| Autor |
Zpráva |
monika
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 16:38
- Nahlásit
Sali
budu, slibuju. Jsem si vědoma toho, co v nich mám.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 16:48
- Nahlásit
monika
Strach o děcka, o barák, o manželství, které je pevné a sna i zůstane, o rodinnou pohodu a i o tu dobrou náladu, kterou jsem byla pověstná. Bála jsem se o psy, že je budu muset dát pryč, o sebe, že mě někde zabásnou a já budu těžce něco vysvětlovat,
Strach -to je to,co tvoje matka již mnoho let nezažila-strach o někoho.Tím si pojistila cestu do pekel.Je to smutné,ale fakt se jí musíš a můžeš zříct .Zákony to umožňují,ne že ne.Ale musíš to fakt dát k soudu a soudní rozhodnutí už nemůže žádný exekutor ignorovat.Vím o jednom případu tady u nás,kdy se dcera soudní cestou zřekla své matky(gamblerky a alkoholičky) a soudně získala i zákaz styku matky se svou rodinou.Ta ženská je fakt hrozná,vykrádala dceři byt,aby měla prachy na automaty,půjčovala si u cizích s tím,že to dcera zaplatí.....terorizovala i vnoučata a dokonce kradla i ve škole,kam vnoučata chodí.Představovala se jako babička dětí,že jim nese svačinu do školy a zatím tam vykrádala kde co.
Teď má ta její dcera konečně klid ,když se někdo ozve,že má za mámu zaplatit,tak jim ukáže papír od soudu a je vymalováno.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 16:50
- Nahlásit
BinLadinzdravim,uz je to lepsi se zdravim?ja jela pet dni vkuse a jsem rada,ze jsem byla v praci,no prave jsem se vcera chytla s mati,takze je dobre,ze ma clovek pred vlastni rodinou kam zdrhnout!to je fakt,jedinou radost a spolecnost mi dela pes,proc hnusna sichta???
|
monika
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 17:08
- Nahlásit
Neessi
Díky, zeptám se na to. Mám ještě bráchu, je svobodný a majetný, kdyby se mu něco stalo, dědila by. Zatím je to ošetřeno závětí, ale tak nějak mám pocit při té zhnilosti, která v tomhle státě je, že by ani závěť nepomohla.Navíc s ním bydlí babička a děda a nerada bych aby je připravila o střechu nad hlavou. Udělala by to s ledovým klidem.
Ona nás naštěstí nekontaktuje, to by už s ní zametl můj manžel a toho se ona bojí, nevím proč, ale zaplať pán bůh za to. Kluci se od ní distancovali taky a Eliška ji ani nezná osobně. Ví o ní, podle fotek ví jak vypadá, ale nebavila by se s ní a o situaci, která u nás panovala a ted momentálně je, taky ví. Všechno jsme jí vysvětlili. Je šikovná, nebojím se o ni.
Ted mi jen bylo řečeno, že je na mě prokázat, že se směnkou nemám nic společného a o to se snažím. Je to u soudu, veškeré další věci kolem toho jsou tím pádem pozastavené až do rozhodnutí soudu. Nejhorší bylo neprošvihnout tři dny, které jsou na směnečném platáku na reakci a odvolání. Ten termín je hrozně krátký, ale fakt mám kolem sebe super lidi. Takže odvolání přijali, určili grafologa, byla jsem se u soudu 30x podepsat, dneska přišlo od soudu do práce ke mě, že mají poslat veškeré papíry,které jsem v práci podepsala. Bylo mi hrozně, težko takovou věc někomu vysvětluješ, ale co mi jiného zbývá. S právničkou jsem domluvená, že jakmile skončí tahle kauza, budeme pokračovat v dalším řešení. Fakt nechci, aby moje děcka přišly o všechno, kdyby se nám něco stalo. Řešit se to musí, přišla tahle směnka, může přijít další. Právnička si je toho vědoma, v podstatě to byla ona, kdo mě upozornil, že to řešit radikálně opravdu musím. Víš co je nejhorší? Že bojovat proti ní musím, za sebe, za děcka, za to, co jsem si v životě sama dokázala vytvořit, ale tak nějak se to tluče s tím, že je to moje matka a že se těžko žije s myšlenkou, že je taková svině.
Mám to tady moc ráda, každý den sem několikrát nakouknu, směju se věčně nasrané Davídkové, která by ji určitě nechala sežrat nějakým drakem, mám ráda Bilušku a její traverzu, Sali a její příspěvky, kterým někdy i rozumím , Nessi, která má příšernou snachu, hodnou Brut, Gerdu, která nezapomene na svátek, Muchoš a její picbuly, ispdch a jeho pořádky ve vláknech , i tu Erin a Cilku, které dokážou vytočit každého. Je tu pohoda, jsou tu lidi, kteří tě dostanou do stavu klidu, pomůžou, pohladí, rozdupou,ale jsou tady pořád a kdykoliv tady člověk vleze, najde větičku, která rozesměje. Fakt dík za to, že tady všichni jste.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 17:27
- Nahlásit
monika
no tak se koukej držet,všechno zlé jednou končí a příjde klidné tiché období,akorát ty budeš o něco silnější tím,že tohle všechno zmákneš.A to,že se to v tobě tluče(že je to přeci jen tvoje matka) -to je tvoje plus a osud ti to přičte k dobru
|
monika
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 17:41
- Nahlásit
Neessi
děkuju, moc jste mi dneska pomohli.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 17:45
- Nahlásit
monika
Moni nebreč, nejsi v tom sama. Když ti bude nejhůř tak si vzpomeň na dluhy co nám dělá Mášenkova manželka a hned ti bude líp. V tomhle státě je fakt možné naprosto všechno
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 17:58
- Nahlásit
monika
koukám, že jsem tě sem přivolala ... zrovna včéra jsem o vás mluvila se svým mužským
Přesně jak říká Neessi, drž se! Co tě nezabije, to tě posílí a ty máš síly dost na to, aby jsi si svoje dokázala ubránit. Máš fajn rodinu, která vždycky bude stát za tebou, ať uděláš jakékoliv rozhodnutí, tak se netrap tím, že se v tobě tluče myšlenka na to, že jde o tvojí matku.... ona svým postojem dokázala, že si nic z toho nezaslouží od tebe, tvého muže a ani od tvých dětí a bráchy.
Držím palce, ať ustojíš vše co ještě přijde ( myslím soud a obávám se, že nebude jeden) s tou silou jakou projevuješ teď a s plnou podporou těch nejbližších, které máš
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 18:09
- Nahlásit
Ebony
Add Hořovice, to je pěkná blbost, protože DNa musí mít jen nově uchovnění psi od r. 2009, tož asi my tedy na žádnou výstavu nemůžeme, když jsme uchovnění v roce 2007 bez DNA...to je dost trapný, když pořadatel nezná ani chovatelský a výstavní řád...
jsou to magoři, jsem zvědavá kolik tam těch psů v parcovní třídě budou mít. Na jinejch výstavách to nemaj.
monika
můžu jen zopakovat drž se.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 18:13
- Nahlásit
Alexa
sem chtěla jet do Hořovic s Alu .. na kukandu
|
monika
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 18:16
- Nahlásit
Biluška
Opravdu je tady možné všechno. Už se nebudu nikdy ničemu divit, tady opravdu ne. Vím, že v tom nejsem sama a jsou lidi, kteří jsou na tom hůř. Nejhorší je, že má člověk chut jí taky nějak ublížit, ale při mé smůle by se to obrátilo proti mě. No holt hajzlové tak nějak furt žijou v klidu a my se trápíme a snažíme se nějak to ustát. Nejlepší byl kolega z práce, který když mě viděl, tak mi slíbil, že kdyby na ni někde narazil, tak nechá otevřenou žumpu.
brutděkuju moc, fakt jste super a moc jste mi pomohli.
Proč když člověk potřebuje pomoct se spíš té pomoci a podpory dočká u cizích?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 18:16
- Nahlásit
brut
sem chtěla jet do Hořovic s Alu .. na kukandu
od nás se tam právě taky nějaký lidi chystali tak jsem myslela že tam taky sjedu nakoukanou, ale když to takhle z...vili tak asi pojedem všici do pr.ele
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 18:19
- Nahlásit
Holky poďte mi někdo pomoct slepit maketu, já tomu výkresu vůbec nerozumim, mám jen kostru a ten vnitřek mi tam nejde!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 18:25
- Nahlásit
monika
Nejlepší byl kolega z práce, který když mě viděl, tak mi slíbil, že kdyby na ni někde narazil, tak nechá otevřenou žumpu.
Proč když člověk potřebuje pomoct se spíš té pomoci a podpory dočká u cizích?
nad tím jsem už taky před pár lety přemýšlela ... jediné, co mně napadá, že máme smůlu na rodinu nebo alespoň na její jednu část
Alexa
já to mám právě kousek ( cca 40km vlakem), tak jsem si říkala, že se pojedeme podívat, socializujeme a bude...
Gerda
holka, se mnou vůbec nepočítej, bych byla schopná při své "šikovnosti" z toho vytvořit medvěda
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 18:30
- Nahlásit
Gerda
Nějak to tam nacpi. Kdyby bylo nejhůř tak něco odstřihni, nebo dolep
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 18:36
- Nahlásit
šiš co je to tu za psícholokickou poradnu s.r.o.????????
čék nemůže f klidu vytáhnout paty
Koukám,že každej máme pjeknýho kostlifce ve skříni...
Jinak mě velmi potěšilo(jako majitelku fory )jak pjekně píšete vo žumpičce tak moc zatracované a odsuzované a diskutované,hlavně v jistých kruzích ,myslim,že dneska jim už prdne céfka defynytývně bo totiž todle můžou jen závidět ,protože to je to heský "člověčenství",kde f tomdle zku*veným světě čék najde aspon trochu chuti a síly to táhnout dál,na tohle se s tou cenzůůrou asi těško zmůžou a tak budou furt tam gde sou ted...f prdeli .Každému co jeho jest
monika
hele nevim jaxi na tom s duchovníma věcma ,ale esi tak jako spousta lidí tady,tak je možný,že matce něco moc dlužíš,myslim jako z minulejch životů,proto tě ted tak trápí..
sali
alenaD
hele a co těm vašim bapkám sehnat třá nějakýáho dětka? Esi by je to jako nezabavilo,sem si jen takl myslela...no asi né,ale mě to jen napadlo..
jinak nasraná sem furt dyby to někoho zajímalo!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 18:40 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
davidkova renata
hele a co těm vašim bapkám sehnat třá nějakýáho dětka?
no jestli jsou jako moje teta, která v 70 by brala fešnýho maximálně šedesátníka (co je starší je pro ní dědek) a ještě dobře finančně zaopatřenýho tak to bude dost těžký
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 18:43
- Nahlásit
davidkova renata
jinak nasraná sem furt dyby to někoho zajímalo
ty si nasraná furt, tak nikoho nepřekvapuje, že i dneska večír
co synek, jak se cítí?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 18:57
- Nahlásit
Holky mě to tam furt nejde. Tak se na to vyprdnu. To nemá cenu!
davidkova renata
hele nevim jaxi na tom s duchovníma věcma,ale esi tak jako spousta lidí tady
Jako to je jedna z možnejch teorií, to přece hnet nemusí znamenat, že ta vize, co ta divná pani presentuje, je ta správná. Třá v jejim případě nevim, kde se berou ty první čistý duše, co maj ten vývoj mnoha a mnoha životama přet sebou. Jako kde byl začátek. Bo vona mluví jen vo případech, kdy už sou ty duše trestaný těma dalšíma životama, ale ne, kde je začátek, kde je ten první život, kerej si čék posere a už frčí v tom koloběhu. A taky mi přišlo, že má problém se seksem, když pokaždý píše, že otec matku znásilňoval a to v misionářské poloze tak, že jí vahou ležel na tom těhotnym břiše.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 18:59
- Nahlásit
davidkova renata
hele nevim jaxi na tom s duchovníma věcma,ale esi tak jako spousta lidí tady,tak je možný,že matce něco moc dlužíš,myslim jako z minulejch životů,proto tě ted tak trápí..
tak ty si mě holka moje milá rozesmála dneska nejvíc. Kdyby to bylo z minula, tak to bych jí musela podle toho co ona dělá mě, peklo že života dělat minimálně tři životy za sebou.
jinak byly okamžiky, kdy jsem myslela, že dám na modlení a i na něj mnohdy došlo. no což, někdy to pomáhá, apon si to člověk myslí
jinak nasraná sem furt dyby to někoho zajímalo
brut má pravdu, kdybys nebyla, tak se něco děje.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 19:01 - Změnil/a: monika
- Nahlásit
Gerda
Holky mě to tam furt nejde. Tak se na to vyprdnu. To nemá cenu!
zkus to tam našlápnout. Nebo to puč maryji, mě dycky pesani všechno zmenší nebo rozeberou, pak se to vleze všude. minule to byla molitanová matrace, vlezla se do malého pytle od granulí
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 19:02 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Alexa
no jestli jsou jako moje teta, která v 70 by brala fešnýho maximálně šedesátníka (co je starší je pro ní dědek) a ještě dobře finančně zaopatřenýho tak to bude dost těžký
dyk řikám,to byl jen nápat
brut
co synek, jak se cítí?
asi dobře,poslal mě votráveně do prdele co furt volám a rozhodně pro něj zejra nemám jezdit se Smrčkem(spolužák) páč to by nenadchlo ani jednoho
Gerda
Holky mě to tam furt nejde
taxe spoj s tim debilem co byl fčera u můdr,tomu to tam taky nejde
to přece hnet nemusí znamenat
ne,to nemusí,kde to píšu,že jo?? Jinak divná paní s tim nemá moc společnýho,ta teorie je podstatně starší než vona
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 19:03
- Nahlásit
monika
Kdyby to bylo z minula, tak to bych jí musela podle toho co ona dělá mě, peklo že života dělat minimálně tři životy za sebou
no dyk jo...co víš,třá si byla svině obrofská
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 19:05
- Nahlásit
Gerda
Tak kus odstřihni
monika
Paní, nechci vám do toho moc kecat, ale už jsi zkusila vzít na matku traverzu? Bysem kvůli tobě mohla vyvinout model XXXL special, následně ho můžeš použít i na dogy
|
monika
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 19:08
- Nahlásit
davidkova renata
až pojedu na kliniku na kontrolu, tak se ozvu, tebe bych fakt ráda poznala osobně.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 19:09
- Nahlásit
Biluška
no ta by teda musela být. to by i světová krize povolila, páč na její vyrobení by byl třeba hafo ruk.
a dogy jsou hodné, ony tu matraci chtěly uklidit a asi byla moc tvrdá.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 19:15
- Nahlásit
monika
až pojedu na kliniku na kontrolu, tak se ozvu, tebe bych fakt ráda poznala osobně.
to udělej ,mám nejasnej dojem,že kdysi sme si už něco podobnýho plánovaly
P.S. na jakou kliniku...psychiatrickou?? bysme ti s nánou poskytnuly třá tudlenctu pomoc bo sme na ní školený
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 19:15
- Nahlásit
davidkova renata
hele a co těm vašim bapkám sehnat třá nějakýáho dětka? Esi by je to jako nezabavilo,
Čoeče, to by nemuselo bejt úplně marný, myslíš že by jako svojí péčí zahrnovala někoho jinýho, no akorát je tady riziko že by nemusela mít třeba šťastnou ruku při výběru a ten dotyčnej by to třá neunes, vod*rali by jsme to zase my.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 19:18
- Nahlásit
Gerda
hele a ty přestan pitvat minulý i další životy a soustřed se na tedle současnej...začla sem s nánou trénovat odvazování psa ,de jí to mocinky pěkně ,na mě už to nemá smysl,potřebuju trenažér .Asi je u toho cviku košík,alexa ,že jo?Ale připraf se,medůzo,vona i skáče
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 19:20
- Nahlásit
davidkova renata
asi dobře,poslal mě votráveně do prdele co furt volám a rozhodně pro něj zejra nemám jezdit se Smrčkem(spolužák) páč to by nenadchlo ani jednoho
jestli je po tobě, tak se mu nediv... stejně by jsi se chovala ty
|