Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2628 . 2629 . 2630 . 2631 . 2632 . 2633 . 2634 . 2635 . 2636 . 2637 . 2638 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 17:00
- Nahlásit

Zdravím všechny a přeji vše nej oslavenkyním
Byli jsme venčit v Říčanech, byl tam sníh, žádný bláto.
Neumim ještě fotit s panasoníkem, takže nemám jedinou kloudnou fotku, a to Beska radostně běžela. Kdyby to vyšlo, mohla jsem si jí dát na stránky a tvářit se, že mám drajvovou šoltyji .
Mucholabka
To sou krásný kotce

Ebony
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 17:02
- Nahlásit

Mucholabka
to je pěkný, jen bych se bála, aby se mi tou škvírou dole nechytli, kdyby tam byli nějací dva nesnáčenlivci...z čeho je ta podlaha?

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 17:10 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Sali, Tchoř nebo kdokoliv fotící
Potřebuju nějakou dobrou knížku nebo kurz digitální fotografie, nemáte tip? Díky
Kdyby fotící nebyla lama, tak by to byla krásná fotka...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 17:11
- Nahlásit

Ebony
Podlaha je dřevo, ale chci tam ještě hodit lino, aby se to dalo líp čistit. Uvažovala jsem, že do škvíry dole dám Ferunovi ještě nějaký trámek, mladá stejně bude s Buckou v jedné kóji. Už se domlouvám, jestli mi v neděli přijedou další dva psi-dočasně, a jeden z nich je samec, to kdyby se chytlo přes kotec, tak to neoddělím, navolno ještě jo, ale každý pes v jiné kóji je neoddělitelný, to se můžou klidně hodinku dvě držet a nesundám je ze sebe. Znám takhle psa, který vůbec nemá pysk, jenom holé zuby. Ferda má svoji kóji zevnitř oplechovanou, aby ji nesnědl. A taky chci štěňátko, ještě nevím jaké pohlaví, možná za pár měsíců, možná za rok, to se uvidí, a to taky nemusí být snášenlivé s jinýma. A když nebude štěňátko, možná koupím dospělého psa, to se ještě všechno uvidí.

Neessi
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 17:20
- Nahlásit

Ebony
tou škvírou dole nechytli

co škvíry dole,ale ty boční nahoře!! Tím mi vyšplhala minulá ovčanda a v pohodě opustila kotec.Musela jsem tam dát prkna.
z čeho je ta podlaha?
vypadá jako deska sololitová,ale to by bylo na nic,to rupne.
Takhle ty kotce vypadají dobře,ale střechu bych udělala pevnou,plechy se furt ve větru hýbou,dělají kravál....a v létě jsou jako výheň.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 17:26
- Nahlásit

Neessi
Na boky horní mám výplně, standardně tam nebývají, ale pánovi jsem řekla, že je tam chci. Ad střecha, snad stačí přišroubování vzadu, vpředu, uprostřed, když bude moc péct, tak tam nějaký sololit hodím, to se ještě uvidí dle stavu, kdyžtak ještě poupravíme za pochodu. Zatím se mi psi mezi sebou snesou, maximálně se nakryjou, celou zimu byli spolu.
Podlaha jsou dřevěná prkna 2 cm hrubá, sestavit podlahu trvalo nejdéle.
Mříže ven se dívají směrem na sever-aby nesvítilo sluníčko, tak snad tam horko nebude a schválně jsem udělala všechny tři stěny dřevěné, aby tam nefoukalo...tak uvidíme, jak se osvědčí, lepší než ten můj výmysl z karisítí.

Neessi
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 17:38
- Nahlásit

Mucholabka
všechny tři stěny dřevěné, aby tam nefoukalo

to sice je hezký,ale máš ty dřevěný stěny ještě posichrovaný něčím pevným? Pes když se dá do "bourání",tak dřevo není problém.Já mám kotec jak na medvědy kovová klec kolem dokola a zevnitř mám dřevěný obložení ze 3 stran a výhled na východ(hlavně na vjezd na pozemek),zadní stěnu mám 30 cm od zdi baráku,takže v zimě tam je teplo,v létě zase stín a chládek.A střechu mám z prken a na tom kanadský šindel.Takže když napadne sníh,tak nemám strach,že se to prohne-u toho vlnitého plechu bych na to nevsázela. Ale to chce čas,uvidíš co to bude dělat během roku.Než jsem udělala tuhle variantu,tak se vždy během roku něco vyvrbilo(vichřice,kroupy,sníh......)

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 17:46
- Nahlásit

Neessi
No, uvidíme za pochodu, jsou to moje první kotce. Když je začnou ojídat, tak oplechuju úplně všechny a bude ten Ferdův má prostě po stěnách plech. A on už si na kotec i celkem zvyknul, a Bucka takhle snad taky ničit nebude, a jestli jo, tak je zabiju a bude.
Pes když se dá do "bourání",tak dřevo není problém.
No, já vím, nechala jsem jim na pospas zahradní chatku, nedávno jsem objevila plech vytrhnutý ze zdi a v něm dírky po zubech-od Bucky. Ale to dělají kvůli myším, když jsou zavření, tak takové věci nedělají, a Ferda když je v kotci, tak spíš stojí na všech 4 nohách a kouká, neví co má dělat.
Přes den s nima celkem i trénuju u kola apod., tak snad budou unavení a nebudou myslet na kraviny.

V létě, nebo na konci léta, stejně chceme koupit pozemek a postavit si baráček, takže se psiska budou zase stěhovat.

Ad plech, uprostřed je silný trám, měl by udržet velkou váhu, a sníh budu radši shrabovat, kdyby něco.

Sali
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 17:53
- Nahlásit

Neessi

nám se Alcatraz trhnul...přes mříž se zapomněl hozenej koberec na vyvětrání, zapích se nahoře na nezabroušený síti, a bazilišek s ferdopsem se na něm houpali, až utrhli zděnej sloupek....

Mucholabka
dole se pokoušou, viz Ebony.

kachna_
Tchoř poradí, jinak já ti dám link na weby s technickou částí, ale zítra

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 18:03
- Nahlásit

Sali
dole se pokoušou, viz Ebony.
Spíš řeším, kdybych koupila toho dospěláka, když ho vypustím z kotce, jak udělat, aby mohl být volně a nepokousal se přes mříž s druhým zavřeným psem. Dát na to ještě pletivo? Příp. jsem u jednoho chovatele viděla přední mříž dvojitou, ale i tak se mu stalo, že se chytli přes mříž a když je každý na jiné straně, je to děs, už se mi to taky stalo s Bucou a nějakou fenou, ani už nevím kterou, a bylo to skoro neoddělitelné, sundávala jsem je ze sebe 15 minut.
Jo, už vím, to byl Ferda se Salou, drželi se mi takhle přes kotec. To není jak ovčáčci, co se pořvou, maximálně chytnou pustí, chytnou pustí, ti hadi se budou držet, dokud někdo neodpadne.

Sali
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 18:05
- Nahlásit

Mucholabka
kdybych koupila toho dospěláka, když ho vypustím z kotce, jak udělat, aby mohl být volně a nepokousal se přes mříž s druhým zavřeným psem
prosímtě to je důležitý, na tomhle principu se tý pinzetí velkochvatelce rozeštvala smečka, nesmíš mít kotce ve výběhový části zahrady, musíš je mít s "předzahrádkou", kterou pouštěnýho psa vyvedeš a pustíš až za plotem.
najdu někde obrázek, jak to mají jiní.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 18:18
- Nahlásit

Sali
nesmíš mít kotce ve výběhový části zahrady, musíš je mít s "předzahrádkou"
Do budoucna to plánujeme tak, že barák bude část zahrady pro lidi s kytičkama pod., vzadu bude druhý plot a jakoby druhá zahrada pro psy se všema cajkama co k tomu náleží, udělat z toho ještě předzahrádku-taky dobrééééé tam už by stačilo asi nějaké lehčí pletivo, to už nemusí být tolik moc bezpečné. Kolem psí zahrady si představuju hustý vysoký dřevěný plot. Stejně to vidím tak, že na zimu by se psi stejně zase stěhovali do garáže.

Sali
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 18:23
- Nahlásit

Mucholabka
nevím, já bych si je na zimu stěhovala do postele....moc nemusím tyhle trvalý venkovní odchovy. Ty psy mám proto, abych s nima žila a byla....když jsem v práci, jsou třeba v kotcích, ale když jsem doma, jsou s emnou...do garáže se u nás dává mrtevej vercajk, ten společnost nepožaduje a slouží dobře i bez toho.
Promiˇň, jsem nasratá a moc, nic to s tebou společnýho nemám, ale nebudu se krotit.

Ebony
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 18:25
- Nahlásit

Mucholabka
na podlah si kup gumu, prodávají to buď ve stájovejch potřebách, nebo já jí mám z řempa, sice ne v kotcích, ale v přepravních bednách...ale některým "prasatům" ji chci dát taky do kotce....

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 18:28 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

Sali
Já tě chápu, ale můj přítel je astmatik a je alergický na srst, zkoušeli jsme to, ale není možné, aby sdílel prostory se zvířaty. Venku se to dá.
Když nejsem v práci, jsem se psama. Věnuju jim všechen čas. Teď zrovna jsem v práci.

Taky jsem dřív byla zvyklá mít psy doma NEUSTÁLE.

Ebony
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 18:30
- Nahlásit

Sali
nevím, já bych si je na zimu stěhovala do postele
nevím, ale nastěhovat si společně pár pitů do postele je taková rada nad zlato, bych řekla....že zrovna ty jsi tady několikrát psala, že nic není černobílý....mně se šestnáct psů prostě do postele taky nevejde...ale mohla bych jich třeba deset vykopnout a šlo by to, a pak bych asi byla ten správnej milovník zvířat....

Sali
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 18:33
- Nahlásit

Mucholabka
tohle taky naprosto chápu, s astmatem není sranda, pokud to přítele dusí, je to jediná cesta.

Sali
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 18:34
- Nahlásit

Ebony
mě nazvedla ta garáž....a fakt jsem nasraná a hodně, takže reaguju jak reaguju.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 18:41
- Nahlásit

Sali
jemu stačí, když ho zvíře jemně škrábne a hned oteče-když se jen pomazlí s kocurem, natečou mu oči...kocour s náma domácnost jakž takž sdílí, ale přísně hygienicky a on se ho téměř nedotýká, pokud ho chce pohladit, tak nohama, kocour už si zvykl, taky si zvykl že někam prostě nesmí a drží se spíš ve spodním patře, které obývají přítelovi rodiče. Je to jejich kočka. Zvíře on má rád, ale nemůže ho mít. Garáž-každý si pod tím představí něco jiného. pro hladkosrstého psa rozhodně lepší řešení než řetěz a boudička. Ferdu mám z řetězu a pokud bych brala toho dospěláka, je to taky zvíře, které už 4 zimy žije na řetěze. Může si vybrat, co je pro něj lepší. Pokud budu brát štěně, je to z Tater, kde v noci jsou teploty i mínus 22 docela běžné, kotce mají na studeném vlhkém dvoře, kam nesvítí sluníčko protože je krytý, starý polozbořený statek. Aby psi neumrzli, tak se s nima chodí na procházky. Občas se stane, že v lokalitě mají zvíře, které se nechce samo pohybovat, a takové neskončí dobře. Pořád si vyčítám fenu, kterou mi nabízeli do spolumajitelství s umístěním u mně, kterou jsem si nevzala, a která na Silvestra umrzla. Jedno z nejlěpších zvířat na Slovensku. Myslím, že moji psi se i přes ty kotce mají slušně.

leila
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 19:07
- Nahlásit

Mucholabka
týýjo krásné kotce snad z nich nebudeš mít za chvíli kůlničku, páč bacha na myši ty se rády stěhujou pod takovédle věci

Jinak hele našli by se ještě dvě místečka na courisng??

Sali
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 19:29
- Nahlásit

Mucholabka
je to divný pojetí chovu psů co popisuješ, na tom Slovensku, přijde mi, že je někde chyba v matrixu, do takovýchto podmínek by patřil komodor nebo čuvač....ten by snad neumrz.
nezlob se, lidi kolem pitů jsou divná sebranka, nejsou to můj šálek kávy, a nikdy nebudou,
nechci o tom raději nic dalšího vědět, abych se, z hlediska pravověrných pitařů zřejmě neoprávněně, nenasírala ještě víc, než už jsem.

AlenaD
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 19:29
- Nahlásit

Gerda
Správně! Je to moc těžký, dokonce možná nejtěžší! Sem zvažovala, jestli je těžší přestat žrát, nebo kouřit. A furt nevim.

Rozhodně žrát. Kouřit jsem přestala ze dne na den, ale diet jsem držela milión, bohužel jojo efekt funguje naprosto spolehlivě a na to abych nežrala celý život nemám.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 19:30
- Nahlásit

Tak doufám,že ste se patřičně vykecali na téma moje špeky,holt v nouzi poznáš přítele
Mucholabka
heský psí butky máš

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 19:31
- Nahlásit

Sali
nenasírala ještě víc, než už jsem.
co tě tak nasralo? že by ty narosky?
AlenaD
no já nevim,dyš přestane kouřit,bude patrně vo to víc žrát a to nevim esi chce

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 19:41
- Nahlásit

Biluška
hele můžeš mi říct,proč se s nima bavíš?dyk to nemá cenu..
btw. já si nemyslim,že to byla erin původně,nezapomen,že máš spoustu přátel vedle na foře,typla bych někoho odtama

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 20:09
- Nahlásit

davidkova renata
Se s nima taky bavím jenom dokud se chovají slušně. Když se to zvrhne do urážek tak jdu pryč

Leila
Nabídla jsem Caramela Pepíčkovi Nejkrásnějšímu co kdysi pumi chtěl. Dospěláka nechce, taky nemá odvahu . Já bych do dospělé pumi taky nešla, navíc se bojím, že u Michele zrovna moc socializovaní a vychovávaní nebudou... tam je to prostě velký smečkový chov, nic s nimi necvičí, jenom běhají po dvoře a pokud se nepletu tak pasou nějaké kozy, či co To se budou fakt blbě hledat noví zájemci

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 20:16
- Nahlásit

Biluška
tak pasou nějaké kozy
tak to budou asi ty co ztratil benda...

no nic,asi se du svalit,su nasraté a tlusté a nemůžu se ani vidět
brou noc

AlenaD
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 20:16
- Nahlásit

davidkova renata
no já nevim,dyš přestane kouřit,bude patrně vo to víc žrát a to nevim esi chce

To je právě ten problém kdyš se přestane kouřit, ani nemusíš víc žrát ale kila letí nahoru, nevím co je horší....

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 20:22
- Nahlásit

davidkova renata
tak to budou asi ty co ztratil benda...
No to by mohlo být Zkusím napsat Michele, jestli by s pumou nedala i ty kozy, mohly bysme je vrátit Bendovi

leila
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2009 20:26
- Nahlásit

Biluška
Dospěláka nechce, taky nemá odvahu
Se ani nedivím no... kor agiliťaka... tož když už nechce pepíček nejkrásnější nevím kdo by mohl chtít

<< 1 ... 2628 . 2629 . 2630 . 2631 . 2632 . 2633 . 2634 . 2635 . 2636 . 2637 . 2638 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání