Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2637 . 2638 . 2639 . 2640 . 2641 . 2642 . 2643 . 2644 . 2645 . 2646 . 2647 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Sali
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2009 14:55
- Nahlásit

nic, jenom debilní seriály v telce, drby a jídlo
AlenaD
taky mám u nás ten pocit....u nás drby = politika a drby s ní spojený, lidi a drby s nima spojený, spoluopracovníci a jejich neoprávněný úspěchy i přes pozitivní výskyt na Cibulkovejch seznamech, ......

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2009 14:55
- Nahlásit

AlenaD
Jí nebaví číst, nic, jenom debilní seriály v telce, drby a jídlo.
Mámu čtení baví tak strašně, že její největší přání k naroskám je dostat městskou knihovnu. Dyš to je právě děsně těžký, když lidi pak už ztratěj i zájem něco dělat, to je ta lenivost, do který si řikám, že se nikdy nesmim dostat. Dělat úplně cokoli, hlavně něco dělat, aby to bylo únavný a přinášelo jakékoli uspokojení. Nechcete mámě nadělit intronét a pořádnej komp s velkou obrazofkou, že by si serfovala a koukala na serijály v jakymkoli množství z archivu TV?

monika
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2009 14:58
- Nahlásit

Já chci vaše maminky, moje chlastala, pak jí šlo o život a chlastat přestala. Jenže když nechlastala, začala škodit. Začala si půjčovat peníze, podvádět a nevrací je. Dělala pro firmu co půjčovala prachy a ted je plno lidí neštastných, dluží finančáku, dluží sociálce, dluží kam se podívá, nahánějí ji cajti, já mám ostudu, páč i u nás, byt se s ní už víc jak 10 let neskýkám. Mě otravujou ti neštastníci co jim dluží. A v konečném finále mi přišla před vánoci obsílka od soudu se směnečnou žalobou na skoro 50 tisíc a já o žádné směnce nic nevím. Takže právník, soudy a zase nemám klid. Ted mám ostudu v práci, protože si vyžádali veškeré papíry s podpisy, které jsem kdy podepsala. Směnku jsem napadla s tím, že chci grafologický posudek. Další prachy v hajzlu. Tatka to zabalil když mi byli dva a během osmnácti let jsem měla 32 tatínků.
Jediný pozitivum mého života jsou tři zdravé děcka, úžasný manžel a pejsani. Jinak bych už stála na kolejích a čekala na vlak.

Díky za žumpu. Je mi líp.

Sali
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2009 14:58
- Nahlásit

Máma teď objevila kouzlo lázní, takže pěkně 2x do roka do lázní a na masáže,
Gerda
já se obávám, že moje máti začíná spíš objevovat kouzlo naší interny...

Sali
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2009 15:00
- Nahlásit

monika

Neessi
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2009 15:00
- Nahlásit

čus žumpice,co zase řešíte? Jestli je tu dneska soutěž v nasranosti nejvyšší,tak já nesoutěžím,bo mě to po včerejšku přešlo
Co se rodičůch tejká,tak jsem si nevšimla,že by tu některá řešila vztahy s otcem.Všechny tu probíráte pouze matky.Tak z toho usuzuji,že ač něco v těch vztazích neladí,tak vám všem na svých matkách dost záleží a to je správné.A jak píše Gerda-když má maminka hodně koníčků,zájmů a přátel,tak se s ní dá žít i pod jednou střechou.I když já osobně zastávám názor,že čím dřív se děti od rodičů odstěhují,tím lépe mezi sebou komunikují a nestrkají si nos vzájemně do talíře.Názory mezi generacemi se nedají nikdy sjednotit a dobrý rodič názory nevnucuje Moje máma byla neskutečný diplomat a nikdy nebazírovala na svých zásluhách.Jedinou zásluhu si přisoudila ve smyslu"dala jsem ti možnost vystudovat a je jen na tobě,jak se s tím popereš" považovala za samozřejmost.Kinderstube byla u ní taky samozřejmostí,ale nikdy ji nezdůrazňovala tak,aby mne tím otrávila,takže kromě klasiky(divadla,opery,hlubší literární znalosti)pro ni bylo samozřejmostí,že v 15 letech budu kromě češtiny mluvit a číst ještě třemi dalšími.A když jsem v 19 letech vypadla na dva roky do ciziny,tak řekla :"Něco už trochu umíš,ostatní se naučíš za pochodu."Žádné poučování se nekonalo.A měla perfektní smysl pro humor,takže jsme tohle koření života hojně používaly i v těžkých dobách,kdy odcházela na druhý břeh.Vůbec si nepamatuji,že by mi do něčeho (kromě vaření)kecala.Prostě vzájemný respekt.

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2009 15:02
- Nahlásit

monika
Ty vado, tak to je hustý! Dá se takovej člověk nějak zbavit právní zodpovědnosti k úkonům nebo jak se to řiká? Dá se jí prokáízat že je nemocná a směnky stornovat? Holka, tohle je vopravdu těžkej úděl.

Sali
objevovat kouzlo naší interny
stran tý obezity? Takže se bude pohybovat mezi nemocnejma lidma a to jí asi životní optimismus do žil nevleje, že?

monika
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2009 15:06
- Nahlásit

Gerda
Ty vado, tak to je hustý! Dá se takovej člověk nějak zbavit právní zodpovědnosti k úkonům nebo jak se to řiká? Dá se jí prokáízat že je nemocná a směnky stornovat? Holka, tohle je vopravdu těžkej úděl.
nedá, obešli jsme právníky, byli jsme s bráchou za magory, protože rodič dítě vydědit může, ale naopak to náš právní řád nezná. Já ted obíhám další instituce, protože naše malá má teprve 7 let a pokud by se nám s manželem něco stalo, může ji ona dostat do opatrovnictví, což nechceme dopustit. Máme sepsané závěti a mám fobii z poštáka. Vybrečela jsem moře slz, zhubla 5 kilo za poslední měsíc a jsem s nervama totálně v prdeli. Kdyby nebyl můj chlap a ty tlamy uslintané, tak tady už ani možná nejsem.

Neessi
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2009 15:07
- Nahlásit

monika

To je smutné,ale tvoje matka vypadla z role matky příliš brzo.Aspoň víš,co nesmíš svým dětem udělat a dokážeš si vážit všeho dobrého.

Sali
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2009 15:07
- Nahlásit

monika
moje máti měla sice taky alkoholické období, kdy spotřebovala víc, než vydělala, ale bylo kde brát, takže ostudy byly jen v rámci známých, co tu degradaci viděli, to období bylo ze stewesu z nezvládnutého života, o to větší nátlak na mne vyvíjela, a skončilo to mým odstěhováním se poté, co mě fyzicky napadla, což si dnes vůbec nepamatuje a argumentuje tím, že svou nešťasnnou emoci nějak ventilovat asi musela...

ale to, co píšeš, neznám jinak než z černé kroniky, drž se, nenech se stáhnout dolů, drž se přítomnosti a svých přátel a svého muže, tvý děti si zaslouží, aby ten stres nikdy nemusely poznat, co ty zažíváš. Fakt ti moc držím palce

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2009 15:10
- Nahlásit

Neessi
To je krásný! Humor musí bejt, prostě musí, bez něj to vůbec nejde!

AlenaD
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2009 15:10
- Nahlásit

Gerda
Nechcete mámě nadělit intronét a pořádnej komp s velkou obrazofkou, že by si serfovala a koukala na serijály v jakymkoli množství z archivu TV?

Nadělila bych jí cokoliv jenom kdyby se mi povedlo v ní o něco vzbudit zájem, kéž by jí něco bavilo a já bych si s ní mohla povídat jako kdysi, ale to by bylo nad její schopnosti.
Je to těžký....
V loni ještě chodila něco dělat na zahrádku, to jí bavilo, né že by něco vypěstovala, nevyzná se ani v kytkách, ale ženský chodily okolo a ona s nima mohla kecat, tak doufám že až bude hezky tak se zabaví.

Sali
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2009 15:14
- Nahlásit

Neessi
to víš, že mi na máme hodně záleží, je to máma, ať je jaká je, mám s ní zážitky obojího druhu, a pořád jí mám ráda,
nejhoší je, že přesně vím, kde je pes zakopaný,
že tyhle patologický retrográdní fixace dcer na matku jsou v naší rodině fixovaný po 3 generace z5,
kdy okolní svět se stává nepřátelským, a vztahově zkrachovalá dcera s matkou si kolem sebe proti němu dělají bublinu, v který je jim dobře, a v tomto duchu formují dceru dcery,
a já si v sobě nesu tyhle naučený vzorce taky, a peru se s nima den co den....

Sali
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2009 15:18
- Nahlásit

Nadělila bych jí cokoliv jenom kdyby se mi povedlo v ní o něco vzbudit zájem, kéž by jí něco bavilo a já bych si s ní mohla povídat jako kdysi
AlenaD
my to řešili notebookem, netem a trvalým připojením na ICQ a Skype, i videokonference je možná,
ale máti se na svět už dívá přes "brejličky svý skepse a deziluze", a ve všem hledá něco negativního....a jak sama nemá radost, předává svý neradostný emoční vyladění kolem sebe...
kecám s ní písemně na Skypu po večerech, snažím se jí zabavit, rozesmát, ale spíš ona mě stahuje za sebou do depiny...
-

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2009 15:18
- Nahlásit

AlenaD
No a kdybys jí vytáhla někam na společnej víkend jenom pro vás dvě? Třá byste se zas rozkecaly.....Mámě se děsně líbily naše výlety vlakem, eště než sem začala řídit, to jí nadchlo tak, že se z ní příběhy začaly jen sypat - a teda, jaký byla děsný "pako", to sem se tlemila celej den ))))

monika
Kdyby nebyl můj chlap a ty tlamy uslintané, tak tady už ani možná nejsem.
No, byť je ten tvůj osud hoooodně drsnej, zkus se na to eště kouknout i tak, že tak jak si neměla štěstí na mámu, na chlapovi, tlamách a harantech se ti to vrátilo nepočítaně. Třá zase žencký, co maj super mámy, nemaj chlapa, nebo maj desnýho mizeru. Neřikej, že se nedá zbavit zodpovědnosti za rodiče....Kdyby ti podepsala vydědění máma, tak by si s ní už žádný starosti mít neměla ne? Nevydědila by tě?

Neessi
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2009 15:24
- Nahlásit

Gerda
Humor musí bejt, prostě musí, bez něj to vůbec nejde!

a co jsme složily vzájemně humorných básní! Už nevím ,jak to začínalo,ale jeden úryveček: ....hlas hrdelní se ozval,však stah prdelní selhal a Jeníček se posral.....
Budu to muset někde vyhrabat,třá by se to dalo v žumpě zužitkovat

Neessi
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2009 15:25
- Nahlásit

Sali
patologický retrográdní fixace dcer na matku jsou v naší rodině fixovaný po 3 generace z5,

tohle je ale prokletí.Tak to musíš někdy zlomit

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2009 15:30
- Nahlásit

Neessi
Budu to muset někde vyhrabat,třá by se to dalo v žumpě zužitkovat
Minimálně to zhudebníme, já to zahraju na zopcofku, ty budeš zpívat, mamka tančit u tyče v těch svejch červenejch tangách....celý přectavení se s tim dá udělat, konečně zbohatnem, uděláme šou!

Sali
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2009 15:33
- Nahlásit

tohle je ale prokletí.Tak to musíš někdy zlomit
Neessi
já už to zlomila, nerozmnožuju se.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2009 15:41
- Nahlásit

Gerda

hele místo červenejch spoďárů použijte tu canisterapeutickou dečku ))))))

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2009 15:42
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Ajo! Vona jí fakt byla! A to byla eště ta malá, te´d už má Nána tu velkou, pro tlustý vlčáky, takže si to mamka může krásně voblíct na přectavení! Si chytrá, budeš dělat pokladníka v šou.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2009 15:48
- Nahlásit

Gerda
To by šlo, to se půlmegáče jenom pohrnou

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2009 16:03
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
to se půlmegáče jenom pohrnou
Už aby to bylo, potřebujem trochu toho pohodlíčka v novym zámečku.

BinLadin
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2009 16:10
- Nahlásit

Sali
....no rodice opravdu umi "skvele zlepsit" naladu.Vcerjsdi smena byla tak skurvena,a vubec kdyz se sere tak se sere...
Jediny kdo mne potesil byl Juras...a holky.

monika
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2009 16:25
- Nahlásit

Neessi
Sali
Gerda
moc dík, tak se mi fakt ulevilo. Sice mi něco teče z očí, ale je to lepší. Neessi má pravdu v tom, že jsem se zařekla, že tohle moje děcka nikdy zažívat nebudou a nezažívají. Byli to oni kdo mi kdo bouchli do stolu a pomohli se mi od ní odpoutat. Pořád jsem tak nějak doufala, že se změní a že vlastní krvi by přece takhle neškodila. Styděla jsem se před něma strašně, že tohle všechno musejí prožívat se mnou a nejhorší bylo, že tohle všechno se snažili pochopit a pomáhali jak mohli. Byly vánoce kdy jsme neměli ani kačku, dárky jen od tchýně, v postýlce čerstvě narozená Eliška a nervy v háji jen díky tomu, že jsme všechny prachy museli dát na splátky jejich dluhů. Tohle už je pryč, mají na tom zásluhu paradoxně kluci, protože mi prostě otevřeli oči. Už jsem se z toho vyhrabala i psychicky, byla jsem v pohodě, o ní jsem slyšela vždycky jen od policajtů, kteří ji u nás hledali nebo od lidí, kteří chtěli vědět kde je. Už mi to bylo jedno a jen jsem všem trpělivě vysvětlovala, že s ní nemám nic společného. Tyhle vánoce a ta směnka mě ale dala takovou ránu, že se mi to najednou všechno vrátilo. Strach o děcka, o barák, o manželství, které je pevné a sna i zůstane, o rodinnou pohodu a i o tu dobrou náladu, kterou jsem byla pověstná. Bála jsem se o psy, že je budu muset dát pryč, o sebe, že mě někde zabásnou a já budu těžce něco vysvětlovat, o svou pověst v okolí, když mi do baráku vrazí exekutor a zůstane mi totální hovno, ostuda a nervy v hajzlu. Naštěstí mám přátele, kteří se spojili, našli mi advokátku. Ta je naprosto úžasná, drží mě i psychicky a radí zadara, což se jen tak nevidí.Gerdapodle ní mám velké šance to vyhrát, zatím se snažím rvát, mám o co bojovat a mám zázemí. S ní se domluvit bohužel nedá. Když jsem jí kvůli té směnky volala, tak se mi vysmála a prej "tak si bojuj". Tak nějak jsem najednou měla pocit, že dokážu pochopit, když někdo někoho v afektu zabije. Prostě kdyby byla po ruce a já ji měla čím zlikvidovat, tak bych to snad i udělala. Je to těžké, ale jsou na to lidi hůř. Nemaji nikoho vedle sebe, jsou nemocní a nemají žumpu. Salimoc děkuju, vydržím to, musím, jen to strašně bolí.

Neessi
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2009 16:26
- Nahlásit

Sali
já už to zlomila, nerozmnožuju se.

ty jsi to jen zastavila,bohužel si to poneseš pořád s sebou.

Ebony
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2009 16:26
- Nahlásit

Alexa
add DNA, do německa je to paráda, za týden to bylo zpět...ale "kvalifikované" odběrní místo to samozřejmě zpackalo, takže nejen že nám odebírali krev nějaký asi učnice, co rozpíchali holkách nohy jak cedník, ale místo aby vzorky zabalily, přibalily rodokmeny, tak nám to vrazily do rukou zabalenou obálku bez rodokmenů a starejte se....takže tam rodokmen musíme ještě poslat zvlášť. Pak si přečtu, že to tam musí posílat oni sami s přibaleným rodokmenem. Tak proč musím se trmácet jak debil do odběrního místa, který jsou tady asi čtyři, když to tam stejně neumí, proč si nemůžu jít ke svému pečlivému veterináři odborníkovi...

Add Hořovice, to je pěkná blbost, protože DNa musí mít jen nově uchovnění psi od r. 2009, tož asi my tedy na žádnou výstavu nemůžeme, když jsme uchovnění v roce 2007 bez DNA...to je dost trapný, když pořadatel nezná ani chovatelský a výstavní řád...

Ebony
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2009 16:30
- Nahlásit

Sali
jéje, tak jak to tady čtu, tak máme asi stejnou matku...mě zachránil útěk na 400km a to, že máti nemá počítač a mobil jí neberu...bych zase musela poslouchat, jak žiju v bordelu s těma strašnejma čoklama

moje největší noční můra je, že budu někdy stejná jako ona, proto žádný děti mít nebudu

Sali
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2009 16:32
- Nahlásit

monika
drž si to zázemí, za každou cenu, jinak budeš ztracená a stáhne tě to s sebou, a opravdu moc držím palce.

monika
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2009 16:37
- Nahlásit

Ebony
u nás moji nahrazuje tchýně, má pocit, že jsem moc samostatná a že nemám špetku zdravého rozumu. No já si myslím o ní to samé, takže ji to nijak nevyčítám. Ona má pocit, že by bylo lepší mít 10 naháčů než jednu dogu. Jinak je ochotná, rozdala by se, moc neprudí a hlavně bydlí dostatečně daleko. Mám ji ráda, jen se to nesmí nikdy dozvědět.

<< 1 ... 2637 . 2638 . 2639 . 2640 . 2641 . 2642 . 2643 . 2644 . 2645 . 2646 . 2647 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání