| Autor |
Zpráva |
Sali
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 11:50
- Nahlásit
Chceš říct, že tě argosek může poblinkat střevním obsahem jo?
Biluška
jednas se uhnu, a druhak mě u toho blbě nebude.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 11:51
- Nahlásit
davidkova renata
zázvor se dá koupit v kdejakým krámě... tak ať synek doběhne, koupí kousek a udělá ti čajík... hned ti bude líp a budeš bez teploty a zimnice
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
hele hlavně si nedávej príznic, dej si tlustý fusekle, ať je ti teplo na nohy, ten zázvor bys doma mít měla, kor dyš budeš teď chrupkat, mohla si to vypotit a vyhnat - zpurgovat - ven.
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
Gerda
DD
nechybí tam T? Pak by to bylo DDT a to vim co je, mohla bych poradit.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 11:52
- Nahlásit
PetraK
a co ta kadeřavost vlny, ta by to nemohla bejt? Ispidich by moch krásně závidět.
to ne...mám asi 3 vlasy a nějak se mi nekadeřej.. spíš ta mezižaberní plísen
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 11:52
- Nahlásit
PetraK
teď po těch dvou Silvestrech ale kapek jo , přeci jen játra nestačily votbourávat
tak si taky udělejte doma čaj ze zázvoru a budete bez červeného frňákovníku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 11:53
- Nahlásit
davidkova renata
střelit vot boku
neni to předčasný? Se hned střílet? Třeba to přejde, ne?
|
Sali
Člen |
- Nahlásit
Gerda
DD je domov důchodců, ten tam v tom objektu vždycky byl...
To je vono, OMV a za ní PLUS.
Vod Modrýho pavilonu to přece šikmo řízneš do lesoparku přes Zálesí hned na dolním kraji toho lesa, ne, nepudeš přece civilisací až nahoru k pumpě????
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
Tchor
Psi tam běžně chodí, takže fridex teda nerisknu. Sůl teda zkusím jestli říkáš, že to pak nezamrzne. Ale jestli to večer zamrzne eště víc tak uvidíš.
monika
Tak s takovým tringeltem by tě naši poslali někam , ale psů se bojí taky.
U nás se střídají dva. Jeden se bojí a nevjede dovnitř dokud nejsou všichni zavření. Druhý mě jednou sledoval jak sázím papriky a Puma mi podává sazeničky. Děsně se mu to líbilo (mě ne, páč tři zlomila , je neopatrná ), řval smíchy a pořád chtěl vědět jak to má naučit svýho psa. Od tý doby pokaždé když přijede tak vyzvídá jestli už Puma umí zalívat (neumí, páč je blbá, konvičku za sebou sice táhne, ale všechno to vyčabrá než s tím dojde k záhonku )
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 11:54
- Nahlásit
brut
se dá koupit v kdejakým krámě... tak ať synek doběhne
si cvok????? nebudu vyhazovat zbytečně za takový zhůvěřilostě! by se mi leda přitížilo ,si natočim teplou vodu s kohoutku,to dyš vypiju ,spotim se tutovje a možná dopadnu jak ten na tom smajlu vot stahi
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
spíš ta mezižaberní plísen
a uš ste volezlá? Jak vypadáte? SLuší vám to? Esi jo, tak bych si taky kapek vzala.
|
StaHi
Člen |
- Nahlásit
PetraK
páč my máme se StaHi společný předky, zadky
jako vo pretcich sem vedela... !!!
davidkova renata
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 11:55
- Nahlásit
Bych vám přála momentálně vidět Bruta s Aluškou..... to že oba chrní na sedačce je jedna věc, ale druhák... on jí chrápe na zadnici hlavou a ona ho packama objímá
|
monika
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 11:56
- Nahlásit
Biluška
konvičku za sebou sice táhne, ale všechno to vyčabrá než s tím dojde k záhonku )
to bude konvičkou.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 11:56
- Nahlásit
PetraK
a uš ste volezlá
už léta...asi to budu mít chronycký uš..
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 11:57
- Nahlásit
Sali
exsudativní karcinosa peritonea s difusními nádorovými adhesemi
no zkrátka porcelánová dutina břišní-viděla jsem in vivo(Ca ovarií bilat.)ještě v době,kdy si biopsie dělala z laparotomie.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 9 Led 2009 11:58
- Nahlásit
brut
jaký tam maj a za kolik? Vyjde to levněji než u nás? Pojedu k bratránkovi na návštěvu, tak že bych se zastavila za hranicema nakoupit....
levnějc to rozhodně vyjde, kilový balení stojí kolem 80 centů (já z jednoho udělám dva 750 g chleby), jsou to tyhle brotbackmischungen (bohužel neumim německy, tak ti ty názvy nepřeložim ), maj tam i dražší, ale výběr celkově slušnej ...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 11:58
- Nahlásit
Sali
nepudeš přece civilisací až nahoru k pumpě????
Oudu, Mařena se tam bojí těch psůch, co sou za plotem, tak zrovínka tam půjdeme. Stejně jako dnes musela na všechyn přestupy na eskalátory, bo se toho bojí ))) V každém případě kolem Alšáku sem tam za pár pikosekund
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 11:59
- Nahlásit
davidkova renata
takhle blbě nám bylo taky, a rozchodilo se to nakonec nějak.
Málo na postel a moc na práci, vo wohně to bylo.
|
brut
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
nebudu vyhazovat zbytečně za takový zhůvěřilostě!
těch pár fňufníků tě nezabije a budeš bez teploty a zimnice.... teplá voda tě akorát posadí na hajzl a budeš mít nejen zimnici, ale i sračku a do práce nepůjdeš tuplem
Tak si alespoň udělej čaj s citronem a medem, když máš pocit, že by se ti po zázvoru mohlo přitížit
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
nebudu vyhazovat zbytečně za takový zhůvěřilostě! by se mi leda přitížilo
Ty si tak blbá, až to mlátí dveřma . Sem si kvůli tobě potřísnila čisté tepláky
monika
to bude konvičkou.
Jak konvičkou? Víš jak byla drahá? Padesátosum korun mě stála Taková drahá konef zalívá sama, je absolutně dokonalá. Ale ten pes je bubej a furt nechápe, že s tím musí chodit opatrně a ne třepat hlavou, vrčet, koulet očima a škubat s tím
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 12:00
- Nahlásit
Gerda
dobře, tak se sejdem u toho Plusu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 12:01
- Nahlásit
Sali
Málo na postel a moc na práci, vo wohně to bylo.
todle mám celej život
brut
Tak si alespoň udělej čaj s citronem a medem
přestan furt agitovat! Si nějakej dýler nebo co?? Nemám ani met ani citron,páč choropy nevedu,takže žiju skromně!
Biluška
až to mlátí dveřma
tady nejni nic slyšet..
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 12:01
- Nahlásit
Ale ten pes je bubej a furt nechápe, že s tím musí chodit opatrně a ne třepat hlavou, vrčet, koulet očima a škubat s tím
Biluška
to jsou následky tý votravy, chorea a tak....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 12:02
- Nahlásit
Tinta76
levnějc to rozhodně vyjde, kilový balení stojí kolem 80 centů (já z jednoho udělám dva 750 g chleby),
super ... díky za odkaz... si to přeložím ( sice budu nadávat, že sem už sklerotik, protože si všechny slovíčka určitě nevybavím, ale to neva....se procvičím).... huš abych jela k bratránkojc
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 12:02
- Nahlásit
Tinta76
taky us moc nemumim nemecky, ale bude to 'mesuge s chlebovou zadeli'... nejspis
|
bea
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 12:03
- Nahlásit
davidkova renata
Ahoj, mám zprávy o štěňátku, které se vezlo 25.12.08 do Veltrus.
Před dvěma dny jsem ho viděla - Alíček už přibral 2 kg, má se fakt dobře. Ptala jsem se, proč ho chtějí dát k boudě - zřejmě to byl omyl - paní Dudová se ptala, kdy ,může být venku - oni chodí pak po zimě pracovat na pole, tak aby pejsa nebyl zavřený doma,bude na dvoře s přístupem do kůlny (špatné počasí). Ale jak jsou doma, bude s nimi v domku.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 12:04
- Nahlásit
StaHi
jako vo pretcich sem vedela
asi taky ňáká epydémyje jinak to vysvětlit neumim.
davidkova renata
asi to budu mít chronycký uš
tak f tom přípatku je todle znásobení projevů buďto předsmrtná křeč a nebo se sasračně uzdravíte.
Biluška
Sem si kvůli tobě potřísnila čisté tepláky
to bude taky epydémyje. Nejdříf Gerda v garage, včera taky tady něgdo a dneska vy!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 12:05
- Nahlásit
davidkova renata
met ti můžu poslat po rychlých spojkách . .. tentokrát už mladá bude vědět, ajk tvůj synek vypadá a nebude mi volat, jakže sem to řikala
prd dýler... ti radím jak na chorobu a ty se šklebíš... tak se klíďo klepej zimou a zároveň poť, nevděčnice
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 12:06
- Nahlásit
StaHi
'mesuge s chlebovou zadeli'
to musí bejt ňáká hodně vzácná směs! Hotová egzotika.
|