Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2367 . 2368 . 2369 . 2370 . 2371 . 2372 . 2373 . 2374 . 2375 . 2376 . 2377 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 12:53
- Nahlásit

brut
kolik tam je UK a kolik normálních lidí?

kdo se proti nim postaví? kromě března

brut
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 12:55
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
jenomže proti bandě hajzlů ti málokdo pomůže, i když dobré mravy neporušuješ ty, ale oni, no to je jedno
pokud půjde do občanský poradny, tak jí poradí, co má dělat dál a jaké má možnosti ...musí s sebou vzít nájemní smlouvu a vše, co kdy od domovníka dostala... včetně jména a adresy majitele baráku.
Proto se ptám, kolik je tam normálních lidí a kolik Uk... myslím počet bytů

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 12:56
- Nahlásit

brut
jo jo

Sali
Člen
- Nahlásit

Tinta76
je to to samý, jen přeházeli písmenka, tuším.
Chce to právníka, tohle je výstraha, ne výpověď, chápu -li dobře, čili poradit se na řešení, aby k výpovědi nedošlo.

brut
Člen
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
jde o ten poměr ... pokud si stěžuje jen jeden byt a to jsou UK, tak bych byla v klidu .... jeden byt proti celému baráku, který si nestěžuje?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 12:57
- Nahlásit

ted jsem domluvila s ispchem,je tak hodnej,já mu to okopíruji a předám zejtra on se mi na to přes víkend podívá a pak mi řekne pravdu at je jakokoliv

díky všem
brut
bohužel,tady se každej bojí o bydlení,je tu ukrajinská rodina,která snad všude babkám uklzí byty a tak samo že jdou proti mě,dokonce vod člověka do kterého bych to neřekla

StaHi
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 12:57
- Nahlásit

hele, a to je tam nejak uzasne vyhodnej najem? s bandou hajzlu bych nechtela bydlet vubec.. kamaradka mela neco podobnyho (ne kvuli psum..ale sprahnutou bandu ukacek v dome), soudila se a prohrala, i dyz byla v pravu ..ovsem buhvijak by dopadla, dyby v tom dome zustala..

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 12:59
- Nahlásit

bohužel,tady se každej bojí o bydlení,je tu ukrajinská rodina,která snad všude babkám uklzí byty a tak samo že jdou proti mě,dokonce vod člověka do kterého bych to neřekla
brut
tak asi takhle sem to myslela každej chce svoje teplý místečko!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 12:59
- Nahlásit

jim asi příjde divný že mám 3 psy , z toho 2 malé v garzonce,ale kdo tu byl,ví kolik tu mají místa
sice tu bydlej ještě 2 čivavy ale v 2 +

brut
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 13:00
- Nahlásit

brezen2008
ale stěžuje si jen ta jedna rodina nebo celý barák? ..... hele, vem všechny papíry co máš a jdi do tý poradny, ať se ti na to koukne jejich právník a řekne co dál
Ty právní kličky jsou tak zamotaný, že co jednomu připadá jako naprosto logický, tak oni jsou během vteřinky schopní rozcupovat na padrť

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 13:00
- Nahlásit

brezen2008
jedno je jasný, psi tam už prostě nesmět štěkat v tvý nepřítomnosti, to je daný.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 13:02
- Nahlásit

Sali
no to je jasný,sindy občas štěkne,když třeba někdo zazvoní anebo někdo třískne dveřmi

brut
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 13:03
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
to sice jo, já to chápu, ale stejně si myslím, že jen na března dělaj bububu a doufaj, že se lekne a buď dá pryč psy nebo uteče se staženým ohonem .....
Možná by pomohla dobře napsaná odpověď od právníka, kde by jim "vysvětlil" co a jak

brut
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 13:04
- Nahlásit

brezen2008
jaký máš dveře... vchodový myslím... jsou to ty dvojdílný, co jsou na Vinohradech běžný nebo máš klasiku?

Sali
Člen
- Nahlásit

brezen2008
ano, ale nesměj výt a štěkat, když jseš v práci, jak víš, že to nedělaj????

brezen2008
Člen
- Nahlásit

brut
podle toho papíru:
ruší ostatní nájemníky domu a tím je porušeno jejich právo na klidné a spokojené bydlení
jsem to vopsala

nájemní smlouvu mám na dobu neurčitou a co se týče psů a jinejch zvířat nemám ani zmínku ve smlouvě
pokud až umřu tak tím zaniká smlouva

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 13:06
- Nahlásit

brut
dyť jo, souhlas, v pondělí jí isdpch řekne, co vymyslel von, a pak pude eště do tý poradny pro kompetentní vyjádření.. aby to měla na papíře.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 13:08
- Nahlásit

brut
má klasický nedoléhající eště ke všemu sem si všimla

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 13:09
- Nahlásit

brezen2008
ruší ostatní nájemníky domu a tím je porušeno jejich právo na klidné a spokojené bydlení
a jak je jako ruší, štěkotem, chlupama, psím smradem, tím že žijou, nebo co jako?
tohle je strašně nepřesná formulace, vše v OZ je postavený na míře přiměřené, hluk, pach,....a na časech, kdy se rušivé vlivy musí maximálně omezit, neb je noční klid.
Stejně rušit může dítě, pračka,...

brut
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 13:10
- Nahlásit

brezen2008
máš tam napsáno, že ruší ostatní nájemníky domu a tím je porušeno jejich právo na klidné a spokojené bydlení
... to jako ty osobně nebo psi nebo jak ? Je tam napsaný jakým způsobem je rušíš?

Když se u nás v paneláku posílala výstraha jednomu nájemníkovi, tak tam byl popsaný i způsob rušení ( bylo to na radu právníka, aby to nebylo napadnutelný)... ten chlap chodil domů vožralej pravidelně po půlnoci, řval na celej barák, zvonil na zvonky, dobýval se k sousedům do bytu, když si spletl patro atd. ... tohle všechno tam bylo vypsaný s tím, že pokud nesjedná nápravu do doby xy, tak bude muset barák podstoupit soudní řízení

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 13:11
- Nahlásit

c) jestliže nájemce nebo ti, kdo s ním bydlí, přes písemnou výstrahu hrubě porušují dobré mravy v domě
Bacha na to. Pokud ti psi neřvou od rána do večera furt a hlavně v době nočního klidu tak to není porušení dobrých mravů v domě. To na mě zkoušel Ekzém blahé paměti Skončili jsme před komisí a tam mu to řekli .

Březen2008
Hned teď včil vezmi čistý, bílý papír a napiš na něho
" Potvrzujeme, že psi v majetku slečny Petry ..... , nar. ......, bytem............ nás neobtěžují a nevadí nám jejich držení v domě č. p.............. "
Pak s tím obejdi sousedy. Nemusí být všichni, ale bylo by fajn, kdyby se ti jich podepsala většina. Začni u těch, se kterýma vycházíš, pak obejdi i ty neutrální. Na ty, se kterýma nevycházíš se vyprdni.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 13:12
- Nahlásit

Sali
já je přes ty dveře neslišela nikdy,jako když jsem odcházela

Alexa
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 13:13
- Nahlásit

smes na testo si pripravujete sami? nebo kupujete ty prefabrikovany?
já ti nějak do těch směsí nechci jít, ale kupuju celozrnnou mouku žitnou a pšeničnou a někdy takovou tu chlebovou mouku a směsi semínek si taky dělám sama. Ze začátku jsem vyzkoušela asi 50 druhů chleba, a nakonec nejoblíbenější je semínkový z třetiny žitný a 2/3 pšeničný mouky

brut
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 13:13
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
má klasický nedoléhající eště ke všemu sem si všimla
klasický... nedoléhající.... takže v první řadě bude muset zajistit, aby se "hluk" z bytu nedostal přes ty dveře ven ... utěsnit, překrýt nějakou dekou ( silnější) atd. Zkrátka vymyslet něco, co by pomohlo zmírnit hluk
Pak bude muset zamezit štěkání psů...a zajistit,aby neštěkali ani na zvonek a bouchání dvěří, kor v její nepřítomnosti

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 13:16
- Nahlásit

Biluška
vidím to podobně, akorát že tuším že Petra chodí občas na noční bez psů, čili neví, co se tehdy děje...
Psi nesmí ani ochcávat barák, ani aktivně děsit lidi na schodech, ani nějak jinak za sebou zanechávat neuklizené stopy svého průchodu,
prostě nesmí do druhých obdobně narážet, aby lidi nebyli nasraný.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 13:16
- Nahlásit

brezen2008

jak píše Biluška - obejdi dům, ono takle tváří v tvář budou reagovat jinak - pochopitelně se vyhni těm o kterých víš, že jsou jasně proti Tobě.
Děláš v noci? Můžou štěkat po nocích? Taky si zkus zjistit, jestli štěkají, když jsi pryč nebo ne. Vím, že to lidi, do kterých takhle jdou řeší tím, že nechají zapnutý magneťák na nahrávání, aby věděli, jestli pes/psi štěkají nebo ne. Jak vědí sousedé, že štěkají zrovna tvoji psi? Můžou to být klidně ty dvě čibaby. Zjistit si, jestli ty dvě mrnítka náhodou neřvou. Musíš se proti tomu všemu připravit.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 13:17
- Nahlásit

brezen2008
udělej, co říká Biluška a to nejlépe ještě dnes

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 13:18
- Nahlásit

brezen2008
to bys musela hodinku počkat někde před domem, a naslouchat...ale to ti řeknou sousedi nad i pod, jestli v noci něco slyšej, to se jako neboj.
Zjisti si, čím jako vadíš, a udělej účinnou nápravu, a přitom si radši hledej lepší bydlení, máš i jiný důvody, víš?

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 13:18
- Nahlásit

brezen2008

oni nemusí štěkat hned, když odcházíš, spousta jich spustí až o něco později. Musíš počkat někde opodál.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 13:19
- Nahlásit

Sali
vidím to podobně, akorát že tuším že Petra chodí občas na noční bez psů, čili neví, co se tehdy děje...
Psi nesmí ani ochcávat barák, ani aktivně děsit lidi na schodech, ani nějak jinak za sebou zanechávat neuklizené stopy svého průchodu,
prostě nesmí do druhých obdobně narážet, aby lidi nebyli nasraný.

Tady to by mělo být v pohodě, protože bydlí v prvním patře a jezdí výtahem a prochází kraťoučkou chodbou, takže téměř nikdy nepotkává lidi.

<< 1 ... 2367 . 2368 . 2369 . 2370 . 2371 . 2372 . 2373 . 2374 . 2375 . 2376 . 2377 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání