Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2628 . 2629 . 2630 . 2631 . 2632 . 2633 . 2634 . 2635 . 2636 . 2637 . 2638 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 13:01
- Nahlásit

Biluška
Nebudete tam sami, budou tam psi od Fifi
a dobrmanííí vod Sali bo sou prej tak tlustý řikala ,že můžou bejt jen rotvíícííí

Sali
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 13:06
- Nahlásit

davidkova renata
počkej počkej
už se dlouží den, já je tak napádím, že je nepoznáš, to budou jen suchý kostry potažený svalama!
zas tak hrozný nejsou, skáčou, fakt po rukávu skáčou, a vodvíraj celou hlavu, když ho lapaj!
fotečky jsou krutý, ukážou fšecko fšecičko

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 13:07
- Nahlásit

MohUtně Drajvovej rotvajler
Pche, nemate sanci.

Sali
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 13:08
- Nahlásit

nepotřebuju a nechci skaláru co chrastí kostma jak cháron a pohladit jí nemůžeš bo by sis něco zlomila
davidkova renata
potřebuješ si srovnat pojmy s dojmy, tuším, skaláru mít ani nemůžeš, to je jinej typ tělesný stavby, ale můžeš mít těžkýho atleta.

Sali
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 13:11 - Změnil/a: Sali
- Nahlásit

davidkova renata
podívej na baziliscuse, to je ten samej typ konstituce v malinách, jako je Nána v NO,
viz prosáklý volnější podkoží, stvaba skeletu, šíře přední fronty,...a je skoro atlet lehkej, když je ve formě /te´d je zkrmená, by neprolezla škvírama mezi cihlama/ a přesto jsou jí v nádechu vidět i žebra

BinLadin
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 13:16
- Nahlásit

Sali
takže si holky barák rozdělily na dvě zony, a navzájem na sebe syčej
Mne rozdelil garzonu Juras na postel a zbytek kde milostive holky toleruje...a vyjimkou je jen kde muze byt neco k sezrani hodneho..to taky je dost uzurpatorsky...
Ale chlapec ma smulu bo konecne slovo mam ja...

Sali
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 13:20
- Nahlásit

BinLadin
máš Zmijáka, tak trp.

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 13:22
- Nahlásit

Fifi
Pche, nemate sanci.
No dyť to řikám, že kůli tomu tam chcem bejt sami. Si nemůžem dovolit přijet domu bez poháru! Tak dyš nepojede Hyena, pudem do holanďáků... maliny už sou zabraný.... leda bysme mohli eště do kategorie Dost Nabušený Ostružiny....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 13:24
- Nahlásit

Sali
zas tak hrozný nejsou

dyk já nic neřikám ,ty meleš jak sou tlustý,viz výše
tuším, skaláru mít ani nemůžeš, to je jinej typ tělesný stavby, ale můžeš mít těžkýho atleta.
no jo,dyk jo

BinLadin
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 13:56
- Nahlásit

BinLadin
máš Zmijáka, tak trp.

Sali
Trpym.

Sali
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 13:57
- Nahlásit

davidkova renata
tlustý jsou, to jo, ale jsou pod tím ještě poráde svalnatý,
akorát to sádlo musí , jak se oteplí, dolů, by se co nejvíc odlehčili,
šetřej se jim tím krční pateře a klouby.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 14:01 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Sali
akorát to sádlo musí , jak se oteplí, dolů
přesně! neumim si přectavit,že vylezu tak jak sem vobtloustlá na jaře k rybníčku ,mušim si koupit nějaký prášky nebo tak něco ,co vyblokne v mosku tu jedinou myšlenku co mám a to je ŽRÁDLO,už sem jak ta nána..,nemáš nějakej typ na něco na bázi fermetráku?

brut
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 14:12 - Změnil/a: brut
- Nahlásit

Připravuji oběd... mám naplánováno "maso v peřince", kde potřebuju hodně moc cibule. Každý rok si vozíme od soukromníka výbornou cibuli.... chuťově je vynikající a navíc děsně čpí
Vyndám maso z lednice, nakrájím na plátky, okořením a naskládám do pekáčku. Jdu loupat a krájet cibuli, mám jí málo a tak pro zbytek musím do sklepa. Všechnu pokrájenou rovnoměrně rozložím na maso a jdu pro další. Ve chvíli kdy otvírám dveře od kuchyně vidím prskající, funící, slzící a kašlající Alušku. Stačí mi jeden pohled, abych pozala, že si piraňa spletla maso s cibulí ... naštěstí se jí nepovedlo pekáček převrátit, jen posunout, jinak by prskal i Brut, který seděl pod pultíkem a čekal, co upadne

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 14:12
- Nahlásit

davidkova renata
neumim si přectavit,že vylezu tak jak sem vobtloustlá na jaře k rybníčku
Neumim si vůbec přectavit, že bych vylezla nedejbože k rybníčku...
Zkus umělej spánek nebo koma, to prej čék vůbec nemusí jíst.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 14:16
- Nahlásit

Gerda
Neumim si vůbec přectavit, že bych vylezla nedejbože k rybníčku
tak s tim začni,muší se rosplavat Maryje

Duvenblejt...to prej byla i nějaká skupina...si pamatuju,že měli skladbu Plnej kýbl

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 14:20
- Nahlásit

davidkova renata
Duvenblejt
Dámy si choděj jen maličko ublinknout ))))))))))

tak s tim začni,muší se rosplavat Maryje
Ty budeš plavat Maryji přece

Sali
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 14:25
- Nahlásit

Stačí mi jeden pohled, abych pozala, že si piraňa spletla maso s cibulí
brut
máš xípáky. Kiruna by belskově spolykala cibuli zasyrova, a pokračovala by masem, aniž by si při svým vysokým kví kvé povšimla, že je to plný silic...

Sali
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 14:27
- Nahlásit

mušim si koupit nějaký prášky nebo tak něco ,co vyblokne v mosku tu jedinou myšlenku co mám a to je ŽRÁDLO
davidkova renata
poď dělat ke mně, na mou židli, myslím že ta myšlénka tě stresem rychle pustí, a bude nahrazena myšlénkou jedinou, jménem CHLAST

Tchor
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 14:29
- Nahlásit

bude nahrazena myšlénkou jedinou, jménem CHLAST
Po tom se tloustne taky

Sali
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 14:36
- Nahlásit

Tchor
jj, je to tak, hlavně jak opadne ten stres, tak pak přijde i ten HLAD.

Máš tady u mě oběd.

brut
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 14:40
- Nahlásit

Sali
máš xípáky. Kiruna by belskově spolykala cibuli zasyrova, a pokračovala by masem, aniž by si při svým vysokým kví kvé povšimla, že je to plný silic...
mno, ona do toho pekáčku strčila celej rypák, takže se jí ta štiplavá "vůně" dostala do očí a do čenichu .... předpokládám, že jí už v tu chvíli nějaký maso nezajímalo ... oči jí slzí ještě teď
Brut nikdy nekrade.... on si počká, až tu práci za něj udělá piraňa

janika
Davídkojc má opět pocit, že je tak tlustá, že se podobá Nýně.....

Ebony
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 14:40
- Nahlásit

Sali
buď jen vystavujou, nebo k tomu i cvičej
to asi těžko s tlustým psem vystavujou....možná o tom jen mluví, jako většina z těch "chytrých"

BinLadin
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 14:41
- Nahlásit

Sali
....no jeste je moznostimitovat rusky sputnik kolem baraka a pri aktivaci Ezs pak prechazet v nerizenou strelu...
Pohyb dela divy,zvlast kdyz clovek nema kde a kdy se najist...

BinLadin
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 14:44 - Změnil/a: BinLadin
- Nahlásit

Ja jsem dneska myslel ze budu vrazdit.Zubarka mi vypsala Pn na neschopenku ktera neplati.Takze misto spanku po nocni budu vyrizovat znovu bo nove bude mit az zitra promne pripravene ve Ct.Super.

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 14:44
- Nahlásit

janika
Copak to nechápeš??? Když pustíš pak psa takové klientky po baráku, on jistě nemá přivolání!!! A paní jistě ví, proč to píše, protože je sama schopná ztratit, resp. nedostat psa k sobě v garsoniéře, takže TY, ta s tim bárakem, jsi hrubě nezodpovědná osoba. Pochop to!!!
Á jo, tak už to chápu Jdu si obstarat nějaké flexiny

Sali
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 14:45
- Nahlásit

abyste mi nezáviděli....
v neděli ráno mi začlo bolet za krkem jinde než obvykle. Zkusila jsem to rozhrabat hráběma na trávníkách, a lopatou ve strouze, což se do jisté míry za pomoci Myolastanu i povedlo, včera to vypadalo, jako že na ústupu, leč ráno jsem se probudila s Kobrou a s díky tomu vylepšenou svalovou křečí mezi lopatkama a za krkem, takže se votáčím jak ten František,
na interně mi na to dali piluli, po který mi málem povolily i svěrače, ale ten blok ani hovno,
a nejen že chrním vsedě, leč před chvílí jsem si šáhla pro kafe, který mi klidně vypadlo z ruky, zaplavilo celej stůl s průvodkama a tak, a ve snaze to utřít jsem si ještě shodila za stůl repráky, a nevohla jsem se za nima ani za zlatý prase, lovila mi je kolegyně....

BinLadin
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 14:46
- Nahlásit

Biluška
Skus vterinove lepidlo a flastr....

Sali
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 14:47
- Nahlásit

Ebony
asi těžko s tlustým psem vystavujou....možná o tom jen mluví, jako většina z těch "chytrých"
myslím, že zvládaly ty dámy vymetat oboje, oblastky NO i pouťáky...a rozčilovaly se, že to má VD, bere to rukáv po zemi, a tak...

BinLadin
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 14:47
- Nahlásit

Sali
a nevohla jsem se za nima ani za zlatý prase, lovila mi je kolegyně....
...hlavne ze se nato najdou lidi...Tohle mi dost casto doma chyby...

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 14:48
- Nahlásit

BinLadin
Jako, že bych k sobě ty psy přilepila? To pak ztratím všechny naráz

<< 1 ... 2628 . 2629 . 2630 . 2631 . 2632 . 2633 . 2634 . 2635 . 2636 . 2637 . 2638 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání