Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2349 . 2350 . 2351 . 2352 . 2353 . 2354 . 2355 . 2356 . 2357 . 2358 . 2359 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 16:29
- Nahlásit

leila
Ha, na vás jsem zapoměla. Tak ti co chtějí pojištění odpovědnosti si stoupnou k oknu

brut
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 16:30
- Nahlásit

Tchor
Uz aby to bylo, lidi co neco umi tam potrebujem jak sul, akorat ne na to aby si z nekoho delali srandu, ale na to aby lidem co potrebujou pomoct nekdo zkutecneporadil
tak to teda zrušte kompetentní poradce hned půlce těch pipin... protože ty akorát krafaj a plácaj... jen tak mimochodem ( fakt mi to neba a raději ti to řeknu přímo), když to celý pročteš, tak narazíš na věci, které si díky nim vzájemně odporují nebo popř. ony se nejdřív zeptají, pak to nějak překoušou a pak blbě poradí... Vím, že nemáš čas, ale tohle je opravdu dost zavádějící

Ono občas to vytrhávání z kontextu je docela podstatný, kor, když pak zjistíš, že ten daný člověk vůbec neví o čem je vlastně řeč. ... je tam dost nesmyslů stejně jako kdekoliv jinde

Sali
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 16:31
- Nahlásit

Tchor
supééér, to už máte dosekáno? já jen že musíme Hořovice.

Sali
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 16:36
- Nahlásit

brut

máme v autě kabelu s vercajkem, vadasku, takže za chvíli jedem via Hořovice, ozvi se, jestli se máme na tu sračku pardon pračku stavovat, jestli hned cestou tam, nebo až z5,

P.S.mám s sebou Bobulku, ale je ještě krytelná, nevím teda jak tý lýnyje, že ale megaACD a megamalin by mohlo vyjít zajímavě

leila
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 16:43
- Nahlásit

Biluška
no pcheee u okna táhne to vis ze jo

gabifi
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 16:46
- Nahlásit

Ahoooooj, dnes mé oblíbené téma nestíhám, tak jen pozdravím a mizím

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 16:47
- Nahlásit

gabifi
Nezapomeňte tu pani bejt 10, jak máte ten svátek!!!!! Zas vám sežerou dort!

gabifi
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 16:50
- Nahlásit

Gerda
roskas, 10 sem tu jako na koni.

Biluška
helejte se, pani, já hypotéku nechci získat, já se jí chci zbavit. Na tohle ste školená taky?

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 16:52
- Nahlásit

gabifi
já hypotéku nechci získat, já se jí chci zbavit
Stačí neplatit splátky, ne?

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 16:54
- Nahlásit

Tento týden běží v kinech film s velmi zajímavým názvem Jak se zbavit přátel a zůstat úplně sám. Myslim, že už vim, na co pudu do kina )))

gabifi
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 16:55
- Nahlásit

kachna_
Stačí neplatit splátky, ne?

se chci zbavit hypotéky a né nemovitosti

gabifi
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 16:56
- Nahlásit

Gerda
Myslim, že už vim, na co pudu do kina
doporučuji kámoše okradnout a ani nemusíš chodit na ten film do kina, budeš ho mít doma

Sali
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 17:00
- Nahlásit

Gerda
nepudeš do kina, pudeš pěkně za maryjí a s maryjí pěkně ven na rychlou dlouhou štreku, a pak si dáte zeleninku, tobě jí dov olím si osmažit, nakrájenou na dluhé nudličkyx a lejhce předem obalenou v mouse, a jíst jí k krevetám nebo něčemu takovýmu, co když dáš maryji, tak z toho nezkyne,
a já si tě v sobotu zkontropluju, neb jedem za máti a to je na druhý straně Hustolesa vod tebe!!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 17:06
- Nahlásit

Sali
já si tě v sobotu zkontropluju, neb jedem za máti a to je na druhý straně Hustolesa vod tebe!!!!
To je na stejný straně Hustolesa přece ))) Vy ste něgde u tý Novoplazy, ne? A kdy tam budete? Jestli nepudem ípit, můžem proběhnout Hustoles. A jesi je Bobula krytelná, bude mít Mařka velikou radost.
S tim krmenim se musim nejdřív domluvit s mámou, aby jí nekrmila, než přijdu z práce, protože výdej jídla řeší máma, která řeší i odpolední vycházky.

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 17:06
- Nahlásit

zjistěte si doma stav elektroměru a pošlete přes internet www.eon.cz -
ťuknout vpravo na možnost elektřina, otevře se nová stránka, která dává
možnost online formuláře - ťuknout a vyplňit a poslat. Do 15.1. 2009 je
možné poslat stav elektrom. k 31.12.2008. Jinak Vám budou počítat zdražení
elektřiny od posledního vyúčtování. To znamená, jestli měl někdo vyúčtování
např. v VI. / 08 budou to s navýšením počítat už od VII / 08. Tuto
důležitou
informaci psali v Lidových novinách malinkými písmenky a nikde jinde, např.
ve zprávách to uvedeno nebylo. Z práce jsme volali na Eon, kde nám tento
fakt potvrdili, takže jestli chcete ušetřit penízky, tak to co nejdříve
pošlete.

Víte o tom??????????????

brut
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 17:08
- Nahlásit

Sali
koukám, že foun si dělá legraci... se ti nemůžu dovolat
Posílám smsku, i když je moc ráda nemám

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 17:29
- Nahlásit

Gerda
Sedí Sali tíše,
mezitím co píše
dloube se v míše.

jablunka
Víte o tom??????????????
Nevim, jdu sledovat hnusne blikajici svetylko a cist cisilka.

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 17:34
- Nahlásit

jablunka
Víte o tom??????????????
Já mám vyúčtování už hotový, mám přeplaceno tak, že celej rok nemám platit nic. Ale příkaz sem si nezrušila, prachy posílám furt, abych na to náhodou pak nezapomněla. Stejně to mám i s plynem. Platim byt, ale jak v něm nebydlim, mám hrubý přeplatky. Velmi příjemné zjištění ))

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 17:41
- Nahlásit

Fifi
Ahoj, u ČEZu se stavy k 31.12. můžou nahlásit mailem (cez@cez.cz) nebo na zákaznickou linku až do konce ledna. Jinak se odečet ke změně ceny určuje odhadem dle diagramu spotřeby (ne od posledního vyúčtování). Ale určitě je výhodnější si nahlásit skutečné stavy.

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 17:43
- Nahlásit

Gerda
mám přeplaceno tak, že celej rok nemám platit nic.
Tak toho se nigdy nedočkám.

Hyena
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 17:45
- Nahlásit

Ste toho zasejc namastili

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 17:46
- Nahlásit

jablunka
Ahoj, u ČEZu se stavy k 31.12. můžou nahlásit mailem (cez@cez.cz) nebo na zákaznickou linku až do konce ledna.
Taky jsem uz bystre pochopila, ze Eono se nas netyka. Odecet byl v rijnu, holt nahlasim skutecny stav a bude to. Cekam na jejich vyjadreni ohledne zmeny tarifu, porad nic, to pak splachnu jednim vrzem.

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 17:49
- Nahlásit

Hyena
Cus, jak vlkosed, naky info?

brut
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 17:53
- Nahlásit

jablunka
máme ČEZ a odečet nám dělají až v únoru... zeptám se, jestli nepřišlo něco mužskýmu, já o ničem nevím.

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 17:56
- Nahlásit

brut
máme ČEZ a odečet nám dělají až v únoru... zeptám se, jestli nepřišlo něco mužskýmu, já o ničem nevím.

Nám v červenci a ten rozdíl by byl opravdu velkej.A nic neposílali,aspoň nám nic nepřišlo,tohle si halt malej českej člověk musí vohlídat sám.

Hyena
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 17:57
- Nahlásit

Fifi
Cus, jak vlkosed, naky info?
Zatím nevím, ale určo dám ihned vědět, jak budu vědět.
To All
Se musím pochlubit, sfiň žíhaná mi dneska vysekla aport bez překusování- tak že můj výcvik klikrem má úspěch. Akorát ještě musím pracovat na prodloužení držení činky. Vono z tý megery, snad jednou něco bude- dyž se panička naučí házet dostečně daleko

brut
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 17:59
- Nahlásit

jablunka
když nad tím přemýšlím, tak tohle by jsi měla dělat u všeho při každém zdražení... chlapa mám na schůzi, takže se něco dozvím až dorazí dom

Neessi
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 18:00
- Nahlásit

Tchor
U nekterych si s tim titulem jistej nejsem, ale mnohem vic jich v jejich oboru beru a muzu rict, ze v mnoha pripadech je podle mne nepochopeni a neznalost na strane tech, co si z toho delaj srandu.

Ať čtu,jak čtu,tak týhle větě ale ani trochu nerozumím.Týká se to kompetentních poradců?Pak tedy nechápu,v jakém oboru ?(píšeš "víc jich v jejich oboru beru" )
A co myslíš tou neznalostí těch,co si z toho dělaj srandu?To jako že ti "srandisté"neumějí číst,nemají paměť nebo co?Zvlášť pikantní je tam tam ta "odborná osůbka",která plameně píše o přivolání,stopovačce už 3 roky,zdůrazňuje vlastní výsledky této práce tak,že má čtenář pocit o její genialitě a super psovi,a po 3 letech z ní vypadne,jak jí čokl zdrhá a honění srnek není žádný poklesek.Jenže "srandisti"si pamatují ty 3 roky zpátky,že!

Diskusi s odbornym nadhledem a pokusem o vzajemne pochopeni tam zcela jiste nikdo zastavovat nebude,

Ale no tak to snad nemyslíš vážně! Nebo si to už nepamatuješ.Mnohokrát se to stalo. Hlavně když Ruda psal o fyziologii,reflexech.....a mnoho dalších odborných věcí,které měl nastudované jako laik a dost těch informací zvojtil tak,že z toho byl guláš.Když jsem to uvedla na pravou míru,včetně citací ,tak nejen že se nevrátil ke svým blábolům,aby je opravil,ale po 3 dnech to raději smáznul všechno.A dělal to opakovaně a nejen mně.Takhle si já odbornou diskuzi teda nepředstavuji.Tohle je fakt blbnutí lidí naprosto hloupým jeho postojem :Pravdu mám jen já !
Pokud je jeho cílem se v životě něco naučit,tak samostudium nestačí.A pokud si nestíhá hlídat svoje webovky,tak to fakt nemůže nazývat poradnou,ale třeba MOJE PRAVDY

Neessi
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 18:03
- Nahlásit

Hyena
koukala jsi na to video,co jsem sem dala ráno?Musíš asio 15 stránek zpátky.Jsou tam drajvový hyeny,že si je chtěla vobjednat i Davídkojc

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 18:07
- Nahlásit

Neessi
Ja uz to videla driv, obzvlast ty vytloukacky do obliceje v prilbe a smecka vypustena na fika byly vyzivny.
A chudaci hyeny.

<< 1 ... 2349 . 2350 . 2351 . 2352 . 2353 . 2354 . 2355 . 2356 . 2357 . 2358 . 2359 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání