| Autor |
Zpráva |
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 12:51
- Nahlásit
si připadám jak na horách ,venku krásně fouká vítr a sem tam nějaká vločka
ale psy to moc neba,tak jsme to stáhli na krátkou vycházku
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 12:52
- Nahlásit
Biluška
no, "pidipůlkruhovečku" s třema vyvázanejma psa a hecířem s peškem mezi nima,
jak to metodicky užívá Luděk Šilhavý, to by šlo...a neboj, naše auto to zvukově doplní.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 12:55
- Nahlásit
Mucholabka
Jo, taky radši jezdím autem po těch cestách do Barcelony busem a do Paříže busem a do Hrvatska busem. Letos pojedu busem eště do Itošky na cvíčení, to bdue peklo na zemi. Jinak nesnášim lítání, mám na to prášky, je to ale děsně rychlý a všude seš hned. Ted jako na tom letišti. Než se pak vysoukáš z letiště do města - třá v londýně to ze Stanstedu trvá hodinu a půl, v Benátkách pro nás přijel kámoš, ale stejnak sme jeli hoďku autem, v Glasgow je to hodinu a půl vlakem, v Paříži, to bylo asi nejkratší, asi jen půlhoďka vlakem na metro. Autem je dobrý, že si zastavíš, kde chceš, čokle si vylítáš, kdy chceš, ve skocku to bylo príma, tam sme si pučili auto a jezdili po distilérkách a hradech. A na šetlendech sem mohla řídit aji já, bo tam je jen jedna silnice, po kerý nikdo nejezdí, a ta tě dovede až k dalšímu přístavu pro trajekt na další vostrof. Ale to se musí bez psa, teda mě by se asi nechtělo tahat psa letadlem. Letos jedem s Pardálkou do Zadaru na výstavu čoklůch, zpět to berem přes plitvičky a bratislavu, na další výstavu čoklůch. Joooo výlety sou fajn. Eště sem chtěla lodí do norska se pesem. A na ryby. A taky na aljašku sem chtěla a na špicberky.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 13:20
- Nahlásit
Gerda
No koukám, taky jsi cestovatel. Ve Skotsku se mi hrozně líbilo, tam jsem byla sama, poprvé jsem letěla, taky úplně sama, a furt jsem Marcelovi volala, co mám dělat a kam mám jít, ale když jsem letěla zpátky, tak už bez ztráty kytičky, akorát jsem cestou zpátky brečela, páč mi bylo děsně líto, že jedu zpět-vždycky jsem se do těch krajů chtěla podívat, byli tam na mně týden strašně hodní a pak jsem musela zpátky do reality.
Ä taky bych chtěla do Rumunska, prý se tam hrozně krade a je tam mafie, to by se mi líbilo. A na Ukrajinu. Ještě jsou pořád lokality, které můžeme navštívit. V Londýně jsme byli na podzim-v říjnu tuším. Taky jsme přistávali na Stansted, cesta tam vlakem byla v poho, ale když jsme jeli zpátky, nastoupili jsme do nějakého rychlovlaku a vystoupili na první zastávce až někde v prdeli daleko za Londýnem. Měli jsme ve vlaku zapnutou GPSku a Marcel říkal-za 2 km zastavujem, za 1,5 km zastavujem, za 500 m zastavujem...před 2 km jsme měli zastavit... ale jeli jsme s rezervou, páč jsme chtěli ještě do nějaké muzea RAF. Tak jsme to i takhle stihli a ještě viděli kus krajiny i s ovečkama a pod.
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 13:25
- Nahlásit
Tak koukam ze dneska nejsem jedinej predsmazenej a nazhavenej do bela ,mne pro zmenu vytocila banka tak zeuvazuji prejit jinam a co nedorazila ona zvladl Juras kdyz masakroval babinu Noscu tak ze doslova rvala bolesti a on ztoho mnel plezir...
A to byla osudova chyba si jeste pak delat prdel ze mne...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 13:27
- Nahlásit
BinLadin
zvladl Juras kdyz masakroval babinu Noscu tak ze doslova rvala bolesti a on ztoho mnel plezir...
A to byla osudova chyba si jeste pak delat prdel ze mne...
doufám,že si mu dal rychtu,šmejdovi ,co má co někoho masit?!
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 13:33
- Nahlásit
davidkova renata
Nepochybuj ze se pak uz netlemil ..
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 13:34
- Nahlásit
sarax
viděla jsem tvojí příbuznou v TV???
Jo viděla
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 13:40
- Nahlásit
BinLadin
se pak uz netlemil
tak je to správně
biluška
máte sůvu,pani..
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 13:46
- Nahlásit
Jimmi
a kde?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 13:52
- Nahlásit
Mucholabka
V Rumunsku sem byla dvakrát, neokradli nás nigdy . Ale sme si dávali bacha. Jinak šmejdi to jsou prvotřídní, akorát koukaj gde by ti co sebrali a jak by mohli šmelit, pochopitelně výhodně pro ně.
Nedá se tam ani jezdit stopem, předpokládá se, že za svezení zaplatíš. V podstatě jako kdybys jela taxíkem
Ale tamní hory stojí za to. Je úplně běžné, že třebas tři dny nepotkáš člověka. Po třech dnech mineš pastevce ovcí a zase nic...pak za dva dny skupinka anglických turistů a tři dny nic... je to bomba
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 13:53
- Nahlásit
Mucholabka
No já rači ty bezpečný země, rumunsko bych dala s chutí, ale s nějakym hodně bezpečnym doprovodem )) Cesty vlakem mi ani nepřipomínej, španělsko sme vlakem projeli, těma Ave rychlovlakama, chtěla sem do andalusie na koníčky, takže sme bydleli v seville a dostat se z barcelony do sevilly v srpnu je v podstatě normálně nemožný, takže sme to vlakem vobjížděli přes madrid. Strašně moc dlouho sme strávili ve vlaku, měli sme eště eurodomina, který si tady kupuješ jako jízdenku na několik dnů a ve španělsku potom jen doplácíš rezervaci, nikoli lístek,. Lístky tam sou šíleně drahý, tak sme schválě jezdili daleko, za nejdražší jízdenky, aby se nám to vyplatilo a stálo nás to jen rezervaci 3 eura. Proto sme jeli ze sevilly do zaragozy, což byla 8h cesta vlakem tam a 8h cesta zpět. Prostě magoři. Zas sme ale těch měst projeli celkem dost. Jen vim, že sme se koupali každej 7 minut v Atlantiku v Cádizu, jinak nebyl čas, buď sme byli ve vlaku, nebo na pochůzce městem. Chlapík děsně pohrdal koupákama, takže sme byli jedinej párek, co se za 14 dní ve španělsku koupal 7 minut. A Skocko je úžasný, sou tam strašně hodný lidi, dyš sme přejeli na ty šetlendy a dostali se do ňáký strašlivý prdele, kde sme měli přespat v bedendbrekfestu, lidi, kterejm ten dům patřil, uvízli v bouři na trajektu, ale poslali sousedku, aby nám dala klíče od domu, ukázala, kde co je a že se snad druhej den vrátěj, jinak jim prej máme nechat prachy za nocleh na kredenci. Prostě dali klíče od domu úplně cizejm lidem, vůbec se nebáli. To bylo úžasný. Na šetlandech sem si zničila boty, jak sem prchala před ptákama ovčí močkou, která byla fšude.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 15:07
- Nahlásit
mac1
jsem posnídala domácí kmínový chléb a teplé škvarečky ( v sobotu byla zabíjačka , tak škvařím sádlo, které se už nevlezlo do mrazáku ) , zapila plzničkou a dala péct ocásek a žebra a různé jiné ořezy , voní to tu hezky
To je hezká snídaně jak paní sládková v Postřižinách
Gerda
Nechci vypadat jako neználek, ale já eště škvarky nikdy nejedla, nevim ani, jak vypadaj....Jak vypadaj škvarky?
Jak to,že neznáš škvarečky?????Sem myslela,že jsi mlsoun a ty ani neznáš takovou pochoutku?Až příště přijedeš,uvařím ti škvarečky
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 15:21
- Nahlásit
Jimmi
ve varech mám kamarádku, tedy mám tam celou fůru kamarádek a celou rodinu, ale tady ta jedna jezdí na výstavy...jen nevím, jestli i na krajský a oblastky
http://www.schipperke-animo.cz/
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 15:22
- Nahlásit
Neessi
Ahoj můdr! Už asi držim dyjetu. Určo si nikdy nedávej k snídani kefírový mlíko, celer a hrušku )))
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 15:29 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit
Bodré odpoledne žumpo
od božího rána se všechno sejří:
ráno u koní ¨jsem si do krve narazila holeň o blbě postavenou káru
pak jsem se pozdě sehnula,když jsem vycházela ze stáje a nechala zavřené horní okno.Měla jsem kulicha až k očím narvaného,tak aspoň ztlumil ten náraz do palice ,kdy se mi rozsvítily hvězdičky před očima a sedla jsem si na pr*el.A to,co mne čekalo v ordinaci,to fakt nemělo chybu -proč já mám vysvjetlovat 38letému debilovi ,který si poprvé nabrnknul ženskou( oligofrenní a ještě vypadá jak tučňák ),proč mu to s ní "nejde" a dosud praktikovaná "anča dlaňofka" mu de
Už tam ten debil vopruzoval se svou matkou v pondělí a já ho poslala na sexuologii.Zřejmě jsem se mu jevila erudovanější a ke komunikaci vhodnější,ale jak to mám vysvjetlit pojišťovně asi,když jsem jen gynolók
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 15:32
- Nahlásit
brezen2008
nezeknu nezeknu
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 15:39
- Nahlásit
Neessi
Už tam ten debil vopruzoval se svou matkou v pondělí s maminkou přišel synáček, doufám že jsi na něj byla hodná, aby se nebál, dala jsi mu nějaký obrázek ?
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 15:42
- Nahlásit
Ebony
ta jedna jezdí na výstavy...jen nevím, jestli i na krajský a oblastky No ono když máš auto, tak můžeš kam chceš, já zatím pro majitelku vybrala takový výstavy, aby se tam dostala i bez auta.
To by bylo super, pokud by měla místo. Koukala jsem na stránky, můžu jí tvým jménem kontaktovat?
Díky
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 15:44
- Nahlásit
mac1
doufám že jsi na něj byla hodná, aby se nebál, dala jsi mu nějaký obrázek ?
Vobrázek nedostal ,sprostý vobrázky mám leda na stěně v životní velikosti Ale je tohle možný dneska ?Fakt mám dost
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 15:44
- Nahlásit
Neessi
mu to s ní "nejde" a dosud praktikovaná "anča dlaňofka" mu de
A proč mu to s ní nejde? Voni sou prej ty oligarchové dost žádostivý, slyšela sem to vod sestřiček z ústavu pro postižený, že by prej jako furt a že je musej mezi sebou hlídat, aby nic. Že na ně někdy i útočej, dyš sou nevybitý seksuálně....a bejvaj děsně vzteklí.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 15:47
- Nahlásit
Gerda
Určo si nikdy nedávej k snídani kefírový mlíko, celer a hrušku
Tak to mi nehrozí,bo všechny druhy mlíka bych vrhla už jen při přectavje,že bych to měla požít A celer k snídani? Ty jsi čuně !
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 15:49
- Nahlásit
Gerda
A proč mu to s ní nejde?
Podle mě netušej,kam s ním a bez dlaňofky je f koncích
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 16:00
- Nahlásit
Neessi
A celer k snídani? Ty jsi čuně !
I řapíkatej? Dyť je moc dobrej....měla sem ho s hruškou a mrkví...nepřišlo mi to hnusný....jen teď je to takový akcelerující a furt to neustává )))
Podle mě netušej,kam s ním
Aspoň nehrozí nechtěnná březost.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 16:07
- Nahlásit
Březen
Nechceš to třeba zkusit?
Text: PŘIJMEME PRODAVAČE pro prodejnu chovatelských potřeb a domácích mazlíčků. Požadujeme: několikaleté zkušenosti v oboru, časovou flexibilitu (práce na směny),komunikativnost,znalost PC, spolehlivost, příjemné vystupování. Nabízíme:zajímavý plat, slevy pro zaměstnance,zaměstnanecké výhody, uplatnění v moderní společnosti, práci v mladém kolektivu. Výhodou: vzdělání v oboru, SŠ. Nástup ihned.Místo: Barandov. Tel.: 721088957
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 16:21
- Nahlásit
Jimmi
můžu jí tvým jménem kontaktovat
jistě, jestli znáš moje jméno?
akorát je teď po operaci, tak asi chvíli jezdit nebude, ale vzhledem k její akčnosti to asi dlouho trvat nebude
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 16:45
- Nahlásit
Gerda
teď je to takový akcelerující a furt to neustává )))
se nedif,všechny ingredience jsou i jednotlivě na posr*ní,natož dohromady -umocněno ještě hořčíkem z hrušky
Aspoň nehrozí nechtěnná březost.
To nehrozí,bo si tučňák přišla pro "antíky".Než jsem pochopila ,co chce,tak jsem se sáhodlouze vyptávala,až mi vysvětlila,že " kámoška to bere taky proti dětem a menuje se to antíky"
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 16:52
- Nahlásit
Neessi
kámoška to bere taky proti dětem a menuje se to antíky
To můžou bejt klidně antidepresíííííva - co dyš chtěla je? )))
Hořčík je fajn, aspoň nebudu mít křeče do noch.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 16:55
- Nahlásit
Neessi
si tučňák přišla
Počkej! Tučňák si přišlaaaaaa? Tučnák si teda nabrnkla ženckou a nevěděla kam s ním? A tučňák nepostřehla, že dyš je žencká, tak ho vůbec nemá? Nebo přišla tučňák s tučňákem, jako spolu a nevěděli? Ale čí byla pak ta matka? A co na to Jan Tleskač?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 17:01
- Nahlásit
Gerda
|