| Autor |
Zpráva |
Ebony
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2009 18:33
- Nahlásit
Biluška
Kotrčův mlýn
počkej, ale to byl přeci ten útulek?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2009 18:42
- Nahlásit
Ebony
Bejvávalo. Pak se dali do kupy s Bártů z Jarošova a jeli s ní v té její množírně. Máme důkazy, že u nich byli schované ty "ukradené" šeltie z Jarošova
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2009 18:44
- Nahlásit
BinLadin
Kotrčův mlýn je chovka beauceronů a německých ovčáků. Je to matka s dcerou a zetěm. Pár měsíců měli útulek, hodně dobrý. Měli fantastické výsledky při umisťování psů, fakt byli skvělí. Pak se bohužel nějak zfamfrněli, útulek zrušili a dali se do holportu s tou čůzou jak množí ty psy v kravíně
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2009 18:53
- Nahlásit
lidi jak je?
co vás nejvíce sejří?
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2009 18:53
- Nahlásit
Sali
mě dnešní výstava
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2009 18:54
- Nahlásit
davidkova renata
Můžu si pak stáhnout ty s nánou?
jasně, ale nechceš je na CD v plný kvalitě?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2009 18:55
- Nahlásit
Sali
Mě všechno.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2009 18:55
- Nahlásit
Sali
lidi jak je?
co vás nejvíce sejří?
Blbje,lehla mi Terezka a Štěpánek s pořádnou chřipajznou.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2009 18:59
- Nahlásit
Sali
Mě sejří webnode.cz, snažím se na tom vyrobit stránky pro canisterapii a nevím si s tím rady
Je tu šílená chumelenice,humusice, padaj bílý wohna s háčkama Kámoš se vysekal v autě, Mášenek ho jel tahat z příkopy. Vzhledem k tomu, že je to v děsným kopci a ty příkopy jsou tam snad metr hluboký asi budou za chvíli zpátky a pojede se tam traktorem
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2009 18:59
- Nahlásit
mě se akorát bloknul krk, jak na mě sedla potřeba uklízet trávníky, přežrala jsem se špaget a eště mě deptá migréna, a nejvíc mě sejřej místní kykáni, neb jsme vyklízeli tu zazahradní strouhu, z který si voni udělali menší skládku.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2009 19:05
- Nahlásit
Biluška
tady zatím nesněží, ani neprší, i chvíli svítilo slnce, jsem zvědavá, co bude ráno.
Ebony
mě sejří můj úlet s čechovkou, a to hodně,
a dál mi sejří, že se včera na TART tréninku odmaskovalo, CO přesně vadí HalitPlašanům...takže jsem v místě učunila hlasité a veřejné prohlášení, že ty skutečný povahový psy nechávám na práci Tchořovi, a´t se s nima spokojeně prsí,
a beru si do pečlivý nazvedávací průpravy oba pinzety postižený chovem pro holt jinou cílovou skupinu, jaK mi na rovinu řekli spolutrénující, co taky čtou můjpes a hofík, a to by v tom byl čert, abych je oba v sebevědomí nenazvedala, až střecha uletí
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2009 19:08
- Nahlásit
Sali
počkej, ale říkalas, že ferda je v pohodě, a hlavně, že je jen tchořův!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2009 19:09
- Nahlásit
Sali
Kašli na TART, dej se na agi
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2009 19:14
- Nahlásit
dobrý den lidi
Sali
já celej den prospala a nemám asi dost,bo těd vařím psům a zas bych spala a to i po vycházce za sluníčku
asi syndrom unavy
Sali
a heled chrápání může mít asi hodně souvyslostí že jo? jako že chrápu a to poslední dobou dost nahlas.....
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2009 19:23
- Nahlásit
Sali
lidi jak je?
co vás nejvíce sejří?
Sejří mě, že jsem další dvě a půl stěny ke kotci odtahala a postavila sama, aniž by na mě spadlo jediné wohno s háčkem.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2009 19:27
- Nahlásit
Sali
co vás nejvíce sejří? lidská blbost
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2009 19:27
- Nahlásit
říkalas, že ferda je v pohodě, a hlavně, že je jen tchořův!
Ebony
je v pohodě až do určitého bodu, pak se láme, jde do uhýbavý reakce a vykazuje to samý, co Kobra, ale tak na 10%.....potřebuje trénovat na zvýšení sebevědomí, a hlavně na plnou důvěru k lidem kolem, aby si nehlídal záda, on nesnese zabalení se nad něj, a dotyk na zádech a břiše u toho.......u Kobry to co děláme funguje, zas to bylo o kus lepší, to by v tom byl čert, aby to nešlo i u Férdopesa.
Chlap na tohle nemá, hlavně figuruje, a nemá čas ani empatii se sráti s někým, kdo není sám od sebe jistej v kramflekách...to je práce pro ženskou.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2009 19:30
- Nahlásit
brezen2008
třeba máš zánět nosohltanu....nebo tak něco...spi cvičně na boku, to bys chrápat nemusela
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2009 19:44
- Nahlásit
Dobrý večír
Včera jsem měla putování po vlasti Moravský .... jela jsem do Brna okouknout australáčky a setkat se s pár lidičkama. Super... setkání ( sice s většinou mezi stánkama) se podařila, koupila jsem pirani košík, kšíry a Brutovy obojek. + nějaké dobrůtky. Aluška poctivě ochutnávala ze všech misek, které jsme potkaly, nejvíc jí jely granule Senzitiv.
Pak jsme vyrazily za tetou ke Znojmu... kde se nám na zahradě podařilo zapadnout. Po hodině nás vytáhl soused s traktorem
Cesta domů už byla v naprosté pohodě.
Brut má nakonec prasklý dráp
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2009 19:45
- Nahlásit
co vás nejvíce sejří?
Jen taková drobnost-že musím v půl pátý vstávat a jít do "kolbenky"
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2009 19:51
- Nahlásit
Neessi
co vás nejvíce sejří?
Jen taková drobnost-že musím v půl pátý vstávat a jít do "kolbenky
no já fstávám ve 4 a du tam taky
hele jakej nik tu měla ta buchta s tim barzojem jak s nim byli TAM?a nevíš jak to dopadlo?
Sali
pak se láme, jde do uhýbavý reakce a vykazuje to samý, co Kobra
kde to bylo? F tý místnosti?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2009 19:53
- Nahlásit
Sali
dík
snad dasty dojí svojí dávku,bo už aby elis přestala hárat
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2009 19:59
- Nahlásit
http://tn.nova.cz/zpravy/zahranici/dej-mi-tlapu-js em-kamarad-hasici-zachranili-labradora-pred-smrti. html
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2009 20:15
- Nahlásit
davidkova renata
ta buchta s tim barzojem jak s nim byli TAM?a nevíš jak to dopadlo?
vedle nevim,ale tady něco jako "Nicolka",bo tak nějak
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2009 20:16
- Nahlásit
Alexa
http://tn.nova.cz/red/drsny-svet/dva-psi-roztrhali -trimesicniho-chlapecka.html
Tady taky něco. Jeden ze psů byl JRT.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2009 20:19
- Nahlásit
davidkova renata
a s tim barzojem jak s nim byli TAM?
Gde TAM? F pérdeli myslíš? Tam se dá jít i s barzojem jo?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2009 20:37
- Nahlásit
Mucholabka
http://tn.nova.cz/red/drsny-svet/dva-psi-roztrhal i -trimesicniho-chlapecka.html
Tady taky něco. Jeden ze psů byl JRT
no počkej já to sem dala jako kladnej emoticky laděnej zážitek,že né všichni lidi jsou svině a ty mi to tagle pokazíš
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2009 05:19 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit
Bodré mrazivé ráno ,je - 5,7°C a ještě ke všemu úplněk,takže kdo chce hubnout,tak dneska jen nekalorické nápoje a žádný žrádlo!
|
Tinta76
|
# Zasláno: 9 Úno 2009 06:17
- Nahlásit
Dobré ráno všem přeji
Neessi
Sakra, tos měla napsat už večer, už jsem spapala snídani navíc jsem myslela, že úplněk byl včéra, tak zas nic no
Jinak tady taky slušně mrzne, ale sníh žádnej, asi dorazí dneska ... Rexík měl včera nějakou krizi, ale ustál to - vzala jsem ho k rodičům, aby přišel na jiný myšlenky, a zabralo to
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2009 06:19
- Nahlásit
Dobrý ránko všem
|