| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2009 13:23
- Nahlásit
Sali
lidi, si děláte žumpovou prdél, nebo opravdu slavíte psí narozeniny?????
Si prdel nedelam. Fakt psi narozky slavim, narozdil od lidskych, u kterych mi obcas vynecha pamet.
Ostatne psi oslava spociva pouze v naaranzovani bezneho zradla do koukatelne podoby, darky nedostavaj.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2009 13:26
- Nahlásit
davidkova renata
ad víkend: my musíme v neděli na soukromý podpůrný trénink našich dobrmaních přátel na vylučovačky, to je bohužel akce čistě ipařská, a pro nás spíš společenská s tím, že si s HPlašanama odkoušu na lonži nějaký zvedačky sebevědomíčka,
v sobotu jsme doma, kdybys chtěla s Gerdou přijet za náma domů, udělali bychom nějaký orientace a sprinty do kopce na Vegu, a dali horkej čaj.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2009 13:28
- Nahlásit
Ebony
njn...množstvím, a taky starostma....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2009 13:33
- Nahlásit
Sali
Zítra dobíráme ATB, pes OK, po víkendu u štěňat žádnej projev ničeho, ťukťuk - vypadá to, že to nikdo nechytil, zřejmě teda šlo o blbý maso, takže my vo vejkendě můžeme, pokud teda zase neumřu na pracovní vypětí. Chceme si ale jen poslušnit, sprinty do kopce po těch ATb bych jí eště nedávala, nehledě na to, že můj pes nesprintuje, leda by jí někdo táhl zajíce před nosem, ale i tak by jí to přestalo bafčit.
Majitelé velkopsů - co je zásadního ve výživě štěněte fundla? Jde o čtyřměsíčního kloučka, přišli k němu jak slepejm k houslím, o rodičích ani vidu ani slechu, možná to nebude úplně fundl, ale veliký to bude dost. Jak se tak dáfkuje jídlo takovýmu medvědu? Jak s pohybem? Co doporučujete? Já vůbec nevim, co se štěňatama...
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2009 13:35
- Nahlásit
Ebony
eště k ferdopesoj: von Tchoř má sice chu´t a schopnost si vyhrát s psem klienta,
ale nějak nemá tu patřičnou empatii k těm svejm vlastním, na ně je zas až moc strohej a s dle mne nepřiměřeně skokovými požadavky,
takže sebevědomí nahoru jim rozhodně nedá.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2009 13:38
- Nahlásit
Gerda
vypadá to, že to nikdo nechytil, zřejmě teda šlo o blbý maso,
takž to je ta lepčejší zpráva,
jestli to vyjde, přije´dte.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2009 13:39
- Nahlásit
janika
Čoveče já teď u planningu sežrala špalek marcipánu, až sem se přejedla, sice to mám skoro připravený, ale bolí mě břuch. Můžu ti poslat polífku v kelímku, co se jen zaleje a je stejně hnusná jako ta s těma nudlema, jak si jí zalejváš do talířku.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2009 13:40
- Nahlásit
Sali
, nebo opravdu slavíte psí narozeniny?????
nooo ty první dvoje byl aji dortík,ale paxe to nějak zvrtlo.. ,ale pamatuju si je,mám čokla jednoho
sobotu jsme doma, kdybys chtěla s Gerdou přijet za náma domů, udělali bychom nějaký orientace a sprinty do kopce na Vegu, a dali horkej čaj.
ok,esi bé gerda moct a chtít,můžem ,třá upeču aji ten kuláč dyš f sobotu nebyl
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2009 13:43
- Nahlásit
janika
u nás se hlavně dělí vnímání na živočišný druhy,
pes je prostě pes, netýká se ho lidský bonton, není jim ani nám k ničemu,
nemáme je za děcka či za náhradní objekty péče, ale za sportovní partnery z jiného živočišného druhu,
a pokud něco "oslavím-odměním", tak neobvyklý výkon, a to ihned, jak vznikl, aby to mělo vazbu.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2009 13:49
- Nahlásit
davidkova renata
ad psí narozky: to já radši udělám bazilišce neskutečnou radost na place, půl hodiny jí budu chválit, jak pěkně kousala, a nechám jí votravovat všechny kolem s rukávem v hubě,
a tak,
než bych sama sebe a druhý kolem bavila výrobou pro ní nepochopitelný ceremonie kolem něčeho, co jí naprosto nezajímá...jako je např. její datum narození, že...
asi jsem fakt divná.
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2009 13:49
- Nahlásit
Čus lidijové, dneska jsme měly moc veselou prochajdu, jak vylezlo na mráz to sluníčko, tak si černý debilky řekly že už je čas a šly si zaplavat do Kačáku mezi ledový kry, nejdříf jsem je chtěla zmlátit na jednu hromadu kdyš jsem viděla jak se chechtají, ale nakonec sem si to rozmyslela a kdyš sme přišly domu nechala sem je za trest na dvoře aby je přešel humor.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2009 13:51
- Nahlásit
AlenaD
vony se byly v tý vodě vohřát...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2009 13:52
- Nahlásit
davidkova renata
Hele v sobotu můžu, ale eště sem nezaplatila poplatek v břevnově, potřebovala bych se tam nějak stavit a zatáhnout to. Jesi pudeš venčit na ladronku, nedošla bys mi to tam zaplatit, že bych ti to dala v sobotu? V neděli už nemůžu, musim zase s mámou pro koberec a taky si musim koupit boty, bo žádný nemám a čék bez bot může mít docela hodně špinavý fusekle. Jinak Mařena si našla na louce kámoše, ale až pak sem zjistila, že je to kámoška. Je asi opravdu na holky.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2009 13:53
- Nahlásit
AlenaD
na ty orientace v sobotu bychom stejně jeli na ty "dokopcelouky" za Kačici,
tak se tam můžem sejít.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2009 13:54
- Nahlásit
Sali
to já radši udělám bazilišce neskutečnou radost na place, půl hodiny jí budu chválit, jak pěkně kousala, a nechám jí votravovat všechny kolem s rukávem v hubě,
a tak,
než bych sama sebe a druhý kolem bavila výrobou pro ní nepochopitelný ceremonie kolem něčeho, co jí naprosto nezajímá...jako je např. její datum narození, že...
Njn, kazdej jsme nakej, zeano. Az me prejde kripecka, taky pujdu psice - jak ty rikas "vypadit", jinak radost z pohybu maji denne a velkou. Nepochopitelna ceremonie? - jen dostane uhledne narovnany talir se zradlem, pokud mas dojem, ze jim u toho zpivam Hépy brzdýýý, tak se pletes.
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Sali
čéče asi máš recht s těma dárcima..
http://www.novinky.cz/clanek/160813-chlapec-zemrel -radosti-z-darku-k-narozeninam.html
něčeho, co jí naprosto nezajímá..
tak ale to zas nesouhlasim bo ten dort jí tedy zajímal VELMI
AlenaD
šly si zaplavat do Kačáku mezi ledový kry
nemáš grýny,ale novofoundlandy ,to je jasný
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
AlenaD
V létě budete mít bojovej úkol rozplavat aji Mařenu. Všichni pejsci plavou, tak proč ten můj ne?! Jak to děláte, že vám psové plavou?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2009 13:56
- Nahlásit
Gerda
Jak to děláte, že vám psové plavou?
neserem se s nima ti jí rozplavu,ale budeš někde nejlépe za rohem
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2009 13:58
- Nahlásit
davidkova renata
rozplav jí, až budu v jugošce, jo? Děda nebo pardálka ti jí přivezou, můžeš si jí nechat třá celej víkend
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2009 13:59
- Nahlásit
Fifi
ti říkám, že jsem divná, ne?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2009 14:00
- Nahlásit
Gerda
Rozplavávala jsem Bebíska. Zašla jsem napůl do vody. Můj malý závisláček doplaval ke mně, šťastně se na mě podíval a přestal plavat .
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2009 14:05
- Nahlásit
Gerda
Jesi pudeš venčit na ladronku, nedošla bys mi to tam zaplatit
což to i došla,ale voni tam f tu dobu nejsou ,páč f úterý je vod půl 6 a to sem f práci ,jinak je zalýgrováno Zkusim načapat Vlastu bo dělá u nás listonošku anebo cinknu Janě,případně to můžeš snad poslat složenkou...
až budu v jugošce, jo
tuty bude celou dobu lejt
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2009 14:06
- Nahlásit
Jak to děláte, že vám psové plavou?
Gerda
někteří plavou, někteří neplavou, je to podle psa....
všechny ovčice řežou vodu, kobří pes taky, kiří pes se u toho topí,
a ferdopes to nenávidí a chodí se jen napít.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2009 14:06
- Nahlásit
davidkova renatacaute pani,mate tam v praglu taky snehu jak nasr.no???ty blaho u nas valilo celou noc,jsem myslela,ze uz nic neprijde a ono takova snehovice!
Gerdacau,ja mam opacny problem,ja nemuzu hajana vytahnout z vody!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2009 14:07
- Nahlásit
kachna_
To bude asi to, já ve vodě nikdy se psem nebyla, sama tam nelezu, kvůli čokloj snad udělám výjimku, ale myslim, že nepřijde...jako že nepřiplave. Ale zkusim to. Fuj, nemám ráda vodu, aspoň ňákej čistej rybník kdyby byl k dispozici na trénování.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2009 14:08
- Nahlásit
nemethova5
,mate tam v praglu taky snehu jak nasr.no???
ty vado,tady je jaroooo,slunko,větřík,pohoda
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2009 14:09
- Nahlásit
davidkova renata
případně to můžeš snad poslat složenkou...
No vono to mělo bejt zaplacený do 10/2, to už asi nestihnu....Zkusim eště příkazem na teledfonu.
Sali
ferdopes to nenávidí a chodí se jen napít.
Tak mařena je asi dobrman teda.
nemethova5
ja nemuzu hajana vytahnout z vody!
To vám pani závidim, tim si ho v létě krásně utaháte a neni mu vedro. Mařenu tam musim tahat, do moříčka musela násilim, aby v tom vedru nezdechla.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2009 14:10
- Nahlásit
Gerda
Tak mařena je asi dobrman teda.
to neni,je rotvajlér,bojovej přece...
chceš poslat foun na Janu? se voptat?ale dělej,mušim jít
|
Gerda
Člen |