| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 19:44
- Nahlásit
Hyena
Jo holka, tak to bejvávalo. Taky mám prochozené ty hory. Když jsme tam byli poprvé tak to bylo tak, jak popisuješ. O pár let později chtěl bača na salaši v dolarech zaplatit, že jsme si u jeho studny nabrali vodu
Jak tam začal vozit Kudrna ty masové zájezdy tak se místní horalé rychle poučili, že západní turista= devíza
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 20:06 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Teď jsem koukala na propozice na výstavu v Hořovicích a přemýšlím o tom jestli jsou pořádající normální. Před týdnem teprv byly bližší informace k DNA a oni si jako podmínku na pracovní třídu daj DNA. Zajímalo by mě jak si asi představujou že to lidi stihnou když s odebráním vzorků se odesílá rodokmen a při rychlosti, kterou odpovědné orgány vyvíjí při písemné komunikaci pochybuju že ten rodokmen bude zpátky před výstavou.
No nic to byl jen takovej povzdech
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 20:58
- Nahlásit
davidkova renata
můžu ho třá mlátit bičíkem nebo devítivocasou kočkou ale,ne?....dyš sou to ty kurzy seksu..
hele,ta aukce toho S-M salůnu se blíží,třá by to chtělo vykoupit fšecko a budeme mít inventář
a žumpa se zaskví v celé své nápadité kráse Freud z nás bude mít radost.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2009 21:08
- Nahlásit
davidkova renata
Máš sovu, prosím o přesměrování do správného sovince
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 06:08
- Nahlásit
Bodré ráno jen tak pro pořádek hlásím,že je -8,9 °C a od půlnoci aspoň přestalo sněžit,ale to,co nasněžilo bohatě stačí
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 06:25
- Nahlásit
Neessi
mínusy nezkoumám, ale sníh ano, právěš jsem si s koštětem v ruce totálně dorazila svou neustupující zákrčně-pravoranemmou křeč, je to přesně ten pohyb, koště lopata hrábě, už je mi to jasný, snídám Ketonal a těším se na celý den.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 07:08
- Nahlásit
Dobré ráno. Sních. Zima. Práce. Fuj bek.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 07:27
- Nahlásit
Dobré zasněžené ránko všem
Ty debilní dlažební kostky kloužou nejvíc!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 07:39
- Nahlásit
Biluška
Fuj bek.
neni co dodat .Sem šíííííííííííííííííííleně nasraná tak prosim nedráždit
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 07:45
- Nahlásit
Sali
Chceš dobrmana?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 07:52
- Nahlásit
davidkova renata
Sem šíííííííííííííííííííleně nasraná tak prosim nedráždit
Pořád kvůli počasí, nebo to má i jinej důvod? Jestli je to kvůli počasí tak polkni lexaurin, páč takhle má být až do konce února
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 07:57
- Nahlásit
davidkova renata
Panííííííííí, mám pozitivní zprááááávu. PUMA HÁRÁ Konečně budem v balíku . Čím budem krejt?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 08:10
- Nahlásit
Biluška
Pořád kvůli počasí
Jo ,tolik leksaurýnu na světě nejni Navíc dítě šlo zas na tu voperaci s tim debilnim kolenem,to mi taky moc nepřidá na náladě
Čím budem krejt?
taxnat tim debilem co mu to "nejde" s tučnákem ..jak byl fčera u můdr f ordinaci a dožadoval se praktycký ukásky
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 08:13
- Nahlásit
Hnusný ráno
tak jsem se teď dozvěděla na mým psovi, že nesmím psa krmit syrovým masem bez příloh když není v denní několikahodinové intenzivní zátěži protože mu brzy odejdou ledviny.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 08:14
- Nahlásit
Alexa
protože mu brzy odejdou ledviny
kam pudou?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 08:19 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
davidkova renata
kam pudou? asi ke granulářům, tam se prej budou mít líp
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 08:22
- Nahlásit
davidkova renata
Dyť mu to operujou už bůhví pokolikátý. Tak jim vynadej, ať to konečně udělají pořádně a nemusí to furt spravovat
taxnat tim debilem co mu to "nejde" s tučnákem ..jak byl fčera u můdr f ordinaci a dožadoval se praktycký ukásky
To by mohlo být dobrý Štěňata budou zaručeně debilní
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 08:25
- Nahlásit
Biluška
jim vynadej, ať to konečně udělají pořádně a nemusí to furt spravovat
njn..vono mu to holt nepřirostlo bo to prej bylo hraniční a navíc z toho ani nevyrazim žádný prachy na pojistku
Štěňata budou zaručeně debilní
tak aspon tak...prodáme je pakovikuním a bude.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 08:32
- Nahlásit
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 09:03
- Nahlásit
Já chci být pakovikuňa.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 09:14
- Nahlásit
Mucholabka
ano, tato lama má své kouzlo.
Dobrmana nechci, děkuju,
snažím se již provždy si doma držet jen tolik zvířat,
kolik jich poberem bez konfliktů i nároků na autobus
najednou na procházku, do auta i do postele.
Což jest na jednoho člověka 2 zvířata, a jsme již 1 pes přes díky stařičké Arině od Láďovo maminky, kterážto při zimním zhoršení zádových obtíží již nevyšlape schody.
Dále mám zásadní problém v tom, že dvě čuby se zrovna nemusej, takže si rozdělily barák na dvě zony, a navzájem se k sobě chovají stylem "host do území-hůl do ruky" a i venku si navzájem slibují výrobu sekané.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 09:15
- Nahlásit
janika
do skupiny nasranejch jak mraky je nutno ještě počítati i mne.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 09:28
- Nahlásit
janika
nejen to, ale už mám i dlouhodobě zkurvenou náladu....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 09:28
- Nahlásit
Mucholabka
Já chci být pakovikuňa
Ok,jedno je tvoje,uděláme ti s biluší cenu,ale stejně počítej s dírou...do rozpočtu,myslim
janika
, že bychom firmu Neser, s.r.o
myslím,že bychom to dotáhly hoooodně daleko,ale JÁ SEM ŘEDITEL,jasný???!!!! bo sem nejvíc nasraná
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 09:31
- Nahlásit
davidkova renata
ale stejně počítej s dírou...do rozpočtu,myslim
Cenu si klíďo nasaď, na jaře dostanu zpět 20 tis
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 09:33
- Nahlásit
janika
co bé dělat Salijová???
sbírat padlý..pokud se na ně radči nevysere a nepude pádit bobrmanííí
Mucholabka
Cenu si klíďo nasaď
tomu řikám slušnej klyjent
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 09:36
- Nahlásit
Dobré ráno všichni, co mají maso v mrazáku i s kachnou a rybou! Dobré ráno všem, co nemohli jet ráno metrem, bo tam zas asi skočil ňákej debil, dobré ráno fšem, co z toho sněhu nejsou tak děsně nasraní a vlastně nejsou celkově ani moc nasraní, bo už je to s ouplňkem přešlo! Nazdáááár děckááááááá!
Dnes nemá nikdo svátek. Jinak včerejší nakládka masa - sem nevěděla, že 21kg masa je tak hodně )) Takže sem to ještě z modřan vezla davítkový + sem jí vnutila dvě kilofky hovězího. Zbytek se do mrazáku vešel. Teď Maryje zabírá komplet celý mrazák, jak sem jí chtěla věnovat jeden šuplík, zabrala ta sviňa fšechny tři. Svítí slunko. Děcka, pojďme se radovat. Jdu si dát hrušku, co mám v lednici od včéra. Celer už si nedám, až votpoledne.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 09:40
- Nahlásit
Gerda
Děcka, pojďme se radovat
ses posrala,ne?????????????? a tos eště neměla ani ten celér
ty rypky vypadaj dobře,co? příště si vemu celejch těch 6 kg bo todle nána shltne do neděle Fčera dyš sem přišla domů,málem vlezla do tý tašky a seděla f kuchyni v marný naději,že něco bude...seděla tam eště dyš sem usínala
du ven,ku*va
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 09:54
- Nahlásit
davidkova renata
ty rypky vypadaj dobře,co?
No vypadalo všecko to maso moc pěkně, takový hezký čerstvoučký, zatim eště budu vařit, ne do úplna, ale aby se mi nepodělala. Dnes sme zase venčili s Marmeládou, tou vlkodafkou, vona je strašně velikánská, asi přerostla, zase Mařenu radostně zašlapala do země, vona vůbec nechápe, že je tak veliká, že se jí blbě hraje s malejma psama. Tonku, tu, co nabídnu hned, jak budou fotky, nosí v hubě, maj se moc rádi a je mezi nima rozdíl asi 40 kil a několik metrů krychlových objemu ))) Nána bude papat rybičku - fůůůůj to bude smrááádeček )))
janika
CO to je za voptimizmus?????
Asi to slunko nebo co....ale vono to přejde, dnes tu budem hodně dlouho a bude to pěknej nerv.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 09:54
- Nahlásit
Nevím jestli mám přát dobré ráno, ale tady od večera napadlo tolik sněhu, že jen úklid mi zabral půl hodiny Naštěstí před chvílí vylezlo sluníčko, jinak bych měla totální depku
Neessi
koukám, že si můžeš rozšířit odbornost.... když už k tobě choděj i tučňáci
Baňky vypadaj dobře, mně zatím byla doporučena masáž a pak se prý uvidí, co dál ( jako bych na masáže nechodila)
Davídkojc
a jéje, synek zase je s nohou ... tak ať mu to konečně dobře dopadne a nohu mám v pořádku
|