| Autor |
Zpráva |
argosek
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 21:12
- Nahlásit
vcera jsem prisel o ridicak, dneska o auto a zitra pujdu na porhlidku domecku pesky. neni tu nekdo z vysociny, kdo by si chtel zitra udelat vylet do jeseniku?
tety
to je zvlastni jak tu oznacujete kolegyne z vedlejsiho fora pipinami, ale, co se tyce vasi debaty o panu tchorovi, jako kolegyne pipiny, zda se mi, chovate se spis vy. a neserte mi, protoze misto prace a hledanidomecku jsem ted precet asi 15 stranek vasich prispevku a ted se mi chce spat a zase jsem dnes nic neudelal.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 21:12
- Nahlásit
PetraK
tak to místní na tuty ale nevydejchaj
myslíš, já myslím že už si na tu divnou ženskou s těma zvířatama zvykli
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 21:13
- Nahlásit
Alexa
myslíš že bude mít Bordžínku na zádech ve vaku a pojedou spolu na těch saních?
ty vole, to bych chtěla vidět na vlastní voči
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 21:13 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit
To All
Blíží se nám první stránka pro Davídkojc
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 21:14
- Nahlásit
Biluška
hodili nějakej rozpis služeb, ať víme přímo na koho se obracet
No to by bylo šikovný a pro hloupý žumpáky by mohli pro lepší pochopení přikládat i smazaný příspěvky.sme přece takový neomalený zavostalý,tak aby nám to docvaklo
|
Alexa
Člen |
- Nahlásit
argosek
a neserte mi,
tak to si ale dej pozor aby ti neprdla céfka
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
argosek
Pane argosku, až pojedete do Králíků tak se stafte na kafe . Slibuju, že bude ze spolku a ne od žida
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 21:15
- Nahlásit
argosek
to je zvlastni jak tu oznacujete kolegyne z vedlejsiho fora pipinami, ale, co se tyce vasi debaty o panu tchorovi, jako kolegyne pipiny, zda se mi, chovate se spis vy
toť slovo chlapa
zase jsem dnes nic neudelal.
no, jako obvykle, tak co s tím prudíte
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 21:18
- Nahlásit
Alexa
slecno alexo, nebojte se, cevky pevne jsou
jak pouto mezi svazovymi republikami.
ostatne - nevite, proc pan kid vzdy, kdyz mu do rypacku
zazpivam "partija lenina - sila narodnaja", zacne vrtet ocasem
a prevrati se na zada?
Biluška
velmi rad na kavu stavil bych se, ovsem zatim resim dopravni problem, jelikoz autu memu praskla vana, olej vsechen vytekl.
nepletu-li se, vi to jiz cela obora.
3x denne kostka cukru nepomohla.
a stejne - kdyz kafe tak od zida.
šeket be va ka ša, hej.
aspon se poradne prospime.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 21:18
- Nahlásit
Erin
No to by bylo šikovný a pro hloupý žumpáky by mohli pro lepší pochopení přikládat i smazaný příspěvky.sme přece takový neomalený zavostalý,tak aby nám to docvaklo
Ono nám to stejně asi nedocvakne, páč jsme přece tak hloupý, že máme IQ houpacího koně s ruční brzdou. Ale zkusit by to s náma mohli, moc bych se za to přimlouvala
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 21:20
- Nahlásit
argosek
elikoz autu memu praskla vana,
Aha, na to už asi drátěnka ve výfuku nepomůže, co?
a stejne - kdyz kafe tak od zida.
No jak chceš. Si teda tohle šetřím pro návštěvy tchýně, exekutorů, vet. inspekcí a podobných mimozemšťanů, ale jestli chceš specijálně tohle tak prosím
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 21:21
- Nahlásit
Biluška
Slibuju, že bude ze spolku a ne od žida
Lidi toho naslibujou
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 21:22
- Nahlásit
Ebony
toť slovo chlapa
spravne jste mne, slecno ebony, nazvala - veru.
no, jako obvykle, tak co s tím prudíte
inu co bych neprudil? vidim-li, ze nekde o nadhledu mluvi se nadhled postradaje (ci -jic, abych byl presny), zaprudim si rad. a mam na to pravo - vzdyt vas ze svych dani zivim, slecno ebony :-*.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 21:23
- Nahlásit
Tak jsem zase tu.... sem měla návštěvu ...Saliovic. Tchoř má šikovný ruce ( aby nedošlo k mýlce, tak šlo o pračku - pro PetruK ne plačku), povedlo se mu pustit pračku tak, aby doprala to prádlo, co v ní uvízlo
Měli s sebou Bobulku a moc se mi líbila
Opět peču chlebík.... sem vám chtěla ten včerejší vyfotit, ale bylo blbý světlo
Buchty budou ... v neděli , v sobotu du mladýmu na ples do Lucerny
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 21:24
- Nahlásit
Musím říct, že dodčítat vás je docela šílený
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 21:28
- Nahlásit
argosek
vidim-li, ze nekde o nadhledu mluvi se nadhled postradaje (ci -jic, abych byl presny), zaprudim si rad. a mam na to pravo - vzdyt vas ze svych dani zivim, slecno ebony :-*.
co to melete? vůbec vám nerozumím, a neživíte mě, živí mě manžel, s váma by jsme i se smečkou chcíply tak akorát hlady
prudit nemáte s tím, že jste nic neudělal, když stejně nikdy nic neděláte
o nadhledu si nechte jen zdát, ale je mi to jasný, chlapi sobě, jakkoliv a kdekoliv, i kdyby to do nebe volalo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 21:37
- Nahlásit
Alexa
myslíš, já myslím že už si na tu divnou ženskou s těma zvířatama zvykli
na ty zvířata asi jo, otázka je jaká je situace s tou divnou ženskou ,
tak to si ale dej pozor aby ti neprdla céfka
No!! Páč by začal tahat nohu a dyby mu prdla další, musel by se k tomu domečku dopravit jako pan Meresjef
Ebony
chlapi sobě
voni tu reklamu pak upravili, víte to?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 21:39
- Nahlásit
PetraK
Páč by začal tahat nohu a dyby mu prdla další, musel by se k tomu domečku dopravit jako pan Meresjef
by lezl po čtyřech nebo se plazil po dálnici? Ještě by tam potkal medvěda nebo dědu Lebedu ...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 21:42
- Nahlásit
brut
to ani nejde je dočíst
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 21:47
- Nahlásit
Biluška
No jak chceš. Si teda tohle šetřím pro návštěvy tchýně, exekutorů, vet. inspekcí a podobných mimozemšťanů, ale jestli chceš specijálně tohle tak prosím
budu v dobre spolecnosti :-P.
Ebony
vůbec vám nerozumím, a neživíte mě, živí mě manžel, s váma by jsme i se smečkou chcíply tak akorát hlady
pokud jste mela namysli: "vůbec vám nerozumím, a neživíte mě, živí mě manžel, s váma bychom i se smečkou chcíply tak akorát hlady", pak bych vas rad upozornil, ze vztah zivitel-ziveny, ktery jsem nastinil ve svem prispevku, byl zcela jineho charakteru, nez ten, kterym mi, zcela mylne oponujete. ostatne, o tom, koho ci co jsem ci nejsem schopen uzivit, nejlepe vypovida ma vlastni vaha.
prudit nemáte s tím, že jste nic neudělal, když stejně nikdy nic neděláte
mam pocit, ze jste zustala myslenim hluboko v socializmu. pochopte, ja jako intelektual neobohacuji spolecnost kontinualni pravidly sesnerovanou cinnosti, jejimz cilem je transformace mnoziny kvalit A do mnoziny kvalit B, kde mnozina kvalit B vykazuje aktualne vyssi uzitkem meritelnou hodnotu (nebo take ne, jak vidame dnes a denne), nybrz nahlymi erupcemi - vetsimi ci mensimi -, ktere projevi se napriklad tim, ze mnozina kvalit A, splyne s mnoznou kvalit B, pri cemz vysledna kvalita jest z hlediska uzitecnosti nemeritelna, ovsem - jako vedlejsi produkt vznikne krystalicky cista kvalita C, jiz - verte tomu ci neverte - oceni jednoho dne masy. prikladem budiz vynalez toaletniho papiru jednim z mych predchudcu.
o nadhledu si nechte jen zdát, ale je mi to jasný, chlapi sobě, jakkoliv a kdekoliv, i kdyby to do nebe volalo
ale ale, co to citim z vasich slov. snad ne....? ale ne - to preci neste vy..
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 21:48
- Nahlásit
Alexa
že bude mít Bordžínku na zádech ve vaku a pojedou spolu na těch saních?
šiš,dyk bysem si strhla zádo !
Teda ,pani,vy máte nápady.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 21:52
- Nahlásit
argosek
jelikoz autu memu praskla vana
dyk ste si koupil nedávno novou s tryskama,tak f čom je problém?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 21:55
- Nahlásit
argosek
mam pocit, ze jste zustala myslenim hluboko v socializmu. pochopte, ja jako intelektual neobohacuji spolecnost kontinualni pravidly sesnerovanou cinnosti, jejimz cilem je transformace mnoziny kvalit A do mnoziny kvalit B, kde mnozina kvalit B vykazuje aktualne vyssi uzitkem meritelnou hodnotu (nebo take ne, jak vidame dnes a denne), nybrz nahlymi erupcemi - vetsimi ci mensimi -, ktere projevi se napriklad tim, ze mnozina kvalit A, splyne s mnoznou kvalit B, pri cemz vysledna kvalita jest z hlediska uzitecnosti nemeritelna, ovsem - jako vedlejsi produkt vznikne krystalicky cista kvalita C, jiz - verte tomu ci neverte - oceni jednoho dne masy. prikladem budiz vynalez toaletniho papiru jednim z mych predchudcu.
Pane skorosousede, mohl byste toto, prosím, přeložit do řeči srozumitelné blondýnám? Páč jediné slovo co jsem z toho pochopila je "toaletní papír"
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 21:58
- Nahlásit
brezen2008
to ani nejde je dočíst
já měla jen tři strany, takže to šlo
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 22:03
- Nahlásit
Neessi
dyk ste si koupil nedávno novou s tryskama,tak f čom je problém?
neunesla tihu myslenek marxizmu-leninizmu, kdyz jsem si onehda do lazne - pro zkraceni dlouhe chvile - vzal zivotopis nikity chruscova.
Biluška
Pane skorosousede, mohl byste toto, prosím, přeložit do řeči srozumitelné blondýnám? Páč jediné slovo co jsem z toho pochopila je "toaletní papír"
je-li vam, slecno bilusko, blizky a snadno pochopitelny pojem "toaletni papir", dovolte, abych shrnul - dopousteje se pritom, priznavam, nemistneho zjednodusseni a - nebojim se rici - obsahoveho zplosteni -- citovany prispevek parafrazi vyroku velkeho sovetskeho spisovatele lva nikolajevice tolsteho:
delam h@vn@, a prachu za to mam jak n&sr&n@.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 22:09
- Nahlásit
argosek
Děkuji za překlad pane skorosousede . Musím říci, že panu Lvu Nikolajeviči značně závidím, také bych chtěla takto vydělávat větší množství oběživa Přijde mi to jako poměrně bezpracné
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 22:10 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit
argosek
vzal zivotopis nikity chruscova.
tak to byl jen notýsek,bo kromě kukuřice na Měsíci a atentátu na Krymu se moc nezviditelňoval
ledaže by se vám ty trysky(u vany) zanesly těma černejma myšlénkama
velkeho sovetskeho spisovatele lva nikolajevice tolsteho
tak to prrrrrrrr! Nebyl sovjetskej,ale ruskej !
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 22:13
- Nahlásit
Ebony
ty vole, to bych chtěla vidět na vlastní voči
takhle nějak podobně si to přectavuju
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 22:15
- Nahlásit
Alexa
takhle nějak podobně si to přectavuju
jak?Vidim jen červenej křížek!
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 22:16
- Nahlásit
Biluška
"toaletní papír"
tak vzhledem k tomu, že tady celou dobu píše vo wohně, tak jsi rozuměla tomu podstatnýmu dobře
|