| Autor |
Zpráva |
Tinta76
|
# Zasláno: 8 Led 2009 10:06
- Nahlásit
brezen2008
jako zaleješ něčím,anebo vlažnou vodou?
si rozmíchám v misce kus konzervy s horkou vodou, nakydám to na granule a pak je ještě zaleju horko vodou a důkladně promíchám, podávám to teplý a ty granule nejsou úplně rozmočený, uvnitř jsou ještě tvrdý a plavou v tekutině, takže se nestane, že by psi vyžrali jenomkonzervu
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 10:06
- Nahlásit
Biluška
Mimochodem, někdy se fakt divím, že s ním můžeš vydržet, mě by vadilo, že má tak děsně vymytý mozek. Se tedy musím trochu Tchoře zastat , dle mě nemá mozek vymytý nebo si alespoň pod tímto pojmem já představuji něco úplně jiného než Ty , a i jeho zhodnocení Saliina projevu vnímám stejně .....a soukromé fórum je SOUKROMÉ , je na vlastníkovi jaká si nastaí pravidla, může se mi to nelíbit a nevyhovovat mi to, tak tam nechodím a to je to jediné, co s tím můžu dělat ( ale já tam fakt zabrousím minimálně , cca 3x-4x do roka , takže nejsem schopná vůbec to fórum hodnotit) .....a krom několika čerstvých skvrn od kávy JSEM NEPOSKVRNĚNÁ . A ptám se po 3 ( já se snad budu muset zeptat v té poradně ) fakt nikdo ani neslyšel o ARTHRONISU ?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 10:07
- Nahlásit
StaHi
dam mu nejakou dobrutku, treba kousek sunky, jemu to nastartuje hlat
čéče,tak to máme úpe stejný..
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 10:08
- Nahlásit
ale pak je tam drobná chybička, že takovýhle pipiny jsou kompetentní poradci a hlavně se utínaj a banánujou jen pro někoho nepohldný lidi, teda aspoň takovej mám z toho dojem
Alexa
no a co? to zapadá do obrazu...co tam chceš, svoje pravidla hry? tam je to jejich, bav se tím, nebo tam nelez ,
je to jako větší park, menší estráda, buď se ti tam líbí, nebo se tam dobře bavíš blbostí druhých, nebo je ti to protivný a jdeš odtud/vypneš to....nic víc v tom není.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 10:09
- Nahlásit
brezen2008
co myslíte jsou to takový potvory anebo si to dělá sama a mám prostě nějakým způsobem vydržet a držet se granulí
pani - zrušte granule, to je moje rada
janika
to ne
já vim byla by tlačenice, ale tak bude mít svou schízu
Neessi
Běžte už fšechny do pr*ele,to si neumíte hrát potišejc !
Fšichni sou stejný!! Nás taky tudle vyhostili pro hlučnost
Fčera ale Brtnik cvičil na cvičidle a dyš Ešus popad ve svý chtivosti po odměně ježoura místo slečny Slepičky, tak mu zpod činky při výdechu dělal nápovědu: "Ty vole, tagle vypadá slepice? Seš snad blbej?"
jablunka
No jo,ale to by zase pak chybjela psům........
no jo, tak to fakt nejde, to na ten blbej nákup musíš
Sali
moji ubohý dobrmani večer akorát vyhledávaj, kde jaký jídlo
Ešus zas hlídá rohlik, akurát je pod nim pak hrozná louže, ale to už teď bude jedno, páč fčera synovec při vyprávění hodil rukou a vylil na koberec víno. Skvrny jsou mi fučik, ale TO VÍNO BYLO ARCHLÍVNÍ!!
janika
No a pokud to někomu nedojde, pak ho zkazí kdekoliv, cokoliv
no máš ve svý podstatě pravdu, ale... když teda odmyslím tu Brunclíkovou- tak rady dědy porady z parku budu brát přeci jen jinak, než když přijdu na Blůfouru s představou toho, že tam radí odborník, takže jako naprostý neználek budu, budu věřit a poraděj mi tam nějakou "úžasnou věc". Ale je fakt, že to nepořeším, takže co se zalamovat. Byla to jen taková úvaha v podstatě.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 10:09
- Nahlásit
Tinta76
kus konzervy s horkou vodou, nakydám to na granule a pak je ještě zaleju horko vodou a
tak po tom se mi zaručeně posrala...jak je ta štáva rozpuštěná v horký vodě,tak je to bubý..
mac1
fakt nikdo ani neslyšel o ARTHRONISU
já fakt nee
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 10:11
- Nahlásit
mac1
JSEM NEPOSKVRNĚNÁ
ty seš Marůška????
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 10:11
- Nahlásit
mac1
tak nějak, já to vidím stejně.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 8 Led 2009 10:12
- Nahlásit
davidkova renata
tak po tom se mi zaručeně posrala...jak je ta štáva rozpuštěná v horký vodě,tak je to bubý..
jaká šťáva? naši pejskové maj ukázkový bobečky
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 10:12
- Nahlásit
Včera som sa dozvedela, že jazvečík je úžasný poľovnícky pes napríklad na srnky. Že ju vie perfektne vyduriť. A je perfektne cvičený. To sa dozvedel môj milovaný od kolegu.
Keďže milovaný do žumpy ani na iné psíčkarske fórum nechodí, tak mu nevedel argumentovať.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 10:14
- Nahlásit
Tinta76
jaká šťáva
no z tý konzervy..tam dycky nějaká je,někde víc něgde mín,ale je.Jak to dám studený,neni problém,zajímavý..
gabi
jazvečík je úžasný poľovnícky pes napríklad na srnky
ale to ty mrchy srny musej bejt tlustý aby moc neutíkaly
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 10:14
- Nahlásit
PetraK
rady dědy porady z parku budu brát přeci jen jinak, než když přijdu na Blůfouru s představou toho, že tam radí odborník, takže jako naprostý neználek budu, budu věřit a poraděj mi tam nějakou "úžasnou věc".
už chápeš, proč jsou dneska nejdražší věcí správný informace a správný data? mimochodem za lidskou blbost se platí, a hodně platí, akorát to asi selekci na inteligenci ve stavbě rodičovských párů nevyvolá.
trpím obsedantní představou, že proti mě je blbej skoro každej, a trápím a nasírám se tím za ně, že jsou blbý a platěj za to, ale nemůžu je zachránit, jsou prostě blbý a maji smůlu....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 10:15
- Nahlásit
Sali
obsedantní představou, že proti mě je blbej skoro každej, a trápím a nasírám se tím za ně, že jsou blbý a platěj za to, ale nemůžu je zachránit, jsou prostě blbý a maji smůlu....
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 10:16
- Nahlásit
PetraK
což paní,časem přejdu kvuli dastušovi na to taky
Tinta76
díkys
gabi
po vařeným i když ta konzerva je vlažná
|
Tinta76
|
# Zasláno: 8 Led 2009 10:16
- Nahlásit
davidkova renata
no z tý konzervy..tam dycky nějaká je,někde víc něgde mín,ale je.Jak to dám studený,neni problém,zajímavý..
kupuju takový, kde žádná šťáva nejni a na ty granule použiju tak žlíci, žlíci a půl
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 10:17
- Nahlásit
gabi
jazvečík je úžasný poľovnícky pes napríklad na srnky
nevím jak na srnky, ale právě díky tomu, že je malý, nízkonovhý a moc rychle nepoběží, ale zato je samostaný a vytrvalý a hlavně hlasitý, tak může dělat parádně funkci nejen norníka, ale i honiče, barváře,....akorát ohaří práci nezvládne.
V rukách erudovaného hajného je pracovní jezevčík s všestrannou loveckou upotřebitelností skutečný přínos pro sdružení v tom místě.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 10:18
- Nahlásit
Nazdar děcka, budu vás číst až místo vobjeda, to se takhle nedá, sem to trošku zkusila a nemám na to čas. Sthla sem jen tu StaHi, jak jí tam radíte banány a mlíko - Stahi, já bych naopak tobě banán a mlíko vůbec nedoporučovala, mlíko zahleňuje a banán zachlazuje. Stejně tak aji citrusáky - jako plodi - zachlazujou, pani, tak bych si trošku myslela, že by vám mohlo udělat pěkně nějaká obilovina a tepelně upravená zelenina....
Maryje dneska děsně zlobila, má svou smrtelně hladovou falešku, celou procházku jen hledala, co by kde sežrala, dokonce mě ani neposlechla na odvolání z křoví!!!!!!!!!!!!! Musela sem na ní křiknout!!!!!!!! Normálně chodí hned. Taky sežrala vše, co našla, od zaječích bobkůch až po pohozený maso. Ujely mi nervy a od toho masa sem jí odkopla botou. Myslíte, že jí mám spíš víc trestat za požírání, nebo jí mám rozdělit denní dávku na dvě? Vona má při tý falešce fakt hlad a ty procházky sou pak poměrně nepříjemný, když jen hledá něco k jídlu.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 10:19
- Nahlásit
davidkova renata
no jo no
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 10:21
- Nahlásit
Tinta76
kupuju takový, kde žádná šťáva nejni
takový neznám..
btw. už ste viděla na blůčku můj novej avatar????
Gerda
Myslíte, že jí mám spíš víc trestat za požírání, nebo jí mám rozdělit denní dávku na dvě? Vona má při tý falešce fakt hlad
je rozcapená a rozežraná ,netrp jí falešku a máš to vychytaný
du venčit kreténa s drajvem,NEPIŠTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 10:21
- Nahlásit
Gerda
Vona má při tý falešce fakt hlad a ty procházky sou pak poměrně nepříjemný, když jen hledá něco k jídlu.
natrénováno na K+K: dej jí koš.
krmit můžeš jak chceš, stejně bude chtít víc a bude eště hnusnější koule, než je teď, ani v sedmi letech nemusí bejt beztvará bez svalů.
K+K by mě z hormonů snědly i s lednicí, co dělaj.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 10:22
- Nahlásit
Sali
no jo no
f klidu....dyk za to nemůžeš ,páč myslim,že obsedantní přectava je už nějaká choropa ne?Tagže si tak trochu nemocňoučká a za to nikdo nemůže! Dej si do kasičky 30káčées a jede se dál
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 10:23 - Změnil/a: gabi
- Nahlásit
brezen2008
konzerva nieje varene, ale blivajz...
musíš zistiť z čoho ti serie:
zelenina?(surova-varena), ryža?, maso?(surove-varene), cestoviny?, konzerva?,
Granule sa dajú namočiť do vývaru z masa, alebo do čistej vody, len či to bude jesť?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 10:23
- Nahlásit
davidkova renata
vidím tančící banán, ale prťavej
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 10:24
- Nahlásit
Sali
ale prťavej
no jinak to asi nende ,ale myslim,že jim to přesto docvakne
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 10:26
- Nahlásit
Sali
rpím obsedantní představou, že proti mě je blbej skoro každej, a trápím a nasírám se tím za ně, že jsou blbý a platěj za to, ale nemůžu je zachránit, jsou prostě blbý a maji smůlu
to je šichta ten život, to je šichta
brezen2008
což paní,časem přejdu kvuli dastušovi na to taky
šak já vím, proto to taky píšu
Gerda
Myslíte, že jí mám spíš víc trestat za požírání, nebo jí mám rozdělit denní dávku na dvě?
já bych na dvě dávky rozdělila jak trest -ráno nalačno před snídaní zmlátit, to stejný večer -tak jídlo. Ale to jídlo určitě. Já teda dávám dvakrát denně normálně a docílila jsem tak toho, že Ešus už nevdechuje jídlo i s miskou, ale jen to jídlo. Myslím, že když se to rozdělí, nemá ten pes pak takovej velikej hlat. Já nemám hlat ráda, tak nechci aby ho měl i můj pes.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 10:26
- Nahlásit
Dej si do kasičky 30káčées a jede se dál
davidkova renata
woe, kde je asijc vemu???? mám tady skoro vybranou kartu a hotově 7 korun... jsem jen chudý patlalog, momentálně si šetřím na paměť, mám jí málo, potřebuju eště 4G.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 10:27
- Nahlásit
brezen2008
ad prujem: posere se ti po rejzi s kurecim a zeleninou? jak dlouho to zkousis? treba je to jen docasnej prechodovej problemek.. davas z kurete i kuzi? ze zacatku je lepsi tyhle mastnejsi casti nedavat.. mas tu rejzi dostatecne rozvarenou (fakt skorem na kasi)? ..buhvi, co jedla, nez k tobe prisla, to jeji mikry telicko muze bejt z normalniho jidla kapanek v soku..
jinac jak bylo mufatko v nemocnici (hlavne kvuliva nezrani), tak se pak rozpapavalo na pastickach a/d od hillsu.. je to drahy, ale moh se potom utlouct..
a nebo to chapu cely blbe a posira se ti po granulich, na kterejch pisou kureci+rejze? ..pak bych zkusila varit .-)
janika
střídání Matka Ochránkyně s despotickou Otrokářkou
no tak to znam ..tech moznosti bude i vic.. napsala jsem to asi dost blbe, chtela jsem tim rict jenom to, ze tu maminku chlap v zensky ('manzelce') vidi vzdycky (zenska v chlapikovi otce podle mne o dost min, pac narazi ) a dokud budem dobrovolne opecovavat, tak se tomu nebudem ani moct divit ..ale to uz mi tu kapek smrdi feminismus
davidkova renata
čéče,tak to máme úpe stejný..
no bat', kde myslis, ze jsem tudle metodu vypozorovala?
a vzdavam to..vubec vas nestiham ..nez napisu votpoved, tak uz ste vo stranku dal
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 10:28
- Nahlásit
Sali
rpím obsedantní představou, že proti mě je blbej skoro každej, a trápím a nasírám se tím za ně, že jsou blbý a platěj za to, ale nemůžu je zachránit, jsou prostě blbý a maji smůlu
Každý ma slobodnú voľbu, prečo im tú ich blbosť závidíte? Dôležité je že prežijú šťastný život. Tak prečo sa s tým trápite?
|
Sali
Člen |
- Nahlásit
Myslím, že když se to rozdělí, nemá ten pes pak takovej velikej hlat
PetraK
|
mac1
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
myslim,že jim to přesto docvakne budeš naivní až do smrti ?
|