2645 . 2646 . 2647 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
monika
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2009 21:56
- Nahlásit

Jimmi
aha, tak to já jezdím do Frenu a tím směrem často, jakmile tam něco takového potkám, budu chválit

Jimmi
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2009 21:59
- Nahlásit

monika
super
díkec

brut
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2009 22:03
- Nahlásit

Biluška
sovice odletěla zpět

Neessi
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 06:19
- Nahlásit

Dobré ráno žumpo a fšichnije pátek 13,tak pro jistotu posílám "kouzlo štěstí".Jinak venku naprosto hnusně mrzne,ale to nemusím hlásit,bo to všichni vidí(stěrače stírají....)

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 07:00
- Nahlásit

Dobré ráno žumponorky mé velevážené a žumponoři taky

Neessi
Kdyby byl jenom mráz tak by mi to ani tak nevadilo, ale on je tam i sníh a silničáři jsou opět zaskočení

Jimmi
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 07:40
- Nahlásit

Biluška
Hnusné mrznoucí ráno všem žumpařům

se těšim na sobotu ráno, že se vyspim, dnešek musím nějak přežít

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 07:41 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

Jimmi
DO Veřovic se nedostanu co je rok dlouhý. ALe Marcel povídal, že ve Frenu jsou pěkné pozemky. Kdo ví, kam nás vítr zavane.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 07:44
- Nahlásit

Mucholabka
cóóó to jéééé, nejenom že je chnusně, ještě mě strašíš? mi zaskočil kus rohlíku, málem by manžel vdovec čoveče

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 07:44
- Nahlásit

Proč jsou ty písmena tak hnusně velké?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 07:53
- Nahlásit

čus
muchoš voni už podle mě dělaj aji smajlíííky jo?

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 07:54
- Nahlásit

Jimmi
Uš to mám hotový. Orobulka je krátkosrstá šoltyje, po kastrované Trinče a Jimovi. Trinčini rodiče jsou šoltyje Hesinka a ňákej emerickej import. Jimovi rodiče jsou blue-merle šoltyják Atrej co předběhl Andyho ve zvracení a ta ukradená bordelgolije Mám to moc krásně vymyšlený, nigdo nemá tak krásnej rodokmen jako Orinka . Jo a její papírové jméno je Porsche Orobul První von Bánhof

brezen2008
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 07:58
- Nahlásit

ahojda všem,zas jdu,od včerejšího rána jsem nemocná,,ani neudržím ruku na myši od pc, a je mi furt zima,kdyby něco jsem na mobilu,anebo si večer stavím

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 08:06
- Nahlásit

brezen2008
Ahojky! Tak se poctivě vylež, ať jsi zdravá jako řípa ))) jsem si říkala, kde jsi včera byla..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 08:09
- Nahlásit

Biluška
Uš to mám hotový. Orobulka je krátkosrstá šoltyje, po kastrované Trinče a Jimovi. Trinčini rodiče jsou šoltyje Hesinka a ňákej emerickej import. Jimovi rodiče jsou blue-merle šoltyják Atrej co předběhl Andyho ve zvracení a ta ukradená bordelgolije
a gde tam máš toho debila vod můdr z ordinace?????

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 08:20
- Nahlásit

davidkova renata
a gde tam máš toho debila vod můdr z ordinace?????
Tím přece budeme krýt Pumu. Tohle je rodokmen Orinky, aby mi ji uchovnili jako krátkovlasou šoltyji

Sali
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 08:27
- Nahlásit

dobré ráno přeju,
nasraná nejsem, nic neřeším, a odcházím pitvat. To mě jistě k nasranosti zas dopomůže, takže pak se ozvu a jistě zapadnu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 08:39
- Nahlásit

Biluška
Tím přece budeme krýt Pumu
no to jo,já jen myslela,že by to papírům dodalo ten správnej nádech
Sali
nasraná nejsem
nejsi nemocná???

BinLadin
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 08:41
- Nahlásit

nemethova5
Bo se mi stale vsud motaly lidi a nejak skousely muj postreh a chut Bobrmana je sezrat.A ke vsemu jeste jsem jel 15h v kuse...

BinLadin
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 08:42
- Nahlásit

Biluška
Tím přece budeme krýt Pumu

Biluska
Toje pokus o sebevrazdu nebo plan na likvidasci okoly?

BinLadin
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 08:43
- Nahlásit

davidkova renata
Tovis plagyatori.....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 08:43
- Nahlásit

BinLadin
Toje pokus o sebevrazdu nebo plan na likvidasci okoly?
to je promyšléné,cílené a na výkon dělané krytí!!

monika
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 08:50
- Nahlásit

Taky zdravím, u nás padaj bílé sračky, radost z toho mají ty potvory uslintané a ty malé chlupaté co se mění v koule a já mám práci navíc, bo to nejde dolů a musím je sprchovat teplou vodou. Fšichni žerou sních, pak je jim blbě a uklízím grcky. Jsem nevyspaná, páč Hurwajz se rozhodl dneska v noci držet stráž a srnky se zase rozhodly špacírovat nám v noci po zahradě. Ten debil je vyštěkával, srnky to měly v paži, koukaly do okna a myslely si něco k kreténech, kteří jsou v teple a ještě prudí. Takže veselo, jen nechápu, jak u tohodle kraválu může můj chlap chrápat jak dřevorubec. Hurwajz dostane dneska důtku, jestli to nezabere tak důtku s výstrahou a jestli ani ta nebude fungovat, tak jde na mráz a může si s těma srnkama potykat.

Ale jinak super, páč je pátek a to znamená dva dny volna.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 08:54
- Nahlásit

Lidííí, já v těch sračkách musím na poštu pro asi stokilový balík, sněží že není na krok vidět, mi se nechce ven. Počkám až mi uschnou vlasy a půjdu.
Marcel mi nechce půjčit auto, tak musím busem. CO na tom, že nemám řidičák, to se v tom sněhu ztratí.

Ale jinak super, páč je pátek a to znamená dva dny volna.
Pro mě to znamená makat, další den taky makat a pak mít jeden den volna.

monika
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 08:58
- Nahlásit

Mucholabka
no já chytla ráno takové hodiny, že se klepu ještě ted a řidičák asi zruším. Který debil určil, že tady bude padat sních a v Kalifornii ne. Chci do teplých krajin.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 09:01
- Nahlásit

monika
Nezávidím. Máte ve Frýdlantu nějaké hezké pozemky? Že bychom pak byly sousedy?

Bucka mě včera proskočila. Měli radost z nové boudičky, tak skákali nahoru a dolů z boudy a na boudu, a Bucka mě proskočila skrz. Vzpomněla jsem si, když jsem si teď vrzla zubem o zub. Jako kdybych tam nebyla, sklonila jsme se k ní a řekla jí, že v boudě jsou myšičky, ať se tam jde podívat, a jí to bylo fuk a skočila na boudu i když byl v cestě můj xicht.

Alexa
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 09:08
- Nahlásit

Krásné zmrzlé páteční ráno
Neessi
bo to všichni vidí(stěrače stírají....rají....
no nestíraj páč jsou zamzrlý

Jimmi
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 09:12
- Nahlásit

Mucholabka
CO na tom, že nemám řidičák, to se v tom sněhu ztratí.

ba, máš recht, když se člověk podívá, kdo a CO všechno řídí stát neřkuli politiku, tak nějakej řidičák není vůbec třeba

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 09:41
- Nahlásit

Jimmi
kdo a CO všechno řídí stát neřkuli politiku, tak nějakej řidičák není vůbec třeba
V zásadě by stačilo, kdyby parlamentem zhruba jednou týdně projela StaHi s hovnocucem

Jimmi
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 09:45
- Nahlásit

Biluška
to je promyšléné,cílené a na výkon dělané krytí!!

no to ti budou fšicky závidět!! si myslim, že to nevydejchaj

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2009 09:47
- Nahlásit

monika
debil určil, že tady bude padat sních a v Kalifornii ne.
kerej debil to byl to nevim,ale mám f Kalifornyji kámošku,kousek vot Losendžls a furt mě tam zve,tak nás holt přijede víc,no..
Mucholabka
Bucka mě včera proskočila
taxi asi médyjum,už si umříla a ted seš teda nehmotná,těma se dá f poho proskakovat,viděla sem to ve filmu,třá Duch nebo i jiný
Biluška
V zásadě by stačilo, kdyby parlamentem zhruba jednou týdně projela StaHi s hovnocucem

to by ofšem nesměla bejt furt nafouklá a tim pádem nepoužitelná

helejte du ven roskopnout zas nějakýho debilního sněhuláka,ofšem mám prosbu na ty co tu dřepjej f pracovní dobje a tudíš maj na to čas...Musíme najít neessi nějakou práci,tetkonc psala ,že končí bo řekla jedný březí,že bude mít klidný štěně... Přitom ale prej neni kastrovaná,tagže mi to vůbec nesedí,asi se neessi mušela splíst

<< 1 ... 2637 . 2638 . 2639 . 2640 . 2641 . 2642 . 2643 . 2644 . 2645 . 2646 . 2647 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání