| Autor |
Zpráva |
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 10:26
- Nahlásit
Nazdárek přátelé,
nebuďte nas*aní, pamatujte že vždycky může bejt o hodně hůř než je. Já jsem ráda že je zasejc sníh a čuby si hesky vyperou kožíšky.
Nechala jsem frézu odpočívat a ráno jsem si na rozhýbání namluvila hrablo a koště a zpestřila jsem si to vybíráním ho*en ze sněhu. Je to krááása.
Gerda
Ryby z vetamixu uš mi nesměj do baráku Jsou to sice ňáký odřesky z lososů, ale hrozitánsky to při vaření smrdí.
vona je strašně velikánská, asi přerostla, zase Mařenu radostně zašlapala do země, vona vůbec nechápe, že je tak veliká, že se jí blbě hraje s malejma psama.
Byla Mařenka ns*aná jako když se přes ní proběhly naše šoltyje??? Umí krásně nadávat.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 10:55
- Nahlásit
AlenaD
Pani, vy nemáte šoltyje ale šiperky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 11:02
- Nahlásit
AlenaD
Je to krááása
Viď? Když se ráno tak prohrábluješ k vrátkům, odhráblíš chodníček, mezitím ti svítí slunko....Krásně sis pani mákla, ale neměla sis ten sníh odhrabovat moc, aby se čupky zas neválely v bahně.....
Byla Mařenka ns*aná jako když se přes ní proběhly naše šoltyje??? Umí krásně nadávat
No byla nasratá chuděra až na půdu, vyřvala Marmelce díru do hlavy, aby po ní laskavjě nešlapala, dyš se jí to ani trošku nelíbí. No a Marmela z toho měla prču jako všichni vostatní. Ale je fakt, že viděla, že trošku přeťápla a na usmířenou Mařeně olízla košík (teď musí eště chodit s hanibalem na tlamě, aby se zas něčim nenaprala, když eště nemá obnovenou floru po ATB). No a to víš, že pak Mařena chodila důležitě, že má jako Marmelu pod palcem )))
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 11:06
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
No jo vlastně sem to ale trupka
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 11:07
- Nahlásit
AlenaD
Ryby z vetamixu uš mi nesměj do barákuJsou to sice ňáký odřesky z lososů, ale hrozitánsky to při vaření smrdí ryby z vetamixu nevařit, napustit do kýble teplou vodu , zabalenou rybu vložit , aby se rozmrazila, kýbl přiklopit víkem, večer odklopit, rozbalit rybu , vyklopit do misek, pootevřít okno, umýt misky, umýt tlamy a uši, zavřít okno a je to během 5 minut vyřízené . Ovšem neočekávám, že ryby od Falka budou vonět
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 11:11
- Nahlásit
Čau fšechny nasrané dámy . Proč se furt nasíráte? Dyť to není zdravý
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 11:11 - Změnil/a: AlenaD
- Nahlásit
Gerda
ale neměla sis ten sníh odhrabovat moc, aby se čupky zas neválely v bahně.....
Neboj já jenom tak zlehounka, aby neběhaly po holý dlažbě.
Konečně jsme včéra nainstalovaly do dveří takovou tu otvírací žbrdlinkovou zábranu co sme koupily v tý Ikee aby mi na tu novou dřevěnou podlahu holky vstupovaly s rozmyslem a né tryskem a smykem rovnou z chodby.
Moje maminka řekla že je to moc praktický vopatření a že dříf to měly každý dvéře do chlíva
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 11:13
- Nahlásit
Biluška
Čau fšechny nasrané dámy a nenasrané nedámy nepozdravíš , to jsi mě tedy nasrala
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 11:18
- Nahlásit
mac1
tak to jedině, ale byly tam nebezpečně vypadající ostrý kosti a já jsem neměla vodvahu jim to jen tak hodit, kromě toho starý čuby všecko syrový maso blejou.
Jinak mě smrad ryb nevadí, naopak když jsme třeba v Makru tak to tam čmuchám, ale tohle byla fakt síla.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 11:20
- Nahlásit
mac1
Vůbec jsem netušila, že je tu aj nějaká nenasratá . Tak teda čus i nenasraté dámy
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 11:26
- Nahlásit
Právě jsem se vrátila z venčení .... děs, běs..... tady už sníh fofrem taje a začíná být opět "krásné" blátíčko . Takže pséci byli nadšený a já jim mokrá, špinavá jen můžu závidět
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 11:43
- Nahlásit
AlenaD
Moje maminka řekla že je to moc praktický vopatření a že dříf to měly každý dvéře do chlíva
A nechtěla tim něco naznačit???!!!!!!!! Maminky bejvaj něgdy strašně hubatý! A nejhorší je, že i když už seš normálně člověk, dospělej a ve věku, furt dostáváš kázání, vytýkání, rady do života a třá já sem jediná, komu máma volá do hospody, kdy přijde domu. To uš sme si řekly, že dělat nemůže, tak jenom posílá zprávy )))
Hele to dyš ty rypky tak smrděj, to bude mít davítková úpa nejhorší náladu zrovínka až večír )))
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 11:43
- Nahlásit
ach jo, miluji lutenanta kolamba. myslite, ze me bude chtit za muze?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 11:46
- Nahlásit
argosek
myslite, ze me bude chtit za muze?
Asi ne, ale možná by tě mohl chtít za ženu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 11:47
- Nahlásit
AlenaD
nebuďte nas*aní,
tak to já jako sem ,popíšu vám jednu příhodičku z vychásky...že je pod tim zku*veným sněhem jeden let,tagže nevíte aposolutně gdy si nabijete držku,to je normální Nicmémě sem f Oboře zahlídla postavenýho sněhuláka ,chytla sem takovej nerf,že sem se vyřítila směr fpřet asi jako dyš nána vidí fíka a úpa totálně sem ho roskopala na sračky .Esi mě něgdo viděl nevim a je mi to úúúúpa fuk
brut
tady je bahno "jen" na sídlišti ,f oboře zatim ne,to příde..
tak ať mu to konečně dobře dopadne a nohu mám v pořádku
no dík...hlavně ráno říikal,že si účtujou za den 400kč!!!!! ,tagže asi pudu vyloupit banku
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 11:50
- Nahlásit
Biluška
to by me nebavilo
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 11:50
- Nahlásit
Gerda
Hele to dyš ty rypky tak smrděj, to bude mít davítková úpa nejhorší náladu zrovínka až večír )))
to těško,večer je tma a aspon nevidim venku ty srágory krom toho ty ryby samosebou vařit nemíním ani omylem.Hele a tys je Mařce teda se mnou nevzala napůl?????Páč tam bylo 6 půlkilovek a ne těch 12 jaxe tam píše...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 11:56
- Nahlásit
davidkova renata
Páč tam bylo 6 půlkilovek a ne těch 12 jaxe tam píše...
Hele ale já sem dostala od Venty jen tenhle balíček jako rypky, jinej nemám.....koukám teď do toho ceníku, ty rypky, jako kandáti, sou v balíčku po šesti a ne po dvanácti, po dvanácti sou libové kostky svaloviny ze tří druhů mas a to si nakonec nechtěla, chtěla si jen rypky po šesti.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 11:57
- Nahlásit
davidkova renata
hlavně ráno říikal,že si účtujou za den 400kč!!!!!,tagže asi pudu vyloupit banku
kde mu to dělaj? ...a jak dlouho tam má být?
Ségra byla předloni na Malvazinkách, po třech dnech šla domů
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 11:59
- Nahlásit
davidkova renata
a syn je na nadstandardu?????
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 12:03
- Nahlásit
zahlídla postavenýho sněhuláka,chytla sem takovej nerf,že sem se vyřítila směr fpřet asi jako dyš nána vidí fíka a úpa totálně sem ho roskopala na sračky
davidkova renata
děvčico, seš jako dost dobře předsmažená
a to se tě netýká hoblování těch bílejch sraček ze svýho pozemku...jak to tam nechám, rázem je to prosraný prochcaný zdusaný a neukliditelný, a smrdí to neskutečně, když to odplavuju kýblama horký vody
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 12:06
- Nahlásit
furt dostáváš kázání, vytýkání, rady do života a třá já sem jediná, komu máma volá do hospody, kdy přijde domu
Gerda
tak to teda jediná nejseš!!!!!
proč si myslíš, že už 3. den pěním????
samozřejmě máti, usnesla se, že mi darem ke 40. narozkám dá precisní analýzu mýho zkurvenýho života a krutě se mi bude vysmívat za moje stylový preference ....a po cca 10: mailu jsem vystříkla jak kýbl natlakovanejch knedlíků a rozdejchávám to eště dneska.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 12:08
- Nahlásit
Muchooooš
Gde síííííí. Ti volám a ty seš něgde v háji
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 12:08
- Nahlásit
Sali
a syn je na nadstandardu?????
no je na těch Malvazinkách jak píše brut..
seš jako dost dobře předsmažená
dyk to tady hlásám vod rána
a to se tě netýká hoblování těch bílejch sraček ze svýho pozemku
ale týká se mě vytírání bílejch sraček co se změnily v hnědý ve 4!!!!! zaměstnáních o rozloze zahrat ve Verzaj...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 12:11
- Nahlásit
Sali
F klidu, to dělá moje matka taky. Viděla jsi Kameňák? Jak tam ten dědek říká babce "máš pravdu Maryje, zkazil jsem ti celej život a jsi se mnou jenom kvůli dětem, ale maminka ti říkala, aby sis mě nebrala a kdybys tenkrát skočila do toho rybníka měla bys teďka svatej klid. No já myslím, že jsem na nic nezapoměl a můžu si jít lehnout "
Jakmile moje máti najede na téma "tvůj zkur..ej život s těma pitomýma psama" odrecituju to stejně jako dědek z Kameňáku, prásknu za sebou dveřma a tři měsíce mě tam nikdo nevidí Do té doby se matka většinou zklidní
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 12:16
- Nahlásit
davidkova renata
to by odpovídalo ... platila 1200,- za ty tři dny.... ale zmršené koleno má konečně v pořádku a může i na lyže, což předtím nemohla
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 12:23
- Nahlásit
Gerda
ty rypky, jako kandáti, sou v balíčku po šesti a ne po dvanácti, po dvanácti sou libové kostky svaloviny ze tří druhů mas a to si nakonec nechtěla
ahááá,sem pakovikúúúně,uš to vidim,takže ti dám 6krát 20,5 a co to maso ?nevim co to je...
Sali
samozřejmě máti, usnesla se, že mi darem ke 40. narozkám dá precisní analýzu mýho zkurvenýho života a krutě se mi bude vysmívat za moje stylový preference
no,řekla bych ti ser na to,ale vim,že to neni snadný,ne z vlastní zkušenosti,ale mám dost kámošek podobně postiženejch..je to dost hrůzný,jak nás Matka formuje a vlastně ovlivnuje a řídí náš život i když nepřímo..
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 12:24
- Nahlásit
davidkova renata
chytla sem takovej nerf,že sem se vyřítila směr fpřet asi jako dyš nána vidí fíka a úpa totálně sem ho roskopala na sračky
Tak jako zase lepčí než někomu rozbít hubu...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 12:25
- Nahlásit
Sali
hele co s tou sobotou? předpokládám,že to rušíme
http://www.novinky.cz/clanek/161203-snezit-bude-i- o-vikendu-teploty-nulu-neprekonaji.html
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 12:25
- Nahlásit
Sali
samozřejmě máti, usnesla se, že mi darem ke 40. narozkám dá precisní analýzu mýho zkurvenýho života a krutě se mi bude vysmívat za moje stylový preference ....
hmmmm, hodná matinka
|