| Autor |
Zpráva |
monika
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 19:28
- Nahlásit
davidkova renata
jezdím na Iskare na kontroly. Ted pojedu někdy v dubnu, pokud mi do té doby neprdne céfka. Takže se pak určo ozvu. No a pokud prdne a bude to jen něaká bezvýznamná céfka, tak se svěřím do péče tvé a nyný.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 19:35
- Nahlásit
No, tak sem to pořešila velice inteligentně, zavolala sem pánovi z tiskárny na slovencko, že maj špatný raznice, že takhle jim ten stojan stát nebude, že mi maj poslat něco jinýho, co jde sestavit ))) No a zítra mi to pošle ))) A taky sem mu řekla, že si to spolu musíme projít, abych mu řekla, co kam chceme, aby tam nefrkli chybu. Jako je jasný, že mu neřeknu, že vůbec nevim, co kam patří, že jo.
davidkova renata
Náně uš trenažér nedělám, zas by mě kousla, já se psůch bojim. Nehraju.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 19:40
- Nahlásit
davidkova renata
Asi je u toho cviku košík,alexa ,že jo?
jasně koš na hubě
Gerda
Náně uš trenažér nedělám, zas by mě kousla, já se psůch bojim. Nehraju.
neboj nekousne bude mít koš ale taková dobře mířená košem do nosu..... nevím jestli není lepčí kousnutí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 20:05
- Nahlásit
monika
no ta by teda musela být. to by i světová krize povolila, páč na její vyrobení by byl třeba hafo ruk.
No vidíš, navrch eště nastartujem světovou ekonomiku a budou se o nás učit haranti v dějepise. Teda oni už vlastně děják nemají No tak se budou učit v tom co je teď místo dějáku
Alexa
ale taková dobře mířená košem do nosu..... nevím jestli není lepčí kousnutí
Koukám, že už si zapoměla jak mi Pumice gdysi rozervala nos, horní patro, horní ret a nosní přepážku, co? S košíkem by mi maksimálně zlomila nos
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 20:06
- Nahlásit
Biluška
No tak se budou učit v tom co je teď místo dějáku
mladej měl na základce děják a má ho i teď na střední
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 20:12
- Nahlásit
brut
Teď už na základce není. Ani zemák, fyzika, chemie... teda ono to je pořád, ale jmenuje se to už jinak . A prý se to bude i jinak učit Na začátku roku nám to bylo obřadně vysvětleno, žádné podstatné změny v tom nevidím. Akorát má každý harant v první třídě založené jakési portfolio. To jsou normoš šanony do kterých se skládají vzorky toho, co děcko vytvoří - obrázky, písanky, písemky, slohovky.... a jde to s nimi celých devět let. Jaký to má význam nevím Akorát se bude moc v devítce koukat na svoji písanku a vzpomínat jak se učil psát velké psací Á Školství to ovšem považuje za mega velkou školní reformu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 20:12
- Nahlásit
Gerda
že maj špatný raznice, že takhle jim ten stojan stát nebude, že mi maj poslat něco jinýho, co jde sestavit ))) No a zítra mi to pošle ))) A taky sem mu řekla, že si to spolu musíme projít, abych mu řekla, co kam chceme, aby tam nefrkli chybu.
hele ty už si zahájila ty kurzy bespečnýho seksu ne?
zas by mě kousla, já se psůch bojim. Nehraju.
di do kečengy ,jaxe můžeš bát psůch ve výcviku,potažmo nány??????????? To je materyjál,todlecto Navíc jí můžem narazit koš,ale nečti ten příspěvek vot aleksy
monika
se pak určo ozvu.
no to udělej tutovje,bé čurina
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 20:15
- Nahlásit
Lidi funguje vám seznam?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 20:16
- Nahlásit
Biluška
Lidi funguje vám seznam?
ne mi prdly 3 céfky neš sem se sem dostala!
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 20:16
- Nahlásit
všichni se mějte co nejlíp, dobrou noc, jdu nežít.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 20:17
- Nahlásit
monika
nechtěla jsem už sem přispívat,zvědavost mi nedala a nakoukla jsem a přečetla mimo jiné,že ačkoliv sem prskafka máš mě ráda.Takový projev přízně nemohu nechat jen tak,děkuji a doufám,že nezklamu svou pověst ))
Jinak nemám čas popisovat svou kalvárii s mámou,ale byla generál s obsendatní úchylkou na laboratorní čistotu.Odešla ve svých 58 ..táta prázdnotu(žili pro sebe) neustál a šel za ní po pěti letech.Chybí mi oba a moc.
Rodinné konstelace a osudy, jo to je opravdu oříšek.
Sali
Nemáš to jednoduché,ale volila jsi dobrou cestu v zamezení opakování osudového vzorce,ale jak říká Neessi,pro sebe samu a pro tento život to musíš zlomit.Přeji ti k tomu sílu a myslím to opravdu tentokrát upřímně a vážně.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 20:19
- Nahlásit
Erin
nechtěla jsem už sem přispívat
to by ale byla škoda,pani,eště to promyslete rači..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 20:20
- Nahlásit
davidkova renata
hele ty už si zahájila ty kurzy bespečnýho seksu ne?
Spíš sem nechtěla přiznat, že nevim, jak ten stojan sestavit, jinak celer už neci, bo to nejde skorem zastavit ta purgace, se těšim, až to pomine. Teťkonc pudu ven s kámoškou vot geryho berňáka, co má k němu toho fundláka malýho. Sem moc zvědavá. Maryje ho asi kousne, bo von jí určo děsně poskáče, dyš je eště mimino )))
jaxe můžeš bát psůch ve výcviku,potažmo nány???????????
Bo uš mě 3x kousla, aš sem s toho měla modřinu - jednou při tom přeskoku přes koňa, do rici, a dvakrát při revíru do ruky a do nohy. A s košíkem taky necííí, to mocinky bolí. Dyť hyjena taky umí dělat trenažér, tak si pokousejte hyjenu kliďánko, ne? Uš mám vobjednaný tágo a frčim za Mařkou, bude ráda, bo je teť večer sama doma, bo máma šla pařit s kámoškama. My tomu dycky řikaly s holkama, že dem na bridž, vono to pak líp zní, než že dem normálně na mejdan.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 20:21
- Nahlásit
Erin
Erin, že ty máš velký a huňatý psy, viď? Nevíš, co se dělá s malym fundlákem? Jak je to s dáfkou pohybu, jak často a kolik má jíst, jesi něco přidávat jako vitamínek....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 20:23
- Nahlásit
Gerda
to nejde skorem zastavit ta purgace, se těšim, až to pomine.
co ty,ale vokolí jaxe těší
Bo uš mě 3x kousla
nekousla,jen tě lechce kontaktovala a navíc tobě se modřina udělá i dyš si na tebe dřepne komár,tak to nesváděj na nánu
du se taky svalit,asi se ráno zas probudim nasraná ,tož brou ,žumpííícííí
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 20:24
- Nahlásit
Mám tu auto, letííííííííííím, sbohééém děckááááááááááááá
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 20:29
- Nahlásit
Gerda
No mám velký vlkodavy a huňatý čauinky.
Fundlandovi bych pohyb dávkovala velmi opatrně,určitě do 1,5 roku.
Nepíšeš kolik štěndo má,ale vlkoškům dávám od mimi jogurt s mimi granulema...syrové škrábané hovězí,tvaroh s hroznovým cukrem a syrovýma žloutkama..vitaminky nic moc nedávám a na klouby od Orlingu výživu pro hříbata..tekutý sajrajt co pomáhá i 10leté čauce při bolestech v kyčli.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 20:30
- Nahlásit
no a je tu pusto a prázdno
než sem přelouskala všecky vaše matky macechy se de spát
není tady ještě Ebony? skrzevá ten kontakt na její kamarádku?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 20:34
- Nahlásit
Jimmi
Já tu sem a nejmíň tak do desíti budu dřít
Musím vyrobit papíry ještě na tři ukradené psy a pak ňáký hezký rodokmen pro Orinku, aby mi ji příště zbonitovali.
Přemýšlím,které předky jí tam mám dát. Aby bylo hned vidět, že je hogo fogo . Myslíš, že by mi prošla jako kraťanda? že bysem řekla, že je po Jimovi a Soptíkovi
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 20:43
- Nahlásit
Biluška
Lidi funguje vám seznam?
No te't, teť se to dovím, a já kvůli tomu restartovala PC a vyhrožovala mu, že ho smažu!!!!!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 20:47
- Nahlásit
Jeden koteček už mám hotový i s boudičkou, heheč
Akorát mi u toho zápasili psi a Aginka úplně uzápasila Ferdu k smrti.
A pak všichni sedli na boudičku a koukali se ven na sníh
|
monika
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 20:52 - Změnil/a: monika
- Nahlásit
Erin
mám ráda prudiče, co maj pamatováka néééé, nic ve zlým, nic si mi neudělala, já tobě taky ne a někdy je třeba tady hodit bombu. a já myslím, že ty nezklameš nikdy bomby hážeš s celkem dobrou trefou když už nic, tak se ti téměř vždy podaří vytočit minimálně jednu osobu
Biluška
Přemýšlím,které předky jí tam mám dát
když tak se ozvi, Hurwajz rodokmen nebude potřebovat a máme italský předky
kurnik, konečně o sobě můžem dát vědět ofiko a v dobrém a oni si klidně zruší dějepis.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 21:04
- Nahlásit
monika
Hurwajz rodokmen nebude potřebovat a máme italský předky
Super, určitě se ozvu hned jak se namane šance šlohnout nějakou dogu
|
monika
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 21:08
- Nahlásit
Biluška
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 21:29
- Nahlásit
Biluška
Jimovi a Soptíkovi trochu vedle, napiš po Jimovi a Trinče, páč já to mám na stránkách, to byl Jímův první vrch a Trinči nejspíš poslední, takže samá vzácná štěnda, jaké svět neviděl
taky dřu , právě sem hodila na stránky další fotky Jímových štěňat, ale vrch áááááááááá /1
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 21:34
- Nahlásit
Mucholabka
neznáš Veřovice u Ostravy? mám tam jednu fenečku kakáčka, tak gdybys jí náááhodou potkala, tak je pochval, řekni jaký sou krásný a ať koukaj napsat, páč sou poslední kdo neposlal fotky!! a nic vůbec nic o nich nefim
Plemeno znáš, můžeš se prsit, jaká seš zdatná a znalá kynogička
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 21:34
- Nahlásit
Jimmi
No pro mě za mě může být po Jimovi a Trinče, hlavně když to bude hohenlohen . Ale kdybych napsala, že Jim je tatínek a Andy maminka tak to taky bude unikát . I když pochybuju, že by si toho při té bonitaci vůbec něgdo všimnul Víš co, já se s tím nadřu a pak to nikdo ani neocení
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 21:43
- Nahlásit
Biluška
No pro mě za mě
nene, Trinča je kastrovaná! záruka kvalitních a klidných štěňat, navíc unikát
chudák Soptík, bude mít pokaženou povjest
|
monika
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 21:50 - Změnil/a: monika
- Nahlásit
Jimmi
neznáš Veřovice u Ostravy
u Ostravy? Ty jsou spíš směr Frenštát ne?
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2009 21:54
- Nahlásit
monika
no to já přeci vůbec nefim
|