Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2349 . 2350 . 2351 . 2352 . 2353 . 2354 . 2355 . 2356 . 2357 . 2358 . 2359 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 16:00
- Nahlásit

Biluška
si chtěla drobný...a nespecifikovala jsi jaký, tak se teď nečerti

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 16:02
- Nahlásit

Biluška
Třá pár pětitisícovek

seš moc rozcapená, ale ešče že nechceš vosmitisícofku, to by byla dřina, než by Ti z počty dotáhli třebas Annapurnu.

brut
Člen
- Nahlásit

Gerda
na oplátku my jí dáme kokína
a přání, ať do roka má 3x Usera Logina!

za tohle tě bude mít obvzlášť ráda

StaHi
Člen
- Nahlásit

isdpch
tady mas na vyber, toho prvniho uz uchvatila davitkojc .-)

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 16:03
- Nahlásit

Gerda

taky asi dostanete diplom!!!

Fšiměte si fšicí, že vedle rozdávaj banáni a tady diplomy, to je rozdíl, co?

gabi
Člen
- Nahlásit

Fšiměte si fšicí, že vedle rozdávaj banáni a tady diplomy, to je rozdíl, co?
no neviem neviem čo je horšie?

Biluška
Člen
- Nahlásit

PetraK
le ešče že nechceš vosmitisícofku, to by byla dřina, než by Ti z počty dotáhli třebas Annapurnu.
To je fakt Už posledně remcali skrz tu kriplkáru co poslala AlenaD pro Armánka . Prej se jim málem nevešla do auta

StaHi
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 16:05
- Nahlásit

Gerda
Stahi blpka nejvěčí
je samozřejmě bes řečí,
bes kecůch je to ftipná žena,
daruje ftipy ze svého věna.
na oplátku my jí dáme kokína

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 16:06
- Nahlásit

Biluška
skrz tu kriplkáru co poslala AlenaD pro Armánka

pani vsadim se, že si u vás ve vesnici ťukaj na čelo esli ste doma, páč to je vrchol rozcapenosti, pořizovat čokloj kriplkáru a navrch si to nechat poslat počtou , jako by nestačilo, že má každej čokl svoje vlastní méno a chodí ven.Vona jim ešče pořizuje kriplkáry!

Sali
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 16:07
- Nahlásit

Máte ponětí kolik stojí provoz takové smečky? Vezme si je někdo z vás? No vezme? No tak Tak nekecejte a navalte prachy
wohno, mazej si na ně vydělat pěkně svým finančnickým a agili´táckým know-how, my tady uděláme odborně fšechno proto, aby ti to know-how pjěkně vodsejpalo, a taktéž přiměřeně sypalo, aby se hlavně nasypalo na ten plot, protože ten je echt třeba, takže ti na dálku pjěkně poradíme zdarma, jak přežít, nezabít Ypsilona, Pumu ani nic jiného, jak nechovat na plašmyškách, jak neskončit pod vlakem....a hlavně jak nepodléhat panice!

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 16:07
- Nahlásit

gabi
no neviem neviem čo je horšie

no tak třebas banán oproti diplomu na zeď nepověsíte, můžete ho tam leda připlesknout, dyš vás někdo načtve a vy ho po něm hodíte.

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 16:09
- Nahlásit

PetraK
Nejen to, já je na té kriplkáře i vozím . Občas na ní jezdíme my a občas psinec . Mášenek chce přestavit barák na bezbariérovej, páč ho děsně štve, že u dveří musí vystupovat Myslím, že Semetrikám rupají céfky pokaždé když s Hesinou na klíně objíždíme zahradu a po cestě hulákám "zastávka u jahody, Hesí vystupovat, Nýna nastupovat", "zastávka u ořechu, Nýna vystupovat, Bona nastupovat"...

brut
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 16:09
- Nahlásit

PetraK
no tak třebas banán oproti diplomu na zeď nepověsíte, můžete ho tam leda připlesknout, dyš vás někdo načtve a vy ho po něm hodíte.
hlavně začne smrdět a nepodpálíte s ním kamna na rozdíl od diplomu

Sali
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 16:10
- Nahlásit

PetraK
banány jsou jedlý!!!!!!! to je hlavní rozdíl, budem trvat na jejich materialisaci, povinně!!!!

brut
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 16:11
- Nahlásit

Sali
banány jsou jedlý!!!!!!! !!!
jak pro koho

StaHi
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 16:11
- Nahlásit

janika
hadi lef je gerda a alenaD.. ja sem kohouti lef jako vy .-)

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 16:12
- Nahlásit

Sali
hlavně jak nepodléhat panice!
Nepodléhám panice, vím kde mám ručník

mazej si na ně vydělat pěkně svým finančnickým a agili´táckým know-how,
Tak jo, fšem vám tady udělám nějaký pojistečky, nějaký hypotéčíčky a něco málo investujem. Tím pádem se v podstatě nemusím hnout z žumpy, to se mi bude líbit . Tak, ti co chtějí pojistku si stoupnou doprava, ti co hypotéku doleva. Ti co chtěj investovat chvilku počkaj, nemůžu stihnout všechno naráz . Připravte si prachy a potvrzení o příjmu

Gerda
Člen
- Nahlásit

janika
jakej je hadí Lef???
Jako já, takže rejnmen. Anebo to ber podle AlenyD vlastně, podle tý se chytit můžeš.

Sali
Člen
- Nahlásit

hele já chci taky diplom, už jsem toho přínosnýho vymyslela tolik, že to ani trakař neuveze, a furt nic....????? žádný uznání

brut
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 16:13
- Nahlásit

janika
no to by měl, eště by mohl zůstat nezařazen a nedejbože by ho chtěli semlít kompotontní radílci
to je toho, bys to měla doma všechno najednou a ne postupně ...

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 16:13
- Nahlásit

Biluška
Uš mi to přišlo pani, ale sem uvědomělá, takže to budu trochu číst a pak to podepíšu, jo?

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 16:14
- Nahlásit

Gerda
Jo jo, čti, hlavně zkotroluj rodný čísla, adresu a takový věci. Estli je tam fšechno správně

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 16:17
- Nahlásit

Biluška
Umíš i hypotéku? Kdyby to nevyšlo s našim poradcem?

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 16:19
- Nahlásit

kachna_
Jistě, dyť říkám, že hypotéčňáci doleva
Eště budu umět aj povinné ručení na auto. Tomu jsem se děsně dlouho vyhýbala, ale donutili mě Už to studuju :blinkajícísmajlík:

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 16:21
- Nahlásit

Sali
hele já chci taky diplom
místo diplómu tady máš taky básničku. Ale bacha, každej, kdo dostane báseň, zabřezne a do roka má Usera. Ty můžeš mít Usera Passworda, ať se vám to se Stahijovou neplete:

Sedí Sali tíše,
mezitím co píše
dloube se v míše.
Cenu za styl jazykový
cenu za styl myšlééénkový
vydloubla si z nekropsyje,
(snat se holka nepoblije)
Dáme jí dort polárkový
za to, že toho tolik ví!

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 16:22
- Nahlásit

Gerda
Dáme jí dort polárkový
za to, že toho tolik ví!

Hézký, ale nepsala že nemá ráda sladký? I když mražený filé se tam nerýmuje.

StaHi
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 16:22
- Nahlásit

janika
kliiit .-)

odchazim, musim se jit najist do hospody (nemam zasoby) ..jinac zas dostanu vynadano
HODNE TOHO NAPISTE, at mam u ceho travit

Tchor
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 16:23
- Nahlásit

Sali

víš, čeho se bojím? že tam nakonec vlezu taky, a omylem převezmu odborný poradenství, pipky utečou, voni nahoře mě tam v tom nechaj, neb ty data chcou, já to vezmu vážně, začnu se zas snažit tam ze sebe dát to nejlepčí, a chcípnu na to.

Uz aby to bylo, lidi co neco umi, tam potrebujem jak sul, akorat ne na to, aby si z nekoho delali srandu, ale na to, aby lidem co potrebujou pomoct, nekdo skutecne poradil.

All
Tech kompetentnich poradcu je tam par. U nekterych si s tim titulem jistej nejsem, ale mnohem vic jich v jejich oboru beru a muzu rict, ze v mnoha pripadech je podle mne nepochopeni a neznalost na strane tech, co si z toho delaj srandu. Ono totiz neni jen sportovni kynologie, ale taky neni jen zivot se psem.
Diskusi s odbornym nadhledem a pokusem o vzajemne pochopeni tam zcela jiste nikdo zastavovat nebude, ale diskusi, kde polovina prizpevku jsou jen osobni utoky, vytrhavani veci z kontextu a koukani na formu misto na obsah, tam opravbdu nechcem. Ruda sotva stiha hlidat, aby si tam nekdo nepustil hubu na spacir ohledne metodik, o kterejch vi kulovy, ale je schopnej je doporucit, pokud mozno na neco, na co se vubec nehodi, a jsou nebezpecny pri nespravnem pochopeni.

PS: Ja snazim se vyvracet jen ty nejvetsi nesmysly, na ktere narazim, ale zdaleka jich nenachazim nejvic na Rudove poradne, mnohem vic jich ctu na forech jako je mujpes, cz-pes, dogforum a pod.

leila
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 16:23
- Nahlásit

Biluška
hele vohledně té pojistky, sme uspořádali teda rodinou radu a mohla bys poslat info na pojisteni degese? dyztak semka duvadirto<zavinac>seznam.cz Diiiiky ti
Jinak zitra se deme pustit do silenstvi Olomouce tak snad nam Horak toho BOB da

Benda
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 16:27
- Nahlásit

Dobrý den jsem tu nový. Prý je tady znáte krále Miroslava i Banánového krále ?

<< 1 ... 2349 . 2350 . 2351 . 2352 . 2353 . 2354 . 2355 . 2356 . 2357 . 2358 . 2359 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání