| Autor |
Zpráva |
Sali
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 10:29
- Nahlásit
Dôležité je že prežijú šťastný život
gabi
moudrá to slova.
|
Tinta76
|
- Nahlásit
davidkova renata
takový neznám..
btw. už ste viděla na blůčku můj novej avatar????
ehm no to jsou takový ty hodně levný konzervy z Billy zn. Clever (paté, ne kousky "masa"), zřejmě do nich je namleto všechno možný, ale účel, kvůli kterýmu je kupuju, splňujou doknale
avatar jsem viděla, mocinky moc pěknej
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
janika
No a když to vezmu kolem a kolem, udělala jsem dost chyb, mezi nima i tu, která se jmenuje slepá důvěra...no a ve finále se stalo prd, mám o zkušenosti navíc
no jo, jenže jde o to jakých chyb se člověk dopustí, jestli se vždy stane prt a nebo se to podepíše na tom vztahu člověk/pes a pak taky ne každý si uvědomí, to že to je chyba, že jde špatným směrem. ale to je je fučík- nezměníme to, takže co se v tom rochat.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 10:30
- Nahlásit
snídala jsme v 8 a už jdu do lednice, asi mám falešku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 10:31
- Nahlásit
Sali
hotově 7 korun
tak dej teď sedum, zbytek doplatíš na splátky.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 10:33
- Nahlásit
mac1
snídala jsme v 8 a už jdu do lednice, asi mám falešku
dej si rychle koš! Koš! Třebas ten na prádlo!
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 10:33
- Nahlásit
asi mám falešku
hele existuje to? jako faleska u lidi? mi to napadlo krzeva ten muj brich a nesmejte se mi, ja sem si to nevybrala, ze budu dementni
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 10:34
- Nahlásit
janika
falešný zuby
falešný zuby, to bude taky třicet káčé do kasičky...., co tam máme dál ze zdravotnickejch potřeb?
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 10:35
- Nahlásit
mac1
jesť sa má každé tri hodiny, aby si nepribrala.
|
mac1
Člen |
- Nahlásit
PetraK
dej si rychle koš! Koš! Třebas ten na prádlo! jako třeba s tatarkou ? Nebo jak, já zas ty zuby nemám tak žahnuté nahoru , k zubaři nechci jít
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
StaHi
jasně že existuje!! U mě teda předfaleška, páč sem vypozorovala, že já bych před sežrala vola i s rohama. Mám fakt nezřízenej hlat - a je fučik, jak moc si rozdělim krmnou dáfku. Nestačí to a nestačí. Furt málo.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 10:36
- Nahlásit
Sali
no bezva máme kopií psů,bo dasty i když je ted přežranej,by sežral snad i celou ledničku aza chvilku by přišel zas
|
Sali
Člen |
- Nahlásit
PetraK
dej si rychle koš! Koš! Třebas ten na prádlo!
zavedeme léčbu falešný rozežranosti košem na prádlo, začínáme na diabetologický poradně eště dneskla. Tam se to votestuje na dvojkařích z vobezity jedna dvě.
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
mac1
jako třeba s tatarkou ?
esi je plastovej, tak rači s kečupem, s tatarkou jen ten proutěnej
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 10:37
- Nahlásit
janika
Ocamcaď pocamcaď
no tak to kazdopadne..
..este mi to pripomnelo, jak sem onda psal Strejda, kdyz sme zkoumali ty minuly zivoty ..ze zenska je (z hlediska karmickejch zakonu) vlastne normalni chlap ve vykonu trestu
|
mac1
Člen |
- Nahlásit
StaHi
hele existuje to? jako faleska u lidi , no myslím, že to možné je, psychika dokáže divy a když někdo stráááášně touží po mimču ....to ale asi zrovny Ty nejsi , ne ?
|
Sali
Člen |
- Nahlásit
brezen2008
dasty i když je ted přežranej,by sežral snad i celou ledničku a za chvilku by přišel zas
jenže on to potřebuje, fakt potřebuje vyžrat a nasádlit trochu. Potřebuje žrát několikrát denně tak, aby se neposral, ale aby byl sytej.
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
Sali
falešný rozežranosti
co mám ale dělat já, dyš mám nejen falešnou rozežranost, ale i skutečnou? Mám všecky rozežranosti co na světě můžou bejt! Sem prototyp pro usídlení se rozežranosti f těle
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 10:39
- Nahlásit
janika
ale šecko jde opravit (snad krom mýho obličeje po ránu, to máš fajn, já už ho neopravím ani večer
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 10:39
- Nahlásit
StaHi
ze zenska je (z hlediska karmickejch zakonu) vlastne normalni chlap ve vykonu trestu
to sem řekla mojí sestře samoživitelce s třema klucima, rozplakala se, že teda musela bejt minimálně masovej vrach, což by při srovnání s jejím současným životem a trampotama v něm dost asi vodpovídalo .
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 10:40
- Nahlásit
Sali
natrénováno na K+K: dej jí koš.
krmit můžeš jak chceš, stejně bude chtít víc a bude eště hnusnější koule, než je teď, ani v sedmi letech nemusí bejt beztvará bez svalů.
Jojo, koš má na sídlisko, jinak je pod dohledem. Tlustá je, to je fakt - myslíš že je hnusná a bez svalů? Sem právě myslela, že trochu svaly má.....Čim jí můžu rozhejbávat, když sama běhat nebudu a vona běhat nechce? Myslim, že když už je teď starší, měla by mít ten dobrej podklad pro další stárnutí, tzn právě ty svaly a pevnější páteř, ne? Budeme muset víc makat, bestak to asi nepude bez toho, že i já se trošku víc pohnu.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 10:40
- Nahlásit
mac1
to fakt ne .-)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 10:41
- Nahlásit
janika
plíny a plácačku na záda
plíny taky třicku, ale plácačku na záda tam asi nedostanem - jak to zdůvodnit jako zdravotnickou pomůcku?
mac1
to máš fajn, já už ho neopravím ani večer
já to dělám tak, že si nahubu nalepim vystřiženou fotku z krabice na bárbínu. Akurát jí předtim vlasy přebarvim černou fixkou, abych nevypadala jako blbá blondýna.
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 10:45
- Nahlásit
jsem jen chudý patlalog
není to diskriminace, že ti pacoši neplatí 30 Kč za návštěvu ?
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
janika
ale šecko jde opravit
ty jo todle nevim, fakt. Duša je duša a když se to vymkne, nevím, jestli člověk dokáže vrátit zpátky tomu zvířeti důvěru v něj.
ten je jenom Jeden
Nadbůcha myslíš?
|
gabi
Člen |
- Nahlásit
PetraK
http://www.miro-vesely.sk/kniha-2/obsah/glykemicky -index/hypoglykemia/
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 10:46
- Nahlásit
janika
plácačka tě šlehne do zad a budeš nucena se narovnat.
tagle by to mohlo projít, plácačkový rovnátko!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 10:48
- Nahlásit
gabi
esi je to pravda a zhubnu 35 kilo, tak budu na míň než polovině svojí váhy
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 10:48
- Nahlásit
Budeme muset víc makat, bestak to asi nepude bez toho, že i já se trošku víc pohnu.
tak nějak, ona se pohne až s tebou, uber žrádlo, rozděl na dvě porce, a dej tam rychlou chůzi kolem celýho krčáku jednou denně. Bez svalů je, nepotřebuje je zatím k ničemu, šourá se jak Nýný...ta je taky nemá.
To by v tom čert byl, aby se nezlepšila.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 10:50
- Nahlásit
PetraK
janika
ja vod malicka dost tihnu k zidovsky tematice.. fsecko me to bavi.. holocaust beru az osobne, a to sem arijka jak z ucebnice (idealne sem chtela bejt rabinem v ortodoxni vesnici.. no neklaplo to..) ..prislo mi, ze sem ten rabin fakt musela nekdy bejt.. nez mi napadlo, ze to bude spis vobracene... rikejte mi Dolfi..
|