| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 08:52
- Nahlásit
Sali
Voheň nemůžu, na tý žumpě je asfalt. Nahoře. Nevím proč Asi proto, aby to vypadalo ošklivě a nešel tam dělat oheň . Zkoušela jsem to fénovat, ale to bych tam mohla být do půlnoci. Žumponoráka jsem odvolala, odpoledne to bude muset Mášenek odsekat majzlíkem, nebo ať si s tím udělá co chce, to je samčí práce tohleto
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 08:52
- Nahlásit
PetraK
http://www.youtube.com/watch?v=84itKZhoeI0
http://www.bookfayre.cz/books/name/ivan_balabanov. 1391251.html.cs
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 08:53
- Nahlásit
Biluška
udělá co chce, to je samčí práce tohleto
a stejně tam je toho nejvíc vod něj, ne? Je největčí, tak bude mít i největčí podíl, tak ať se vo to postará. To dá rozum.
Poslalas ho teda sem- Výcucáře?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 08:54
- Nahlásit
Biluška
tavnou pistolí bys to mohla trochu uvolnit, a pak kladivo a pajcr, ale to je fakt práce pro chlapa.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 09:00
- Nahlásit
PetraK
je tam 60 videi, to máme na chvíli od grafomanie pokoj pro fšechny, a já zatím udělám biopsie
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 09:11
- Nahlásit
Sali
Já si to můžu pustit až doma
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
Sali
a já zatím udělám biopsie
prt a prdík sem asi naprosto slepá a blbá a koukala jsem moc rychle -nic jsem v tom fofru nezahlídla a ono taky tady mi to stejně nepůjde
|
argosek
Člen |
- Nahlásit
Sali
slecno sali, mam pocit, ze jste zbytecne moc skromna.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 09:15
- Nahlásit
PetraK
a co jako hledáš? na tom videu? nevím vo čem se tu bavíte
|
monika
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 09:16
- Nahlásit
Biluška řešte to takhle
|
monika
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 09:19 - Změnil/a: monika
- Nahlásit
nebo takhle, to bys mohla pak zapřáhnout smečku ...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 09:26
- Nahlásit
monika
nebo takhle, to bys mohla pak zapřáhnout smečku ...
tak já nevim, jak moc by to bylo komfortní vyměšování, dyby byla zapřažená třeba Gozéra a na obzoru by vyšlo stádo srnek
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 09:34
- Nahlásit
PetraK
monika
tak já nevim, jak moc by to bylo komfortní vyměšování, dyby byla zapřažená třeba Gozéra a na obzoru by vyšlo stádo srnek
No právě To bysem taky třebas mohla spadnout a to vozítko by mi ujelo . Umíte si pak představit jak píšu inzeráty "hledá se vlkošedá fena malamuta, zvl. znamení - táhne za sebou kadibudku" ?
|
monika
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 09:35 - Změnil/a: monika
- Nahlásit
Biluška
hele, ale víš zase kdybyste to pojali jako bojovku... Ono na tomhle se dá neskutečně vyřádit s tím materiálem co máš doma.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 09:36
- Nahlásit
Ahoj zmrlíci, psi mi nezmrzli tak maj dobrý izolace
PetraK
tovje teorie s cikánama se nepotvrdila, žádný jsem v autě neměla a nic jsem neviděla krz zamrzlý okýnko
Neessi
asi jsi myslela tenhle styl?
něco podobnýho jel tam chlap na kole a na zádech měl nějakýho jelena čico
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 09:42
- Nahlásit
monika
hele, ale víš zase kdybyste to pojali jako bojovku... Ono na tomhle se dá neskutečně vyřádit s tím materiálem co máš doma.
Jako, že by Gozéra odtáhla kadibudku pryč a Arman by ji stopoval za účelem vyválení v hownech? Jak ho znám tak by se do akce zapojil velmi nadšeně a s drajvem
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 09:44
- Nahlásit
Dobré ráno milí a krásní lidé! Dnes v noci, když sme se vraceli z Berun, bylo mínus 17. Saraksovi už měli plný saraksbus člověkůch, jela jsem tedy přece s nimi, po vzoru našich psích přátel f kufru. A jelikoš mají velice velký kufr, poznala sem, jak se cítí bernardýn f kufru velkého vozu. Pak sme pustili psy z auta a šlo se na noční prochásku, už jen s Maryjí. Tu sem dnes ráno nestihla vyvenčit, bo sme přespali až do půl osmé, takže je tu se mnou f práci. Už jí sežral Fanda, má z ní radost, ona z něj zvrací.
Sali
Super, polední prochajda se mi pěkně hodí, pojedu pro postel až odpolko. Pokud byste potom jeli dom přes davítkovou, můžem kliďánko vyvenčit u ní, aby taky mohla jít. Tzn mohli bychom se sejít buď u té placy, nebo u krčské nemocnice, a obejít buď hustoles, nebo vyjet na hvězdičku.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 09:48
- Nahlásit
bodry rano vespolek, u nas je -20 stupnuch
us ma davitkova to novy uderny motto? esliva ne, tak nabizim sve firemni 'vaše wohno naše radost' ..pac jednak se to s jejim novym vtelenim taky krasne doplnuje a dvanak ja to balim, evidentne je tu vo flek hovnocucare velkej zajem ))
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 09:49
- Nahlásit
dobré ránko
okamžitě chci odkaz na stránky s předpovědí počasí, kde je napsáno, že už nebude takhlenc mrznout!
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 09:53
- Nahlásit
gabifi
že už nebude takhlenc mrznout!
Dyk je to porád lepší než to hnusný vlhko a lezavo před vánocema. Minimálně nemusím čokla po každý vycházce rvát do vany
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 09:54
- Nahlásit
Biluška
táhne za sebou kadibudku"
zn. uvnitř bude Gerda!
monika
to pojali jako bojovku...
spíš hnojovku, ne?
Alexa
jelena čico
Jelen čico neexistuje, jenom Jelen Sika
cikánama se nepotvrdila, žádný jsem v autě neměla
divala ses pořádně??? Voni f šeru nejsou moc dobře vidět, díky mimikrám.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 09:56
- Nahlásit
Hyena
Minimálně nemusím čokla po každý vycházce rvát do vany
tak tak moje řeč! Vopucujem pacinky a dem dělat hajinky! To je teď nový Ešusí heslo.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 09:58
- Nahlásit
Hyena
Dyk je to porád lepší než to hnusný vlhko a lezavo před vánocema. Minimálně nemusím čokla po každý vycházce rvát do vany
já chtít snížek a lehký mrazík do -5, aby dlouhosrstej nemusel do vany a aby krátkosrstýmu nenamrzal zadek
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 10:04
- Nahlásit
PetraK
zn. uvnitř bude Gerda!
Kdyby byla uvnitř Gerda tak bysem je nemusela hledat, páč až by Gozéře utekly ty srnky (což je brzo, poněvadž u nás mají srnky kondičku a nejsou tlustý, zato Gozéra fyzičku nemá a tlustá je ) tak by ji Gerda odnavigovala domů. Vidím v tom značnou časovou úsporu. Jednak se vůbec nemusím účastnit akce, Gerdička ji zastane za mě a za druhé nemusím psát inzeráty na ztracenou malamutku
Vopucujem pacinky a dem dělat hajinky! To je teď nový Ešusí heslo
Na polohování při kanisce používáme povel "dělej haji buci" .Všichni psi ho šíleně milujou a je jim naprosto jedno zda mají umyté pacinky . Spíš mám dojem, že s neumytýma pacinkama ho plní s mnohem větší chutí Pochopitelně místo na hajobucání s neumytýma nohama je VŽDYCKY u mě v posteli Čím větší binec je venku tím víc psů mi ihned po vycházce musí předvést, že tento povel bravurně ovládá
|
monika
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 10:05
- Nahlásit
Biluška
nebojím se, že by došly nápady.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 10:17
- Nahlásit
monika
nebojím se, že by došly nápady.
Když je v akci tak lákavý materiál tak určitě ne
All
Gde ste fšichni? To fšichni sledují ty videja, nebo ste šli někam pařit beze mě?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 10:20
- Nahlásit
Biluška
já tu sem,jenom jsem dostala takovej vyhrožující dopis,od pana domácího
díky isdpchovi jsem v klidu
už jsem tu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 10:22
- Nahlásit
Biluška
Gerdička ji zastane za mě
No! Copak Gerda, ta je šikovná:
Gerda nejni žádnej strašpytel
a na požádání sestaví Ti epytel
Než bys řekla slůfko plurál
sepíše Ti epidurál
F kadibutce sviští strání
jakýpak s tim paní s**ní
Copak naše Gerda
Čím větší binec je venku tím víc psů mi ihned po vycházce musí předvést, že tento povel bravurně ovládá
seš blbá nebo furt nespokojená? Čokli ti plněj povely ešče než je řekneš a vona si stěžuje. Seš nemocná na hlavu asi.
Gde ste fšichni?
Pracuju
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 10:25
- Nahlásit
PetraK
Voni f šeru nejsou moc dobře vidět,
já ti nevím, ale u nás v půl 9 bylo docela dobře vidět
|
Alexa