Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2358 . 2359 . 2360 . 2361 . 2362 . 2363 . 2364 . 2365 . 2366 . 2367 . 2368 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 18:09
- Nahlásit

Neessi
OT: pokud někdo používá tři roky stopovačku, svědčí to zejména o jeho bezmezné trpělivosti.
Po třičtvrtě roce mám chuť stopkou Máje před procházkou vždy svázat nožičky

Hyena
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 18:14
- Nahlásit

Fifi
Video jsem neviděla a uvidím až zejtra, bo tenhle comp videa nezvládá. Nicméně "vytloukačky" do obličeje zvládala hyena sotva vyrostla natolik, aby doskočila tak vysoko, v rámci běžného vítacího ceremoniálu

brut
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 18:20
- Nahlásit

kachna_
pokud někdo používá tři roky stopovačku, svědčí to zejména o jeho bezmezné trpělivosti.
nebo o tom, že pes stále bez ní zdrhá

Hyena
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 18:20
- Nahlásit

Tak jsem neodolala, a pustila si to, i když mi to jde vpodstatě jako " fotky". Žíhance jsem tam nějaké našla, ale esli chcete vidět víc videek "rychlých průhů", tak jsou v odkaze "holadský ovčák". Myslím, že zrovna Ebony tam dávala jednu pěknou obranu.

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 18:21
- Nahlásit

Hyena
aby doskočila tak vysoko, v rámci běžného vítacího ceremoniálu
Ja dostala pumelenici na rypak parkrat, neumyslnou, az sem dosedla a oprela se o stenu. Ale ne pri vitani, pri navlikani postroju na brndu. Tamty vytloukacky jsou drsnejsi, asi vedej, proc to psy uci.

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 18:22
- Nahlásit

PetraK
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/2860719/Daruji-11- mesicni-fenku-Madarskeho-kratkosr-ohare.php

AlenaD
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 18:24
- Nahlásit

Neessi

AlenaD
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 18:27
- Nahlásit

Biluška
Semetrikám rupají céfky pokaždé když s Hesinou na klíně objíždíme zahradu a po cestě hulákám "zastávka u jahody, Hesí vystupovat, Nýna nastupovat", "zastávka u ořechu, Nýna vystupovat, Bona nastupovat"...

Jsem netušila že jeden vozíček udělá tolika lidem a psům takový radosti.

Hyena
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 18:36
- Nahlásit

Fifi
Tamty vytloukacky jsou drsnejsi, asi vedej, proc to psy uci.
Koukáš na zprávy ne, voni halt musí držet v draný pohotovosti všechno- ženský, samečky i čokly

Erin
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 18:39
- Nahlásit

Hókám zdarec bando

Tsss nevim nevim,ale co ste tu načmárali mě dožene k Chocholouškovi.
Nejenže mám zasviněnou klávesnici!!lógrem díky Tchořovým ranním ty ty ty.... ste fujky bakaní.

pak se zcela cítím rozpolcena,když Sali Tchoře céé a na druhou stranu nééé.Tak a fčil co teď...

Dovolila sem si přepych vlastního názoru a to:Že pokud Tchořoví vadí jednostranně smýšlející neomalení žumpaci,tak ať do žumpy nestrká frňák.Pokud chce kázat,že s Rudou udržují kultivovanou poradnu,tak mě napadá jen jedno:nahoře huj ,dole fuj!A tím nemyslím ani tak Tchoře ,ale Rudu,bude všem doporučovat,jak se mají chovat,hovořit a jednat.
Vzpomínám si ,jak při mé jedné návštěvě jsem se ho ptala co si myslí a dvou osobách.Jedna mu pomáhala dost a dost,jen vyjádřila svůj nesouhlas s jeho konáním.okamžitě to byla zakomlexovaná kráva a ta druhá co se snažila napravovat psy,je naivní blbkou co na to nemá.Zkrátka proto,že neuznala bezpodmínečně všechny jeho metody.Dovedu si představit jakými peprnostmi mě musel častovat,když jsem hodila střípek reality na světlo

Na svým vebu co by lákadlu pro další přispivatele se snaží chovat kultivovaně,odborně a nedotknutelně..budiž je to jeho web,ale nechtěla bych být v kůži jeho svědomí .

brut
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 18:43
- Nahlásit

Erin
mi to nedá ... nechtěla bych být v kůži jeho svědomí . ... a myslíš, že nějaký má?

brut
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 18:48
- Nahlásit

Erin
zcela cítím rozpolcena,když Sali Tchoře céé a na druhou stranu nééé.Tak a fčil co teď...
čistě laický pohled na věc.... každej sme nějak rozpolcení, holt alespoň máme nad čím důmat ... já třeba nevím, jestli mám zadělat na buchty nebo nééé, protože když je udělám, tak taky ochutnám ( se rozumí samo sebou), ale tím poruším dietní režim, když je neudělám, tak mi to bude líto, protože jsem je dětem slíbila ( a neustále poslouchat, že tenhle slib nedodržuju - kor, když jsem dostala výbornýho pomocníka na zadělávání těst - mi neba)

Ebony
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 18:51
- Nahlásit

Sali
já už krmím 6 velkých domácích a jedno velkých divokých zvížat
ty naděláš...

brut
každej sme nějak rozpolcení, holt alespoň máme nad čím důmat ... já třeba nevím, jestli mám zadělat na buchty nebo nééé,
takže Tchoř je ve skutečnosti vlastně taková buchta...s tím naprosto souhlasím

Hyena
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 18:52
- Nahlásit

Erin
pak se zcela cítím rozpolcena,když Sali Tchoře céé a na druhou stranu nééé.Tak a fčil co teď...
To my neřikej, že si to nikdy se samečkem nezažila Chvíle, kdy byl úžasnej a chvíle, kdy čék musel zmizet, bo by ho zabásli za vraždu. Normální znaky dlouhodobého soužití

Erin
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 19:05
- Nahlásit

brut

myslíš, že nějaký má?

Má. v každém je cosi dobrého.

zcela cítím rozpolcena,když Sali Tchoře céé a na druhou stranu nééé.Tak a fčil co teď...
No samozřejmě sem to myslela v legraci,ale nějak se v tom přestávám orientovat,no

Hyena

To my neřikej, že si to nikdy se samečkem nezažila

No čoveče,než sem o tom začala uvažovat odešel bez rozloučení a bylo vymalováno...s tím druhým samečkem to nezažiju,leda,že by utekl on ode mě.ale tváří se už 10 let spokojeně,tak snad

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 19:07
- Nahlásit

Erin
ale tváří se už 10 let spokojeně,tak snad
Tak to už se asi stává modelářem nebo kutilem.....

Hyena
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 19:15
- Nahlásit

Erin
leda,že by utekl on ode mě.ale tváří se už 10 let spokojeně,tak snad
Pani a víte, že nevim, jestli vám mám závidět nebo vás litovat Já jsem asi příznivce adrenalinových sportů

Hyena
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 19:19
- Nahlásit

Jo a CHCI DAVÍDKOJC- HNED !!! Má sovu a zřejmě se jí nechce do sovince.

Neessi
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 19:20
- Nahlásit

Erin
Dovedu si představit jakými peprnostmi mě musel častovat,když jsem hodila střípek reality na světlo

Já též.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 19:20
- Nahlásit

bože vy ste debilové .8!!!!!!!! stránek!!!!!!!
du vodprosit RD a poptat se na radu jak na spamery

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 19:24
- Nahlásit

Hyena
teeed sem ho vodevřela,poděkuj těm grafomanům tady.hm...no von asi Béza měl zas jednou pravdu ,dyš jen tak letmo vyjádřil svůj soukromej názor na daného samečka aniž by ho znal,jen dle oslavného a obdivného líčení oné samičky kdysi.. to řikám,je to nejchytřejší sameček co sem kdy viděla .pošlu číslo za chvilku,jinak na silvestra prudil právě on,jestli už a že by to jen uvítal.Odvolat se na mne může,to je záruka úspěchu bo máme dlouhodobý fstach dělaný přes pamlsky

Neessi
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 19:27
- Nahlásit

Ebony
takže Tchoř je ve skutečnosti vlastně taková buchta

Jako myslíš že navrchu pečenej a uvnitř "tajemství"(povidla,tvaroh,mák.....syrečky nebo nějakej jinej sajrajt) ? To bysem neřekla,tak tajemnej jako buchta nebéSpíš bysem řekla,že je jak kecanej koláč-kolem pevnej kruch a všechno co se na něj nakecalo je vidět na první pohlet

Hyena
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 19:29
- Nahlásit

davidkova renata
to řikám,je to nejchytřejší sameček co sem kdy viděla
JJ, dokud ho nemáš doma )

Neessi
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 19:29
- Nahlásit

davidkova renata
du vodprosit RD a poptat se na radu jak na spamery
Nikam nechoď,koukla jsem,jaký máš nový "nick"-to je fakt supéééééééééér Dát si nicka skoro jako vlastňáka,to nemá chybu!

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 19:30
- Nahlásit

Hyena
Jo a CHCI DAVÍDKOJC- HNED

ňáká chtivá ne? Další do party na lezby šou?

davidkova renata
du vodprosit RD

tak na to se snad zaregistruju!

Hyena
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 19:31
- Nahlásit

PetraK
ňáká chtivá ne?
Jasnačak, dyk víš, jak si toho sporťáci cení

Neessi
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 19:34
- Nahlásit

PetraK
tak na to se snad zaregistruju!

zbytečný! Stejně to neudělá.Stačí,aby se voptala RD nebo nějakýho štábního a ten jí dá výcuc vocaď-stejně to tu čtou furt

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 19:34
- Nahlásit

Hyena
jak si toho sporťáci cení

to je fakt, jen nevim, esli si toho bude cenit Davídkojc, páč nevim, esli byste jako splnila vočekávání - nejste myslivec, nelozíte po posedech.. a tak vůbec.

jablunka
pani - nedělejte mi to

Hyena
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 19:36
- Nahlásit

PetraK
esli si toho bude cenit Davídkojc
No já vim, že vona radší líný sporťáky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 19:37
- Nahlásit

Hyena
JJ, dokud ho nemáš doma
copak sem magor??????????????????????????????????????????
šiš ty máš ale nápady...to seš psícholok???
Neessi
jaký máš nový "nick"-to je fakt supéééééééééér Dát si nicka skoro jako vlastňáka,to nemá chybu!

vid???? sem na něj pišná! eště vymejšlim novej podpis,Sali tu něco navrhovala,ale zní to trochu jak reklama na firmu s krmením pro zobavou drůbež ,tak aby mě eště neskásli,že inzeruju jako podnikatel a stahijová zas řiká aby tam to motto eště chvílizvostalo bo se to prej pjekně doplnuje..

<< 1 ... 2358 . 2359 . 2360 . 2361 . 2362 . 2363 . 2364 . 2365 . 2366 . 2367 . 2368 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání