| Autor |
Zpráva |
monika
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 10:28
- Nahlásit
Biluška
hele třeba:
chyt si svůj hajzlík (na tom by se dala trénovat fyzička, nechám na zvážení čí)
najdi si klidné místo (to by mohlo mít taky několik variací)
vy*er se bez újmy na zdraví a v psychické pohodě (no tam je vzhledem k tomu jak to u tebe vypadá taky spousta možností)
a pak je jedna, tu bych praktikovala pro nezvané návštěvy a to "zkus se bezpečně dostat na hajzlík" (umístíš hajzl mezi "nejhodnější pejsky", exekutorovi či jinému parchantovi nezvanému nabídneš se slizkým úsměvem něco na zub s patřičnou dávkou popoháněče no a pak když to bude potřebovat mu opět s úsměvem vysvětlíš cestu)
no a tak by se dalo pokračovat...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 10:30
- Nahlásit
PetraK
Pani, vy mě taky neserte, víte jak je to s těma básněma, dyš posšleš báseň, hrozí ti březost a User!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 10:31
- Nahlásit
Dobré ráno vespolek
Už jsem po snídani, mám uklizeno a můžu sedět chvíli u pc a debatit, páč oba pséci mi chrní v obýváku na sedačce a odmítají jí opustit
Neessi
krásný obrázek ... jen si tak nějak nedovedu představit, jak by jsi se s Bordžínkou vešla na ty sáně.... vždyť holka zabere celou sedačku
A ten druhý je ještě lepší... myslím, že vyjadřuje vše podstatné
Sali
odkaz na článek mi nejde otevřít
Jinak máte obě s Neessi pravdu, že na vyšší úroveň dskuze vedle téměř nikdo mít nebude... holt, jak si kdo svou poradnu zařídí, takovou jí má
Biluška
zamrzlej kryt na žumpě pokrytý asfaltem ? Zkoušela jsi to polejt horkou vodou? Pak hned zvednout a nechat okapat ....
Aha, tak Mášenek bude pracovat s majzlíkem... pozor ať se ti nezraní, víš, že je to sameček
|
Hyena
Člen |
- Nahlásit
Neessi
Tak jsem shlédla ten tvůj odkaz. přesně jako ty jsem občas trnula o pohybové ústrojí psů, občas i lidí. Super byly ty voprvdový Hyeny. Jo a ten vítězně běhající ovčák s rukávem mi přesně připomněl ty dostiháky, který si před tribunou vychutnávaly potlesk davu a věděli, že je to pro ně.
|
brezen2008
Člen |
- Nahlásit
janika
ještě že je na světě lidi jako isdpch )
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 10:32
- Nahlásit
PetraK
Tak jsem včera připravila bebince odlehčenou stravu, ráno to nablemcala do misky, odnesla Michalovi snídani a během těch pěti vteřin Beska vysála Haskyně žrádlo i s přílohou
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 10:33
- Nahlásit
Sali
stránky budou hezký, jen mám smolíčka, protože anglinu neumím
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 10:36
- Nahlásit
PetraK
Pracuju
F pátek?? Si upadla, ne?
Alexa
se bojíš že ti nikdo neudělá vejcuc, tak jsi radši u PC žejo
Mám studijní volno, tudíž mám čas vykecávat . Sleduješ tu nespravedlnost - když makám jak barevná tak se tady nakecá stopadesát stran a nikdo nedělá výcuc A když mám čas to sledovat tak všichni makaj, nebo to předstírají
monika
vy*er se bez újmy na zdraví a v psychické pohodě (no tam je vzhledem k tomu jak to u tebe vypadá taky spousta možností)
Tahle se mi bude líbit nejvíc. Odtáhnu si kadiboudu někam do lesa a bude to . Páč doma není klid nikdy 100% se můžu spolehnout, že buď bude zvonit pošťačka, nebo se začnou psi rvát o moji papuč, nebo budou haranti říkat "mamíííí, Alena mě bijéééééé" . Když předem zpacifikuju haranty, čokly a vypnu zvonek tak spolehlivě začne sameček přede dveřma hulákat "já nemůžu najít ty černý trenýrky (kladivo, lžičku, vývrtku, knížku o Herym Potrovi, kapesník.......)" . Nigdy tu není klid, nigdy Toužím po té pojízdné kadiboudě
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 10:36
- Nahlásit
čus
lidi platí dneska ten pohřep?? Já bych se s dovolením také přidala normálně nevim vo co go,ale f třetí práci mě najednou!! začlo bolet tělíčko zevnitř jako dyš máte křipku,ale tu vůbec nemám.a chytla sem takovou zimnici,že sem dovytírala f kabátě a stejně to bylo hovno platný,sotva sem dolezla dom..Tetkonc pro změnu je mi šílený vedro,ale jen než vylezu s postele,to je mi zas zima.a taky nemůžu moc chodit bo mám hnáty jako z hadrů fčetně rukouch.Dokonce za chvíli dorazí dítě aby šlo se psem páč tomu hovadu je ale úúpa fuk že sem půl hodiny přet smrtí a prudí mi jako řekněte kde sou ty chápaví a vnímaví čokli co reagujou na pánovo rospoložení?? Tady teda nikdy nebyli Tak já du a laskavje z úcty k zesnívajícímu NEPIŠTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 10:38
- Nahlásit
To All
ještě pár odkazů na "pracující" Hyenky
http://www.youtube.com/watch?v=riQE24y84No&feature =related
a jeden "skákací dokaz", který dala Ebony na "hyenní" vlákno
http://www.youtube.com/watch?v=46psdMxb0vA&feature =related
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 10:40
- Nahlásit
monika
ten druhej obrázek je luxusní... by se mi tenhle hajzlík hodil na chatu... běžnej chemickej nestíhá
Gerda
jak bylo v hospůdce?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 10:40
- Nahlásit
davidkova renata
Pani vy hodláte humřít? Na křipečku? Ste sameček, nebo co? Odolné samičky umírají na mnohem závažnější nemoci, než je bubá křipečka Třebas na zánět mezižaberních prostor
brut
Na krytu není asfalt. Kryt je železnej. Ale na tom zbytku je asfalt. Fakt jsem nikdy nepochopila proč ho tam dali. Teda krom toho, aby to bylo děsně ošklivý :mad. Letos se to bude zasypávat hlínou a trávníkem
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 10:42
- Nahlásit
PetraK
No! Copak Gerda, ta je šikovná:
a pak že paní, nejste blpka
U nás bylo -13°C, sem ráno myslela, že mi umrzne ouplně všechno
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 10:42
- Nahlásit
davidkova renata
nehumírej, zejtra přijedem venčit se salijovejma přes les. A jako jesi nebudeš OK, voběhnem jen u nás hustoles.
Maryje vás zdraví z práce a píše vám: sdvhkl....ale nevim, co to znamená, píše celou nohou, kterou jí fláknu do klávesnice.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 10:44 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Gerda
, hrozí ti březost a User!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a nebylo to původně tak, že březost a User hrozí tomu pro koho ta báseň je, milá budoucí matko Userova? (mimochodem, máte teda f tom případku děsný přímení!
ale já myslela, že budete mít z básničky radost
kachna_
Beska vysála Haskyně žrádlo i s přílohou
: D
ééééch f tom případku marná lásky snaha
Biluška
Si upadla, ne
ráno skorem na zmrzlejch schodech.
davidkova renata
Tak já du a laskavje z úcty k zesnívajícímu NEPIŠTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale co, zesnívající bude teda za chvíli uš zahnívající, takže PIŠME! Nic už nám nehrozí, dyš už je Teta Kateřina Davídkojc na lopatě.
Jak můžete bejt nemocná ale, dyš fšecky baculy scípnuly?? Že vy ste byla zas f oboře a kous vás pabouk?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 10:44
- Nahlásit
brut
jak bylo v hospůdce?
Bylo to moc fajn, byli sme tam sami, tak sme se rozprostřeli přes nejvěčí plac, pěkně hezky povídali, pojedli, popili a jeli dom ještě zafčasu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 10:46
- Nahlásit
brut
a pak že paní, nejste blpka
nojo, ale diplom mi stejnak vyfoukla StaHijová
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 10:46
- Nahlásit
Gerda
Pani, vy mě taky neserte, víte jak je to s těma básněma, dyš posšleš báseň, hrozí ti březost a User!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
néééé, tam už je to vyřešeno.... PetraK bude mít Brtníčátko a to brzy... společně se StaHi
davidkova renata
pohřeb platí, ale vy tu budete ještě dlouho strašit, nebojte..... si udělejte zázvorovej čaj s medem a citronem a hned vám bude líp .... holt, chřipčička je super věc a nevyhýbá se ani samičkám
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 10:47
- Nahlásit
Biluška
Letos se to bude zasypávat hlínou a trávníkem
ale to pak už nezvedneš vůbec
davidkova renata
etkonc pro změnu je mi šílený vedro,ale jen než vylezu s postele,to je mi zas z
nojo první objeť epidemie co sem fčera poslala Sali
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 10:47
- Nahlásit
PetraK
User hrozí tomu pro koho ta báseň je
Ste si asi nefšimla, že sem vám fšem fčera frkla veršík userovský ))) Březost sem seslala na vás na fšechny a prchla v knajpu.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 10:48
- Nahlásit
davidkova renata
mi jako řekněte kde sou ty chápaví a vnímaví čokli co reagujou na pánovo rospoložení?? , také bych je chtěla mít a nemám , dokud neumřeš, můžeš číst . Psali, že má přijít nějak zvlášť účinná chřipka, ale snad až se trochu oteplí , asi umřeš na něco jiného
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 10:49
- Nahlásit
PetraK
Jak můžete bejt nemocná ale, dyš fšecky baculy scípnuly
nescípnuly, na to moc málo mrzne... teda moc krátce.... sem to včéra psala
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 10:50
- Nahlásit
brut
PetraK bude mít Brtníčátko a to brzy... společně se StaHi
počkej ona ho PetraK nebude mít s Brtníkem? to jsem z toho akási zmatená
|
brut
Člen |
- Nahlásit
Gerda
janika
Bylo to moc fajn, byli sme tam sami, tak sme se rozprostřeli přes nejvěčí plac, pěkně hezky povídali, pojedli, popili a jeli dom ještě zafčasu
co bylo na poředu dne? Kolik houen vyprodukovali pséci a co bylo dobrého k véče?
Žiš.. to z vás musím tahat jak z chlupatý deky
|
StaHi
Člen |
- Nahlásit
PetraK
ale diplom mi stejnak vyfoukla StaHijová
jak jako vyfoukla? dostala sem akurat ten nevyplnenej vot vas!
brut
PetraK bude mít Brtníčátko a to brzy... společně se StaHi
PetraK
vidite? musite na mne ted bejt hodna, dyz cekame to miminko!
jinac hlasim stale -20 stupnuch, sviticko a azuro..
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 10:51 - Změnil/a: Tchor
- Nahlásit
Biluška
Nasyp na ten poklop (hlavne na ty spary) kilovku soli a do vecera to povoli
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 10:51
- Nahlásit
brut
také se u Vás od té doby, co ježíšek přinesl pekárnu, sežere neuvěřitelné množství chleba ? Včera jsem dělala slunečnicový a už neni . Už jsi zkoušela těsto na buchty ?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 10:52
- Nahlásit
PetraK
nojo, ale diplom mi stejnak vyfoukla StaHijová
tak uděláme novej, hlavně nebulte nebo vám voteče nos a spletou si vás ze šaškem z cirkusu
|
monika
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 10:52
- Nahlásit
Biluška
až teda najdeš klidné místo dej vědět, seš sice krapet z ruky, ale uvažovala bych o něm taky. Když zatrůnim, tak je třeba podepsat úkol, něco nutně najít, máme tam největší provoz anebo se mi do hajzlíku 1x1m narvou všichni psi. Seknou se tam, nejde je vypáčit ven a když se nám to podaří tak se ti uvolnění servou.
No koukám, že je to všude stejné, jsem v klidu.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 10:55
- Nahlásit
Alexa
počkej ona ho PetraK nebude mít s Brtníkem? to jsem z toho akási zmatená
no bude, ale zároveň bude mít StaHi 3x Usera neb jí to předpověděla babička
StaHi
co se divíte... budete v tom obě najednou, přece nebudeme slavit dvakrát, by to stálo moc peněz a času
|