Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2349 . 2350 . 2351 . 2352 . 2353 . 2354 . 2355 . 2356 . 2357 . 2358 . 2359 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 12:39
- Nahlásit

StaHi
'zivot je ve sve podstate nebezpecny a konci zpravidla smrti"

AlenaD
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 12:40
- Nahlásit

Gerda
Jo, dá, mrkni třeba sem
http://www.4dog.cz/sm/krmiva-pro-psy/kronch/

gabi
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 12:41
- Nahlásit

moji majú zo zeleniny radi surové brambory. Hlavne vtedy keď ich čistím.

Sali
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 12:43
- Nahlásit

u nich je to naprosto jedno..... oprávněný nebo kompetentní... mimo pár rozumných ( a zároveň i věcí znalých) je to všecko jedna verbež
ták, to je vončo.

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 12:43
- Nahlásit

Gerda
Úžasná vlastnost, čim hladovější pes, tím ochotněji cvičí. Cvičíme na střívka, sejra, gimborní pamlsky.
Dávám giom, roboran né, giom byl ve slevě, žádný jiný důvod nemám
Light granulím se zatím vyhýbám, protože se to chci naučit takhle.
Lososí olej je min 250 ml, jestli máš veterinářku, která si nedává velké marže, měla by být schopná ti ho objednat, protože ho bereme přes Noviko, které dodává spoustě veterinářů léky.

Neessi
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 12:44
- Nahlásit

Můžete mi něgdo vysvětlit jak stíháte dělat i něco jinýho,než sem furt psát? Se z vás fakt pos*ru,to není možný,ani lický takhle furt psát!To nosíte nojbůk zavěšenej na krku jak roznašeč vobčerstvení na fotbalovým zápase,nebo u toho furt sedíte? Dyk z toho musí děsně tloustnou prdel a pnojmatika na břiše ! (Ne že bych pnojmatiku neměla taky ),ale !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No nic,jdu zapřahat Bordžínku do saní a jdeme jezdit.Škoda,že mám chromou tu pazouru,vzala bych si radějí běžky,abych zpracovala tu pnojmatiku!

AlenaD
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 12:44
- Nahlásit

gabi
moji majú zo zeleniny radi surové brambory. Hlavne vtedy keď ich čistím

To s těma syrovýma bramborama je zajímavý, spousta psů je miluje. Měli jsme pudlici nežravku a po syrových bramborách se mohla utlouc.

Sali
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 12:45
- Nahlásit

Neessi
to víš, došel mi matryjál.

brut
Člen
- Nahlásit

Sali
teda že já se kdy pokoušela to odladit, já vůl. nemá to smysl, už sem nasraná taky, a myslím si že oprávněně.
podívej, to nemá cenu řešit.... já s tebou kecám jen o tom, co vidím.... nepíšu tam, lezu tam jen když si potřebuju něco ujasnit nebo si nemůžu vzpomenout, kde jsem radu četla
Je mi naprosto jedno, jestli tam budou mít vystavenej holej zadek pavijána nebo vše začerněj ..... neberu tyhle lidi jako odborníky a nikdy bych po nich nechtěla žádnou radu ( spadá do toho i těch pár opravdu dobrých jako je Tchoř... protože by se mi tam pokoušeli radit i ti druzí).
Nemá cenu, aby jsi to řešila.... most mezi tyhle dvě skupiny nikdy nedáš ... na jedné straně stojí lidi, kteří Rudu znaj dobře a dlouho, mají pocit, že jeho práce trpí přisluhovačstvím parazitící skupiny na druhé stojí ti paraziti a bráněj Rudovo zbytky ega i za cenu ztráty R. kytičky.
Neřeš to a bude ti líp

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

Neessi
Můžete mi něgdo vysvětlit jak stíháte dělat i něco jinýho,než sem furt psát? Se z vás fakt pos*ru,to není možný,ani lický takhle furt psát
máš pravdu,přecedo ,už mě ty infantilové taky serou,já se uš vůůbec modrýmu nedivim,že to vedle zatrch,dybysem vjeděla jak,udělám to taky

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 12:46 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

mac1
no bodejť by netloustla , zato králíci hubnou takovým fofrem, že zmizí

Tu likvidační část smečky si hodně dobře hlídám, aby mi tam nezůstala, né že by nechtěla.

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 12:46
- Nahlásit

AlenaD
Jo, dá,
Super, díky, už to sleduju!

Sali
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 12:47
- Nahlásit

Neřeš to a bude ti líp
brut
tak tak.

Neessi
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 12:48
- Nahlásit

Sali
to víš, došel mi matryjál.
a co dělaj ve špitále?To si nic neuříznou,bo co?(no možná vobčas vostudu )

brut
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 12:49
- Nahlásit

isdpch
proč tu zeleninu převařuješ
já jí nepřevařuju, zalejvám horkou vodou, aby se rozmrazila ... nemůžu dát Brutovi nic zmrzlýho, pak má srajdu

Neessi
jak stíháte dělat i něco jinýho,než sem furt psát? Se z vás fakt pos*ru,to není možný,ani lický takhle furt psát!To nosíte nojbůk zavěšenej na krku jak roznašeč vobčerstvení na fotbalovým zápase,nebo u toho furt sedíte? Dyk z toho musí děsně tloustnou prdel a pnojmatika na břiše
stíhám mezitím doma uklidit.... vzhledem k tomu, že nemůžu udělat nic v jednom zápřahu ... navíc ven jde se psama chlap, protože tu máme ledofku a nerada bych si někde zlámala hnátu

Neessi
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 12:51
- Nahlásit

davidkova renata
založ si tajnou sektu a zahesluj ji ale to zas nebé žádná prdel Ale já fakt už du,ať ty čubiny aspoň něco maj z tý mý chromajzlový pazoury,když už jsem doma zadara!

Sali
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 12:51
- Nahlásit

Neessi
asi dobíhaj dovolený či co, skla budu mít až zejtra, přikrajovala jsem včera.
Fšecky nekropsie mám uzavřený, a to mezi svátkama se pitvalo jak vo život,
už mi zbejvá do zejtra jen ztv. další vzzdělávání, mám tady vodevřenej atlas dřeňových malignit, ale takový tóčo, jako vedle, neumí ani AML., tak chápej priority.

Sali
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 12:52
- Nahlásit

když už jsem doma zadara
Neessi
jo, to u privátu nasere, soucítím.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 12:53
- Nahlásit

Sali
ale takový tóčo, jako vedle, neumí ani AML., tak chápej priority.

Neessi
založ si tajnou sektu a zahesluj ji
aha..ale nevim jak ,potřebuju poratce...bud kompetentní nebo aspon voprávněný..

Sali
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 12:53
- Nahlásit

davidkova renata
pozor, začínám virtuálně vařit, mám totiš hlat!

P.S. co s tím stínovým ministerstvem?????

brut
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 12:58
- Nahlásit

Sali
přikrajovala jsem včera.
vy nepřikrajujete každej den?

Já nevařím virtuálně, ale přímo ... na plotně mi bublá budoucí omáčka

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 12:58
- Nahlásit

Neessi
založ si tajnou sektu a zahesluj ji ale to zas nebé žádná prdel
Ale asi ani nic těžkýho.Já kvůli tomu a ještě jinejm vjecem přestala chodit na adopcechrtu.eu,páč se tam za vlastní názor vypínali lidi a eště si Mirič uplácala VIP koutek kam mohli jen vyvolení(patřila sem mezi ně,dokut sem se nezačala nepohodlně ptát) a to bylo vopčas k blití.

brut
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 13:00
- Nahlásit

jablunka
páč se tam za vlastní názor vypínali lidi a eště si Mirič uplácala VIP koutek kam mohli jen vyvolení(patřila sem mezi ně,dokut sem se nezačala nepohodlně ptát) a to bylo vopčas k blití.
hmm, koukám, že je to všude stejný ... zlatá žumpička

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 13:02
- Nahlásit

Sali
začínám virtuálně vařit, mám totiš hlat!
aha,tak já se přidám a začánám virtuálně hubnout,to mi pude,myslim..
co s tím stínovým ministerstvem
Jako já sem pro!!!! Mám trošku ale vobavy jak to vedle poberou...jako než se zas zvoryjentujou,osvojej si nový termíny a výrazy,identifikujou gdo s kým a tak.. aby se f tom úpa neztratili..

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 13:03 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

brut
hmm, koukám, že je to všude stejný
A něgde ještě horší. Né,tohle bylo vopravdu vo nerf,čék by se musel bát říct svůj názor a to se tam nesmí.dovolený je jen to co dovolí Mirič a to je chválení její vosoby,nigdo nesměl napsat,že má s chrtem problém,byla to buď hysterka se vzbouřenejma hormónama,vypatlaná vjeřící,nebo měl čék nevychovaný parchanty.A to si nedělám prdel,tohle výrazivo je p.Mirič nejbližší.

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 13:07 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Bry den.
K ty zelenine pro cokle - davam vsecko mozny, nastrouhanou mrkev, celer, petrzel, kedlubny (velmi oblibene), pokrajeny cinsky zeli, ledovej salat, listovej salat, brokolici, kysany zeli, zeleninu z pytliku, rajcata, okurky, jabka, mandarinky (po tech se muzou dve utlouct, dve je nezerou), proste vsecko. A vybornej je i neochucenej spenat, kor ted v zime, rano vyndam pytlik at rozmrzne, rozmicham do masa a je to. Plus mam zamrazeny koprivy z leta, petrzelovou a celerovou nat.
Nevim, kdo ma dneska svatek, ale takovyhle dorty dostavaj cuby u nas.

brut
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 13:07
- Nahlásit

jablunka
dovolený je jen to co dovolí Mirič a to je chválení její vosoby,nigdo nesměl napsat,že má s chrtem problém,byla to buď hysterka se vzbouřenejma hormónama,vypatlaná vjeřící,nebo měl čék nevychovaný parchantz

davidkova renata
co s tím stínovým ministerstvem
Jako já sem pro!!!!
tak začněte !

brut
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 13:09
- Nahlásit

Fifi
neochucenej spenat,
myslíš tu drť nebo listovej? Špenát ti naši taky můžou, ale jeden má raději drť a druhej lupení....

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 13:10
- Nahlásit

brut
Davam ten drcenej. Listovej tu moc nemivaji.
Jo a vsecku zeleninu samozrejme syrovou, nesparuju, nevarim.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 13:12
- Nahlásit

brut
tak začněte !
jak..?

<< 1 ... 2349 . 2350 . 2351 . 2352 . 2353 . 2354 . 2355 . 2356 . 2357 . 2358 . 2359 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání