Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2367 . 2368 . 2369 . 2370 . 2371 . 2372 . 2373 . 2374 . 2375 . 2376 . 2377 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jablunka
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 15:37
- Nahlásit

Sali
šli jste do toho s nahou prdelí a sto tisícema odstupnýho?
já jen, že my do toho šli s veškerou naší hotovostí, co celou spolk barák, v kvalitě kategorie 4mínus, se dvěma autama, 4 psama, po nákupu nářadí prázným účtem,

Všechno co jsme měli sežralbarák,zaplatili sme stěhováka a zůstalo nám na účtě pouhých 100,-kč a týden do výplaty.Barák v podobný kvalitě asi jako ten váš,jediná vymoženost bylo spachovací WC.Psy jsme v té době meli tři,sedm koček a dvě děti.Ani na to nářadí nebylo,já dlouhodobě nemocná a týden po nastěhování zjištění,že jsem těhotná a samo že rizikově.Chlap v té době dělal za 20 000 čistýho a čtyřku spolklo dojíždění.Já s dětma všude busem.A chlapa mám levýho,tagže buď já sama ,nebo si někoho sehnat.

Věř mi,že to první tři roky bylo drsnější než si myslíš,ale když se čék zapře a moc chce,jde to.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 15:37
- Nahlásit

tak jsem byla venku,fuj tam je zima
po baráku jsem šla jakoby v klidu,počítám že se tu večer zastaví mádle a zeptá se mě co jako bude .......
davidkova renata
no jenda mě v tom nenechá,sám nemá kam jít,takže zas asi budem 2 na to,je fakt lepší než jenom já a psy

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 15:39
- Nahlásit

Biluško, chodí ti ty mejly?

Alexa
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 15:40
- Nahlásit

brezen2008
počítám že se tu večer zastaví mádle a zeptá se mě co jako
prosímtě tak hlavně nebreč a neslož se a asi bych mu řekla že to řeším s právníkem a víc se s ním nebavila

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 15:42
- Nahlásit

Věř mi,že to první tři roky bylo drsnější než si myslíš,ale když se čék zapře a moc chce,jde to.
jablunka
až na levýho chlapa jsme na tom byli stejně, ale zas ten můj je línej....jo a my měli barák bez vody, bez odpadu a s nefunkční eletrikou, celej plesnivej, dolním patro nebylo ještě rok poté obyvatelný vůbec...do výplaty/faktury jsme měli ten týden tehdy taky

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 15:44 - Změnil/a: Sali
- Nahlásit

jenda mě v tom nenechá, sám nemá kam jít, takže zas asi budem 2 na to

březne,
jseš si s tím fakt jistá, že on je ten pravej spolehlivej tažnej a vůbec?
pak ale mu toho psa do služby budeš muset umožnit, jinak se fakt nenažerete...

Neessi
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 15:44
- Nahlásit

brezen2008
po baráku jsem šla jakoby v klidu,počítám že se tu večer zastaví mádle a zeptá se mě co jako bude .......

Odpovíš mu velice jasně a stručne :Nejdřív se půjdu poradit s právníkem a zřejmě podám žalobu na tu vaši výpověď,pane domácí. A víc s ním nediskutuj ani slovo.A v pondělí zajdi na tu adresu,jak radila Hyena.To je nejrozumnější,co můžeš udělat.

sarax
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 15:45
- Nahlásit

Neessi
ty jo moc pěkný fotkypohladily
brezen2008
Péťo vím že ve dvou je to lepší..ALE...zvaž zda nějaká z nabídek by nebyla utáhnutelná pro tebe samotnou..protože to trápení s ním nnevím no...

jablunka
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 15:47
- Nahlásit

Sali
až na levýho chlapa jsme na tom byli stejně, ale zas ten můj je línej....
Ten můj levej i línej,ale zase mu jdou PC a jiný věci.
my měli barák bez vody, bez odpadu a s nefunkční eletrikou, celej plesnivej, dolním patro nebylo ještě rok poté obyvatelný vůbec..Tak vodu jsme měli,ale s opadama a elektřinou stejný,plíseň taktéž.Ještě že máme maličkej domeček ,né do patra.

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 15:48
- Nahlásit

Sali
jablunka
Holky jako pro mě teda hlubokosklon, já bych do toho nešla. Tak katastrofálně se bojim toho, že nebudu mít nic a nebudu mít kde bydlet, potažmo za co žrát a nedejbože přijde nějaká nemoc, že bych takovou adrenalinku prostě nezvládla. Už te´d chcípám hrůzou z úvěru půl mega, jestli se nestane, že ho nebudu moct splácet, že přijdu o byt a blablabla....a ten úvěr po mě ještě družstvo ani nechce. Jste odvážný a jdete si za svym, já ve své přísrabnosti bych to nazvala nezodpovědností s dobrým koncem )))))) Nemyslim to zle, jak to zní po přečtení. Chci mít vždy spolehnutí jen sama na sebe, chci vědět, že to všechno zvládnu utáhnout výhradně já sama, když budu vědět, že všecko zvládnu a budu si umět poradit, potom chlap už k tomu bude jen takovej komfortní nadstavba.

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 15:50
- Nahlásit

jablunka
woe, tomu mýmu jdou PC a jiný věci taky...akorát na uživení se jako IT to jako neje.
Vodu jsme měli v studenou jednom kohoutu prorezlýho potrubí u chodby, jak to dřív bejvalo, a někdo jí odtud něčím obdobným vytáh i na zahrádečku... blbej je minipozemeček, máme ploch 160 kvadrátních m.

Neessi
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 15:52
- Nahlásit

brezen2008

A ještě jedno: z Prahy nechoď.V podstatě jsi sama( s tím Jendou bych moc nepočítala) a všechny přátele máš právě kolem sebe v Praze.I když ti nevyřeší problém s bydlením,pomohou ti radou,informací,seženou kontakty.....
ono,jak tu píšeme my vesnický(jablunka,Sali,biluška ....i já)bydlet na vsi je z pohledu pražáka hezká představa,ale tvrdá realita a ač nemáme zrovna ty ideální partnery ani jedna,tak přeci jen nejsme samy,jako ty.A i když přínos našich partnerů není velký,přeci jen nějaký ve formě dalšího platu je.

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 15:53
- Nahlásit

Jste odvážný a jdete si za svym, já ve své přísrabnosti bych to nazvala nezodpovědností s dobrým koncem
Gerda
uvědom si, že oba jsme se sice měli KAM vrátit, vždycky je možnost se vrátit k rodičům...a díky profesi se nikdy nikde nestane, že bych se neuživila, ani chlap...
Problém byli ti psi, velký psi v činžáku jsou vždy problém, pro ně je třeba domeček a výběh.
My prostě chtěli pejskařit, tak jsem to riskli.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 15:56
- Nahlásit

lidííííííííííí
at jsem jakokoliv
MÁM VÁS RÁDA

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 15:56
- Nahlásit

Neessi
A ještě jedno: z Prahy nechoď
pokud by to jen šlo, myslím si to samý, a když ne, tak pečlivě volit těsnou blízkost velkýho přípražskýho města, třeba kladno, tam šance na práci i dosah prahy jsou ideální.

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 15:58
- Nahlásit

brezen2008
klid, a udělej přesně to, co píše dr. radotínská, až mádle přijde, řekni mu, že Nejdřív se půjdu poradit s právníkem a zřejmě podám žalobu na tu vaši výpověď,pane domácí. A víc s ním nediskutuj ani slovo

AlenaD
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 15:59
- Nahlásit

brezen2008
Moc mě mrzí že máš trable s bydlením.
První co bych na tvém místě udělala že bych navštívila tu Občanskou poradnu jak ti na ní dala kontakt Hyena.
Vezmi si s sebou veškerou korespondenci kterou jste si vyměnili a uvidíš co ti řekne právník.
Zatím bych flintu do žita neházela, byt s nájemní smlouvou na neurčito v Praze na Vinohradech má cenu zlata a mám takový dojem že ty psi jsou jenom taková záminka jak tě z toho bytu dostat.
Mezitím bych si obešla v baráku lidi a zjistila bych od někoho s kým dobře vycházíš jak je to s tím štěkáním když jsi v práci. Dostala jsi už před tím nějaké písemné upozornění?
Jak ti radí Neessi, vůbec se s ním nepouštěj do debaty a odpověz mu co ti radí. Nic jiného zatím nemůžeš udělat. Budu držet palce.

Neessi
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 15:59
- Nahlásit

Gerda
pro mě teda hlubokosklon, já bych do toho nešla
a to jsem tu ještě nepopsala já,do čeho jsem šla,když mi v minulém bydlišti vyhrožoval majitel baráku,že když se nevystěhuju,tak se mi může třeba "ztratit dcera" a jeho mafiáni mi třískali v noci pistolema do dveří......já vím moc dobře,co tahle situace znamená a jsem moc ráda,že to mám už za sebou.
5 let jsem skoro nespala z hrůzy,že nebudu mít na splátky na ten vesnickej barák,kde se ihned propadl strop z podkroví a řemeslník se propadl do kuchyně..........a ty ostatní průsery se řešily za pochodu.Život není peříčko,ale hledání řešení !

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 16:02
- Nahlásit

březen
Tady máš vykopčenou adresu na tu poradnu, ať jí nemusíš hledat v tolika stránkách:
Praha 1 Občanská poradna Praha 1
Jakubská 3
110 00 Praha 1
- tel.: 222 310 110
- e-mail: op.praha1@seznam.cz
po + út 9:00-12:00 h; 13:00-17:00 h
st 9:00-13:00 h
čt 9:00-13:00 h

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 16:04
- Nahlásit

Neessi
Život není peříčko,ale hledání řešení !
100%, jen si myslim, že je moc důležitý nebejt na to sám, mít aspoň nějakou oporu třá v gaučákovi, mášenkovi, tchořovi, jabloňovi, ať už sou jaký chtěj.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 16:04
- Nahlásit

Gerda
dík,hledám jí

jdu tam hned v pondělí, i co pak řekne tatka isdpch,se smlouvou a tímhle dopisem

StaHi
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 16:09
- Nahlásit

brezen2008
vem i vsechno, co mas k tomu bytu po babi a stehovani do garsonky!

jablunka
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 16:12
- Nahlásit

Gerda
Hele,já bydlela s dětma po podnájmech leta a makal jak vsteklá a škudlila jako debil.Po 12 letech žádosti o byt(tenkrát se to ještě dalo) mi město přidělilo 2+1 v takovým stavu,že sem seděla v tý chodbě a brečela jako malý dítě.A to sem ještě netušila,co budou sousedi.Bylo nás tam 14 partají z toho jednou my,jednou normální partaj v přízemí,zbytek lampasácký důchodci.To co jsme si tam já i děti za ty čtyři roky bydlení užili,bylo občas na to,že někoho zabiju .pak jsme museli koupit byt do OV,nebo by ho prodali někomu jinýmu,s tím,že si napálí nájem jak kráva.Všechny peníze sem strčila do toho,abych byt koupila a rozhodla jsem se ,že už mě tam nikdo neudrží.Hledala sem domek v ceně bytu,že prodej a koupě proběhne v jeden den a hned den na to stěhování.Prostě malej kulovej blesk.A nikdy jsem nelitovala ani moment,že sem to udělala.

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 16:14 - Změnil/a: Sali
- Nahlásit

Gerda
myslim, že je moc důležitý nebejt na to sám, mít aspoň nějakou oporu třá v gaučákovi, mášenkovi, tchořovi, jabloňovi, ať už sou jaký chtěj.
jako sama bych do toho nešla ani za boha, to bych si upravila život jinak, vzala bych třeba místo s bytem, mojí profese je málo a ta místa jsou, mám na trhu práce cenu.
jeden pes se v bytě dá, když člověk neslouží a bydlí v místě/těsným okolí, což by třeba v Sokolově nebo tady v Rakovníku bylo.
S chlapem se ale dá dělat i riziko. Zas já si můžu bejt jistá, že ho i uživím, když by měl jen bejt z technickejch důvodů na baráku na plnej úvazek, ale už by se zas nevydělalo na materiál, a asi ani na splátky půjčky na něj...

Neessi
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 16:15
- Nahlásit

Gerda
nebejt na to sám, mít aspoň nějakou oporu třá v

i když bych si představovala oporu ve vyšší kvalitě ,máš recht.Víš,takový to hazkýýý z románů a dobrodružných filmů s hepijendem ,ale příroda už to tak zařídila,že na schopnýho se přilípne ten slabčí

brezen2008
Člen
- Nahlásit

StaHi
jo díky,taky to tam přibalím
pak dám vědět,jdu tam hned na tu 9 ráno a doufám že tam někoho odchytnu a poradím se snimi

Gerda
Člen
- Nahlásit

jablunka
A nikdy jsem nelitovala ani moment,že sem to udělala.
Tak ono se po týhle zkušenosti neni co divit, já to vidim prostě nějak v moc ouzkym průzoru toho děcka, co mělo dycky tak nějak kliku na lidi okolo sebe a žádný zlý zážitky nemá - krom toho našeho kreténa, kterej ale běsní teprve posledních 5 let.

jablunka
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 16:18 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Gerda
je moc důležitý nebejt na to sám, mít aspoň nějakou oporu třá v gaučákovi, mášenkovi, tchořovi, jabloňovi, ať už sou jaký chtěj.
Já sem šla původně sama,chlap z města nechtěl.Ale pak mu došlo,jak moc by sme mu chybjeli. (asi toho bude do smrti litovat)

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 16:18
- Nahlásit

příroda už to tak zařídila,že na schopnýho se přilípne ten slabčí
Neessi
nemysli si, ten tzv. slapčí to zas vykompensuje jinde...to jen my echtbaby princmetálový to nevidíme, ale jiný nezaujatý to viděj...

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 16:20
- Nahlásit

Neessi
Sali
Jak dlouho může bejt nemocná kolegyně, když jí s nervovym zhroucením odvezli do nemocnice?
když se bude uzdravovat bez problémů tak řádově dny, týdny, měsíce?

<< 1 ... 2367 . 2368 . 2369 . 2370 . 2371 . 2372 . 2373 . 2374 . 2375 . 2376 . 2377 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání