| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 12:26
- Nahlásit
AlenaD
Tak jako zase lepčí než někomu rozbít hubu...
tě upozornuju,že todle byla první fáze,k tý druhý nemám moc daleko ,viz třá můj předchozí příspjevek
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 12:27
- Nahlásit
Sali
proč si myslíš, že už 3. den pěním????
A proč pěníš ty? Uzavři jí vysokou životní pojistku, pak jí nech řádně rozčílit.....a můžete koupit i sousedovic barák aji se zahradou.....Hele to nemá smysl se tim vysejřovat, stejnak ty matky takový dycky budou, bo třá měly nějaký jiný přectavy, to, že si vystříkla, je jen dobře, se zas matička na chvilku stáhne. A to si vem, že tobě to máma posílá jen mailama, já s mámou bydlim, venčí mi psa, tzn si ani vyskáknout nemůžu stran tý potřeby její péče. Chce to myslet na ten zen.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 12:28
- Nahlásit
mi moje máma už roky můj život nehodnotí , je to už fakt hóódně dávno, co cítila tu potřebu a já jí řekla , že to je můj život a že já bych také rozhodně nechtěla žít způsobem jako ona a nechtěla bych nikdy být jako ona a přesto ji nechám ať si to užívá, jak chce. Urazila se tenkrát, poplakala si jakou má dceru ....od té doby mám v tomto ohledu klid.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 12:30
- Nahlásit
davidkova renata
takže ti dám 6krát 20,5 a co to maso ?nevim co to je...
Přesně, za rypky jen 6x 20,5 a za ty hovězáky - to byly buď hovězí zadní nebo přední.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 12:30
- Nahlásit
davidkova renata
<i>úpa totálně sem ho roskopala na sračky </i> ještě, že jsi nešla po Strašnicích, by špringříci přišli o sněhový patníček
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 12:38
- Nahlásit
mac1
neprovokuj ji, rupne jí céfka a bude po Davídkové. To už ať radši rozkopává ty sněhuláky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 12:41
- Nahlásit
Gerda
- to byly buď hovězí zadní nebo přední.
to je snat i fuk,číhni tam sim tě na cenu bo já zas nemám to heslo uš asi
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 12:42
- Nahlásit
Gerda
třá já sem jediná, komu máma volá do hospody, kdy přijde domu.
Tomu nevěř! Moje maminka naštěstí neumí mobilovat, jinak by volala jak vsteklá! Věk jí vůbec nezajímá, hlavně potřebuje mít přehlet o celkovým dní v baráku tagže většinu času tráví na chodbě a sleduje gdo kam jde a co dělá, dokonce chce mít přehlet co budeš dělat několik dnů dopředu kdyš to ještě ani sama nevíš.
Vůbec nechápe že dceru nešmíruju a že nemám přehlet.
Vím dobře co mi tou vohrátkou chtěla kolem psů naznačit ale hlavně nemá ráda kdyš mám z něčeho radost.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 12:54
- Nahlásit
AlenaD
hlavně nemá ráda kdyš mám z něčeho radost.
jj, chraňpámbu abych měla já radost a ona ne...
ad vohrádka: náš domeček je zas od máti z paneláku pracovně označován za pastoušku, slum nebo hobití pelouch, ev. vchod do ztraceného dolu,
a speciálně Tchoř a kynologie jí leží přímo až v rektu, nejen v žaloudku....
no pořešila jsem to na chvíli stylem a la mac1, že to je můj život a že já bych také rozhodně nechtěla žít způsobem jako ona a nechtěla bych nikdy být jako ona a přesto ji nechám ať si to užívá, jak chce.
takže tuším tak na 14 dní za frontě klid.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 12:55
- Nahlásit
Davídková Renata
Paní, buďte v klidu poletíme na
Tam políbíme žabáka a nebude to teplý žabák Fjodor, bude to
byznysmen-milijounář, nejspíš advokát, ti maj moc prachů a věčně nejsou doma .
Brzy po bude následovat
Pak ho sežerou a a bude klid .
Samozřejmě nám zbyde fůůůůra eura a podobné tvrdé měny
kterou patřičně probendíme
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 12:56
- Nahlásit
Gerda
já s mámou bydlim, venčí mi psa, tzn si ani vyskáknout nemůžu stran tý potřeby její péče. Chce to myslet na ten zen.
já s ní bydlela do 30 let, a mále mě to stálo soudn ost, pes je totiž nelepší rukojmí, jaký se dá sehnat, a když začal pes s potenciálem vrcholový obranařiny při analýzách mejch osobních dat zalejzat hrůzou do vany bo do šatny, dospěla jsem k názoru, že kamkoliv jen pryč....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 13:00
- Nahlásit
Sali
Já po rozvodu tvrdila, že radši půjdu i s děckama do azyláku než k moji máti co má barák jak kráva
Koukám, že to asi mají všechny pejskařky stejný
|
Sali
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
ale týká se mě vytírání bílejch sraček co se změnily v hnědý ve 4!!!!! zaměstnáních o rozloze zahrat ve Verzaj...
jasně, ale za to tě platěj
co se sobotou???? zejtra večer se uvidí, když tak nic, se v těch sračkách přece nezabijem, ne?
jaro, teplo a sucho bude již brzy.
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Biluška
Tam políbíme žabáka a nebude to teplý žabák Fjodor
políbím i buzíka dyš to bé něgde f teple!!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 13:01
- Nahlásit
davidkova renata
přední 63, zadní 67.
AlenaD
dokonce chce mít přehlet co budeš dělat několik dnů dopředu kdyš to ještě ani sama nevíš.
Ano, znám, už v pondělí chce vědět, co bduem dělat o víkendu. Jinak jako máma se sice zajímá o moc věcí, ale je zlatá, nemám s ní žádnej velkej konflikt, už si zvykla, že domů chodim jen přespat, jediný, co mi vadí, že se mě každej den ptá, kdy přijdu a já už jí 13 let řikám, že nevim, bo nikdy nevim, v kolik skončim. Jediný, kdy se neptala, když sem nebydlela doma. To byla v klidu a jen chtěla, abychom přijeli občas domu na vobjet, nebo tak něco. Je jí určo líto, že sem nebyla poctivější student, tudíž sem bez VŠ, ale jinak je spokojená. Jen by nemusela začít dělat to samý, co dělala babička a tehdá to mámu šíleně sralo )))
Sali
speciálně Tchoř a kynologie jí leží přímo až v rektu
No jo, no, holt dámu v loďkách na recepci v luksusnim hotelu či na plese v opeře z tebe stejnak asi neudělá. To sou ty nesplněný vlastní ambice, co se pak násilně a neúspěšně promítaj do harantůch.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 13:01
- Nahlásit
Biluška
to si piš, že to maj stejný.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 13:03
- Nahlásit
Sali
jasně, ale za to tě platěj
ale zas né tak králofsky
se v těch sračkách přece nezabijem, ne?
moje řeč..stejně se nedá dělat nic.
jaro, teplo a sucho bude již brzy.
mohla bys bejt konkrétnější????????
Biluška
Koukám, že to asi mají všechny pejskařky stejný
já bych to tak neměla,máma byla stejně křáchlá..ale zas umřela v 54..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 13:05
- Nahlásit
Gerda
To sou ty nesplněný vlastní ambice, co se pak násilně a neúspěšně promítaj do harantůch.
jo a úplně nejlepší je když to zakončí větou ..." gde bys mohla být, gdybys nebyla tak blbá"
Sali
Hele, mě nedávno začala matka otravovat s myšlenkou, že za můj rozvod může jistá Žaneta co bydlela vedle nás v prvním bytě. Já na ni zírala jak puk a ptám se co s tím měla společného, se s ní prakticky nestýkám . A máti prohlásila "ona je rozvedená a byla ti špatným příkladem"
Šla jsem do kolen, protože takováhle logika mě teda dostala
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 13:05
- Nahlásit
Sali
pes je totiž nelepší rukojmí, jaký se dá sehnat
Bingo, to si trefila úpa přesně! Skrz psa se matičky dostanou ke komplet fšem plánům, co máš, pokud potřebuješ venčit, všechny je musíš sdělit s jasným časovým plánem )))) a přidat veškeré podrobnosti )))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 13:06
- Nahlásit
Biluška
gde bys mohla být, gdybys nebyla tak blbá"
gde já mohla bejt dybych byla nestloustla...
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 13:08
- Nahlásit
Gerda
mě máti nejvíc dostala krafama o bezomoveckým vzhledu mě i Tchoře, neb jsme jí vezli do Budějc sice feldou, ale v kleci s 3 psamama tedy v kynologickém odění,
jak se prej za nás styděla v nákupním centru, kde jsem jí vysadili s tím, že než obcourá Globus, my akorát vypádíme, a za těch 45 minut jsme jí vyzvedávali s nákupem v rychlým občerstvení , vopáděný vod pinzet ale s vodítkama, tudíž jasně definovaný coby sportsmani, nikoli humáči....
a to ona měla na sobě zhruba 30 kilo navíc, a pod rozepnutým značkovým koženým pláštěm vytahaný ojetý domácí šaty, a v obličeji se jí zračila zloba se senilitou, což jsou mínus body větší, než naše vodítka a bláto na Hi Tec bundách.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 13:10
- Nahlásit
janika
nasratý vedou
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 13:12
- Nahlásit
davidkova renata
gde já mohla bejt dybych byla nestloustla...
vystavená v mjůzeu jako kostlivec?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 13:12
- Nahlásit
Gerda
Biluška
Sali
když vás tak čtu, tak je mi trochu smutno ....sem na tom stejně jak Davídkojc, jen s tím rozdílem, že mámě bylo 41 a já měla po škole. Taky jsem měla štěstí na super tchýni se kterou jsem 11 let bydlela ve 2+1
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 13:14
- Nahlásit
kachna_
vystavená v mjůzeu jako kostlivec?
to může bejt stejně, páč její tloustnutí je neviditelné
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 13:15
- Nahlásit
kachna_
vystavená v mjůzeu jako kostlivec
s tvojí šoltyjí po boku
janika
Skrzevá co jsi nasratá ty???
skrs matku,viz výše
|
AlenaD
Člen |
- Nahlásit
Gerda
Skrz psa se matičky dostanou ke komplet fšem plánům, co máš
jo, přesně. Skrze psy, nebo skrze děti, vono je to celkem jedno, prostě je to daň za to společný bydlení a nebo za eventuální pomoc, zaplatíš za to ztrátou soukromí a kecáním do života.
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Biluška
Hele ty jedna Biluše, přestaň si četovat na foře a koukej mi počítat ty úvěry, jo? )))) Ses na mě te´d ňáko vyprdla, a to sem ti už teď 2x psala mejl.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 13:16
- Nahlásit
Gerda
Hele ty jedna Biluše, přestaň si četovat na foře
jí pošlem vedle,tam si ani nečetne
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 13:18
- Nahlásit
brut
malá ukázka z jednoho maminkovského mailu:
jak jsem si zmonitorovala tvoje a skaut.pohyby ani ta carodejnicka chaloupka se nedocka oprav a uprav, nejlepsi by bylo ji olepit pernikem a udrlat z ni narodopisnou atrakci.skautik nema pocit hnizdeni ten kde si vytahne pocitac tam je doma a uz je v pocitacovem rausi.asi jednostranne prestehuji nabytek pak zacnnu bloudi ty me soupnes pod zamek a mezitim honzicka upecou a marenka bude mit kde bydlet. po a v krisi ktera zacina psi budou prezitek a prepych budou se povinne sterilizovat jen v geneticke bance se neco uchova ale to je otazka desetileti.mezitim zblbnes i ty a ze byli psi to ti bude jedno
|