Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2637 . 2638 . 2639 . 2640 . 2641 . 2642 . 2643 . 2644 . 2645 . 2646 . 2647 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 17:06
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Pani, čemu vy se smějete, dyš nás tady můdr balamutí nevědoucíma tučňákama?????

AlenaD
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 17:19
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Gerda

Holky vy jste nechápavý, ten oligofren s maminkou si nabrnk tučňáka a nevěděl kam s ním je to jednoduchý.

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 17:20
- Nahlásit

AlenaD
ten oligofren s maminkou si nabrnk tučňáka a nevěděl kam s ním je to jednoduchý.
A kdo chtěl ty antíky?

Neessi
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 17:25
- Nahlásit

AlenaD
Holky vy jste nechápavý, ten oligofren s maminkou si nabrnk tučňáka a nevěděl kam s ním je to jednoduchý.
správně
jsou to mladý holky nechápavý,to víš

Gerda
kdo chtěl ty antíky?
no tučňák chtěla antiky! Teda dělám tohle řemeslo už 30 let,ale tenhle" odborný termit "jsem fakt slyšela poprvý

Jimmi
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 17:28
- Nahlásit

Ebony
jistě, jestli znáš moje jméno?

no pokud by stačilo Ebony? jestli ne, můžeš mi napsat na mejla m_kroupova@seznam.cz?
Dík

P.S co fšecko skrzevá potomkům po čoklovi jeden neudělá

AlenaD
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 17:31
- Nahlásit

Neessi
no tučňák chtěla antiky! Teda dělám tohle řemeslo už 30 let,ale tenhle" odborný termit "jsem fakt slyšela poprvý

Taky to slyším poprvý, i když se to pravda docela nabízí

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 17:37
- Nahlásit

zuzi pani co nam pronajima byt ma trochu trapeni pokud by byla schona najit domov 3letemu dobrmanovi dej vedet je hodny vše kolem poslušný jen na nej nemaji čas oba jsou podnikatele klydne ho dovezou kam by byla potřeba ma vše v pořadku očkovani atd.....ahojky Miša

Kdyby někdo chtěl...

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 17:43
- Nahlásit

Neessi
jsou to mladý holky
Ano, to je pravda, my sme s Lucií mladý jako jarní výhonek!

Teda dělám tohle řemeslo už 30 let
Tak se ti musí posledních pár let maličko líp řemeslit, když už sou žiletky součástí skoro každé domácnosti, ne?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 17:49
- Nahlásit

Dnes je středa 11.2.2009, svátek má Božena

Už jste někdo přáli Božence?

Neessi
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 17:52 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit

Gerda
pár let maličko líp řemeslit, když už sou žiletky součástí skoro každé domácnosti, ne?

hele,dneska léčím po pracovní době gaučákův zablokovaný krk
čínskýma akubaňkama

a pohled z profilu :
trpěl,jak zvíře a teď si chrochtá blahem,že to povolilo

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 17:55
- Nahlásit

Neessi
gaučákův zablokovaný krk čínskýma akubaňkama
jak se umisťujou? Taky na dráhy?

Neessi
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 17:58
- Nahlásit

Gerda
jak se umisťujou? Taky na dráhy?

já je dávám podle citlivosti-mají takový šikovný hrot.Ale před tím jsem mu to nahřála,rozmasírovala co šlo ,pak šaolinový olej,akubaňky a po sundání jemná masáž a pak to chce už jen zabalit do teplého svetru.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 18:27
- Nahlásit

Neessi
těbůch,hele mám problém...mě by to třá i šlo,ale zas nemám asi s kým,takže antíky si strč někam a vypadám spíš jako Willy...zachrante Willyho...

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 18:30
- Nahlásit

Neessi
já je dávám podle citlivosti
No to je právě to, jak málo cvičim a eště se mi to nehejbe, nemám tu citlivost, tak právě proto mě zajímá, kam se to technicky dává, aby to mělo účinek. Pokud to má hroty, tak se to asi zatlačuje na body. Pokud je to na zádech, vypadá to na jangový dráhy, na středu neni žádná, tak to asi nebude na zadní střední, nemám před sebou mapu, přijde mi něco na dráze tří ohnišť anebo tenkého střeva....plácam, prd vim.

Hyena
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 18:31
- Nahlásit

Mucholabka
Biluška
AdRumunsko
Je to úžasná země plná fajnových lidiček. jen musíte zvednout zadky od auta a popojít kapičku do hor. Máme je procourané hodně, včetně nechávání věcí volně ložených a nikdy se nám nestalo, že by někdo jen náznakem zažebral či se nás snaži okrást. Když jsme nabízeli místnímu bačovi krabku jako dík. tak si jí vzal, vyndal dvě cíga. že jedno pro sebe a druhé pro syna a krabku nám zasejc vrátil. lidé v horách mají neuvěřitelnou hrdost. není neobvyklé, že je smíšeňák- v jedné místnosti kšeft, v druhé hospa (mražák s 12 druhy lahváče a pár židlí se stoli) a obojí obsluhuje jeden člověk, aniž by kdokoliv měl tendenci něco ukrást. Ve městech je degradace obyvatelstva značná, ale ty opravdové Rumuny potkáte v horách. tak jen doufám, ž eje zvětšující se turismusm nezkazí.

Neessi
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 18:36
- Nahlásit

davidkova renata
...mě by to třá i šlo,ale zas nemám asi s kým,takže antíky si strč někam a vypadám spíš jako Willy...zachrante Willyho...

a nechceš toho debila třá jako do kursu?
Jinak do tučňáka by se tvůj Willy vešel asi 10 krát

Neessi
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 18:38
- Nahlásit

Gerda
nemám tu citlivost
nemám před sebou mapu

ty taky furt něco nemáš To máš fuk,hlavně že to zabírá

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 18:39
- Nahlásit

Neessi
ty taky furt něco nemáš
To máš fuk
Tak vidiš, že něco mám - mám to fuk )))

Neessi
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 18:43
- Nahlásit

Gerda
mám to fuk
no von takovej kvalitní fuk má taky něco do sebe,že jo ,
ale důležitý je,odkud vychází I když ty máš dneska asi moc rychlý fuky po tý snídani,akurát že spreyový

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 18:44
- Nahlásit

Neessi
a nechceš toho debila třá jako do kursu
do kurzu??? já mám nějakej kurz? Debila asi nechcu,vono jich je fšude vůkol celkem dost taxe kuli jednomu nepotáhnu aš do Lípy

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 18:48
- Nahlásit

Neessi
ale důležitý je,odkud vychází
Ano, a nejhorší je tzv falešný přítel, kdy myslíš, že bude fuk a vona je to purgace )) Naštěstí sem eště neměla tu čest, ale kamarád se takhle hbitě vracel ze zastávky tramvaje ve vršovicích ))

davidkova renata
hele dyš semi to maso nevejde do mrazáku, povezu ti ho eště dneska večer. Buď do deseti vzhůru.

Neessi
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 18:49
- Nahlásit

davidkova renata
já mám nějakej kurz

no nemáš,ale třá bys mohla mít -podívej se kolem,že jo-každý se živí něčím a takový kursy zdravého sexu by nebyl až tak špatnej nápat.Třá by sto mohlo menovat Sexočáry nebo tak nějak

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 18:51
- Nahlásit

davidkova renata
Mamko, ty budeš dělat kurzy zdravého seksu? A jak to bude vypadat? Budem u toho chroupat celer?

Neessi
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 18:52
- Nahlásit

Gerda
a nejhorší je tzv falešný přítel, kdy myslíš, že bude fuk a vona je to purgace

jj ,syndrom falešného přítele to je dílo a gaučák má "falešných přítelů"docela dost a pak je bláto na hřišti hnet!(se zeptej Davídkojc,jak sem nadávala tuhle )

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 18:52
- Nahlásit

Gerda
Buď do deseti vzhůru.

i ty ftipálku

Neessi
ale třá bys mohla mít -podívej se kolem,že jo

jo tááák,no tak to samosebou jo!!!!!!!sem to ale trupka,už sem mohla mít vyděláno bo debilůch do kurzu je kolem hafo

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 18:54
- Nahlásit

Gerda
A jak to bude vypadat
to eště promyslim
Budem u toho chroupat celer
asi ne,to by nebyl kurz zdravýho seksu,ale spíš něčeho jinýho

Neessi
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 18:58
- Nahlásit

davidkova renata
už sem mohla mít vyděláno bo debilůch do kurzu je kolem hafo

a furt ti to říkám,na lický blbosti se daj vydělat prachy,aspoň!A ještě u toho stihneš ty 4 práce,bo instruktáž zmákneš během pár minut (dobře placených ) Na debila se jen podíváš a hnet budeš vědět,která bije a ani ho nebudeš muset mlátit tacháčem

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 19:11
- Nahlásit

Neessi
Na debila se jen podíváš a hnet budeš vědět,která bije a ani ho nebudeš muset mlátit tacháčem
můžu ho třá mlátit bičíkem nebo devítivocasou kočkou ale,ne?....dyš sou to ty kurzy seksu..

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 19:12
- Nahlásit

Gerda
AlenaD

Já jsem mnohem jednodušší člověk, mě dostal ten Tleskač )))))))

Neessi
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2009 19:24
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Já jsem mnohem jednodušší člověk, mě dostal ten Tleskač

mě zase ten debil,co mi leze do ordinace a přitom není žencká

<< 1 ... 2637 . 2638 . 2639 . 2640 . 2641 . 2642 . 2643 . 2644 . 2645 . 2646 . 2647 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání