Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2619 . 2620 . 2621 . 2622 . 2623 . 2624 . 2625 . 2626 . 2627 . 2628 . 2629 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
nemethova5
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 14:14
- Nahlásit

davidkova renatacoooo?tu je snehu vic jak po kotniky!!!!vy tam uz mate jaro,no neboj,k vam to dojde taky!
Gerdaneni co zavidet,on je fakt hroznej,horsi jak maly decko,fialovy rty ale z vody nevyleze!jen ten jeho kozich desne dlouho schne,to je neco,on jako malinkej,mi skocil do vody,potopil a ja myslela ze se mi pes topi,vyplaval ze zakuckanim a delal si tam kraula jak frajer

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 14:17
- Nahlásit

davidkova renata
Ale ty máš kanis zkoušky a máš ráda lidi ))), pěkně s nima umíš pohovořit a máš na to diplom vot waldy, tak ti to pude líp neš mně.

nemethova5
Kamarádce se takhle jednoho lednového nedělního dopoledne topil v krčáku berňák. Byli s rodinkou v pěkném hodobóžovém oblečení na prochajdě přet obědem, Geroslávek skočil do rybníka, zahákla se mu noha o kořen, prdel mu čouhala ven, hlava pod vodou. Procházka končila tím, že hodobóžově oblečení rodičové sundali boty, skokli do vody a zachraňovali psa. Pak šli samozřejmě rovnou domů, smrdutí od bahna a od vody, co se skoro nehejbe )))

Neessi
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 14:19
- Nahlásit

Sali
jak daleko to máš do ordinace?
já že dělám od půl osmý 30 km od baráku, a stačí mě vstát v šest...
Ale nekrmím koně, to je fakt.

12 km,takže když jedu nepředpisově tak 5 minut a dělám od 7 h.Jenže ráno musím stihnout spoustu věcí-od snídaně a svačiny pro gaučáka,krmení venkovních koček,koním natahat vodu,seno,zkontrolovat ohrady,vypustit koně a pokecat s nima,čubinám čerstvou vodu do kotce ,mezitím vyvětrat doma,bleskový úklid(nerada se vracím do bordelu),ustlat,zkulturnit sebe,ospršit se a pak můžu vypadnout do práceTakže to hodinu a 3/4 dá.

brut
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 14:20
- Nahlásit

davidkova renata
no tak aspon napečeš,to neva,na normální jídlo tu třá taky někoho seženu,doswt ujetá je třá brut,možná se chytnu
u mně se spíš chytneš s něčím sladkým než s jídlem ..... sem navařila jak pro regiment a málem jsem byla bez oběda, mi to všecko sežrali

Psí narozky slavím, pokud si vzpomenu ....dostanou o piškotek navíc

nemethova5
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 14:23
- Nahlásit

Gerdano pekne,ne to bylo leto,ja u vody v sortkach,hajan tri mesice videl vodu poprve,on blazinek tam hned skocil a byla jsem na kraji,takze melko,ale vubec mu to nevadilo,asi vodnik odmalicka,voda ho porad pritahuje,prave,ze moc nerada chodim na rybniky,spise tekouci vodu,je tam kdejaky koren spadly strom,pes na neco skoci a je pruser,takhle si od kamaradky kokrspanel rozparal bricho,skocil na vetev!

brut
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 14:26
- Nahlásit

Gerda
na rozplavání ti půjčím Alušku .... potvora se naučila skákat do vody a je s tím až otravná

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 14:28
- Nahlásit

Neessi
12 km
Já to mám do práce taky cca 12 km. Jedu hodinu s třema přestupama. Když autem, tak jen 20 minut. Dělám od 8.30 do velmi různě. Proto nechodim na 8.30, bo nikdy nevim, v kolik skončim. CHodim na 9.30-10.00. Když jedu autem, musim jet v 7, abych projela město. Takže se kolikrát stane, že sem v práci od těch 7.30 do 23.00 (jako v pátek) a v pátek máme dělat do 15.30. Normálně sem v práci od těch 9.30 do 19. To je takovej standard. Takže pak mě děsně nasíraj kolegáčci, co piště jak střelený brokovnicí do řiti, že nebudou na schůzce v 18.00, když přijdou až v 10! A mám asi PMS, bo dnes bych vraždila a vraždila a vraždila a jak nezjebu někoho v práci, odnese to první čék, co do mě drcne v metru.

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 14:30
- Nahlásit

Neessi
ty koně jsou časový problém, to je jasný...
já mám jen kafe, čubám vyměnit vodu, poklidit dvůr, bleskový úklid doma, sebrat prádlo ze šnůr a jedu, mám na to 45 minut.

AlenaD
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 14:30
- Nahlásit

Sali
vony se byly v tý vodě vohřát...

No kdyš svítilo sluníčko, tak co měly dělat, že jo?

davidkova renata

nemáš grýny,ale novofoundlandy ,to je jasný

No hlavně máme debily

Gerda

To bude asi to, já ve vodě nikdy se psem nebyla, sama tam nelezu, kvůli čokloj snad udělám výjimku

To tím nejni, psi se normálně dělí na plavce a neplavce stejně jako lidi, nigdy v životě jsme se psama do vody nelezly a všický psi co jsme měli vodu milovali, sami odo sebe skákali jako dvouměsíční štěňata do hloubky, s jednou vyjímkou, naše Sáťa má k vodě nepřekonatelný odpor, když jsme si myslely že je to o poprvé a vodu si zamiluje, začala panikařit a skoro se utopila a céra pro ní musela vlézt.

Alexa
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 14:34
- Nahlásit

Někdo mě nemá rád. Měla jsem tu kontrolu, nečekanou, nezvanou, naštěsí už je pryč a dobrý, ale fuj to byl šok když se vobjevila ve dveřích
Gerda
Jak to děláte, že vám psové plavou?

mé psi taky neplavou. Alexa miluje mělkou vodu nejlépe pěkně bahnitou louži okolo které někdo jde a pak lítá sem a tam srkz tu louži dokud fšechny okolojdoucí pořádně nevohodí to je pak vysmátá a moc spokojená Bára jde do vody maximálně po břicho, když jsme jí v létě plavili, tak sice na vodítku plavala, ale jak byla navolno tak pobíhala pobřicho ve vodě a dál ani omylem.
davidkova renata
když bude štěkat na fíkia, kterej půjde kolem tak jí možná strhnout bodík, nebo taky ne. Záleží na rozhodčím a na výkonech psů před tebou.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 14:51
- Nahlásit

Gerda
http://vlacekachvilka.rajce.idnes.cz/Lopata_a_okol i/#album

Ani do potoka Maryje nevleze?

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 14:52
- Nahlásit

Alexa
mé psi taky neplavou
Tak to je dobře, že nejsme sami. Mařena plavala ve Splitu pod sprchou, bo tam bylo děsný vedro a ňák sem měla potřebu jí namáčet:

A pak sem měla potřebu, aby plavala v moříčku, takže sme dělali přivolání do vody s tempíčkem:

Neessi
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 14:53
- Nahlásit

Gerda
A mám asi PMS, bo dnes bych vraždila a vraždila a vraždila a jak nezjebu někoho v práci, odnese to první čék, co do mě drcne v metru.

ne ne,dnes je úplněk- problémy narůstají,Měsíc roste,nasírání roste.....voda se zadržuje v těle

Jimmi
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 14:58
- Nahlásit

Neessi
problémy narůstají,Měsíc roste

jo a mě narůstá hlad...děsnej a jediný co mám, je kafe

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 15:05
- Nahlásit

Neessi
dnes je úpl
Aha! Tím se mnohé vysvětluje!

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 15:10
- Nahlásit

Měsíc roste, nasírání roste.....voda se zadržuje v těle
Neessi
mám podobnej problém jako Jimi, narůstá mi akorát hlat. To asi z otoku mozku nebude, co?
A nezvlád by mě ten Měsíc zvednout přílivovou vlnu inteligence????? nějak jí dneskla v práci potřebuju....

AlenaD
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 15:13
- Nahlásit

Gerda
A pak sem měla potřebu, aby plavala v moříčku, takže sme dělali přivolání do vody s tempíčkem:

No pani, a to nám chcete tvrdit že Mařenka neplave?? Přála bych vám vidět naší Sáťu! Hezky hajá na břehu a kdyš se ostatní čuby vyráchají a vylézají, opatrně ustupuje dozadu aby jenom kapička vody nedopadla na její kožíšek.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 15:21
- Nahlásit

Neessi

jediný, koho narůstání potěší je možná drahá půlka

eeem...sorry za OT

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 15:27
- Nahlásit

AlenaD
opatrně ustupuje dozadu aby jenom kapička vody nedopadla na její kožíšek.
))) Jo, tak to známe taky, ale tady nemohla nic jinýho dělat, než nenapínat vodítko a splnit přivolání ))) Vona se pak taky rychle pakovala někam, kde na ní nebudu moct, aby nemusela zase do vodičky. Byla ukrytá vysoko na zdi v křoví. Tam se obalila bahnem a jehličim a pískem a tim byla dostatečně chráněná přet vodou a jinými strašlivými věcmi.

Ten černej flek je Maryje.

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 15:28
- Nahlásit

Jimmi
jediný, koho narůstání potěší je možná drahá půlka
No ale nebude sklamanej, dyš tě bude z hladu bolet hlava? )))))))))))))))

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 15:38
- Nahlásit

Gerda

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 15:40
- Nahlásit

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 15:42
- Nahlásit

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 15:45
- Nahlásit

Sali
myslim že Kolibřík plave jako Hanif - je to styl kolesového parníku )))))) Ulina plave s kruhem, bo to taky moc neumí ))

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 15:55
- Nahlásit

Gerda
náhodou Kobří pes se už výrazně zlepšil, tohle jsou fotky starý rok a půl, nechávám jí plavat s těžkou činkou v hubě, aby jí to srovnalo předek a nevyhazovala nohy nahoru, a ona pak i zvedne zadek a jede...
Akorát to nemám vyfocený, neb voda, písek, Kobra a zrcadlovka jaxi nejdou a nepůjdou dohromady nikdy.

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 16:40
- Nahlásit

Dobrý den žumpo, co je tady nového?
Moji pejskové taky neslaví narozeniny. Jednak u poloviny z nich vlastně nevím kdy je vůbec mají, za druhé kdybych upekla dort jednomu tak mu ho ti ostatní stejně sežerou, za třetí nechápu proč bych se dřela s čímkoliv navíc, když nestíhám ani to co musím. A za čtvrté zapomínám na jakákoliv data, už si pamatuju akorát Vánoce a Prvního Září. Všechno ostatní mi musí připomínat maminka a psy by mi určitě nepřipomínala

jablunka
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 16:41
- Nahlásit

brut
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/3018318/Australsky -honacky-pes.php

Jimmi
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 16:42
- Nahlásit

Sem věděla, že hlad nebude to poslední, co mě dneska nasere.

Je k mání jedna mladná a strašně hezká kraťanda, fenečka. Asi nebude chovná, páč má nějakou alergii po bleše a musí se zjistit, jestli je to jenom ta blecha. Takže sice s PP, ale na nic.
To jenom aby si někdo nedělal nějaký kravínový naděje.

Abušku nesnáší ostatní smečka a navíc je teď vrácená po třech měsících od jedné............doplňte

Vrát

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 16:45
- Nahlásit

Jimmi
Jestli se hledá dočasné ubytko tak ji můžu vzít. Jestli trvalé tak ne, páč na trvalo si dalšího psa nemůžu dovolit a až si ho budu moc dovolit tak tu stojí v řadě jedna šeltka, krátkovlasou goliji bych musela zapsat do pořadníku

Jimmi
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 16:49
- Nahlásit

Biluška

na krátko ne, vrátila se "rozhozená" no spíš poničená
chůdě jedno

<< 1 ... 2619 . 2620 . 2621 . 2622 . 2623 . 2624 . 2625 . 2626 . 2627 . 2628 . 2629 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání