Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2619 . 2620 . 2621 . 2622 . 2623 . 2624 . 2625 . 2626 . 2627 . 2628 . 2629 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 19:55
- Nahlásit

Erin
Proč by mi měl být pavilon malý? To se tě mám jako bát, nebo co? Nechceš třebas zklidnit hormony a říct mi o čem mluvíš?

Neessi
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 19:57
- Nahlásit

Ráno jsem dala oběma čubinám druhou dávku spotu PromerisDuo,abych ukončila karanténní období prašiviny a svrabu,bo co to bylo. Spot smrdí intenzivně po hořkých mandlích a během 24 h vyčichne. Od rána opakovaně doma hlásím "nehlaďte nikdo ty čubajzny".Teď Bordžínka krásně předvedla "Plaz" pod tunelem ze židlí v kuchyni na cílový piškůtek a co jsem udělala já?kravka blbá?S hlasitým "Ták byla pašák" jsem ji pohladila důkladně za krkem.Jo,jo Alhajmr je nebespečný postižení-smrdím jak pokoupeli v cyankáli

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 20:00
- Nahlásit

Neessi
smrdím jak pokoupeli v cyankáli
čau Lukrécyje,co dělá Čézare?

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 20:02
- Nahlásit

Neessi
Dívej se na to z lepší stránky - nechytíš svrab, blechy, klíšťata...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 20:03
- Nahlásit

Biluška
hele tak já nevim...asi teda jo dyš myslíš a přísaháš,že dobrý,tak to pak nějak pošli nebo nevim

Erin
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 20:04
- Nahlásit

Biluška

Ale moc dobře víš,ztracená border colie....na mujpes.Zklidni hormony ty a přemýšlej než plácneš něco co není pravda!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 20:20
- Nahlásit

Erin
Vím o ztracené border kolii na můjpsovi, ale nevím o čem jako plácáš? Proč by mi měl být pavilon V malý? To jako, že bys tam šla vyřvávat o přejetém Lilátku, nebo čeho jsem se jako měla leknout? No už jsem počůraná strachy, určitě jsem jediná z pavilonu komu auto srazilo psa

Chceš mi tím vším naznačit, že nejsi user-login z můj psa? No tomu můžu a nemusím věřit, že jo? Ale v zásadě je mi to naprosto jedno, je to prostě nějaký sprosťák co si nevidí do huby. Má stejný sloh jako ty, oslovuje mě stejně jako ty, vytýká mi stejné věci jako ty..... Pokud se tě nějak strašlivě dotkl fakt, že jsem ho (ji) považovala za tebe tak se ti hluboce omlouvám. Nestihla jsem si ale všimnout, že bych tam user-logina nějak urážela, ať už jsem ho oslovovala "Erin" nebo jakkoliv jinak

Holt už jsem šlápla na kuří oko tolika lidem (Šíblová, Desenský, Harigelová, Bártů...) že se budu muset smířit s tím, že mám svůj fanclub Ještě chvíli a překonám i Agátu Hanychovou

Neessi
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 20:22
- Nahlásit

Biluška
Dívej se na to z lepší stránky - nechytíš svrab, blechy, klíšťata
no to mi bé platný,dyž budu dement

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 20:24
- Nahlásit

Neessi
no to mi bé platný,dyž budu dement
To jsme tady fšichni, aspoň zapadneš . K stáru požádáme o společné patro v nějakém hezkém ústavu a budem tam říkat "to za našich let nebývalo" a "ta mládež je dneska hrozná"

Neessi
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 20:27
- Nahlásit

Biluška
o společné patro v nějakém hezkém ústavu

leda tak na uzavřeném oddělení a klecový lůžka
Hele,jak se množej ty prachy,jak jsi psala o dvě stránky dřív?Nejde to nějak logicky vysvjetlit tady?

brut
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 20:32
- Nahlásit

Právě jsem synkovi dodělala dort k narozkám, které měl v prosinci

Erin
nenechávala jsi na výstavě razit známku? Bylo tam napsáno Erin a nějaké tel.číslo

Erin
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 20:33
- Nahlásit

Biluška

Poslechni ty hvězdo,nechodím na můjpes již dlouho a to,že pojmeš podezření,že někdo s nickem user-login z muj psa je moje identita a nemáš podložené důkazy ,tak je to na ránu mezi oči...to ti říkám na rovinu.To ,že jsi podle mého názoru zkurvená množitelka a neschopná držitelka psů,která je ohrožuje na každém kroku, to ti naznačuji již minimálně jeden kalendářní rok.

Mě na kuří oko nešlápneš,jednak fyzicky žádný nemám,no a na to imaginární, pokud by nějaké bylo svým psyché nedosahneš.

Ale jinak ,jsi dost zábavná

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 20:36
- Nahlásit

Erin
A tos jako přišla dělat vítr jenom kvůli takové peechovině?
No, tak důvod se vždycky najde, že?

Erin
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 20:43
- Nahlásit

Mucholabka

Člověče tohle dělal Ludánek,pokud na něco neměl argumenty..poštval bezmezně oddanou družinu do první linie.

Mě to jako jako nicotnost nepřipadá ,pokud mě někdo nařkne ze lži a podvodu.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 20:45
- Nahlásit

Erin
Nevím kdo je Ludánek a myslet sama za sebe zatím umím.

Erin
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 20:49
- Nahlásit

Mucholabka

myslet sama za sebe zatím umím

Tak mysli a nepleť se kam nemáš a co do čeho ti nic není.

wami
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 20:53
- Nahlásit

čus žumpice a žumpíci (je-li tu rovněž nějaký tvor zmíněného rodu )
jsem si dneska urvala pár minut na nějaký fotky...

takže - nejstarší a nejmladší člen naší smečky:

samostatná jednotka pro boj ve vysoké trávě

samolibá a nafrněná... prostě můj "milý a priatelský psík"

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 21:03 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit

Erin
no tak vyjadřování máš opravdu zcela stejné jako onen dotyčný user-login, takže já si budu dál myslet své. S tvým laskavým dovolením . Ránu mezi oči si dej kdy budeš chtít, to je tvoje věc. Muchoš opravdu myslí sama za sebe, já ji nežádala, aby se mě zastala. Pokud to chce udělat tak asi ví proč.

Jsi sprostá, jsi otravná a jsi velmi únavná. Jo a taky jsi samozřejmě neomylná a nestávají se ti nehody. Tím pádem nechápu proč by ses chtěla bavit s takovým plebsem jako jsem já, takže tímto s tebou jednou pro vždy končím.

Neessi
Logicky to tady vysvětlit lze, ale nemyslím si, že by to byl dobrý nápad. Jednak si tyhle věcičky šetřím pro přátele a tady by to mohl číst každý. Za druhé pak lidi mívají dotazy a většinou nechtějí své finance pitvat veřejně na netu (aspoň jsem na nikoho takového ještě nenarazila) . No a kdyby bylo něco tady a něco mi chodilo mejlem tak se v tom za chvilinku ztratím.

wami
To papilonče je boží, doufám, že nám ho někdy půjčíš do línijí. Vidím v ní jasný potenciál

wami
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 21:04
- Nahlásit

Biluška
To papilonče je boží, doufám, že nám ho někdy půjčíš do línijí. Vidím v ní jasný potenciál
špillona půjčím... akorát teda leda jako maskota, kopírovat už se nemůže...

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 21:07
- Nahlásit

wami
Jak nemůže?? Jako, že je kastrovaná? To nebé problém, bude mít klidný štěńata

wami
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 21:09 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Biluška
To nebé problém, bude mít klidný štěńata
to záleží, co jí tam podstrčíš...
ale klidný štěňata by to byly tak 5 minut, pak čekej po mamince nadílku vzteklejch diblíků!

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 21:13
- Nahlásit

wami
ale klidný štěňata by to byly tak 5 minut, pak čekej po mamince nadílku vzteklejch diblíků!
Neboj, pro jistotu ji nakrejem kastrovaným psem, aby to byla tutovka

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 21:17
- Nahlásit

Biluška
Neboj, pro jistotu ji nakrejem kastrovaným psem, aby to byla tutovka
Možu pučit Draka a budem zkurvené množitelky všici

wami
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 21:18
- Nahlásit

Biluška
pro jistotu ji nakrejem kastrovaným psem, aby to byla tutovka
teda doufám, že nebé moc drahej, bo bílá vdova ženicha sežere... a asi jí bé jedno, že ji má jako tóóó, a asi ho zežere eště před tííííím...

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 21:22
- Nahlásit

wami
teda doufám, že nebé moc drahej, bo bílá vdova ženicha sežere... a asi jí bé jedno, že ji má jako tóóó, a asi ho zežere eště před tííííím...
Pani žádný strachy, my už ji v tom kravíně srovnáme Žádný ženichy nám žrát nebude, kvalitních kryčů přenášejících dostatek vad je nedostatek

Mucholabka
Možu pučit Draka a budem zkurvené množitelky všici
Má drak vlohu pro řetěz? Jestli jo tak s ním budem krýt jako s picbulem, jestli ne tak bude stofárd. Určitě ho taky využijem, jak říkám, kvalitních kryčů je furt nedostatek. Třá pro StaHi by mohl bejt dobrej, gde se ta baba furt fláká?

Jimmi
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 21:25
- Nahlásit

wami
Mucholabka
Biluška

pro jistotu ji nakrejem kastrovaným psem, aby to byla tutovka
tak to máte na tuty klidný štěňata rovnou k dětem a důchodcům, velmi vhodné a žádané

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 21:27
- Nahlásit

Biluška
Jasné, Drak má vlohu pro řetěz, zatím všechny urval, takže vlohu má A paní ze Slovenska poudala, že to je po rodičích z Emeriky, tak to bude zahraniční krytí.

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 21:28
- Nahlásit

Jimmi
ak to máte na tuty klidný štěňata rovnou k dětem a důchodcům, velmi vhodné a žádané
Vidíš, to je nápad. Při odstavu je otestujem na Staníkovi a budem je prodávat rovnou s canisterapeutickým certifikátem . To se pochopitelně projeví na ceně

Erin
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 21:28
- Nahlásit

Biluška

Milá zlatá,to ,že někdo popisuje tvoje množitelské průžvihy podobně jako já,to je důkaz??Tak to jsi blbka IA jakostní třídy,nepřeba třídit, rovnou na pánvi upravit

Ránu mezi oči ..to bylo myšleno tvému čelu..a ty to víš.

Sprostá a otravná...klobouk dolů jak zvládáš sebereflexi.

Tak a nyní dosti šprýmů,utekl ti pes nebo fena?Myšleno na jedince border colie co jsi vyzvedávala z útulku...

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 21:29
- Nahlásit

Mucholabka
A paní ze Slovenska poudala, že to je po rodičích z Emeriky, tak to bude zahraniční krytí.
Kurňa gde je ta StaHi?

No nic, jdu spát, gdyby se tu objevila StaHi tak jí vyřiďte, že jsme konečně našli kryče pro ni

<< 1 ... 2619 . 2620 . 2621 . 2622 . 2623 . 2624 . 2625 . 2626 . 2627 . 2628 . 2629 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání