Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2610 . 2611 . 2612 . 2613 . 2614 . 2615 . 2616 . 2617 . 2618 . 2619 . 2620 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 06:53
- Nahlásit

Dobré ráno fšem, kterým se jako vždycky nechce vstávat

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 07:21
- Nahlásit

Brý den.
Krásně sněhový a nepoškozený den.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 07:49
- Nahlásit

Neessi
hm bezva,takže díky uplnku jsem dneska na zabití,nenávidím celej svět,takže tu dnes raději nebudu,bych zbytečně prudila......
snad zejtra, bude líp
pa pa

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 08:24
- Nahlásit

dobré pracovní ráno fšem.

davidkova renata
v té místnosti se to ukázalo, ale hlavní problém nekontaktnosti se odbarvil až na konci s tím cvičením na důvěru, s těmi hrátkami s figurantem na zemi.

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 08:25
- Nahlásit

Neessi
jak daleko to máš do ordinace?
já že dělám od půl osmý 30 km od baráku, a stačí mě vstát v šest...
Ale nekrmím koně, to je fakt.

brut
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 08:38
- Nahlásit

Dobré, hezké ráno

Tady sice taky mrzne, ale právě vylezlo sluníčko, takže svět vypadá hned líp
A hned mám dotaz ....... u Bruta jsem nakonec objevila dva prasklý drápky. Jeden je jen trošku a prasklina se jakoby stáčí, druhý má prasklinu po celé délce a na začátku je trošku rozevřená. Zřejmě si drápky vydatně "udržuje", protože z počátku nikde nic takovýho neměl.
Vydezinfikovala jsem mu packu, drápky a tlapu promazala vazalínou ( jen na ten víc prasklej sem dala olej) a když není pod dohledem, tak jí má lehce obalenou obinadlem... jen tak, aby si drápky neblízal.
Napadá vás ještě něco, co mám udělat, aby se mu drápek zahojil?

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 08:40
- Nahlásit

brut
mě nic nenapadá. Myslím, že blízání vůbec nevadí, já bych to ani nevázala...jen bych to desinfikovala po procházce.

brut
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 08:51
- Nahlásit

Sali
jenže on si ten dráp blízá furt... v pátek tam nic neměl, v sobotu večer prsklinku a včera už ta prasklinka byla trošku otevřená. Si říkám, že ho zabavím zavázáním, takhle má starosti s rozvázáním a pak následným ničením obinadla a na packu nemyslí

Alexa
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 09:03
- Nahlásit

Krásné sluníčkové ráno
brut
co má zkušenosti s prasklým drápem tak nám ho vždycky nakonec utrhli, páč pořád praskal a byly s ním pořád problémy, když ho vet utrhl tak se to za chvíli zahojilo a dorostl nový už v pořádku.

brut
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 09:13
- Nahlásit

Alexa
nestraš

Hyena
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 09:28
- Nahlásit

Neessinekalorické nápoje a žádný žrádlo
JJ, svatá pravda. Začala jsem tím, že jsem si k snídani koupila na zastávce smažák. Ten je téměř tekutý a nemá žádné kalorie

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 09:40
- Nahlásit

brut

v pátek tam nic neměl, v sobotu večer prsklinku a včera už ta prasklinka byla trošku otevřená.

ten dráp slejzá, chce dolů...tak mu přece pomoz!

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 09:45
- Nahlásit

Lidi, poďte mi někdo vyžehlit, mě se tak děsně nechce
Jo a kdyby jel žehlit někdo kdo umí vařit tak může klidně i udělat oběd

brut
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 09:52
- Nahlásit

Sali
počkej, jak slejzá? On má tu prasklinku na kraji... jako by na konci "nehtu" ( to co se za normálních okolností odstřihává.... jenže my neodstřiháváme, protože si je obrušuje)

brut
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 09:54
- Nahlásit

Biluška
já už hodně let nežehlím,ale budu za chvíli vařit .... zřejmě udělám nějakou omáčku

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 09:57
- Nahlásit

čuuus,tady svítí blunce..
teda nevim esi je to vono,už sem to asi 100let neviděla,takový jako do žluta a nahóře..
brut
a z čeho mu to praská?Samo?
Alexa
Sali
holkýý jak vypadá ta hlídačka při pokusu odvázat čokla? Mám na mysli,zda pes by měl držet hubu až do chvíle kdy se hajzl pokusí ho odvázat nebo může řvát už předem jaxe k němu blíží? U ZPU1 by právě měl držet hubu než chnátne po věci hlídané...stálo naá to 1 bot bo iniciatývně 2krát štěkla dyš se coural kolem,aspon že nefstala....

Darina1
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 10:00
- Nahlásit

Biluška
Hele Biluš- Liduš počky na mě já jedu tam k Vám 22.3 a ti to vyžehlím i navařím. Jo. Víš, že já ráda žehlím.

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 10:01
- Nahlásit

Darina1
Víš, že já ráda žehlím.
Úchyl, pomooooooc, úchyl

davidkova renata
takový jako do žluta a nahóře..
Změň dýlera, tohle zboží ti evidentně nesedne

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 10:05
- Nahlásit

Biluška
Změň dýlera, tohle zboží ti evidentně nesedne

dyš todle byla zrovna docela příjemná haluška......

du ven,jak je to žlutý tam nahóře ,nepište

Darina1
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 10:06
- Nahlásit

Biluška
Já ti dám, že úchyl.
Tak chceš vyžehlit, navařit a upéct?

brut
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 10:07
- Nahlásit

davidkova renata
a z čeho mu to praská?Samo
to určitě ne, spíš jak stále někde lozí, skáče atd. tak se mu podařilo drápek "ukopnout" ....ve čtvrtek jsem jim házela balonek na poli, kde jsou i kameny, tak si myslím, že v rámci lovení ( a nutnosti být všude první, ukrást balon pirani) se mu povedlo drápkem narazit do nějakého šutru

Alexa
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 10:14
- Nahlásit

davidkova renata
holkýý jak vypadá ta hlídačka při pokusu odvázat čokla? Mám na mysli,zda pes by měl držet hubu až do chvíle kdy se hajzl pokusí ho odvázat nebo může řvát už předem jaxe k němu blíží? U ZPU1 by právě měl držet hubu než chnátne po věci hlídané...stálo naá to 1 bot bo iniciatývně 2krát štěkla dyš se coural kolem,aspon že nefstala....
uvážeš čokla k plotu a jdeš do pryč. Když se schováš jde úchyl kolem psa pes nemá reagovat agresivně, úchyl jde ke psu - u OP jsou to hajzlové a jdou ke psu velmi pomalu a dělají velmi pomalé pohyby, čokl by měl pokusu o ovázaní aktivně zabránit, prostě když jde fík ke psu a případně na něj sladkým hláskem promlouvá pes nesmí vrtět ocáskem a čekat cože mu nese dobrého ten hodný človíček, ale musí mu razantně oznámit že je děsnej šupák a ať kouká vypadnout.
A jestli myslíš hlídačku předmětu tak položíš psa k tašce a zbytek je stejnej, fík jde kolem pes nesmí reagovat chce sebrat tašku musí ho vyhnat a měl by se vrátit k tašce. To je většinou problém, že pes nechá tašku taškou a mydlí fíka
Brut
jestli to má až dole tak mu ten dráp odstřihni, jinak ho vytrhni, jedna ovčanda mi na to dost trpěla a časem jsem jí drápy trhala sama

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 10:18 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Alexa
hlídačku předmětu máme,sem to dělala na ZPU1,měla jí suprovou ,tak rychle jako na zloušce se eště nevrátila,ovšem nedělal to fík,ale rozhodčí...s fíkem ,zejména oblečeným ,by to moch bejt krapet problém,ale to se dá docvičit,já to právě učila napřed na sebe,pak snad 4krát na fíka a pak na kámoše ze žumpy.Myslim teda že zas takovej rozdíl v tom odvázání a hlídačce nejni...sou voblečený do figurantskýho???????? ty hajzli? A pokud bude řvát už dřív,sou to body dolu nebo deš?
P.S. pokud pude pomalu,nasere jí do bezvědomí to vona právě nesnáší

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 10:19
- Nahlásit

Darina1
Tak chceš vyžehlit, navařit a upéct?
No to víš, že chci Eště bys mohla i umýt podlahu a vyčistit kamna

Alexa
dyž se schováš jde úchyl kolem psa pes nemá reagovat
Chceš říct, že Darinka1 jde kolem psa, nese žehlící prkno a pes nemá reagovat...

brut
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 10:20
- Nahlásit

Alexa
jí drápy trhala sama
já to zkoušela, ale drápek sedí pevně, jen na tom kraji je prasklý ..... zkusím teda odstřihnout
Mám to po tom odstřihnutí nějak ošetřit ( zbrousit, namazat)?

kokoška
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 10:25
- Nahlásit

lidi, vás tady už zase honí mlsná? U nás bylo o víkendu strašně hnusně, nedala se vystrčit hlava z baráku. Z nudy jsem upekla roládu a obdařila s ní kámošku s rodinkou a pak ještě bábovku (ořechovou), ubyly z ní jen 2 kousky a zbytek budu muset sežrat v práci, snad to do pátku stihnu.

Darina1
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 10:27
- Nahlásit

Biluška
Si počkej do 22.3 a si to ještě rozmyslím za toho úchyla. Babo jedna, nemáš co dělat? Já již umyla okna!

dyž se schováš jde úchyl kolem psa pes nemá reagovat
Chceš říct, že Darinka1 jde kolem psa, nese žehlící prkno a pes nemá reagovat

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 10:29
- Nahlásit

Darina1
Já již umyla okna!
No, to můžeš i tady. Aj vyprat záclony

Babo jedna, nemáš co dělat?
Mám co dělat. Musím číst žumpu, tím pádem jsem úplně pracovně vytížená

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 10:31
- Nahlásit

On má tu prasklinku na kraji... jako by na konci "nehtu" ( to co se za normálních okolností odstřihává....
tak to odstříhni, umožni tomu drápu regeneraci,
tohle mívám u těch prdlejch pinzet často, a občas to i skoro celý sleze,
odstříhám to kleštičkama až do zdravýho, a počekám. Betadine dělá divy.

Alexa
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 10:34
- Nahlásit

davidkova renata
s fíkem ,zejména oblečeným ,by to moch bejt krapet
jako teda hlídačku s nahatym fíkem jsem ještě neviděla, ale nicméně by se to mohlo někde navrhnout, mohlo by to vnést osvěžení do nudného stereotypu

<< 1 ... 2610 . 2611 . 2612 . 2613 . 2614 . 2615 . 2616 . 2617 . 2618 . 2619 . 2620 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání