| Autor |
Zpráva |
Tinta76
|
# Zasláno: 9 Led 2009 11:33
- Nahlásit
Brý poledne
brut
StaHi
taky mám doma pekárničku, ale bojim se experimentovat, spiš se mi teda nechce, jsem dost líná tak pro chlebový směsi jezdíme do Němec, ale ráno ten čerstvě upečenej chlebík je fakt lahoda
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 11:34
- Nahlásit
Jinak vážení, dnešní pitevna probíhala přesně v duchu zdejšího fora, že klientovo wohno je naše radost,
pro kolegyně, exsudativní karcinosa peritonea s difusními nádorovými adhesemi, obleněnou pasáží a te´d hledej kde sedí primár, nakonec to byl žlučník,
pro techniky si předctavte, že se vodevře břuch, naleje se tam kýbl něčeho jako chemoprénu (nechytejte mi za slovo, že chemoprén nemůže takhle ztuhnout), pořádně zamíchá, nechá slepit vše mezi sebou a ztuhnout, a pak se mi to nabídne k vyhledání sídla primárního novotvaru.
takže mi neserte, už jsem předsmažená fest.
|
monika
Člen |
- Nahlásit
sarax
sem se tam chtěla kouknout, když je to tady tak populární, ale po roce jsem zapomněla nick i heslo. No jo, holt se hlásí věk.
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
monika
Nasraný žumpař tu byl akorát jednou, jinak sem jezdí samí hodní . Ten jeden se naeal, páč jsme měli zrovna venku koberec. Sem něco natírala, tuším rozebrané kotce, nebo už nevím co a abych neměla pocákanou trávu od barvy tak jsem tam dotáhla z půdy peršan. Origoš. Kdysi musel být drahý jak prase a pamatoval nejspíš ještě Hitlera. Jenomže byl prožraný od myší, tak co s ním. Jsem ho hodila na zem a natírala na něm to železo. Pak přijel enónocuc a začal řvát, že co je to za blbý nápady dávat na dvůr tébichy a že on jako nemůže projet. Byl děsně v šoku když jsem ho ujistila, že klidně může jet, že ten koberec pojede na smeťák jenom co to donatírám . Pán si myslel něco o klausových zbohatlíkách a přejel koberec. Mezitím co cucal žumpu tak si šel s Mášenkem povídat. Chvilkama ke mě dolítali útržky hovoru
- "tady byla mateřská školka, nebo co?"
-"ne, proč?"
- "no, že tu máte všude ty průlezky na zahradě"
- " to je pro psy"
-" vy máte pro psy průlezky????"
..................................................
-" Počkejte to jako vážně ti čokli stáli patnáct tisíc???"
- "ne, jenom tady tenhle"
- "jako JEDEN čokl stál patnáct litrů, jo?"
Pak rychle odjel a furt se ohlížel jestli náhodou neběžíme s kalašnikovem za ním. Už k nám nikdy nepřijel . A ti ostatní co jezdí se vždycky nenápadně dívaj po psech, po překážkách a po mě, ale nemaj odvahu se na nic zeptat
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 11:35
- Nahlásit
my tam dojdem pěšky,
Gerda
vodkud, můžem parkovat blíž k vám, klidně.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 11:36
- Nahlásit
Sali
koukám, že jsem ráda, že jsem se až tak dobře neučila.
|
StaHi
Člen |
- Nahlásit
Sali
ten blicí vobrázek, to je super
tak tumate este pohled vzdalenejsi kamerou
|
Sali
Člen |
- Nahlásit
Biluška
Počkejte to jako vážně ti čokli stáli patnáct tisíc???"
- "ne, jenom tady tenhle"
- "jako JEDEN čokl stál patnáct litrů, jo?"
Pak rychle odjel a furt se ohlížel
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
proč píšete???????????????????????????????????????
sarax
tak koukám že u modrejch je lidovej vypravěč kdejakej pták...
vo co go,sem úpa bes informací bo humírám,tak abych nezdechla nevzdělaná
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 11:38
- Nahlásit
Sali
Jdu od Zálesí, bydlim u Modrýho Pavilonu, pod JYSKem, nad Albertem, u oploceného hlídaného parkoviště....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 11:38
- Nahlásit
Gerda
Březost sem seslala na vás na fšechny a prchla v knajpu.
no a protože každej dobrej skutek bude po zásluze potrestán, tak do roka a do dne se sejdem u božího sudu a bude z vás stará Userová!
mac1
asi umřeš na něco jiného
dycky musí mít něco ekstra a tetkon zas!
Alexa
to jsem z toho akási zmatená
to se nevylučuje, páč my máme se StaHi společný předky, zadky, příbuzenstvo a tak podobně
StaHi
musite na mne ted bejt hodna, dyz cekame to miminko!
budu na vás hodná až začnete žrát pořádně. Dyk se nám jinak narodí Twiggi!
akurat ten nevyplnenej vot vas!
vyplnit měla Gerda, výslovně sem jí vo to žádala, ale je nezotpovědná, vytosenato
janika
ale tohle mne dostalo
tak to je ofšem nářez!!!
brut
a spletou si vás ze šaškem z cirkusu
na to sem zvyklá, to je standart
Biluška
Mohla bych jí maksimálně půjčit berle kdyby chtěla
vozejček bych nemohla mít? Nebuď škrťa a pošli vozejk, bobování uš nás s Ešusem nebaví
|
monika
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 11:39
- Nahlásit
Biluška
"jako JEDEN čokl stál patnáct litrů, jo?" no a já myslela, že když přijel příště, tak si platila 3x tolik, bo když máš na to, abys měla peršan místo trávníku a ještě ti po zahradě lítá čokl za 15 litrů, tak na vývoz sraček máš taky dost prachů.
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
StaHi
tak tumate este pohled vzdalenejsi kamerou
Tak mi to nějak připomíná Smysl života od Monty Pajtnů ))))))
davidkova renata
Hele, že ty máš křipku? Můžu přijít na kafe?
|
StaHi
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
sem vam poslala SZ
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 11:40
- Nahlásit
Tinta76
tak pro chlebový směsi jezdíme do Němec
jaký tam maj a za kolik? Vyjde to levněji než u nás? Pojedu k bratránkovi na návštěvu, tak že bych se zastavila za hranicema nakoupit....
Sali
pro kolegyně, exsudativní karcinosa peritonea s difusními nádorovými adhesemi, obleněnou pasáží a te´d hledej kde sedí primár, nakonec to byl žlučník
super , sem si představila jak to v břiše vypadalo a musím říct, že se nedivím tvému přednasrání
Biluška
Pak rychle odjel a furt se ohlížel jestli náhodou neběžíme s kalašnikovem za ním. Už k nám nikdy nepřijel . A ti ostatní co jezdí se vždycky nenápadně dívaj po psech, po překážkách a po mě, ale nemaj odvahu se na nic zeptat
to víš, nejste na místní poměry normální
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
PetraK
vyplnit měla Gerda, výslovně sem jí vo to žádala, ale je nezotpovědná, vytosenato
Dyť sem jí napsala báseň! A navíc StaHijová stejnak nepřijela do knajpy, tak de bych jí to asi tak předala???????
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
Sali
což jest přesně to, co mi Argosek může, chytrej jak rádijo i s těma svejma zmnoženejma vořechama, předvíst miserere.
Chceš říct, že tě argosek může poblinkat střevním obsahem jo? No fůj, to bysem teda nechtěla. Máš představu jak budeš smrdět?
PetraK
Vozík nedám, sem lakomá. Víš jak dlouho sem ho sháněla? Kdybych ti ho dala tak bych musela chodit do kuchyně pješky a to by mě asi zabilo, taková štreka A taky bysem nemohla jezdit od jahod k ořechu a nakrkávat Semetriku
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 11:42
- Nahlásit
StaHi
sem vám votpovjeděla uš a přidala vás tam,toho si vašte,pani
Gerda
Hele, že ty máš křipku? Můžu přijít na kafe?
můžeš,ale já jí asi nemám ,vůbec nemám rýmu ani kašel ani mě nebolí f krku,akorát asi umřu,ale na křipku to nevypadá ,vydrž to tej epydemyje teda..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 11:43
- Nahlásit
monika
no a já myslela, že když přijel příště, tak si platila 3x tolik
Zkoušel po mě chtít 800,- za cisternu místo za žumpu (páč v žumpě jsou dvě cisterny), ale neuspěl . Sem mu oznámila, že když žádný zdražení se nevyhlašovalo obecním rozhlasem a že estli mě naštve tak mu Puma prokousne pnojmatiky. Na usmířenou jsem mu dala asi tunu rajčat, páč je děsně ráda pěstuju, ale nikdo to u nás nejí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 11:44
- Nahlásit
davidkova renata
To si chytla ode mě, to mám už rok tohlencto Nejvíc blbě mi je gdyž mám vařit, nebo gdyž mám jít do práce
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 11:44
- Nahlásit
PetraK
na to sem zvyklá, to je standart
pchchchch... standartně nemáte červenej frňák.... sem vás viděla, tak vím
davidkova renata
ti říkám, že neumíráš... tu budeš strašit dýl jak my všichni dohromady.... si udělej ten zázvor a můžeš v klídku sedět u netu a klofat
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 11:45
- Nahlásit
davidkova renata
akorát asi umřu,ale na křipku to nevypadá ,vydrž to tej epydemyje teda..
Tak to je virkóza, to je jasný. Tu nechci, ta je trapná, dyš u toho neni horečka. Mě se epydemyje vyhne, už to znám tyhle planý sliby!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 11:47
- Nahlásit
Gerda
Dyť sem jí napsala báseň! A navíc StaHijová stejnak nepřijela do knajpy, tak de bych jí to asi tak předala???????
tagže si za to může sama! Má dyplom, má báseň, kerou si může vyplnit do dyplomu a nedostaví se navrch na předáfku. ale to jí teda nevomlouvá, že je třikrát těhotná, to teda ne, tagle nafoukaná bejt zas nemusí.
Biluška
A taky bysem nemohla jezdit od jahod k ořechu a nakrkávat Semetriku
cestu do kůchně vem čert, ale Semetrika to je argument, to chápu
páč je děsně ráda pěstuju, ale nikdo to u nás nejí
chtěla bych bejt váš osobní žumpař, já rajčata ráda, taky je pěstuju, ale jak jsme na chalupě jen o víkendech, tak to stojí za starou bačkor
|
Sali
Člen |
- Nahlásit
Gerda
aha, takž to jo, to vlezeš do prvního lesa u tý zastávky autobusu před DD, že, na Zálesí...tam se ale nedá zaparkovat,
nevadí, zaparkujem u Plusu a proběhmen to nahoru na ten horní špacírovací ovál prvního lesa u plotu DD na půl dvanáctou, tam je to přehledný, uvidíme se hravě.
|
Tchor
Člen |
- Nahlásit
Biluška
Kdyz tam ta sul zustane, tak ti to znovu nezamrzne. Z vlastni zkusenosti vim, ze jinak to otevrit nejde. 3h jsem nahrejval kanal plamenem letlampy a stejne to nepovolilo, az ta sul zabrala.
Pokud je to v mistech, kam nemuzou psi, muzes pouzit glykol (treba fridex), kterej je ucinejsi pri vetsim mrazu, ale je dost jedovatej.
(opraveno gramaticky, a musím doplnit, že ten kanál jsem zalila vodou já, von to chudák zachraňopval, a ve finále to prosolený a povolený páčil krumpáčem a krumpnul se u toho do čela)
|
monika
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 11:48
- Nahlásit
Biluška
Na usmířenou jsem mu dala asi tunu rajčat, páč je děsně ráda pěstuju, ale nikdo to u nás nejí
Tak s takovým tringeltem by tě naši poslali někam , ale psů se bojí taky.
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
brut
si udělej ten zázvor
tsss takový podivnostě doma nevedu ,ale du spát bo večer musim do práce a to jako nefim..
Gerda
, dyš u toho neni horečka
právje tu ale možná mám ,zimnice jak kráva a následně hycuju jak kamínka...to by mohla bejt horečka ne? Nemám doma teploměr,tak to musíme střelit vot boku..
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
vůbec nemám rýmu ani kašel ani mě nebolí f krku,akorát asi umřu,ale na křipku to nevypadá
a co ta kadeřavost vlny, ta by to nemohla bejt? Ispidich by moch krásně závidět.
brut
standartně nemáte červenej frňák
teď po těch dvou Silvestrech ale kapek jo , přeci jen játra nestačily votbourávat
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 11:49
- Nahlásit
Sali
myslíš u tý benzínky po pravý straně, jak se zahejbá k minigolfu? Dyš já nevim, co je DD...kromě toho, že je to zkratka Děsně Dobrá, což si hodlám dát za méno místo JUDr.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 11:50
- Nahlásit
Biluška
s tou solí má Tchoř pravdu - já takhle sypu sůl na chalupě do WC mísy a do odpadů, aby to nezamrzlo a nepopraskalo.
Ten Fridex neeeee, čokli sou pošahaný, je to slatký-moc jim to chutná, stačí málo a ta smrt je hrozná
|