| Autor |
Zpráva |
Hyena
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 09:57
- Nahlásit
brezen2008
je nevím proč,ale já chci aby mi bylo 35 let
Neblbni, toby si se ošidila o báječnejch sedm let. Jináč ti také přeju všechno nejlepší a hlavně hodně síly a odvahy, do věcí budoucích.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 10:05
- Nahlásit
janika
spíš za zajícem nějakým,ale pochybuju,že by měl úspěch
isdpch
cinkni mi až bé čas..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 10:07
- Nahlásit
isdpch
hledal mě někdo ?
čéče to je úpadek,todle...pamatuju časy,kdy ses s toudle otázkou přiřítil dycky dyš někdo mluvil vo seksu,elegánech či jinak úžasnejch existencích njn...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 10:08
- Nahlásit
isdpch
zdravím náčelníka Trilobita ... někoho holt musíš nejdřív praštit pořádně po hlavě, aby se mu rozsvítilo ...
Nebude brzy hospoda? Já jen, že bych potřebovala zase mezi normální lidi
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 10:15
- Nahlásit
janika
Čas nikdo, děti, nikdo nezastaví....
http://www.youtube.com/watch?v=1n8t6IgpebE&feature =related
du ven
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 10:15
- Nahlásit
brut
Kterou čubu chce krýt? Tu kokřici?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 10:20
- Nahlásit
brut
no jo ,jenže si myslím že k tobě nikdo nedojede,jako jestli chceš hospodu u tebe?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 10:21
- Nahlásit
Jimmi
TAdy máš krátkovlasou goliji, abys měla taky obrázek
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 10:22
- Nahlásit
Gerdo sháníš ještě ten půlmegáč?
Tak na
brezen2008
Pro tebe mám taky, tak všechno nejlepší k narozeninám
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 10:23
- Nahlásit
janika
týbrďo!
drajvový maliny, a kolik jich tam je!!!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 10:23
- Nahlásit
Biluška
kterou nevím, to nenapsala, ale bohatě mi stačil ten elaborát, co mi přišel
brezen2008
jako jestli chceš hospodu u tebe?
nenéééé, bude určitě nějaká v Praze a já dorazím tam. U nás se udělá, až bude tepleji, spojíme to s venčeníčkem
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 10:25
- Nahlásit
Biluška
plesniváček by nebyl?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 10:27
- Nahlásit
Sali
brezen2008
Holky, mladý a krásný, všecko nejlepší k narozeninám
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 10:28
- Nahlásit
bude určitě nějaká v Praze a já dorazím tam
brut
jistě, bude nějaká "hospoda", potřebuju s pesama trénovat to hryzání ve vřavě...ale jestli si myslíš, že se tam navzájem uslyšíte, tak to asi moc nepůjde
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 10:30
- Nahlásit
Sali
ty potřebuješ aby kousal někdo tvoje psyska?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 10:31
- Nahlásit
brut
plesniváček by nebyl?
Samozřejmě, že byl
Nebo můžu nabídnout Sviňuchu
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 10:40
- Nahlásit
Biluška
Sviňucha je krásná ....si jí někdy viděla na živo, že?
Jen s tím plesniváčkem si se trochu spletla, ale už jsi postarší dáma, tak máš nárok
Sali
potřebuju s pesama trénovat to hryzání ve vřavě...ale jestli si myslíš, že se tam navzájem uslyšíte, tak to asi moc nepůjde
vzhledem k tomu, že v hospodě slyším každý třetí slovo, tak zase až tak velký rozdíl to nebude
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 10:42
- Nahlásit
Jé neska tu máme vopravdický narosky! Tak holky, šecko nejlepčejší a tady máte dárek vot nás s maryjí:
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 10:45
- Nahlásit
brut
ale už jsi postarší dáma, tak máš nárok
Co postarší, to by mi ani tak nevadilo, ale ten elzhejmr mi dává zabrat
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 10:45
- Nahlásit
Biluška
Ale kdosi na mujpsovi, tak jsem mu řekla, že když mi zaplatí cestu a čas, co tím strávím, tak klidně pojedu Nevim proč, ale některejm lidem vadí, že nemaj tvoje psiska na webu fotky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 10:48
- Nahlásit
Eimy
No tak už tady byli i tací, kterým vadilo, že nemám na webu fotky ložnice
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 10:50
- Nahlásit
Biluška
Nevim no, přijde mi ujetý hodnotit míru spokojenosti psa podle toho, kolik fotek na webu ten pes má I když VEverka je potom určitě mooooc šťastná...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 10:56
- Nahlásit
Eimy
No tak ony jsou krapet ujeté obě ty dámy . Vzpomínám si, jak tam psali, že moji psi jsou "v katastrofálních podmínkách". Nevím teda jestli mluví o stejných psech jako já, ale ti moji se po dobu jejich návštěvy váleli po křeslech, posteli a u mě na klíně. Chápu sice, že pobyt u mě na klíně může někomu připadat jako katastrofa, ale ať se snažím jak chci tak si to prostě beru osobně
hodnotit míru spokojenosti psa podle toho, kolik fotek na webu ten pes má
Mám týrané pejsky Něgdo by je měl okamžitě zachránit, nedá se nic dělat
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 11:33
- Nahlásit
brezen2008
Sali
Připojuju se s gratulací, fšecičko nejlepčí a hodně zdraví.
Tadyk sem vám udělala aspoň pár chlebíčků a mísu.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 11:37
- Nahlásit
AlenaD
Gerda
ó děkuji mnohokráte
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 11:43
- Nahlásit
Biluška
Vzpomínám si, jak tam psali, že moji psi jsou "v katastrofálních podmínkách". Nevím teda jestli mluví o stejných psech jako já, ale ti moji se po dobu jejich návštěvy váleli po křeslech, posteli a u mě na klíně. Chápu sice, že pobyt u mě na klíně může někomu připadat jako katastrofa, ale ať se snažím jak chci tak si to prostě beru osobně
nic si z toho nedělej, naprosto ten samý problém se vytýkal i mě, že pro zaneprázdněnost prací a stavebníma úpravama venčím psy prý jen na pididvorečku, a tedy se nemám co vyjadřovat k podmínkám jistého velkochovu dobrmanů v kotcích a výstavních klecích, neb ti jsou venčení na zahradě, na pozemku na kterém stojí dům chovatelky, o rozloze 900m, takže jim nechybí ve srovnání s těma mýma vůbec nic.
Jo a že s těma mejma chodit ven pádit do luk a lesů prostě musím, to že není kvůli prostředí a realisaci duševna těch našich 5 zvířat, ale protože se nemaj kde jinde rozběhnout, zatímco uvedená chovatelka se svýma 20 bo kolika psama v majetku pádit v terénu opravdu nemusí, neb totiž má tu zahradu...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 11:49
- Nahlásit
Sali
Tak mě nebyl vytýkán nedostatek pohybu (toho mají dost, protože se přece pohybují volně po celé vesnici a zejména po silnicích ) , ale fakt že "jsou v celém baráku na volno" což pisatelce připadá "dost nebezpečné" . Tak ti nevím, asi máme v baráku nášlapné miny, nebo co
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 11:50
- Nahlásit
Sali
se svýma 20 bo kolika psama v majetku pádit v terénu opravdu nemusí, neb totiž má tu zahradu...
No já měla mařenu na dvojzahradě ještě s jednou čubčí kámoškou, řikala sem si, jak to bude super, že když to prostě nestihnu, bude psovi stačit na vovenčení ta zahrada. Dost sem se spletla, zahrada stačila max na ranní rychločůračku, když sem se chtěla o víkendu dospat. Pokud by měl bejt pes jen na zahradě, zhyne mi tam nudou a nedostatkem pohybu. Zahrada sloužila jen ke společnýmu letnímu flákuňku, procházky do draháně musely bejt 3x denně. Jediný, co šlo v létě, že byly furt votevřený dveře vod baráku a pes mohl ležet přesně mezi futrama, aby byl zároveň doma a zároveň venku. A kdy se čubky proběhly, bylo akorát ve chvíli, kdy přes zahradu hnaly cizí kočku, nebo společně běžely řvát ke jednomu či druhýmu plotu, nebo loudit jídlo do jednoho či druhýho baráku.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 11:51
- Nahlásit
děkuji všem za přáníčka
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2009 11:59
- Nahlásit
Biluška
pokud se ti nervou, proč by bejt nemohly?????
mě sejří, že Kira si zasedla na Bobuli, a Bobule ve svým patře nechce dobrovolně nikoho kromě Ferdopesa,
takže si holky barák rozdělily na dvě zony, a navzájem na sebe syčej
|