Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2628 . 2629 . 2630 . 2631 . 2632 . 2633 . 2634 . 2635 . 2636 . 2637 . 2638 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 15:47
- Nahlásit

janika
už k vám došel marast od nás? Ještě že jsem byla venčit v čas, teď bych potřebovala minimálně holínky a pláštěnku

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 15:48
- Nahlásit

Sali
Krtečci jsou kapitola sama pro sebe, všechny štěńata jsou dobře umístěné, všichni mají odpovídající péči a milující majitele. V tomto směru mám svědomí naprosto čisté.
Ad dění u nás - spousta lidí má pocit, že by tolik psů nezvládla. Nějak mi uniká co s tím mám společného já? Já je zvládám. Je to finančně náročné, ale jde to. Ano, občas se vyskytnou průšvihy (třeba nakrytí Mii. Ale na to, aby mi pes nechtěně nakryl háravku ani nemusím mít jedenáct psů, to se dost vysokému procentu lidí podaří i s jedním psem). Ale v zásadě to zvládáme a psi mi připadají poměrně šťastní.
Na ty jejich kecy o velikosti zahrady, nebezpečnosti pohybu psů v baráku a hubenosti mých psů vůbec nereflektuju, to jsou tak vymyšlené kraviny, že to ani nemá smysl

Sali
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 15:48
- Nahlásit

brezen2008
pokud máš "něco jako cukrovku", pak pečlivý hlídání si tělesný hmotnosti je na místě, ale dělá se to nikoliv dietama, ale pestrou a vyváženou stravou založenou na principech diabetický kuchyně, přinesu Ti k tomu materiály.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 15:49
- Nahlásit

janika
ty taky
brut
no cukrovka asi určo,vysokej tlak,otoky na nohou,srdce v háji......
jako vážně,asi jsem i zhubla,tvrděj vostatní

Sali
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 15:52
- Nahlásit

dění u nás - spousta lidí má pocit, že by tolik psů nezvládla. Nějak mi uniká co s tím mám společného já? Já je zvládám
Biluška
no, já nezapírám, že k těm lidem , co by to nezvládali, patřím taky, ale to jsme si popisovaly naše styly podrobně a už bez básnické licence, a myslím, že si už v přístupech rozumíme.
Jde o to, že si z toho děláš veřejnou srandu a dáváš na sebe zneužitelný data, a přitom rozšlapáváš ty kuří voka, takže těm předsmaženejm dáváš na sebe cílenou munici.

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 15:52
- Nahlásit

brezen2008
asi jsem i zhubla
Zhubla, to je pravda.

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 15:55
- Nahlásit

Sali
Všimni si, jak zpracovala Pumu, otravu, absenci plotu, útěky, vběhnutí psa pod auto,.....
Tos vystihla moc pěkně. Jde právě o to slovo "zpracovala" . Logicky mám-li více psů budu častěji řešit fakt, že jsou nemocní, nebo zranění. Budu sbírat více bobků. Bude mě to stát více peněz. Stejně jako Jablunka bude častěji řešit nemocné děti než kupříkladu Davídková. Nechápu co je na tom špatně?
Pes mi vběhl pod auto jednou! Jednou, za celých mých třiatřicet let. Při počtu psů, kteří mi prošli rukama mi to vůbec nepřipadá jako špatná statistika v porovnání s lidma, kteří mají jednoho psa a vběhne jim tam taky.
Jednou mi taky nakryl pes háravku. Jednou se mi psi otrávili a promiň, ale tady už vůbec nevidím žádné své zavinění. Leda, že bych ty psy venčila na balkoně jak se tady taky jednou ze srandy probíralo

Jediné v čem cítím svou vinu je Akéla. Respektive fakt, že jsem ji předala do nesprávných rukou a teď nevím zda vůbec žije a jak. Vůči Akéle zodpovědnost cítím

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 15:57
- Nahlásit

Sali
a dáváš na sebe zneužitelný data, a přitom rozšlapáváš ty kuří voka, takže těm předsmaženejm dáváš na sebe cílenou munici.
Jo, to máš naprostou pravdu Už jsem si taky říkala, že některé věci bude lepší nepsat veřejně, protože všechno co řeknu bude překrouceno a použito proti mě

Sali
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 15:58
- Nahlásit

Biluška
všichni, kdo máme víc psů, hlavně akčních rychlejch psů, a máme velký voči a drajv, tak se dostáváme do problémů,
každej podle toho, jak si to pustí daleko,
ale ono fakt jde jen o to, jak to o sobě rozhlásíš, a kolik lidí si k tomu nasereš,
a pak se to prostě vrací.
mě se vrací bazilišek a shozený ploty, vrací se mi Miuna s rozpáranou nohou a Kiruna se zlámanou nohou z toho věčnýho pádění cestou necestou, vrací se mi vyhnanej Ferdopes, Rudy Desenskýho reparáci ubytovaný dočasně u nás, co mi po nich zbyly jizvy na mejch psech, ......a to mi ještě žádnej pes nevlít pod auto, nebo neštval zvěř po lesích, to by se mi vrátilo ihned taky...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 16:01
- Nahlásit

Sali
anebo pošli ,klidně sem,odkazy kde to najdu

jo a konečně se dasty zas rotežral,bo elis asi už nehárá

Sali
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 16:02
- Nahlásit

Jednou se mi psi otrávili a promiň, ale tady už vůbec nevidím žádné své zavinění. Leda, že bych ty psy venčila na balkoně
Biluška
v tom je ten princip toho zpracování dat, všimni si, jak je mlhavě spojený abscence plotu-pohyb po zahradách-možný přeskok na pole-karbofuran na zahradě-policie nic nenašla-
a jak z tohho vyznívá nastíněný závěr: bůhvíkde se čuba otrávila, někde hlady somrovala po vesnici...

Dasha
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 16:03
- Nahlásit

Biluška
jakej máš emil?

Sali
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 16:03
- Nahlásit

brezen2008
http://www.merrylinka.cz/
Merrylinka - poradna pro rozumné hubnutí

BinLadin
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 16:05
- Nahlásit

Sali
Muzu pls dostak link kde Muj pes pčrobiraji Bilusku...Dik

BinLadin
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 16:07
- Nahlásit

Boha toje jeste znamka pricetnosti co se pise na Mujpes?

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 16:11
- Nahlásit

janika
Prosimtě, v klidu, pani, voni jí vyženou koupalisti vot rybníčka se slovy: Zachraň se kdo můžeš, z můzea utekl trilobit přesličky! A pak přijde terapyje svíčkovou vomáčkou s knedlikama, toho se zhostim osobně. Do zimy bude mamka zase vidět.

BinLadin
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 16:11
- Nahlásit

Aha uzjsdm nasel.Pekne.

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 16:16
- Nahlásit

Sali
jak z tohho vyznívá nastíněný závěr: bůhvíkde se čuba otrávila, někde hlady somrovala po vesnici...
No jasně a jsme zase u toho. Fakta se prostě překroutí a předhodí se davu jako skutečnost. A dav toužící po zábavě se po tom vrhne jak v římském koloseu. Hlavně ať teče krev
Mozek už se nikdo nenamáhá použít, vždyť to přece XY řekla a XY ji asi zná, když to říká, ne? Tohle mě na netových diskuzích neskutečně sejří

Dasha
Furt stejnej - libuse.kotkova@seznam.cz

leila
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 16:18
- Nahlásit

Biluška
paní necete pumu nebo dvje? , Fostr pordává všecky maďary , jak mladýho psa tak tu starší čubu

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 16:21
- Nahlásit

leila
Nekecej Proč je dává pryč? I toho světlounkýho psa? Co se jmenuje Caramel, nebo tak nějak? Ten se mi děsně líbí.
Ale další Pumu fakt nechci, to už by mi zbořili barák

leila
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 16:23
- Nahlásit

Biluška
jj mě právě taky, ale pumi psa nechci zatím Alf je mladej a čubu až pozdějc má napsané z vážných rodiných a zravotních důvodů....
Já počítala s tím že toho psa uchovnmí a udu mít čím v budoucnu krýt

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 16:26
- Nahlásit

leila
Ona měla dost vážné problémy s páteří, asi se to zhoršilo a už je nezvládá . Dyť taky má těch maďarů snad dvacet nebo kolik.

leila
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 16:28
- Nahlásit

Biluška
Jj je to možné no, v inzerci má 2pumi a myslím 2bílé pulíky.. tazko rict snad se dostanou do dobrych rukou

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 16:30
- Nahlásit

leila
Kde je inzeruje?

azko rict snad se dostanou do dobrych rukou
Těžko říct jestli se jich vůbec zbaví. Loni byli štěńata jak pumi tak mudi i puli. Kdo chtěl maďara, ten si koupil. Navíc vzít si dospělou pumu je pěkně adrenalinový zážitek...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 16:32
- Nahlásit

hele co mám dílo téměř dokonáno, ještě došroubovat střechu a vybavit boudičkama plus pár drobností, a je to, můžu pořizovat dalšího psa.

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 16:34
- Nahlásit

Mucholabka
Tý jo, kam jsi to na té zahradě dala? Takové megakotce

Neessi
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 16:34
- Nahlásit

Sali
taky se připojuji a přeji vše nejlepčíííííííííííííííííííííííí,dorty a chlebíčky jsi dostala,tak tady máš ještě něco užitečného :
http://www.thaisun.cz/images/fg-thajske-masaze-s-k amarady.jpg

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 16:36
- Nahlásit

Neessi
A nemohl by jí místo malé tetované thajky masírovat krásný mladý, opálený, karakterní milijounář?

Neessi
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 16:41
- Nahlásit

Gerda
A nemohl by jí místo malé tetované thajky masírovat krásný mladý, opálený, karakterní milijounář?
Myslim,že Sali by vocenila s tím blokem rači tu thajku,miliounář může přijít v dalším kole

leila
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 16:42
- Nahlásit

Biluška
na ifauně
Navíc vzít si dospělou pumu je pěkně adrenalinový zážitek...
Jj to je taky fakt no, uvidi se no je to skoda, ale pokud uz fakt dale nemuze...

<< 1 ... 2628 . 2629 . 2630 . 2631 . 2632 . 2633 . 2634 . 2635 . 2636 . 2637 . 2638 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání