Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2367 . 2368 . 2369 . 2370 . 2371 . 2372 . 2373 . 2374 . 2375 . 2376 . 2377 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 13:19
- Nahlásit

já vám to vopíšu co tu je

Janiii
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 13:20
- Nahlásit

PetraK
šup vedle k sobě do tématu pani, něco potřebuju

Sali
Člen
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
aspoň že tak.

Gerda
Člen
- Nahlásit

brut
zajistit,aby neštěkali ani na zvonek a bouchání dvěří, kor v její nepřítomnosti
To spíš aby to nebylo slyšet. My kůli tomu polstrovali vchodové dveře a pes k nim nemá ani přístup, je v místnosti, dke mu hraje rádio, aby se hluk minimalizoval.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 13:21
- Nahlásit

brezen2008

pokud Ti sousedé řeknou, že ti psi štěkají a že jim to vadí, řekni, že jsi to nevěděla (ale že to taky nemusí štěkat oni, že můžou štěkat ti druzí psi), že se moc omlouváš a že s tím začneš něco dělat -máš poměrně volnou ruku s časem, jestli jsem to dobře pochopila, takže je prostě začneš učit, aby o samotě neštěkali - spíš ale asi bude štěkat jen jeden si myslím. Jestli je to opravdu od tebe.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 13:21
- Nahlásit

brezen2008
hele ale budeš muset si stejně začít hledat něco jinýho, především kvůli sobě samotné! (tady je jenom otázka, kolik na to budeš mít času)

brezen2008
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 13:24
- Nahlásit

již delší dobu se množí stížnosti nájemníků domu...... na rušení domovního pořádku způsobeného chovem psů v garzonce,ktereou máte v nájmu
Psy dzžíte v bytě nějméně 2 roky a tuto skutečnost považuje pronajímatel za hrubé porušení nájemní smlouvy. Hluk který způsobijí uvedení psi,ruší ostatní nájemníky domua tím je porušeno jejich právo na klidné a a spokojené bydlení

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 13:24
- Nahlásit

Sali
Psi nesmí ani ochcávat barák, ani aktivně děsit lidi na schodech, ani nějak jinak za sebou zanechávat neuklizené stopy svého průchodu,
No to je samozřejmé.
Bohužel s chování ala Petřin bytný mám z Bruntálu bohaté zkušenosti Bych na tohle téma mohla psát dizertačku
S tím ochcáváním - Ekzém, když mě hodlal vyštvat šel až tak daleko, že chodil močit do mezipatra mezi pátým a šestým (padesátiletej chlap) . Vždycky pochcal zeď a pak začal zvonit na sousedy, aby se jako šli podívat, že ZASE TI MOJI ČOKLI pochcali zeď . V tom baráku bydleli akorát moji tři (Hesina, Belina a chromá Brajka) a jeho dva malí knírači (pes a fena). Ostatním nájemníkům - totálním laikům nedošlo, že
a) žádný pes nedokáže nachcat takhle vysoko, ani doga to neudělá do výšky cca metr)
b) mám samé feny a ty nohu jaksi nezvedají
Takže všichni lidi začali být nabroušení na mě. Ale nikdo mi to neřekl.Až asi po třech měsících přišel jeden chlap z pětky s tím, že už toho má dost. Pak jsem si počíhala u kukátka kdo vlastně chodí do toho mezipatra, vyběhla ven s foťákem ( rozbitým, ale to Ekzém doteď neví ), párkrát cvakla na rozkročeného Ekzéma stojícího u zdi a zaběhla zpátky do bytu (dvakrát seděl za napadení, takže riskovat, že mě shodí ze schodů jsem fakt nechtěla)..... čoveče, od té doby moji psi záhadně pochopili, že se čůrá venku, nebo co

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 13:25 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit

brezen2008
Psy dzžíte v bytě nějméně 2 roky a tuto skutečnost považuje pronajímatel za hrubé porušení nájemní smlouvy

hlavně tohle vem do tý poradny příští týden, protože se mi to zdá hodně přitažený za vlasy

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 13:27
- Nahlásit

Sali
Zjisti si, čím jako vadíš, a udělej účinnou nápravu
Já se obávám, že prostě vadí tim, že má tři psy, byť elis neni skoro vidět a sindy uvidíš, jen když má tu reflexní vestu. Možná vadí velkej černej a tim pádem nebespečnej pes.

březen
holka, jak řiká biluš a petra - opravdu si ten papír napiš a obejdi slušně sousedy, jestli ti to podeepíšou, případně, co jim skutečně vadí. Pokud jsou jen přesvědčený od majitele, mělo by jim bejt hodně nepříjemný odpovídat na tvou osobní a konkrétní otázku a tim spíš by ti nevadění tvých psů podepsali. Přesto bych souhlasila i se Sali, že bys měla začít koukat po náhradním bydlení. Chceš s tim eventuálně pomoct? Všichni bychom ti tu mohli kouknout a mrknout na náhrady, který by pro tebe přicházely v úvahu, co se čoklůch a cen týká. A honzovi řekni, ať hne tou svou línou prdelí a udělá něco s hlučností těch dveří, a to tak že hned dnes. Možná je pobít/polepit vrstvou polystyrenu a třeba rozřezanym starym kobercem. Plus psy nepouštěj až ke vchodovým dveřím, pokud to jde. Co se týká případného cálování právní porady, ráda ti s tim pomůžu, hlavně si poradit nech prosimtě, ať tě nikdo nevočůrá, víš, že by ses nechala. Děda je hodnej, že ti na to koukne. A neboj trupko, něco vymyslíme!

Sali
Člen
- Nahlásit

brezen2008
tak to je dobrej blbábol, na to musí napsat právník odpověď, co bude vyščerpávající a na nějakej čas to pozastaví, )
ale počítej s tím, že pronajímatel tě asi tam nechce.

brezen2008
Člen
- Nahlásit

Biluška
díkys

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 13:29
- Nahlásit

Gerda
Možná je pobít/polepit vrstvou polystyrenu a třeba rozřezanym starym kobercem.

Ty dveře nejsou její, tak aby pak nemusela ještě platit zničení jeho majetku

brezen2008
my ti pomůžem s hledáním novýho bydla

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 13:32
- Nahlásit

brezen2008
Jak jsi přišla k tomu bytu? Vzpomínám si dobře, že jsi ho zdědila po babičce? Respektive, že jsi zdědila "právo k užívání bytu" či jak se to správně jmenuje?

brut
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 13:33
- Nahlásit

brezen2008
již delší dobu se množí stížnosti nájemníků domu...... na rušení domovního pořádku způsobeného chovem psů v garzonce,ktereou máte v nájmu
Psy dzžíte v bytě nějméně 2 roky a tuto skutečnost považuje pronajímatel za hrubé porušení nájemní smlouvy. Hluk který způsobijí uvedení psi,ruší ostatní nájemníky domua tím je porušeno jejich právo na klidné a a spokojené bydlení

takže blábol je to.... vůbec bych nad tím nebulale, ale řádně se nas*ala.
Vem tenhle papír, nájemní smlouvu, papír, co ti lidi podepíšou a klusej do poradny. Tohle je fakt na nějakou pádnou odpověď od právníka

Můžeme ti začít koukat na nové bydlení... jen sem hoď požadavky ( cenu, prostor atd.) Stejně tě postupně vyštvou a počítej s tím, že budou dělat naschvály

brezen2008
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 13:41
- Nahlásit

Biluška
babča mě tam napsala,po dohode s mádlem na to až umře,že to jako bude dál mopje,mádle souhlasil
pak babča umřela já přešla dolu z 2 do té garzonky,bydlím tu v garzonce už skoro 5 let

brut
no hledám,klidně i chatku,ale do 100 000 nic asi neseženu

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 13:42
- Nahlásit

brezen2008
Trváš na Praze, nebo můžeš jít jinam? Tady u nás jsou neskutečně levné byty........

Alexa
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 13:45
- Nahlásit

brezen2008
a jakej máš nájem? Jinak 100000 je dost málo, kdyby došlo k tomu že bys odešla, zjus se dohodnout s majitelem, až seženeš něco jinýho, že bys eventuelně odešla, ale aby ti dal aspoň 250, to ti nedá, ale mužeš to usmlouvat třeba na 200

brezen2008
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 13:47
- Nahlásit

Biluška
klidně i za prahou,jenom prostě psy nedám pryč
nemyslím to zle,ale bez psů nejdu nikam,vždyt to je moje co mám vše

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 13:48
- Nahlásit

brezen2008
svoje v praze neuplatíš, nekoupíš, musíš zas buď podnájem, což bude problém, nebo hledat mimo prahu a I PODLE PRÁCE.

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 13:50
- Nahlásit

bez psů nejdu nikam,vždyt to je moje co mám vše
brezen2008
a kam bys je taky dala???? to je snad samozřejmý!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 13:50
- Nahlásit

brezen2008
Jak to myslíš "za Prahou". V okolí Prahy to bude pořád problém. Doporučovala bych ti jít úplně mimo, nejlépe do pohraničí, tam je prostě výrazně levněji.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 13:51
- Nahlásit

klidně zas garzonku,že bych dala na ruku těch 100 000 a pak platila někomu i jako hypošku,do 10 000 mesíčně,víc bohužel nedám

brezen2008
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 13:54
- Nahlásit

Sali
já to nemyslím zle,já jako že ty psy jsou moje vše ,takže je nedám pryč i když to tu ten mádle píše
pokud neakceptujete tuto nabídku / 100 000 / anebo neodstraníte psy z bytu a pokud dojde k opakování stížnosti na hluk z Vašeho bytu budu nucet řešit věc výpovědí z nájmu bytu

brut
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 13:54
- Nahlásit

brezen2008
tak do 100 000 je to neskutečná bída, ale koukala jsem jen na domky a zahradní domky ne byty, protže si myslím, že by jsi raději domek. Našla jsem něco, ale cena se pohybuje většinou kolem 150 000 ,-
http://realty.idnes.cz/cgi/detail?ord=H92-N31134
http://realty.idnes.cz/cgi/detail?ord=Q27-045140
http://realty.idnes.cz/cgi/detail?ord=H92-N31240
http://realty.idnes.cz/cgi/detail?ord=522-001564
http://realty.idnes.cz/cgi/detail?ord=Q27-180522
http://realty.idnes.cz/cgi/detail?ord=Q27-180488

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 13:55
- Nahlásit

že bych dala na ruku těch 100 000 a pak platila někomu i jako hypošku,do 10 000 mesíčně,víc bohužel nedám
brezen2008
jak chceš z platu pomocnýho pracovníka platit jídlo pro sebe a psy, obnlečení, lékařskou a veterinární péči, bytový inkaso, a k tomu 10K hypotéku????
ty vyděláváš 30K hrubýho, abys to dala dohromady?

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 13:56
- Nahlásit

brezen2008
nikdo tě nesmí nutit dát psy pryč!!!! to se prostě endělá!!! sprosťárna na entou.

brut
Člen
- Nahlásit

brezen2008
okolí Prahy je děsně drahý.... fakt nejnižší ceny se pohybují kolem těch 150 000 ,- .... jestli by jsi šla i někam dál, tak se juknu... na byty už taky koukám, vydrž

Lucie Kratochvílová
Člen
- Nahlásit

brezen2008
předevšim se hlavně uklidni a pak teprve přemejšlej

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 13:58
- Nahlásit

Sali
máš mail?

<< 1 ... 2367 . 2368 . 2369 . 2370 . 2371 . 2372 . 2373 . 2374 . 2375 . 2376 . 2377 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání