| Autor |
Zpráva |
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2009 17:22
- Nahlásit
Neessi
Čubky sedí za dveřma a čekají,až je pustím do čistýho
Jsem udělala to samý teda bez toho Kresosanu. Pořádně jsem je vyfrotýrovala bo kdybych je každý den všecky tři koupala tak můžu do půl roka znova rekonstruovat koupelnu. Pelechy jsem jim nastěhovala do kuchyně a kategoricky jsem jim vysvětlila že na tu novou podlahu v obýváku se můžou tak leda koukat mezi dveřma
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2009 17:23
- Nahlásit
kachna_
Zatim nerozhejbali nic
a eště počkaj nebo se už rozhodli?Já nevim...co zkusit eště něco alternativního třá nebo nevim,cokolif..
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2009 17:28
- Nahlásit
davidkova renata
pani, mohla by ste mi prosim poslat heslo na cennik od Falka?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2009 17:30
- Nahlásit
davidkova renata
koukej u čuby na kondičku, ne na tajli. Až bude osvalená a suchá, a bude pádit a vysoko skákat, bude OK.
Já to mám taky tlustý všechno, i Bobulku...
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2009 17:32
- Nahlásit
psa jsem vykoupala v Palmolive 3 krát za sebou než byla čistá voda
davidkova renata
já nedělala z tohohle vůbec nic, dobrmani se odrolili v autě, a ovčandy jsou v jiným prostoru, nezajímaj mě.
Peru akorát věci a nás lidi.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2009 17:38
- Nahlásit
pracuje se na fotkách, až budou, dáme link.
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2009 17:40
- Nahlásit
davidkova renata
Nazdar, fšecko mě sere...dneska 8kiláků se psama..myslíš, že ty kurwy si doma lehly a daly pokoj? Depak...Pepka startuje na Bárta-matka říká, že s jejím zjevem má bejt ráda, že jí chce aspoň ten slepej uslintanej dědek-Pepce to nevysvětlíš..Ajda kňučí, protože se setmělo, tak má pocit, že se už musí žrát....dala jsem jí do huby tenisák, ale je schopná kňučet i tak..Pepka si udělala pelech z mýho jedinýho slušnýho voblečení a ráno v sedum nastupuju na 24hodin k "rajčátku, co nebude"... . Večer jdu pít, ale nevím estli to pomůže...matka mě dodělala informacema o politice vČR a musela jsem si přečíst rozhovor se středočeským hejtmanem, což byla poslední kapka....Má to ňáký řešení?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2009 17:45
- Nahlásit
matka mě dodělala informacema o politice vČR a musela jsem si přečíst rozhovor se středočeským hejtmanem, což byla poslední kapka....Má to ňáký řešení?
moje matka to samý, a řešení? vyspi se z toho.
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2009 17:46
- Nahlásit
SaliNo z hejtmana se možná vyspím, ale to tady doga nesmí vydávat ty zvuky hospodářských zvířat
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2009 17:55
- Nahlásit
hally001
řádně je nakrm, a lehni s nima
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2009 17:57
- Nahlásit
davidkova renata
Komu by se chtělo do amputace? Já nevim, přeposlala jsem to, co psala Sali, takže rozhodnutí je na nich. Myslim, že rozhodnutí oddalují co to jde a já se jim ani moc nedivim . Alternativa v případě přerušených nervů? To bych viděla bledě
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2009 18:03
- Nahlásit
davidkova renata
Teda líp napsáno - alternativu myslím zkoušejí - rozhejbávají nohu
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2009 18:11
- Nahlásit
kachna_
jestli jsou skutečně vyrvaný nervy z kořenů v páteři, tak se nic dělat nedá.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2009 18:27 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit
čau všem,takže jak jsem letěla,tak jsem mohla letet rychleji,bo autobusus mi ujel a další jel za 30 minut,tak jsem se prošla asi 4 zasávky na Hlubočepy a odtud tramvají nametro,dasty byl asi vorvanej,bo v metru se natáhl a šel spát
ale doma už zas by chtěl si hrát,ttak jsem ho donutila aby si šel lehnout
dík z kousání,za bahno,za slunéčko na chvíli a za to že jsem mohla bejt k něčemu užitečná
jo a děsně se mě líbilo,jak ty psí lítali voknem a mi tam řvali jak jsme mohli
a je fakt,že nyný se mezi ty psy uplně stratila,jako jak povahově,tak i výškově a váhově
von tam snad žádnej není krátkosrstej vovčoun ,samí dlouhosrsstí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2009 18:41
- Nahlásit
čau žumpíci, právě jsme dorazili domů. Sem úplně mrtvá a jdu se po vzoru Tchoře svalit do vany. Psice se vychrněly v autě a jsou nechutně čilé
Výstava byla opět jedna velká ironie, ti co to někdy zažili to znají Dokud nebudu mít dalšího mlaďocha potřebného zbonitovat tak mě tam nikdo neuvidí . Jediné pozitivum je, že jsme nakoupili asi tak milion potřebných věcí a pejsci z toho mají děsnou radost . Třá Enjinka dostala nového plyšového tygra. Zcela stejného jakého už dovedla do stavu totální dožužlanosti. Má hroznou radost, ale starého se odmítá vzdát. Narvala si do huby oba a je nešťastná, že jí padají
Jo a taky jsem našla další samolepky s naší Belinou Ti prodejci mi s tím jdou na nervy, jak to, že mi neplatí tantijémy a s klidem si prodávají portrét mého psa?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2009 19:05
- Nahlásit
Biluška
nakoupili asi tak milion potřebných věcí
Enjinka dostala nového plyšového tygra
Kdyby sis radši koupila boty s odpadkem...eee teda podpatkem
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2009 19:07
- Nahlásit
Mucholabka
K čemu by mi byli? Dyť bych si na tom zlomila nohu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2009 19:27
- Nahlásit
gabi
máš to na mailu gab gab..jinej nevim nebo sem ho zapomněla
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2009 19:29 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
http://www.youtube.com/watch?v=N7piTcDllnY&feature =related
Lyrická píseň vlahého sobotního večera...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2009 19:34
- Nahlásit
hally001
Nazdar, fšecko mě sere
nazdar,mě taky a to tak že snad ani není co dodat
Jinak nána má pocit,že už by se mělo jíst pokaždý dyš se příde zvenku páč nakonec se vopravdu večer jí dyš se příde zvenku,ale vona to chce aji ráno v 10 a to jí taky nevysvětlim Pokud se příde třá kolem 15-16 hodiny,neni síla co by jí vyhnala z kuchyně gde zoufale leží a hypnotizuje linku a tiše si skučí.Asi hlady,kráva .Poté co několikrát vystříknu,50krát jí zmlátim a 60krát jí vyhodim z kuchyně a vona tam po sedumdesátý vleze zas,jen co se votočim,nevydržim a s řevem...tak tady to máš,ty krávo zas*aná... po ní hodim ten kastrol,vona ho za 5 fteřin vyluksuje a je konečně kliiit..
Má to ňáký řešení?
co nějaký nový zboží...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2009 20:23
- Nahlásit
http://www.splachovac.cz/hry_online/ostatni/mosqui to/mosquito.swf
Tahle hra se mi podobá
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2009 20:38
- Nahlásit
davidkova renata
nána má pocit,že už by se mělo jíst pokaždý dyš se příde zvenku
To já mám taky vždycky ten pocit,dyš příjdu z venku ,ty ne?Takže se vždycky nažeru,neskučím,nikdo mě nemlátí -možná kdyby jo,tak nebudu tak tlustá
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2009 20:40
- Nahlásit
Mucholabka
Dooost dobrý
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2009 20:51
- Nahlásit