Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2367 . 2368 . 2369 . 2370 . 2371 . 2372 . 2373 . 2374 . 2375 . 2376 . 2377 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Alexa
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 14:19
- Nahlásit

brezen2008
http://www.sreality.cz/chaty-a-rekreacni-objekty-p ronajem-libcice-nad-vltavou-1976205387

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 14:19
- Nahlásit

Holky, je nutné přemýšlet komplexně, petra je vytočená a neví co dřív, ale neuvědomuje si, co jde a nejde.

Práce: jistota je dnes asi jen v zdravotnictví v nízkém personálu, neb toho je chronický nedostatek, a dobře pracující sanitárku nikdo nevyhodí, neb zná její cenu,
jinak ve službách to bude horší a za míň peněz, a v ostraze taky žádný med, tam by zas ale mohla brát psa....
V obchoďákách pracovat ve velkých městech to jde, v malých je to horší. Blbě ale platěj.

psi: není možný, aby šla někam, kde je zas zavře do bytu na 10 hodin, by je a sebe vůbec uživila....a taky, jak se tam dá venčit, je důležitý.
pokud štěkaj, budou vadit všude, dřv bo pozdějc, když budou sami v noci, na top pozor, spolubydlící, co by se překrejvaly, by byla optimum.

Neessi
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 14:20
- Nahlásit

ad březen2008
osobně si myslím,že majiteli domu vůbec nevadí Petřini psi,ale potřebuje na bytech vydělávat.A protože ostatní nájemníci jsou mnohem tvrdšího ražení(jak psala někde Ukrajinci a podobná svoloč),tak majitel udeřil na locus resistentiea minor = místo nejmenšího odporu a to Petra,jak všichni,co ji známe,je.Myslím,že to řešení,jak navrhovala Hyena s firmou,která to prověří a poradí a měla by se dát žaloba na výpověď.Minimálně to prodlouží čas na hledání bydlení. A řešení "dát psy pryč" je blbost,protože si majitel najde za pár měsíců jinou záminku.

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 14:21
- Nahlásit

brut
Hele ale želva je sama, nemá nikoho, já bych jí prostě z prahy netahala, nemůže bejt někde úpa sama bez auta v chatce na tuhý paliva. Jasně, že je samostatná a umí si hodně věcí zařídit, ale tak ňák si myslim, že prostě nemůže odejít někam úpa vo samotě bez jakýkoli pomoci, známejch poblíž a lidí, co můžou přiject hned, když bude mít ňákou potíž. Když jí vyrazí majitel třá já nevim zejtraz bytu tak, že se do něj nedostane, je nás tu furt dost, co jí můžem jakkoli pomoct, dojet pro ní, vzít si jí k sobě, pomoct jí s čoklama nebo tak něco. Ale bejt někde v ostravě sama s třema psama mi přijde....divný....nebo nevim jaký.

sarax
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 14:21
- Nahlásit

Sali
a v ostraze taky žádný med, tam by zas ale mohla brát psa....
to mě napadlo ak to píšeš...mám kamaráda co hlídání zajištuje a asi by mu nevadila baba mám se zeptat??

mac1
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 14:22
- Nahlásit

brut
musíme vědět, čím je vyučená nebo co umí, pak můžeme hledat dle práce.... přesně , takovéhle hrrrr nabídky jsou na nic . V JČ je nějaká biofarma a nabízeli tam na podzim ubytování pracovníkům i se psem , zkusím to najít, včetně popisu nabízené práce.

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 14:22
- Nahlásit

Neessi
asi tak nějak, a páky má, to je fakt.

mac1
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 14:23
- Nahlásit

Gerda
nemůže bejt někde úpa sama bez auta v chatce na tuhý paliva , neblázni, takových je a žijí v pohodě .

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 14:24
- Nahlásit

Gerda
Hele ale želva je sama, nemá nikoho, já bych jí prostě z prahy netahala, nemůže bejt někde úpa sama bez auta v chatce na tuhý paliva. Jasně, že je samostatná a umí si hodně věcí zařídit, ale tak ňák si myslim, že prostě nemůže odejít někam úpa vo samotě bez jakýkoli pomoci, známejch poblíž a lidí, co můžou přiject hned, když bude mít ňákou potíž. Když jí vyrazí majitel třá já nevim zejtraz bytu tak, že se do něj nedostane, je nás tu furt dost, co jí můžem jakkoli pomoct, dojet pro ní, vzít si jí k sobě, pomoct jí s čoklama nebo tak něco. Ale bejt někde v ostravě sama s třema psama mi přijde....divný....nebo nevim jaký.

Souhlas

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 14:25
- Nahlásit

pokud to jen půjde, neopouštět prahu, tam je vždy nejvíc pracovních příležitostí, i když taky dráž, ale na periferiích čech se blbě uživí, platový rozdíly jsou veliký, na sanitáře tady a v práglu je to rozdíl až 5 K na měsíc!!!!

Alexa
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 14:27
- Nahlásit

Gerda
někde úpa sama bez auta v chatce na tuhý paliva.
kdyby ta chatka nebyla úplně mimo civilizaci proč né? psy může mít zajištěný, aby se mohli na zahradě sami vyvenčit a vrátit se lítačkama domů do tepla než přinde z práce
le bejt někde v ostravě sama s třema psama mi přijde....divný....nebo nevim jaký.
s tímhle souhlasím

brezen2008
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 14:27
- Nahlásit

takže jsem vyučená prodavačka,mám brigošku na letáku + ted bylo i to petcentrum

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 14:28
- Nahlásit

bea
Ahoj, mám zprávy o štěňátku, které se vezlo 25.12.08 do Veltrus.
Před dvěma dny jsem ho viděla - Alíček už přibral 2 kg, má se fakt dobře. Ptala jsem se, proč ho chtějí dát k boudě - zřejmě to byl omyl - paní Dudová se ptala, kdy ,může být venku - oni chodí pak po zimě pracovat na pole, tak aby pejsa nebyl zavřený doma,bude na dvoře s přístupem do kůlny (špatné počasí). Ale jak jsou doma, bude s nimi v domku.

ahoooj,čistě nááhodou sem to tu našla...
teda to je senzace,ten pes měl z prdele kliku,díky moc!!

Alexa
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 14:29
- Nahlásit

Sali
le na periferiích čech se blbě u
ale z těch periférií jsou v Praze dřív jak když cestuješ po Praze, od nás jezdí 90% lidí za prací do Prahy, jezdí nám bus ve špičce (5,30-8,30 a 12,30-18,00) po 15min. a mimo špičku max., po hodině.Kluk jezdil do Hostivaře do školy a byl tam od baráku k baráku za hoďku

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 14:29
- Nahlásit

Sali
na sanitáře tady a v práglu je to rozdíl až 5 K na měsíc!!!!
Jo, jenže stejnej rozdíl je na nájmu bytu. Takže jí na živobytí zbývá stejná suma. Pokud teda nebude ve svým. A "svý" nepořídí za 200.000,- v Praze ani omylem.

Gerda
le bejt někde v ostravě sama s třema psama mi přijde....divný....nebo nevim jaký.
Co je na tom divnýho? Ostrava není na Marsu, taky tam žijou lidi

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 14:33
- Nahlásit

Biluška
Co je na tom divnýho? Ostrava není na Marsu, taky tam žijou lidi
No jasně, každýmu podle nátury, podle mýho gusta je to daleko, nikoho tam nemá, nezná, byla by v prdelákově sama a vopuštěná Ale dyby to želvě nevadilo, tak je jasný, že i ostrava je město s lidma na Zemi )))))

Alexa
Todle s tim cestováním je pravda, jezdim jen ze čtyřky na vinohrady sockou a dělá mi to hodinu od baráku k baráku. Autem to jde udělat v poho za 20 minut max.

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 14:35
- Nahlásit

Alexa
ano, cestujou, od nás taky cestujou, 1 hodina cesty do Prahy, 1 hodina cesty z Prahy, 1 hodina denně na přesuny na ten autobus tam a z5, a 9 hodin na pracovišti,
kolik času budou její psi zavřený doma?????????????? nebudou řvát???? nebude to zas to samý???

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 14:40
- Nahlásit

Biluška
praha má vždy nejvíc možností, a prodavačka se nejlíp chytí tam, kde lidi nejvíc bydlej a nejvíc nakupujou,
ostraha je taky nejlepší tam, kde se nejvíc podniká a je nejvíc třeba hlídačů, zdravotnictví brečí po lidech taky v praze nejvíc.
ono je to složitý, ale obecně praha a její pohodlný dosah dělaj strašně moc.
Pořád to ale neřeší ten hlavní problém, a to psy v pracovní době, hlavně v pracovní době v noci, což by zas řešila vesnička/zahradní chatka s výběhem pro ně.
Doprava je ale problém, je drahá fest, a jezdí to neflexibilně,
bez auta je jeden v prdeli, a zas se to zacyklí.

Alexa
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 14:40
- Nahlásit

Sali
olik času budou její psi zavřený doma?????????????? nebudou řvát???? nebude to zas to samý???

ale když bude chodit do práce tak tam prostě ty psy mít zavřený bude, jedině že by hlídala se psem a brala tam všechny nebo chatku se zhrádkou, kde si můžou vyběhnout a zase se vrátit

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 14:43
- Nahlásit

Alexa
ale když bude chodit do práce tak tam prostě ty psy mít zavřený bude
Potřebuje toho milijounáří, co jí nedovolí jít do práce!

Sali
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 14:43
- Nahlásit

Alexa
ano, ale jde i o dobu, jiný je 9 hodin, a jiný je 12 hodin, třeba když se nechytí spoj...

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 14:44
- Nahlásit

Njn, nejideálnější by byla zahrada s domkem (zahradní chatkou) a auto. Jenže musíme vzít ještě do úvahy fakt, že Želva je bez chlapa. Takže veškeré drobné úpravy (a těch jsou furt mraky), řezání a štípání dřeva a podobně padne na ni. To je na jednu ženskou víc než dost.
Byt by byl z toho hlediska lepší, ale v bytě dřív nebo později zase budou problémy se psama

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 14:44
- Nahlásit

brezen2008
eh..ted to čtu a to sem myslela,že vodposledně dal pokoj,šmejd
Bohužel to dle mne naprostopřesně popsala neessi
osobně si myslím,že majiteli domu vůbec nevadí Petřini psi,ale potřebuje na bytech vydělávat.A protože ostatní nájemníci jsou mnohem tvrdšího ražení(jak psala někde Ukrajinci a podobná svoloč),tak majitel udeřil na locus resistentiea minor = místo nejmenšího odporu a to Petra,jak všichni,co ji známe,je.Myslím,že to řešení,jak navrhovala Hyena s firmou,která to prověří a poradí a měla by se dát žaloba na výpověď.Minimálně to prodlouží čas na hledání bydlení. A řešení "dát psy pryč" je blbost,protože si majitel najde za pár měsíců jinou záminku
a páč v našem "právním" státě je takovejch případů 12 do tuctu asi by bylo lepčí se povohlídnout jinde než se jí nebo psům eště něco stane..si fspomente na tu zabitou holku majitelem kdysi na Praze 8 Jediný na co bych hrála je čas,kterej se uhrát dá(třeba soudama nebo nevim),ale jinak nevim,přátelé..
Na poradu at rozhodně jde!,ale bohužel tady je možný všecko,s tim je nutný počítat

brut
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 14:46
- Nahlásit

Gerda
nemá nikoho, já bych jí prostě z prahy netahala, nemůže bejt někde úpa sama bez auta v chatce na tuhý paliva. Jasně, že je samostatná a umí si hodně věcí zařídit, ale tak ňák si myslim, že prostě nemůže odejít někam úpa vo samotě bez jakýkoli pomoci, známejch poblíž a lidí, co můžou přiject hned, když bude mít ňákou potíž. Když jí vyrazí majitel třá já nevim zejtraz bytu tak, že se do něj nedostane, je nás tu furt dost, co jí můžem jakkoli pomoct, dojet pro ní, vzít si jí k sobě, pomoct jí s čoklama nebo tak něco. Ale bejt někde v ostravě sama s třema psama mi přijde....divný....nebo nevim jaký.
tohle mi přijde trochu jako blbost... když jsem s Petrou mluvila někdy před rokem, tak říkala, že by jí domek mimo Prágl nevadil.... jenže domky se pohybují mimo její možnosti. Připustila i tu chatku...a podívej se tady na net... z téměř každýho koutku okolí Prahy tu je někdo, takže by zase až tak sama nebyla a do Práglu to má kousek. Hledala jsem v první řadě u nás, vím, jak je to tu s dopravou a lidí, co jezdí za prací do Práglu je tu hafo.

V Práglu toho moc ve své finanční situaci nenajde... zase to bude nějaký podnájem, kde to může doapdnout stejně

Alexa
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 14:48
- Nahlásit

brutV Práglu toho moc ve své finanční situaci nenajde... zase to bude nějaký podnájem, kde to může doapdnout stejně
taky bych to tak viděla
brezen2008
http://www.sreality.cz/chaty-a-rekreacni-objekty-p rodej-dolni-brezany-1976337137

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 14:52
- Nahlásit

A kde vezme peníze na tuhá paliva? já nevim no, dovedete si představit žít v chatce, sami? já ne

brut
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 14:53 - Změnil/a: brut
- Nahlásit

Zkusme dát dohromady Petřiny možnosti... od pracovních po finanční a zkusit jít na věc z týhle stránky. Jinak jí naděláme fakt hokej a bez pozitivního výsledku

Takže vzdělání: Vyučená prodavačka
finance: částka za uvolněný byt ( 100000,- ale tam by se dala usmlouvat částka vyšší)
bydlení: nejlépe Prágl a nejbližší okolí, musí jít se psama
náklady na bydlení: max. do 10 000,-, ale spíš míň

Napadá vás ještě něco?
Zkusím rozhodit sítě v našem okolí a dám vědět, jestli by se něco nenašlo

brezen2008
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 14:55
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
ale já de se to,kdybych měla tu chalupu,nebejt povodně,tak tam jdu hned,dřeva jsme měli hafo
a dík za trochu utěšení

Lucie Kratochvílová
Člen
- Nahlásit

A jak bude v chatce číst žumpu? Internet taky něco stojí a jak to tam dostat

brut
Člen
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
ty chatky jsou většinou kousek od vesniček nebo měst, popř. na jejich perifériích. Vzhledem k tomu, jak bývají velký, tak ani ta spotřeba paliva by nebyla nějak extra vysoká. Navíc jak jsem psala, většina z nás bydlí v okolí Práglu a není problém jí pomáhat

<< 1 ... 2367 . 2368 . 2369 . 2370 . 2371 . 2372 . 2373 . 2374 . 2375 . 2376 . 2377 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání